tele2 je podpisao ugovor sa Vipom da koristi njihovu infrastrukturu dok ne napravi svoju. znaci gdje vip ima signala ima i tele2= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
tele2 je podpisao ugovor sa Vipom da koristi njihovu infrastrukturu dok ne napravi svoju. znaci gdje vip ima signala ima i tele2= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
E, pa ne bih rekao, jer sam već u nekoliko navrata pokušao pronaći Tele2, ali sam uspio uz matični T-Mobile, pronaći još jedino VIP i neku bosansku mrežu. Znači, to još ne funkcionira.
Jesi ti ikad čuo za nacionalni roaming?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Pa, jel vi čitate kaj pišem?! Ponavljam, u Kutini, gdje ima VIP-ovog signala, fala bogu, nema signala od Tele2. Jedino ako misle ga pustiti u pogon u jutarnjim satima.
frish-KI tebi ocitio nista nije jasno,.... tamo di je tele2 postavio bazne stanice (ZG i ST) tamo ce ti pisati Tele2 HR (219 02), a tamo di ih jos nemaju tamo se kacis na VIP, ali naravno po cijeni od Tele2. To je tako jednostavno (jeftino) :) !!! ja sam u Rijeci, gdje jos nisu postavili ni jednu baznu stranicu (koliko ja znam), i ja kad skeniram sutra koje su mi mreze dostupne necu naci tele2,... jer nemaju bazne stanice,.. ali cu se moci kacit na VIP,... i to je to,....
Jebote, ti si mobilno nepismen!!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Jel ti govorimo da izvan Zagreba nema tele2 mreže već će oni koristiti Vip mrežu kao nacionalni roaming! što ti tu nije jasno!!??
Sad se spuštaš na kromanjonski razgovor. Kako sam mogao znati da VIP-ov signal predstavlja signal od Tele2? Od svih komentara na forumu zadnjih tjedana i mjeseci, na takav nisam nigdje naišao.
OFF:daj ljudi covjek nije znao. Ovdje smo da pitamo i sazanmo nemorate ga odma vrijedat.
Mislim da bi se trebali vratit na temu.
Negdje sam bio procito za taj ugovor izmedu vipa i tele2 nemogu vise nac. mislim da je bilo na monitor.hr
dobro tomislav hoćeš li reći onda otkud ti informacije o cijenama?
Ma oprosti frish-ki, nemoj da ti ja ubijem samopouzdanje, bila je to samo šala, zaista nemam ništa protiv ljudi iz Kutine, naprotiv, odtle mi je i žena....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Daj pitaj, sigurno ne znam odgovor ...:)
Ne mogu, ali sutra u 11 je konferencija za novinare tele 2, vidjet ćete sve ... i čuti ....(kako sam vam već ja rekao :) )= Citat =:
Izvorno postao damgol
oce li tko prenositi tu konferenciju???? ja bi to gledao :)
nista,cekamo sutra da se uvjerimo ili en uvjerimo u ove cjene..
tja, u živo, ne vjerujem, ali slušaj radio, vjerojatno će u vijestima biti izvještaj čim ista završi ...= Citat =:
Izvorno postao ri_capitano
Tommy, jedino sto mi ne pase kod tvojih cijena je nepostojanje neke prednosti za pretplatnike. Cak i vise placaju po tvojim cijenama od prepaid ekipe. Jedino ako se ostvari ono free weekend o cemu je bilo govora u
threadu ispod ovog.
Pozdrav
Ako ce biti ovakve cijene to je OK, barem mi zlatni broj nece propast :)
Cekamo ujutro pressicu a onda trk potpisat ugovora za pretplatu samo neznam gdje?
Ma mislim cijene, ove od tomice, su predobre. Jednio nema neke rezlike za pretplatnike, a kako postati pretplatnik nije ni meni bas jasno:)= Citat =:
Izvorno postao malimrav
Glavno da onda vec imam prepaid do pretplate.
vjerojatno takve informacije ce biti na pressici,.. a vjerujem i na njihovom webu,...
koliko ces love pljunut za zlatni broj..??= Citat =:
Izvorno postao malimrav
Nadajmo se da ce cijene danas biti samo potvrdjene a ne korigirane !!!!
Zlatni broj je besplatan, ali ih više nema. Bezbrige to su te cijene ...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Pa, zlatni brojevi su bili besplatni do prije cirka tjedan dana kad si na njihovim stranicama mogao sam odabrati broj. Mislim da ih više nema.
poceli su sa radom sigurno,zvao sam sluzbu za korisnike,a pretplatnicka tarifa 0 ne omogucuje uzimanje mobilnog telefina dok tarifa 48(48kn pretplate)omogucuje vrlo povoljnu kupnju moba i to :SEj210 za 95kn,nokia 2650 95kn,SE k300 275 kn i siemens cfx 65 za 375kn.potpisivanje ugovora kosta 95 lipa!!!vrijedi za sve korisnike koji potpisu ugovor do kraja godine. cijene razgovora iste za postpaid i prepaid:39 lipa unutar mreze,1,39 izvan mreze,cijena sms-a 33lipe.
Ne vjerujem dok ne vidim vlastitim očima.
¸e da je bar tako,necu reci da ti ne vjerujem ali kada to budem vidio vlastitim ocima cu da vjerujem... :D
Ja mislim da su ovo ipak pizdarije koje ne služe ničemu. Daj Bože da sam u krivu.
Zašto im je stranica još uvijek bez podataka? Kakve su to fore?