napravi restart telefona s kodom *#7370# ,onda upiši 12345, i nakon toga format kartice,..kreni sa instaliranjem ispočetka i pazi što stavljaš na telefon.
Ljudi mene zanima ako neko zna sta da napravim naime preko blotootha sam ubacivao neke programe na mob i sada kada te prog. hocu deinstalirati nemogu doci do glavnog menija nemogu uci ni u imenik stalno mi pokazuje system error.Sto da radim dali postoji nekako rijesenje za to.Molim pomozite svaka pomoc je dobro dosla.![]()
napravi restart telefona s kodom *#7370# ,onda upiši 12345, i nakon toga format kartice,..kreni sa instaliranjem ispočetka i pazi što stavljaš na telefon.
...drugi put malo pazi što instaliraš, a taj problem jedino možeš riješit resetiranjem phonea, ovako kako ti je "sodom" objasnio...Izvorno postao ramswaper
Izvorno postao sodom
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ljudi kako formatirati karticu
odeš na memory,options-format.
tamo nemogu ni doci jer moram otic na meni pa dalje.kad bilo sto stisnem samo mi pokaze sistem error
onda jedino preko kompa ili card readera!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
hajde mi reci gdje na kojoj stranici da skinem Task menager i ostale programe koji su potrebni
Pogledaj pod korisni linkovi ili zatrazi u za to predvidjenoj temi
Gdje da nadem card reader
pogledaj u hg spotu
hg Mi je dalek jedno 150 km ali potrudit cu se da ga pronadem
Pa valjda imate u Gradiški kakav shop sa tehničkim stvarima? Odi, pitaj, traži card reader ili čitač memorijskih kartica, ako te slučajno ne skuže, što se nerijetko i događa.
da vidim da si sada dopunio profil![]()
prije nije bila lokacija upisana,ako nemaš drugog izbora postoji dostava,ali je pitanje koliko se naplačuje.
U HGSpotu do 1000 kuna naplaćuju 50 kuna po dostavi. Iznad 1000 kuna, dostava je besplatna. Tako je i u većini trgovina u Zagrebu.
Da u pravu si
ljudi dali postojiui nekava mogucnost da mp3 glazbu konvertiram u format koji podrzava mob dali zna neko nekakav konvetrter ili kako se to radi kakav mio je alat potreban za to
zašto bi to radio? instaliraj mp3 player na mobitel,ako več ideš kodirat muziku preporučam ti ogg jel zauzima malo mjesta a kvaliteta je jako dobra.
zanima me kako da neku pjesmu mp3 formata postavim kao zvuk zvona odnosno kada me netko zove da mi tako svira kuzis jer vidio sam da te polifonlne melodije nisu mp3 nego mid ili amr ili koji vec drugi formati
mp3 nemožeš namjestit kao melodiju zvona na n3660,prebaci u amr
ali kako to me zanima sa cim da je prebacim
Ja prebacujem mp3 u wav format uz pomoć NeroWave editora. Možeš tako probati.I možeš sve te melodije u wav formatu postaviti i za ton poziva i ton poruke.
Nije ti daleko,možda 29km.U Požegi je otvorena poslovnica prije 2-3 mjIzvorno postao ramswaper
![]()
pokušaj sa db powerom![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Pa jesi napravio reset phonea?Ako jos nisi napravi, pa ces moc formatirat karticu!
Bookmarks