jest, hvala!:klap:= Citat =:
Izvorno postao andrija
Printable View
jest, hvala!:klap:= Citat =:
Izvorno postao andrija
puno traze za ukljucenje...:retard:
Ako se obvežeš na 24 mjeseca uključenje je 1kn :D
Samo mi nije jasno hoću li moći koristiti njihov DSL ako mi je fiksni priključak i dalje na T-Comu? Ovaj "noćni" flat mi je super stvar za tu cijenu :D
a kuzis ti se obvezes na 24 mj. i onda ce oni svaki mjesec povecavat cijene a ti ne mozes raskinut ugovor:-/= Citat =:
Izvorno postao tom2y
Ne vjerujem da ce povecavati cijene...
Nećeš moći.= Citat =:
Izvorno postao tom2y
Link na službeni cijenik: http://www.optima.hr/optidsl1.aspx Nisam baš oduševljen cijenama za priključak od 549kn i onih 24mjeseca ugovora ako hoćeš po 1kn.
Na njihovoj stranici nisam primjetio da se govori o nekoj dostupnosti DSL-a.. Pretpostavljam da šire svoju mrežu i da paralelno još uvijek koriste T-Comovu :-/ jesam li u pravu?
Naravno, njihove vlastite centrale su u manjini, a usluga adsla će ići samo preko njihovih centrala.= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Pitanje je kolko će proširivanje brzo ići, tako me mami ovaj 512/192 paket..= Citat =:
Izvorno postao jay
To ujedno fali T-Comu da privuće nove korisnike (mene:D) jer nekima nije bitna "veličina", nego cijena. Da su ostavili one stare pakete po nižim cijenama, davnih dana bi bio 24/7 online :-/
Situacija ti je trenutno ovakva, OptiDSL je trenutno dostupan samo u Varaždinu, a uskoro će i u Osijeku dok za ostatak Hrvatske nepostoje nikakve najave. Znači ići će sporo :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Ma kaj nama u Sesvetama to vrijedi kad naša centrala uopće nema kapacitet za dsl.= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Pokušao sam baš sve!
Trebaš naći dovoljan broj ljudi koji su voljni uvesti dsl, predati to ht-u i čekati da nadograde centralu= Citat =:
Izvorno postao Dadichi
= Citat =:
Izvorno postao madDogg
To ti i nije neki bed!
U ugovru sam pročitao da ako se ne spojiš niti jednom u mjesecu ne plaćaš ništa!
Ti lijepo žicu iz zida pa nek cvile!
Vrlo mi je zanimljiva optimina ponuda pogotovo sto se tice flat min opcije ono od 22h - 07 sto je besplatan promet kao...a tog vidis nema na t-shitu. cijena bi otprilike bila ista (t-shit 138 kn/mj 5gb, 1 mbits, a optima isto to 143kn s tim da je od 22-07 bespl.)
1. zanima me jel tko uveo taj opti-dsl i jel ima kakvih problema ili sve radi kako treba?
2. jel mogu i dalje imat t-shitov prikljucak ili moram fiksni prikljucit na optimu?
3. dali imam uvid u potrosen promet?
4. u slucaju prekidanja ugovora (ipak je to 24 mjeseca - a ko ziv ko mrtav) koje bi bile moje obaveze?
tnx:)
jeote dok se vas doceka - sve vec saznala
U tome i je bit. Lako je biti lijen i postaviti pitanje i čekati da netko odgovori. Ovako si sve saznala sama..= Citat =:
Izvorno postao outrageous
A što je onda bit ovog foruma ??? Zahebancija ...;D= Citat =:
Forum nije za ljene koji sam dođu tu pitaju nešto i čekaju odgovor na glupa pitanja koja bi prije našao/la neg što je napisao/la pitanje= Citat =:
Izvorno postao tomislav10
= Citat =:
glup si ti a ne pitanje...pa pogledaj malo sta se sve postavlja na forumu.. forum i je zato da se pita nesta...JOJ..nisam ljena ako mi se ne da zvat telefonom pa vamo tamo..ovdje lijepo postavim pitanje i odma i iskustva dobijem a ko bi meni tamo u optimi dao iskustva? ...de ubij se
Danas bile ne cure iz optime u jednom trgovackom centru, promovirale optima telekom (fiksnu telefoniju), ja pitam kada dolazi optima dsl u split, one su meni rekle od 11. mjeseca, jeli to istina ili...
Mislim da je Optima najavila pokrivenost Osijeka, Varaždina, Splita i Zagreba, ali nisam siguran :)
Kažu slavonski (njih petnaestak) i veći gradovi slijede= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Kad ovo dode, jel tako da cu moci uzeti od njih prikljucak za telefon i internet te da necu zavisiti od Telekoma?
Ne da mozes vec MORAS uzeti i telefon (to je uvijet za dobivanje njihovog ADSLa) i onda nisi zavisan od t-coma= Citat =:
Izvorno postao The Dragon
:spin: jedva čekam :spin:= Citat =:
Izvorno postao jay