ma mpx300 zakon...veliju da ima Wireless...znaci da bi se teoretski ja mogel spajati na ruter..i imati net.. prek dns-a ???
znaci da bi mogel surfati i ta sranja!?
Printable View
ma mpx300 zakon...veliju da ima Wireless...znaci da bi se teoretski ja mogel spajati na ruter..i imati net.. prek dns-a ???
znaci da bi mogel surfati i ta sranja!?
naravno da bi mogo.
e pa znaci kupujem taj mob :) samo moram najti gdi ga ima u hrvatskoj za kupiti...zna ko??? a ako ga bas nema..ima jos koji DOBAR mob koji ima wireless...THX...na svim dosadasnjim odgovorima
mislim da nebi mogao
ako ne zelis riskirat sa mpx300. onda slazem se sa IvLajec
uzmi MDA compact.= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
a jebote ima taj MDA compact..tipke?? :))
E..zna neko U Nekom ducanu..u hrvatskoj...gdi ima za kupiti mpx 300!?!?!?
Stvarno bi bil zahvalan ak bi neko probal to naci...u ram3...na stranici nema tog modela...a mozda imaju..a nisu napisal...
Koliko ja znam jos ga nigdje nema za kupit u trgovin kod nas, nek me neko ispravi ako sam u krivu. samo na crno ali to se odma proda cim izade u oglasniku.
Betmenko,u RAM u 7 mjesecu dolazi MPx220,cula sam da ima losiji ekran od mpx200,skoro sam htjela kupiti mpx20,ali sam kupila mpx200,dobar je,samo ga vise nema u prodaji,ja sam ga jedva nasla,i to u Kporivnici zahvaljujuci jednom liku.
A za Mpx300 ne znam,ona ima Pocket
mislim da je Betmenko prekrizio mpx220.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Znam da je samo mu kažem tako da zna
jooooj....ti jebeni moiteli su me tak razivcanili..
EVO NAJNOVIJI izbor :))) e pa pukel bum..nikak da odlucim
MORA IMATI...ono solidnu kameru...solidni ekran..MICROSOFT OS..i pomogucnosti WIFI( TO Bi mi jako trebalo)...ak se nebre najti s microsoft os..onda simbian..
CJENA NIJE VAZNA!!! MORE ITI I DO 6 AK TREBA..:))
mpx300 nema u dućanu kupit niti će ikad bit jer je njegov razvoj prekinut!!!!
svi modeli na crnom tržištu su beta verzije i katastrofa su!!!!!!!!!!!!
kupit ćete to jedino ako ste ludi!!!!!!!!
ne postoje ti mobiteli sa svim tim što si nabrojao! najbliži ti je MDA.
pa onda uzmi MDA compact.
evo sad budem pogleda kaj ima taj MDA Compact...ali ima koji takav mob WIFI..to mi je jakoo vazno..
nema! tek nokia na svojim novim modelima (n91) uvodi WiFi na mobitele. taj mob izlazi na jesen! ako ti se čeka...
da,MDA compact je najblizi tvojim zeljama.a taj je mob zakon i zadovoljava vecinu tvojih zelja
ima stereo-znaci mp3 razara,zvuk je odlican
veliki ekran-slika je savrsena i uzivas dok nes gledas
nema Wi-Fi(mislim) ali ima BT
kamera se moze nazvats solidnom
ima Windowse
znaci to je ono sto ti trebas
evo ti jedan dobar link za MDA compact
http://www.digit-life.com/articles2/...a-compact.html
thx...fakat ste zakon....neznam dali da cekam tu nokiu..(nebrem najti nist o njoj) ili da zemem ovaj mda compact..a ima olovku uz nju?? jer mi je glupo prstima po ekranu :) i da kaj dok igras igre.? kaj onda isto po ekranu tipkas? :)
preporucam da uzmes MDA compact....to je odlican uredaj,stvarno bi se moglo reci savrsen
Imas "olovku" ili stylus :)
imas one tipkice,pa valjda s njima mozes igrati,ali to nije problem
a za to da smo zakon,tu smo da pomognemo
evo...kunem se ovo je zadnja dvojba..izmedju 3 modela...
MDA COMPACT.....sony ericsson p910.....i nokia n91(cekati kad izadje...veli zvijerka do jeseni)...ali pitanje je dali bude uopce funkcioniral..kak spada taj wireless..kak budem moral biti udaljeni od rutera..ima tu puno stvari za koje nebrem biti siguran...
AJD JOS JEDAMPUT SVIMA thx..i nadam se da budem se danas odlucil..dok jos velite vasa misljena o ovim mobitelim..
http://www.gsmarena.com/nokia_n91-1154.php
ovo ti je link za specifikacije n91 nokie. ja ga jedva čekam da izađe! ako ti nije problem sačekaj i ti. ima 4Gb memorije i sve živo. odličan mob sa symbianom! :thumbup:
ako ciljaš na spajanje na internet preko wifia mislim da to nije moguće!
no..a koji je mob bolji OVAj mda compact ili ovaj sony ericsson p910...!?!?
THX
Ja bi uzeo MDA compact.= Citat =:
Izvorno postao Betmenko
zašto nebi bilo moguče? naravno da je moguče,bilo preko bt-a ili wifija koji je znatno brži.= Citat =:
Izvorno postao jay