Ajd da ne odgovaram sad svakom posebno (sjedit za kompom je ovdje gubitak vremena ;) ), svima saljem puno pozdrava do sljedeceg javljanja! :beer:
Printable View
Ajd da ne odgovaram sad svakom posebno (sjedit za kompom je ovdje gubitak vremena ;) ), svima saljem puno pozdrava do sljedeceg javljanja! :beer:
A hell, odustajem. Ima višak krvi u alkoholu, niš mu se ne može.
A kad je tako, a ti uživaj... I ja bih, da mogu. ;)
wb uzivaj dokle mozes, jer svemu lijepom dodje kraj.........
sve lijepo kratko traje uŽIVAJ DOK MOŽEŠ JER ŽIVOT JE KRAAAAAAAAAAATAK
Odlikasi sine, odlikasi... ;) ;D
Odo ja spavat malo.... danas nejdem nikamo (ako mi to uspije). I need a break! I'm having a kit-kat! ;)
..ajd odmori, meni je danas dan za poluuudit...isto bi trebal malo oko odmorit. ..kaj da velim nego Viva la Espagna ;)
hahahhahah bas mi je sladak WB koliko je euforican...dakle ekipa nema druge,organizirajmo na brzinu sedmodnevno ruzenje po spanjolskoj;)))) annyone???:)))
ni traga ni glasa o njemu.....baci nam mrvice i onda nestane...pih
Ne, bolje je ovdje organizirat ruženje kad se WB vrati. Tako da se on totalno iscrpljen ne može pridružit pa da nam onda bar malo zavidi. ;D= Citat =:
Izvorno postao erika
Baš sam zloban, al kaj mogu. :D
:(
Evo započeo sam sa prigodnim smajlićem. Naime, jučer navečer se vratih doma... :( Šmrc!
Odmah da se ispričam dečkima kaj ih još nisam nazvao - cijeli dan se raspakiravam, odmaram, perem veš, tugujem...
AAAA! Oću natrag!
Stvarno je bilo zakon! Sad još moram sredit dojmove, a i slike za koje sam obećao da će se poneka pojaviti i ovdje...
Jao, Zagreb je selo! To si uvijek pomislim kad se vratim iz nekog većeg grada. Naravno, obožavam ZG i stvarno sam ga se i zaželio (isto kao i svog kompa ;)), ali takav je dojam uvijek kad se friško vratim s nekog puta koji je bio heben! Vjerujem da svi znate o čemu pričam.
Jučer sam cijeli dan proveo po aerodromima - Barcelona - Prag - Zagreb... Bome bilo je jako grdo pred slijetanje u Prag. Jake turbulencije, propadanje i "aborted landing"! O da! Pred samo slijetanje se je Čeh predomislio i naglo digo 737 uz rikanje motora... kako nas je samo prikovalo. Kao da je u zadnji čas pred pistom vidio da neki avion s iste piste uzlijeće, pa ga je digo da izbjegne sudar... kasnije je prek mikrofona reko da je bilo problema s prevelikim prometom na aerodromu... Voze te Boeinge kao da su Škode.. ;D
No dobro, zaboravimo sad to - da vam ispričam nešto vrlo zanimljivo...
Idemo mi tako u Catwalk (disko) u Barceloni i uđemo unutra. Na jednom floru house, na drugom hip-hop, rnb... Tamo di je house nema žive duše, a gore je bilo nešto ljudi, uglavnom crnaca. Nije baš nešto i tako se mi odlučimo da ćemo se lagano prošetat ispred klubova na obali (port olympic) što ti dođe nešto slično kao naš jarun, samo na moru. A fora je u tome da smo se tamo nas 8 napili da je to strahota i to sve BESPLATNO! Naime, ti se laganini šećeš ispred klubova, lagano si čagaš na muziku koja iz njih dopire, a svaki klub ima frajera ili ženu koji su zaduženi za odvlačenje ljudi u svoje matične klubove. A to znači da ti čovjek priđe i pita te dal hoćeš ti i tvoja ekipa popiti nešto u njegovom klubu na njegov račun. Naravno da hoćemo! I onda te pita koliko nas je u ekipi, a ti kažeš 12, on naravno ne broji, već te samo odfura do šanka i konobaru kaže 12 shootera molim. I on ode dalje stajat ispred kluba. A nas 8 popije ovih 12 besplatnih šutera i odosmo dalje. Takvih je klubova valjda 15-tak jedan do drugoga i u svaki, doslovce svaki smo bili pozvani na šutere ili pive! I kad dođeš do zadnjeg kluba, vračaš se istim putem i sve ispočetka, jer ovi uopće ne pamte dal si ti već bio kod njih! Ma LOL do daske! Takvo što još nikad nisam doživio!
Ali kaj je najbolje, ne zovu baš svakog tko tamo prolazi da dođe na cugu, bitno je da si malo čagaš, da pokažeš da si u potrazi za zabavom, ili da imaš zgodnih cura u ekipi. Ili da si sam zgodan. Ispunili smo sve kriterije. ;D ;)
Ma ludnica! A kaj je najbolje ti klubovi uopće nisu loši, muzika je stvarno OK, gogo plesačice se žele fotkati s tobom, zovu te na platformu na kojoj čagaju, DJ-i ti ispunjavaju želje... Ma LOL. Nema toga kod nas ni pod razno! Neviđeno! I tako možeš svaku večer, naravno ako ne želiš baš dugo živjeti ;) ali tamo zabava traje od ponedjeljka do ponedjeljka, stvarno non-stop.
Joj ima još puuuno toga za pisati i reći, ali mi se sad neda... a moram nekaj ostaviti i za pričanje dečkima (i curama), kad se vidimo... ;)
Šljaka, nešto si spominjao ruženje? Kad i gdje? ;)
Nisu racunali da bu balkanci dolazili tamo ;D
welcome back doc :beer:
Bi im biznis brzo propao ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
welcome to "selo moje malo";D= Citat =:
Izvorno postao gog
Ja sebe ne smatram Balkancem osobno,
po nekim analizama(a sluso sam nekg tipa,pojam balkan se moze tumacit na 5 nacina) balkan je istočno od save , a misli mad je rečko zapadno...tak da..
LOOOL! ;D Ali kaj je najbolje, frend iz Švabije je još gori! A tek Čehinjice... ;) Ma svi smo mi isti!! Sve to ionako i postoji radi turista...= Citat =:
Izvorno postao gog
Hvala (svima)!= Citat =:
Izvorno postao gog
@gog: Sutra se čujemo da se za cugu ili kavu dogovorimo...
Meni ćete kavu morat mejlat. ;)
good to have you back doc;)
Ah.... sad će nas još više ubit u pojam.
SOB :cry:
Aj' neka ti je dobro bilo. Ti vales bonum est - ego valeo.
I vidimo se uskoro, nadam se ;) :beer: