tele2 uzmi![]()
uz pretpaltu i mobove za 95kn
Imam jedno pitanje za one upucenije o novim uslugama, cijenama...sva nasa tri operatera. Naime trebao kupiti starcima nove telefone i odabrati nekog operatera , posto zovemo sve mreze, saljemo puno sms-ova, sta mislite koju mrezu odabrati, i da jos jedno treba bi kupiti i dva mobitela po mogucnosti sta jeftinije pa koja mreza i to nudi, svejedno mi je da li pretplata ili prepaid.
tele2 uzmi![]()
uz pretpaltu i mobove za 95kn
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
tele 2 sto posto
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Moram se sloziti sa svoja dva prethodnika!
Smatram kako bi Tele2 bio dobar izbor za tebe i starce.
Zasto? Upravo zato jer kako si i sam rekao upucujete mnogo poziva prema drugim mrezama i fiksnim telefonima, te saljete dosta sms - ova, a upravo je u tj varijanti Tele2 najisplativija kupnja. Jos dok se malo prosiri grupa ljudi koja ga koristi biti ce i povoljnije!
Cijene iste i u prepaid i u pretplati:
Pozivi unutar mreze: 0.39 kn po min
Pozivi prema drugim mrezama i fiksnim telefonima: 1,39 kn po min
SMS poruke: 0.33 kn po poruci
Sve cijene su sa PDV - om!
E sad to usporedi sa cijanama Vip - a i T-Coma koji u prepaidu pozive prema drugim mrezama i fiksnim telefonima naplacuju gotovo tri kune po minuti, a cak i u nekim paketima pretplate ista cijena egzistira.
U konacnici kod Vip - a i T-Coma ti je i cijena unutar mreze veca od 1 kn po min!
Eto mislim da dvojbe nema. Sto se kvalitete usluga Tele2 mraze tice, nesto je niza trenutno od ostala dva stara operatera, nekada, iako izuzetno rijetko zna biti problema sa signalom i jos nekim sitnicama, ali i to ce valjda s vremenom biti rijeseno. Pored toga niti Vip npr. nije bas olicenje pouzdanosti i usluge!
Ja imam sve tri mreze, ali se uskoro nadam rijesiti barem jedne. Dok Tele2, nadam se, rijesi svoje "djacje bolestine", otkantati Vip i zadrzati T-Com i Tele2!
Eh da zabiravih napomenuti da ti je ako sklopis pretplatnicki odnos sa Tele2 do 31.12.05. pretplata dozivotno besplatna i placas samo razgovore i 12 kn mjesecno za naknadu koristenja radijskih frekvencija!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Hvala na odgovorima, moram reci da sam i ja razmisljao o tele2, samo nisam bio siguran.
Tele2 definitivno, isključivo iz razloga jer zovete sve mreže.
BTW i međunarodni razgovori su na tele2 osjetno jeftiniji, pa čak i u odnosu na fiksnu mrežu![]()
![]()
I samo da dodam da to sa 0 kuna pretplate vrijedi jedino ako uzmeš pretplatu na 18 mjeseci, ali sa pretplatom NE uzmeš uređaj. A kad već cjepidlačim, da ispravim Bimbija i velim da je naknada za radijsku frekvenciju 12,50 kn.Izvorno postao Bimbi
![]()
dobra stvar je sto tih 48kn u potpunosti mozes iskoristit za razgovore i sms
I da ispravim samoga sebe: ako se uzima pretplata od 0 kuna, NEĆETE biti vezani ugovorom određeni broj mjeseci. To jedino vrijedi ako uzmete uređaj sa pretplatom od 48 kn. Pardon na zbunjivanju.
pitanje samo jel bi ti starci koristili neke napredne funkcije
Ma daj,Coma!Ja sam svojima kupio prije mjesec dana dvije Nokie 6020.Oni pojma nemaju ni za GPRS ni za WAP,o drugim stvarima neću ni govoriti.
Recimo,otac mi ne zna ime upisati u imenik.
Tele2 je suuuper izbor!Vrijedi uložene love do zadnje lipe!Dosta (usudio bih se kazati bezobrazno dosta-u pozitivnim smislu) je jeftiniji od naša dva Titana.
Pa pazi samo stvar,da skoro pa isto plaćaš u Tele2 kad zoveš fiksnu liniju-koliko u VIPa plaćaš poziv unutar VIP mreže.
Za manje napredne i zahtjevne korisnike, Tele2 je idealan izbor.
tele 2 definitivno....
.....cute but psycho.....
Ma ne nikakve napredne funkcije, samo ono osnovno zvanje i sms, ja imam tele2 i T-mobile bas zbog GPRSa i ostalog. I stvarno za te osnovne funkcije mobitela tele2 je trenutno najbolji izbor.
tele2.. i gotovo.
Izvorno postao frish-KI
Ova je dobra...
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Sve je to lijepo ako telefon ne koristite poslovno pa vam nije smak svijeta ako se tu i tamo nađete na mjestu gdje nema signala... Moj stari se recimo tako nešto ne može priuštiti iako spada u kategoriju korisnika koji ne upisuju sami broj tel. u imenik...
No sitaucija sa signalom će se u dogledno vrijeme sigurno promijeniti...
u poslovnom svijetu zasad postoji samo jedno ime, i to je t-mobile...Izvorno postao gog
što se normalnih korisnika tiče, mislim da će poslije 1.1. opet biti usuglašavanje među operaterima i da opet nećemo imati tako jasan izbor, ovisit će ponajviše o tome o okolini u kojoj se krećeš.
svatko će imati nešto bolje, a nitko baš sve.
ma ja baš zbog toga i nebi uzeo tele2,šta ti vrijedi cijena poziva kadIzvorno postao gog
ga nemožeš uspostavit gdje želiš,zato oni mene uopće ne zanimaju
dok ne riješe problem SIGNAL a još nisu ni u zagrebu pokriveni kak spada!
Bit će vezani na 3 mjesecaIzvorno postao frish-KI
![]()
Sa 0 kuna nisi vezan nikakvim brojem mjeseci. Provjereno u Službi. Možeš bilo kada prestati biti korisnikom ili pak prijeći na BlaBla prepaid.
To može vrijediti jedino za Zagreb i eventualno Split, mada kad sam bio u Zagrebu prošli vikend, nisam upao u ni jednu "rupu". Ostatak Hrvatske je pokriven. A, ovo se ponavlja i ponavlja i ponavlja...Izvorno postao damgol
![]()
opet ne kuzim... pa zar signal nije svugdje gdje je i vipov signal?
meni se jos nije dogodilo da sam ostao bez ijedne crtice signala
Svugdje u Hrvatskoj Tele2 koristi VIP-ovu mrežu, osim u Zagrebu i Splitu gdje imaju nekoliko svojih odašiljača i gdje su prvo počeli sa izgradnjom svoje mreže.
da to sam i mislio. onda kad se npr. u zagrebu dogodi da ostanes bez signala ides preko vipa... tak da nebi smjelo bit problema stim zar ne
Bookmarks