vrlo često razmišljam šta će biti samnom kad umrem? gdje ću nestati? malo me toga i strah, pa onda se onak nekak nadam da postoji drugi život, i da ću opet živjeti i tako u nedogled....
a moj životni moto je: SAMO JEDNOM SE ŽIVI
:)
Printable View
vrlo često razmišljam šta će biti samnom kad umrem? gdje ću nestati? malo me toga i strah, pa onda se onak nekak nadam da postoji drugi život, i da ću opet živjeti i tako u nedogled....
a moj životni moto je: SAMO JEDNOM SE ŽIVI
:)
Zakaj se ljudi boje umiranja? Da je "tamo" tako loše već bi se netko vratio :) !
nadaš se da postoji drugi život i da ćeš opet živjeti,ali životni moto je 'samo JEDNOM se živi'? Kak ih pomiriš,nadu i moto? :D
Ja nemam moto. :( :( :(
Po meni je dobar moto: carpe diem
...iskoristi dan (uživaj što se da)op.prelili= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Imam motor. Jel se to važi? :( :( :(
ili kako bi ja reko...tko rano rani dvije sise grabi...= Citat =:
Izvorno postao lili
Ljudi se više boje od toga kakoće umrijeti. A i oni koji znaju da će umrijeti (neprirodnom smrću) boje se zbog onih koji će ostati iza njih.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
ak se financijski jako dobro ustabilim..sve cu vas nadozivit, pa makar mi i aparati 'drzali' zivot..a moji unuci ce se jednoga dana moci hvaliti- imam dedu starog 220godina..
Fala ti na tim godinama i na aparatima.... :comp:= Citat =:
Izvorno postao vjeko
= Citat =:
Izvorno postao niten
a gle, kad trebam na brzinu donijeti neku odluku, napraviti neku ludost ili glupost, onda si mislim, ma SAMO JEDNOM SE ŽIVI!!!
a kad razmišljam o umiranju, onda se nadam da bum se opet rodila i živjela.... ;D
Ih... Ma svi bumo hrana za crveke, to je jedina sigurna stvar na svijetu. Ok, neki će biti pepel, ali ista stvar, ne?
Ne treba velika sranja radit u životu, ali treba uživat u svakom trenu i nikad ne plakat nad prolivenim mlijekom. Radiš što ti se u datom trenu radi, i uživaš u tome. Jer nikad više neće biti taj tren, samo tada. I onda, zašto ga propustiti?
yesssssssssss :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy