Nemogu nigdje naći kabel!Program traži samo com portove pa pretpostavljam da mi treba serijski kabel...Jeli ima itko za prodati ili pinout pa ću ga napraviti...?
Hvala.
Printable View
Nemogu nigdje naći kabel!Program traži samo com portove pa pretpostavljam da mi treba serijski kabel...Jeli ima itko za prodati ili pinout pa ću ga napraviti...?
Hvala.
I 90% USB kabela je samo USB->Serial adapter tako da će ti radit i sa USB varijantom.
Pinout ima na http://pinouts.ru/CellularPhones-A-N...p_pinout.shtml ali radit od starog COM kabela ti se isplati samo ako već imaš LG 24 pin konektor sa bar 6 pinova unutra.
Misliš da će raditi bez obzira što mi program nudi samo com port vezu?!
Dali neko zna kako odkodirat lg c3300?hitno je
dali moze preko imeia??
svaki mob može preko IMEI-a, ali sumnjam da Ludacris ima podatke koji se traže...
inače, svi unlockeri ga rade kabelom, jer je sve drugo skupo i neisplativo
Ja sam mislio da se nemoze preko IMEI-a,imam kod kuce isto c3300 zakljucan na t-mob,inovator jel znas ti odkljucat???
znam, ali ne preko IMEI-a jer nemam pristup toj bazi, jer mi i ne treba, neisplati se. logovi za IMEI unlock su gotovo iste cijene za sve modele, tako da....
trenutno jedino motofone F3 radim preko IMEI-a, jer za njega ne postoji druga metoda.
hehe mislio sam da mi mos nesto sredit.....
Pitanje ko i tema:
zna li tko gdje da otključam C3300 za manje od 100kn?
pa jel ima na kraju netko tko to moze uciniti preko imei, tocnije bez onog odnesi kod unlockera, ili preko kabla, bio bih jako zahvalan :)
preko IMEI-a ne.
a ako ti netko radi preko kabela, opet ga moraš nositi :)
Jel ima netko tko zna kako otključati LG C3300? to mi je sad dosta bitno (i pod cijenu rizika da nesto sjebem) jer mislim mobitel prodati, a da ga idem davati otkljucati ne isplati mi se posto moram kupiti i novu bateriju i onda kada zbrojis cijenu baterije i otkljucavanja i prodajnu cijenu, vidis da se ne bi isplatilo.
trazio sam po netu toolove za otkljucavanje lgc3300 preko kabela i ljudi se javljaju da su uspjeli, ali ja ne mogu. ima onaj speedotool, ali ga nazalost ne mogu vise pronaci, istekao je dl na rapidshareu i tool je obrisan.
nasao sam neki lg_tool_by_gsm_asia ali mi ne radi. kad odaberem vrstu mobitela i slijedim upute na ekranu dobijem ovaj error:
http://i38.tinypic.com/rc10s8.jpg