ona desna tipka mi je za t mobile izbornik,jer mogu kako to promjenit? i dali mogu namjestit brzi izbornik za gore dolje lijevo desno tipke?
ona desna tipka mi je za t mobile izbornik,jer mogu kako to promjenit? i dali mogu namjestit brzi izbornik za gore dolje lijevo desno tipke?
za "gore dolje lijevo desno" odes na POSTAVKE-> POSTAVKE TELEFONA-> PRECICE, osim ako nemas mozda firmware xee1 koji je zasada najzadnji. pretpostavljam da nemozes taj t-mobile tipku samo tako maknut, morat ces fleshat seftware, imas u podforumu samsung moju temu o fleshanju e720, pa se pozabavi, ili pak plati 200-300kn da ti to strucna osoba nrpravi...
e nemam prečice, imam samo
JEZIK
POZDRAVNA PORUKA
POSEBNE POSTAVKE
zao mi je, neces moc to napravit dok ne fleshas. pa probaj sam, ako se bar malo kuzis u kompjutere...Izvorno postao Pesti
![]()
mislim da ti dodje oko 200-300 kn fleshanje kao sto sam vec rekao, samo neznam dal ce ti stavit najzadnji firmware (xee1) jer je jedan decko vec na ovom forumu rekao da mu nisu stavili najzadnji i to u europatrade-u. negdje sam nasuo da ce bit noviji od xee1!!! pa mozda da malo pricekas, ali moja preporuka je da ne stavljas nijedan drugi osim xee1 (zasada) jer sam dosta citao o tome, da ostali i nisu toliko dobri...![]()
ajde ukucaj u mob:
pa javi sto ti pise, odnosno koji SW verziju imas...Code:*#1234#
ti si onda najebo ko i ja...al za tjedan dana ide novi soft gore...pa bude onda bolje
kolko para za novi softver ili ćeš ga sam stavljat?Izvorno postao kapica
ovak mi piše:
E720BOED2
e ovako stari !! ja sam isto imao problem kao i ti ! kupio sam phone na divljaka i imao je taj šugavi T-mobile software sa tom gay t-zones tipkom !!!Izvorno postao Pesti
To me toliko iritiralo da sam otišao u europatrade i dao 200 kn da mi stave orginalni software od e720 (iako mi nisu stavili najnoviji firmware - ja sam taj dečko kojem nisu stavili najnoviji al nema veze promjene su velike)(sadašnja verzija E720XFEC3)!!! i sada sam se preporodio !!! Meni tvog telefona nije orginalan nego isti kao kod svakog moba sa t-mobile softwareom !!
moja verzija firmwarea je bila E720BOED3 !! Tu gay tipku ćeš jedino maknut flashanjem !!! Ja nakon što sam stavio origigi imao sam više opcija (predpostavljam da ti nemaš opciju prečice meni-postavke telefona-prečice iako ti u uputama piše da ima !)
Ja ti toplo preporučam da odeš u centralni europatrade servis i updateaš firmware !!!
ovako ti izgleda orginalni meni !
![]()
Zadnji uredio Ludacris : 18-01-2006 u 10:40
Ovi T-Mobile meniji su isti skoro kod većine mobova...to mi je fakat jadno...
Otiđi u Europatrade i neka ti stave novi fw...ali onda postoji pitanje da li će ti lik priznat garanciju koju ti je dao kad si kupio mob na crno (ak ti je uopće dao)...
Bom Chicka WahWah
SAMSUNG i ostali proizvođači ti orginal ugrađuju te T-Mobile softwarea po naruđbi t-mobile-a !!Izvorno postao PhytoSculpt
nazalost i ja sam kupio mob na kojem je otisnuto T-mobile, samo sam imao neke znjore pa sam dobio besplatno i najnoviji FW. a cak mi i na kutiji od mobitela pise T-mobile, i to ne kao naljepnica, vec kao dio kutije! nisam mogao vjerovat da rade T-mobile mobitele i prodaju ih u europatrade-u!!! tek su par mjeseci poslje nabavili E720 bez T-mobile software-a! katastrofa...
@ludacris->mogao si mozda zamolit da ti stave onaj XEE1, ili ga mozda sam donest na cd-u???
ma donio sam ga na stiku ali frajer je bio toliko bahat da je rekao da nema potrebe da oni imaju nanoviji (ipak su oni centralni servis i nesmiju si dozvolit da im netko soli pamet) nisam htio dizat prašinu oko toga jer mi je trebao mobitel !!Izvorno postao igl
ali ako netko ide tamo neka se obrati onoj curi za pultom ona je ljubazna (ne možete je fulat ima dekolte br.4)
to pricas za ZG?
da ! u zg kod benzinske zovko !Izvorno postao igl
pozdrav.
totalno sam razočaran menijem na e720 t-mobile. da li se novim firmwerom dobije i novi orginalni samsung meni ( ona velika slika s mobilnog sveta)???
da ............ !Izvorno postao djalsovec
Izvorno postao Ludacris
Pozdrav…s obzirom da sam novi tu moram vas sve pohvaliti sto dajete dobre savjete i vidim da ste totalni brijaci sto se tice mobil svijeta. Ovako, evo i ja sam stavio novi fw taj famozni xxee1 zbog istog razloga kao i vi ali mi se desilo da tipka precaca mi ne nudi kameru, te phonebook kao sto je nacrtano na tipkama te sad mi ni desna tipka za kameru ne sljaka, osim kad je u modu za slikanje …e da …i na ekarnu kad upisujem broj telefona mi se ispisuje u bojama….a totalno razocaranje je to sto nemogu i dalje nikako mijenjati tonove za poruke nego samo ono sto mi on ponudi…Tako da ocekujem odgovore i mozda probam ubaciti stariji fw (ludacrisa) mozda mi on vrati te postavke a i cujem da imas neke druge opcije jer tu u ovom novom samo je ta tipka precaca nova. Nadam se da ce taj stariji fw biti bolji….kako ? neznam….
http://avi-stuff.irde.to/files.php?catid=116
evo link pa pogledaj si tu za neki novi firmware !
LINK
Ako imate nekog u njemackoj
flesanjem mozes sve, sad je pitanje jel to mozes sam rjesitit.
Meni ti je ovdje: Postavke -> prikaz -> zaslon biranja Tu namjestiš...
neznam šta da ti za ostalo kažem...bez teksta... no comment
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
jel ima xxee1 hrvatski meni ? mislim trebao bi imat ali samo da provjerim !
ovako fleshanje sam plaito 100kn kod tipa jednog u puli
neznam odakle si, ako ti sto treba javi se.....mozes mi reci odakle si skinuo taj xxee1 jer ja sam imao taj fw ali nisam mogao mjenjati tonove poruka,ah da mozda je stos u tome sto sam kui e 720 u t-mobile centru,a bo....i ovaj xxee1 koji sam staio nema hrvatski....sta ima koji fw?
xee1 ima hrv meni, a ton poruka nemozes uopce ni sa jednim fw-om mijenjat...
http://avi-stuff.irde.to/files.php?catid=170Izvorno postao igl
tu možeš skinut al ja nisam od tuda skidao meni su u euraptrejdu sami metnuli XFC3 i rekli da je to najnoviji iako nije al ja mogu mjenjat tonove poruka (ima ih 10) i imam hr meni al mi nije ono sa slušalicom ispravljeno !!!
ne znam šta koji šta donosi ....
a za promjenu tonova pogledajte kako sam vam gore napisao !!!!
jel zna netko di bi se kabal mogao kupit za flashanje ?
Zadnji uredio Ludacris : 16-01-2006 u 09:18
Bookmarks