madrid-krk-pag ;D ostvarit ce mi se san sta se tice madridai jos samo egipat da vidim..al ima vremena...obozaaavam more... ;)
Printable View
madrid-krk-pag ;D ostvarit ce mi se san sta se tice madridai jos samo egipat da vidim..al ima vremena...obozaaavam more... ;)
A ništa i ovo ljeto ko svako drugo, tu na moru, naći posao (po mogučnosti u struci :D ) i tako, ganjat turiste...
a nakon so vidim Tommya Leea i napokon dobijem autogram razvaljenog rokera(to jedva cekam,imam Bradov autogram i Dickinsonov)idem ko i svake godine u Tribunj,a to je kraj Vodica
nemojte Zrce,bankomati su vec rasklimani,istina ;D ,ali se nade neko drugo mjesto,ali nemojte Zrce dirat,pa tam svake godine dozivis tjedan ljeta :D
EDIT:ja inace imam prilicno slabe zivce,tj. jako slabe zivce,i ak neko hebe po mojoj pameti (ne zahebanciiiiiija,ili sala neg onak bas da peha) ja se dosta lako raspizdim,pa zna bit svega..............................a ovo sam naveo jer tu kod nas dolazi dosta ljudi na maturalac ili na visednevni izlet(2. srednje)iz Dalmacije i okolnih krajeva,i dok hodam sa frendom po cesti lik kaj mene pjeva:"jebes jebes dinamo,hajduk je zakon".....................i ja se raspi*dim,pa mu vratim,on mi se zbahati onda ga nabijem,pa on proba vratit,pa ga ja jos malo nabijem,pa jos malo dok ne pocene molit da prestanem.....................i eto ti s*anja,a ja ni kriv ni duzan,jednom mi je doslo da mu i profesora nabijem,kad je ovaj doso da ima pravo da je dinamo pusiona................opce nemam komentara,meni u npr. Splitu nebi takva idea pala n a pamet nika
vuki dobro zbori... a i nije loše po danu dobro plaćaju...
samo da ti kažem da će ti karta stajati oko 1000 Eura,ali ja ju besplatno dobijem,nabavim malo bilog praha za maradonu i evo karte ;D ;D ;D :thumbup:
ne zatvara se, promijenili su radno vrijeme, sad radi samo do 04h= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
nemam pojma o čemu pričaš ;D
ma nema niko osim mene pojma šta će biti na zrću;D
ja bio,opce se ne zalim ;D mislim da pojedinosti neki nebi mogli podnjet doslo bi ima da **************************************pa si vi mislite sto ja zelim reci :D
ti si onaj s lignjama, ziher ;D
koje lignje???????????jok,fuljo si me