ja ne kužim zašto si vraćao staru T-mobile shit verziju softwarea ? (zbog jednog prečaca ?)= Citat =:
Izvorno postao Pocetnik
XXEE1 ti je najnovija verzija orginalnog firmwarea ne vidim zašto stavljaš stare verzije T-mobile (*#1234# Firmware Version) pa ćeš vidjet koju imaš i usporedi sa popisom firmwarea kojeg imaš u postu flashanje E720 korak po korak !
ja sam imao T-mobile shit verziju koja uopće nije imala tih prečaca jer je bio t-mobile firmware jedan od prvih ! kad sam stavio orginalni firmware dobio sam tu opciju i još brdo tih opcija za koje sam bio uskraćen kod t-mobile shit firmwarea ! uvijek ti je najboje imati orginalni firmwarea jer on ispravlja neke greške telefona ......di si flashao t koliko te koštalo ? (ja bih si trebao stavi xxee1 jer imam xfec3, da mi ispravi slušalicu)
OVO ŠTO TI KAŽEŠ DA NE MOŽEŠ JA SVE TO MOGU !!!!
mogu mjenjat tonove poruka !! odeš na meni - postavke -postavke -tona - ton poruke - SMS i sada kada ti piše ton poruke1 klikni sa tipkom (usredini telefona na kojoj piše OK ona zapravo služi za wap ima ono malo I na sebi) i tada će ti otvorit 10 drugih tonova !!!
za kameru mi isto prečac radi u oba moda samo je moraš malo duže sisnut (2-3sec) i pričekat (2-3sec) da ti prikaže !(govorim o tipki na vanjskom djelu telefona koja služi kao šortkat do kamere ! na one 4 tipke šortkata ne možeš stavit kameru jer već imaš šorkat na vanjskom djelu telefona !
tipka za imenik ti se nalazi na desnoj strani (isto kako ti je meni na lijevoj)
i to se ne može stavit na 4 tipke prečaca ili može ne znam za to pogledaj upute !
AKO TI JOŠ ŠTA NIJE JASNO DAJ RECI DA TE KONAČNO PROSVIJETLIM DA JE NAJNOVIJI ORGINALNI FIRMWARE SOMA PUTA BOLJI OD BILO KOJEG T-MOBILE SHITA !
i reci di si flashao i koliko para !
mobitel ima puno opcija pa si pročitaj upute jer ni ja nisam znao neke mogućnosti koje phone ima !
hrvatske upute možeš skinu sa SAMSUNGA ! ako ti link odmah ne radi onda udari enter na link u browseru ! (veličina 2 MB)