jesam napraviuo sam otisao sam kod susjeda koji popravlja racunala sreca pa ima card reader pa ju je formatirao preko kante tako da nije bio neki problem kupit cu citac kartica to je dobra stvarcica a nije skupa 170 kn a sve kartice unutra idu
Printable View
jesam napraviuo sam otisao sam kod susjeda koji popravlja racunala sreca pa ima card reader pa ju je formatirao preko kante tako da nije bio neki problem kupit cu citac kartica to je dobra stvarcica a nije skupa 170 kn a sve kartice unutra idu
...hebote, pa imaš u Gridu ili u LM servisu za uzeti...= Citat =:
Izvorno postao ramswaper
bio sam danas kod wirta pa je to bakas sredio caskom planiram uzet 6600 jeli on ima vise funkcija 0d 3660 vidim da je cijena negdje oko 1500 kn
ljudi gdje da skinem kodek za smart movie program za gledanje filmova danas sam se zahebavo cijeli dan nemogu nigdje da nadem preko cega vi ripate i gledate filmove sto sve rabite ja sam jos novi u ovome.Hvala svima svaka pomoc je dobro dosla.
za kodiranje imaš smart movie konverter, za mob imaš player i codec,nije neka mudrost
pogledaj pod moj profil-stranica-series 60 i onda ga nađi, 2.75 skini
@sodom
Primjetio sam da puno puta kroz postove preporučaš nekom useru da ako nešto treba da si pogleda na tvojim stranicama, pa ti preporučam da si staviš link na nju u sig.
razmislit ču o tome,nevolim baš sigeve