Imam veliki broj piratskih igra ali nadam se da ću uskoro postati ponosni vlasnik prve original igre, Splinter Cell Chaos Theory. No ne bi niti to nabavio da nije one Starforce zaštite. :D
Printable View
Imam veliki broj piratskih igra ali nadam se da ću uskoro postati ponosni vlasnik prve original igre, Splinter Cell Chaos Theory. No ne bi niti to nabavio da nije one Starforce zaštite. :D
starfuck skida starforce
Ne znam baš da skida s ovoga. Da da već bi ga pirati imali, a nema ga niti jedan moj. :p
@Teyec
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14179
ali evo vec si vidio, moze starfucker kraknuti starforce :D
ja kupujem originale da bi mogao nabacit na netu :),mislim mogu i na piratskim serverima ali mi nije gust :)
Da ali taj način je malo prekompliciran. Mislim nije da ga nisam shvatio, ali stvarno, to sve da bi pokrenuo igru...= Citat =:
Izvorno postao blazzer
Rađe kupim original iako će me pošteno opaliti po džepu ili pričekati da li je istina da će novi Daemon izaći krajem 10 mj i omogućiti lakše crackanje. :)
naravno piratske. Zašto? Zato kaj nemam para za originale, a tamo di sam doma najbrža veza je ISDN, a u DSL-u ću moć uživat kad budem išao u penziju pa mi originali ne trebaju taman da ih i mogu kupit jer ih ne mogu igrat na serverima. :wstupid:
Ma eto tako to, prvo orginali su skupi, a malo je kvalitetnih igrica da bi ti kupio sad svaku igricu orginal, to ni Gates ne radi.
A one igre ono sto reklamiraju da su najbolje, najzesce, naj naj naj, samo su dumb igrica koja se reklamira na svakoj televiziji.
crnajci, bar za nase prilike...
evo bas sam kupio bf2 i super je :D
Ja kupujem igre od pirata jer su jeftiniji,jer su originali skupi,i to jako,izmedju 300-800 kuna,pa se ne isplati toliko love potrošiti na igre na koje možeš nabaviti i po 13-15 kn
Imam više piratskih igara,imam oko 20 originalnih igara
ja imam 2 originalne igre. jednu sam dobio u paketu sa grafickom karticom, a drugu... isto :D
Pa ja prakticiram original, jer se s njim dobiju razne druge podrške LEGALNE, online update naklonost proizvođača, kvalitetniji cd/dvd na kojem je snimljen...Uglavnom ja baš nemam para za kupovanje originala. To je za mene skup sport međutim ima ljudi koji kupuju u hrvatskoj samo originale. Ja imam jednu originalnu igru imena "genewars" s tim da sam je osvojio i izgubio...
Ja od toga nista ne prakticiram... Malo se igram tako da neku igru uglavnom posudim od frenda da pogledam kakava je i uninstaliram ju. Imam nekih 5-6 piratskih igara i isto toliko originalnih.
BTW. da zivimo u kakvoj - takvoj zemlji, ova anketa bi vec davno bila izbrisana.
Da zivimo svi mi u kakvoj boljoj zemlji nebi ni doslo do ovoga pitanja, ali opet orginal od 200 pa nadalje kuna, a pirat je u nas 5KM ili 20 kn
Puno igram igrica, pa baš i nisam nešto raspoložen puno novaca za njih davati
Ali najgore je kad kupiš neku igru, ono najavljivana da je čudo i samo pohvale, platiš je dovoljno puno, a kad je doneseš kući ili ti štopa, ili ti Bill Gates pravi probleme, ili jednostavno igra bude glupa. šta ćeš onda, popušio si 400kn :D
Nego pirat ovako za malo para, pa kad mi i ne radi nije mi baš da sam neki velik novac poušio, a uvjek mogu zamjenit igru ili da mi ne radi il mi se ne sviđa :D
Što se tiče online stvari pirati su nm tu uvjek na raspolaganju :D hehehe
Long live pirati
jesi siguran? piraterija nije aktivna samo kod nas na balkanu vec svugdje.= Citat =:
Izvorno postao blazzer
kupovali bi originale jedino da smo prisiljeni, ali nismo, upravo radi pirata a koje je nemoguce iskorjeniti. razvoj tehnologije samo pridonosi pirateriji, vece brzine interneta i razne metode skidanja sa interneta i nitko to nemoze zabranit.
nemislis valjda da amerikanci, spanjolci, englezi itd ne skidaju igre sneta, ili pak, kupuju kod lokalnog prodavaca neoriginalnih cd-a :spin:
Naravno da ima toga i kod njih, samo sto niti na jednom stranom (americkom) forumu nisam vidio nekoga tko kupuje piratske igre. Kod njih je piratluk vise u softveru i filmovima.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Pirat, pirat, pa onda opet pirat;) i E-mule.
Ali vrlo vjerojatno cu uzet World of Warcraft original.
Problem je kod nas sto smo mi relativno siromasna drzava, a igre i konzole su nam medju najskupljim u europi. Xbox 360 (ona jaca varijanta) u Americi dodje 400$, u EU 400€, a kod nas 3800kn!!?? PSP igre su najavljivali da ce doc do tridesetak eura, a kod nas Algoritam bez imalo griznje savjesti nabija cijene cak do skoro 500kn...
Xbox 360 kod nas nece biti prodavan sluzbeno tako da je cijena od 3800 kn samo ne crno.= Citat =:
Izvorno postao marko6630
ma kakvi originali! postoje puno bolje stvari na koje se mogu trosit novci.
da cijene nisu tako prenapuhane mozda bi se i nekad zalomio neki original.
Kupit org nikad necu kupit,
Stare igre bile su igrive i nakon 10-tog puta sto si je presao a da nepricam da nije bilo bugova, a sad nove igre cim dodu kod nas vec na netu ima zakrpa?! Ko je tu lud. Izdaju igre koje nisu doradene i jos za nedoraden rad traze 300-400 kn?! Budale necu platit i to jos pogotovo za igre koje predes za dan dva i fakat ti se neda vise ju ni jednom upalit.
Ja sam kupio 2 originala u životu,jedan je koštao 400 a drugi 300 kn.Ali inače uvijek kupujem pirate(15kn)
Ne, nije na crno, tu sam cijenu vidio na letku jedne informaticke firme, mislim da je Info Gama ili tako nesto, ali nisam siguran. Zvao sam ih da pitam zasto je 360 kod njih skoro 100€ skuplji nego vani, a zenska mi pocela solit pamet o carinama i pristojbama...:thumbdown:= Citat =:
Izvorno postao rospaya
jadina orginal igra koju posjedujem je Turok 2 - Seeds of Evil. i nisam ju kupio, dobio sam ju sa Rivom TNT1....
igrice kupujem povremeno i najviše sam dao 50 kn za original kaj je bio na rasprodaji