To se slazem.
Ma ne treba meni MP3 za zvuk poruke, moze i MIDI ili AMR, samo da mogu stavit svoj zvuk! :(
On a side note, prema nekima spadam u techno freakove, ali ipak ne mislim zbog toga kupovat K750i. ;)
Printable View
To se slazem.
Ma ne treba meni MP3 za zvuk poruke, moze i MIDI ili AMR, samo da mogu stavit svoj zvuk! :(
On a side note, prema nekima spadam u techno freakove, ali ipak ne mislim zbog toga kupovat K750i. ;)
E al ima jedan problem, bilo koji mp3 da staviš, svira sam prvih 10 sekundi, tak da...
Hm, bolje ista nego... ;)
iako je vjerojatno, odnosno sigurno (iako ja ne mogu pronaci - oprostite, ali preumoran sam) bilo negdje na forumu rijeci o besplatnim MP3 melodijama kako za dolazne pozive, tako i za SMS, molio bih vas lijepo da me uputite na taj post, ili ako vam nije problem, da mi kazete neki site, naravno blesplatni :) , gdje mogu skinuti takve melodije.
Zahvaljujem se!
Ako trazis za svoj mobitel (barem onaj koji ti je u profilu navedan T68) onda mi nije jasno zasto, jer nadam se da znas da T68 ne reprodicira mp3 zvukove.= Citat =:
Izvorno postao SEguy
Ako trazis za neki drugi mobitel, ne znam zasto bi trazio neki site za navedeno. Imas mp3 - ojki valjda na racunalu. Samo obradi malo ako zelis postaviti za zvono ili SMS, smanji bit rate i to ti je to. Ako trazis neki poseban mp3 koji nemas doma reci koji pa ti posaljem na mail ili ti UL negdje na net (to je ako govorimo bas o glazba mp3, ako trazis neke posebne zvukove tu ti ne mogu pomoci)!
Evo ti teme na forumu na kojima se govori o melodijama i sl, pa i tu potrazi:
http://cafe.mobil.hr/search.php?searchid=205187
Nekoliko zvukova za poruke:
Incoming message Star Trek
T-Mobile jingle
ICQ sound
You bastard sound
Ok, puno vam hvala na navedenim stranicama.
Inace, ne trazim za svoj T68m, vec za sestrinu motorolu, ali posto planiram uzeti W800i onda ce dobro doci i za moj buduci mobitel... u svakom slucaju, jos jednom hvala!