Sta je root?
Printable View
Sta je root?
root ili ti ga path mjesto gdje nesto zelis prebacit neki file u tvom slucaju igru!= Citat =:
Izvorno postao The_PREZ_Force
Vec je bio prebacen u e: ali jos ga blzinstaller ne primjecuje.
NE na e:/system/mail.
Samo e:/redfiction.blz
Kapis???
Hvala puno djomla! :angel: :klap: :jump:
Opet ne radi. :cry: :-/
Zbog cega mi blzinstaller ne primjecuje Red Faction, uradio sam sve kako treba, ali ne moze.... :-/
Je li postoji ikakav nacin za pretvaranje java igara i igara u blz formatu u .sis format? :confused:
Ljudi je li znate, treba mi hitno savjet jer za 3 dana odoh ja na more. :wave: :D
sve ti je rečeno u temi,ako tako neradi onda nešto krivo radiš,predlažem da pročitaš temu još par puta,a ne da pišeš po 5 uzastopna posta,primjetio sam da ovo učestalo radiš pa te upozoravam,postoji tipka edit,koristi ju...ovo je zadnji put da te upozoravam.
Procitao sam, instalirao blzinstaller u mob, ne u mmc. Prebacio sam red faction, iskljucio usb cabel i udjem u blzinstaller, ne primjecuje ga. Onda sam uradio kako mi je djomla rekao, i opet ne moze, tako sam je od oko 10 u vecer do jedan ujutro pokusavao. Pa stvarno ne znam sta je, jos sam puno puta procitao.
Ja sam samo htio da pitam sta to ti mislis da bi trebalo moci, a NE MOZE. Ali sam sad i dobio odgovor. Probaj formatirati mmc. Ja sam to morao kad sam prebacivao jedan file od 50 Mb za patway to glory igricu. Na 49 Mb mi kaze da je file pokvaren ili nesto slicno. Kad nisam poludio. Ali sam zato sve sam pokusao rijesiti i uspio.
To sam radio, ali necu vise da se mucim, kad ne moze, onda ne moze. Samo sam htio pitati da li bi OVA MMC kartica mogla u N-Gage?
to je compact flash kartica i ne samo da je drugi tip memori kartice nego je i velka ko baterija za n-gage tako da nekako sumnjam.
ps. ako te zanima 1gb kartica,u hg spotu se prodaje za nekih 700-800kn
Ja sam iz BiH, u ponedeljak cu nazvati tu prodavnicu koja prodaje tu MMC karticu, ali kad sam malo bolje pogledao tu MMC karticu, ima mala slikica mobitela koja se nalazi sa lijeve strane. :rolleyes:
hmmm,još nisi skužio, to nije mmc (multimedia card) to je compact flash kartica i nema teorije da radi u n-gageu,eto.