Tako smo i mi znali prije, al uvijek ubijem frenda...bilo koja liga, bilo koji klub...pa onda kad poludi.;D
Printable View
Tako smo i mi znali prije, al uvijek ubijem frenda...bilo koja liga, bilo koji klub...pa onda kad poludi.;D
fm06 novosti
Već duže vrijeme nismo pisali o sljedećem Football Manageru, za kojeg se sad zna i datum izlaska - 8. studeni. Zna se da će osim PC verzije FM-a 2006, izaći i Mac te PSP verzija, ali to je nedavno korigirano, te je toj listi sada dodana i konzola treće generacija - XBOX 360, za čiju platformu igra bi trebala biti objavljenja negdje na proljeće sljedeće godine.
Za XBox 360 sučelje same igre, ali i kontrole biti će redizajnirane, to je potvrdio jedan od direktora Sega-e. Ukoliko vas zanimaju najnovije informacije o novínama koje će se naći u FM-u, možete kliknuti na opširnije te pogledati ih
Na stranicama CM-a piše da će se ova igra pravit za mobitele. Kažu da će bit najbolja menadžerska simulacija na mobitelima. jedva čekam
Mobiteli nisu za igre, za to imaš komp, playstation i ostalo...
slažem se :comp:= Citat =:
Izvorno postao member
evo ovdje link za demo od novog FM 2006
http://www.sigames.com/downloads.php?type=view&id=354
evo baš sam vidio koja će sve poboljšanja uvest u novi FM i sve mi se to čini OK! jedva čekam da ga zaigram.
demo ne mogu skinut jer sam na modemu al ne sumnjam da će se nać na novom bug dvd-u. a ako se i ne nađe preživit ću još mjesec dana do izlaska!! valjda!:licklips:
ko ima crack za fotball manager 2005 nek se javi na adresu bok1@vip.hr
= Citat =:
Izvorno postao ROBERTO
zasto neigras fm 2006 ?
to jos nisam nabavion daj mi posalji crack
jesi mi poslo crack
pa sta nisi mogo skuzit dosad da nemam crack ?
al za 2005