Nick je slučajno sa S, a neda mi se mijenjat. Budem jednog lijepog sunčanog dana, a možda i prije.
Printable View
Nick je slučajno sa S, a neda mi se mijenjat. Budem jednog lijepog sunčanog dana, a možda i prije.
Vinc@-nadimak( u stvari sam si ga dao) inace ide bez ''et'',znaci samo Vinca. No kad smo vec online rekoh zasto ne...
da ja nisam znao kak da čitam tvoj nick...
Sljaka morat ćeš zappana zamolit da ti promijeni nick - sam ne možeš. Vidi ovdje!= Citat =:
Poslao: Sljaka
dmi - inicijali i jedan uljez pa...
Prvi puta kada sam ikada trebala nick postojao je razlog zašto sam htjela naglasiti tajanstvenost,a onda je tako i ostalo jer mi zapravo dosta dobro odgovara.
FUCK tajanstvenost!!!!!!!!!!!!
pa u kakvom to je**** svijetu živimo??????
Imaš ti nešto protiv mene možda??Odgovaram na temu,a boli me briga za tvoje mišljenje "ubijaču podova".= Citat =:
Poslao: flOorKilla
FUCK tajanstvenost!!!!!!!!!!!!
pa u kakvom to je**** svijetu živimo??????
:lol: dobra!
Mystique mi je baš OK nick... ima nešto sexy u njemu! ;)
Od Kille mi je naj... hmmm... čudniji nick! Zakaj si ga Killa tak pisao malo s velikim malo s malim slovima? :confused:
A još se Player nije javio! Ajde vječni igraču objasni se! ;)
:kiss:
bijeli dečko, to mora biti tako napisano> flOorKilla rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
a ti ,mistykueue il kak se to več piše, nemam niš protiv tebe, samo mi je glupo i debilno kad je neko tajanstven
Dobro neka mora, ali ja te pitam zašto! O tome se u ovom threadu i radi: zašto je baš tako, koji su to razlozi i slično...
@Mystique ;)
Samo neka ti i dalje bude,puno je toga meni glupo i debilno pa ne gušim ljude okolo sa svojim stavovima,a ako ih već i kažem,uzmem u obzir da ne misle svi tako.Ok?
daj recite svoja imena
ma neču više ni riječi napisat u ovoj temi!
mora bit tako jer sam ja tako zamislio!!!!!!!
a ti mistek, ja sam samo nastavio što si ti započela...
Ma evo Ja se zovem Mladen eto... :thumbup:
hey coma sto ti imas sa yo clan posse (yel se tak pise? davno je to bilo...)
...been a writer myself .... ;)
Znam da ne mogu sam, a kako nije velika razlika neda mi se gnjavit Zappana.= Citat =:
Vidiš, vidiš... zanimljivo... a danas 'writa' za Mobil! :)= Citat =:
Poslao: jsp_m
hey coma sto ti imas sa yo clan posse (yel se tak pise? davno je to bilo...)
...been a writer myself .... ;)
I ja sam bio u fazi kad sam HTIO bit writer ali loš sam do boli! To je bila faza kad sam se bavio skejtanjem... (Tu sam ipak bio sasvim solidan) :D
@Killa nisi li ti napisao da ti je debilna tajanstvenost i slično??? Ime? Kaj vrijeđaš hrabre ljude koji napišu svoje ime!? TO SE U ZAGLAVLJU TEME I TRAŽILO pa ako misliš srat po njima (koji samo pišu što se traži u naslovu teme!!!) ni ne pojavljuj se u ovom threadu! Live and let live!
Ljudi, nećemo se sad svađati :D
Samo se vidim Mystique fura na tajanstvenost, a svi ostali nickovi su redom imena i prezimena. Zanimljivo... :rotfl:
Mystique, nemoj se ljutiti, ali svaki put kad pročitam tvoj nick se sjetim famozne grafičke kartice od vrlog nam proizvođača Matroxa ;)
Uživajte...
whiteboy nije ni ime ni prezime! To je stil života! ;) ;D
Ali ti nisi tajanstven, jelda? Za tebe se samo ne zna ni tko si ni što si ;)
:beer:
to kod mene npr. kad se neki kanadjanin upozna sa nekim crncem i kaze npr. "i'm john" crnjo bi reko 'tipical whiteboy name' :D
Skužio me :wall:= Citat =:
Poslao: vanja
svi ostali nickovi su redom imena i prezimena.
Bazirano na vlastitom primjeru, prezime je dodano tek tako ;)