normalno.......to mislis stavit igru koju s skinuo s neta...................
ak ti ga komp prepoznaje ko HDD onda prebaci igru na MMC(ne u folder) i sa programom blzinstaller instaliras igru
Sada cu detaljno opisati sta sam uradio. Kad sam dobio N-Gage, ja sam lijepo pregledao ga, to znaci kakav je, koji je serisjski broj i to tako. Onda sam porcitao uputstva i radio sve kako kazu. Instalirao sam PC-Suite, htjeo sam da prebacim igru Red-Faction, ali PC-Suite mi kaze da nisam prikljucio N-Gage. Kada mi to nije moglo, instalirao sam Nokia Audio Manager 3.0, mogao sam prebacivati pjesme, takodjer sam mogao prebacivati clipove, imao sam MMC karticu pa mi je comp primjecuje kao HDD. Sve sam prebacivao USB kablom. Ali ima problem, ne mogu prebacivati igre.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Be COOL..........
normalno.......to mislis stavit igru koju s skinuo s neta...................
ak ti ga komp prepoznaje ko HDD onda prebaci igru na MMC(ne u folder) i sa programom blzinstaller instaliras igru
May the Force be with you!
Gdje mogu da nadjem blzinstaller?![]()
Zadnji uredio The_PREZ_Force : 09-07-2005 u 18:05
Be COOL..........
h**p://series60.ru/modules/mydownloads/visit.php?lid=224
Zadnji uredio SEGA : 09-07-2005 u 21:22
evo ti detalnije upute ako ne ideš preko blizarda:
prvo ti treba n-gage libs da bi mogo pokretat igre, i prvo ga instaliraj obavezno na mmc ne u mob!.daj mi mail pa ću ti ga poslat ili ga nadji na sodomovoj str.
Igra ti bude u raru ili zipu-odzipaš igru u c: u kompjuteru-nadješ ju u c:-ulaziš u taj folder sve do naziva te igre(znači preskačeš ono system-apps)-kad si došo do tog foldera jednostavno uključiš mob u komp i na taj folder stisneš desno dugme da ti se pojavi ono send to-ideš na to i pošalješ igru u g: i to ti je to!-kada pošalješ igru u mob-isključi mob iz kompa i ugasi ga pa ga upali da se igra smjesti.ako ti se nije stvorila ikona u mobu udji u fe explorer ili neki drugi i premjesti folder od igre u system: apps: folder unutra i onda bi ti trebalo radit!
p.s. ah trebam po krpu ići da obrišem ovaj znoj na prstima!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
djtango2005@yahoo.com, mozes li mi na ovu adresu poslati n-gage libs?
Zadnji uredio The_PREZ_Force : 10-07-2005 u 22:12
Be COOL..........
pogledaj malo po forumu prije nego pitaš
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ht=n-gage+libs
Stvarno ne znam sta je, jednostavno, ne mogu prebacim igre.![]()
![]()
Be COOL..........
pa radi sve po onom šta sam ti ja objasnio,i prvo instaliraj n-gage libs na mmc
Uspio sam! Ali me jos nesto zanima, kako da prebacim Call of Duty na n-gage?
Be COOL..........
formiraj isti takav folder u system/apps
Koji folder?
Be COOL..........
Na koji folder mislis, ne kontam te.
Be COOL..........
Stvarno, kako da prebacim CoD, je li ga iko prebacio?![]()
Be COOL..........
Evo sada pokusavam preko FExplorer-a.
Be COOL..........
pokušaj ga na ovaj moj način ako ti je u zipu ili raru,ili u čemu ti je?![]()
Jesam ja, ali to ne mijenja nista. Ako imas cod, onda moras imati i folder system. Pod njim jos 4 foldera: apps, data, libs i shareddata. Pod apps imas folder 6R48. To sve tako moras i prebaciti na telefon, odnosno da kad udjes u fexplorer pa na e: pa system, pa apps, pa moras imati 6R48. Kako to prebaciti. Najbolje je pc suitom, jer ova igrica sadrzi nekih 800 fajlova. Niko nije lud fexplorerom prebaciti svih 800 komada. Nadam se da je nesto jasnije sada.Izvorno postao The_PREZ_Force
SKR. je SKR. za SKR.
Mogu li to jednostavno uraditi tako sto uradim samo copy/paste jer mi comp primjecuje n-gage kao hdd?
Be COOL..........
Trebalo bi da moze. A sto ne probas???
SKR. je SKR. za SKR.
Evo copy/paste radim tog foldera u N-gage-ov MMC.
Be COOL..........
Ne moze.![]()
Be COOL..........
Kako da upotrjebim blzinstaller?
Be COOL..........
instaliraš ga u mobu,i neka igrica ti mora biti u .blz formatu i kada ju prebaciš u mob ona ti se nadje u tom programu i samo preko tog programa ju instaliraš!![]()
Ja sam ovako uradio, instalirao sam blzinstaller, i prebacio red faction. Ali kad sam otvorio blzisntaller, pisalo je ''no data''. Da li je red faction u blz formatu?
Be COOL..........
je,moraš ju postavit u root na e:/
Bookmarks