Ajd ti odi na neki drugi forum, radije. Da si htio ostati, ne bi ni u početku radio toliko gluposti.
Printable View
Ajd ti odi na neki drugi forum, radije. Da si htio ostati, ne bi ni u početku radio toliko gluposti.
[QUOTE=Sharry_zalba]Hoču se vratit na forum s svojim nickom Sharry i niskojim drugim ako me hočete nazad ko Sharry-a podržite me, a ako nečete odoh se priselit na drugi forum :-/
QUOTE]
nisi ti tako ni loš. Najbolje da nas sve zezneš pa se preseliš na drugi forum. :thumbup:
stvar je samo u tome da se može, kužiš!? svaka brava ima ključ, tako da nema apsolutne zaštite. ovo drugo si u pravu, ali rekao sam ti, da se na forumu pojavi netko tko bi eventualno imao u posjedu neke bitne informacije ili bi argumentirano objavio da je napravio nešto ilegalno, našli bi ga...= Citat =:
Izvorno postao niten
@CSM-Sharry-Sharry_zalba Zbog čega smatraš da si kao klon prihvatljiv, a kao original ne? Nije valjda riječ o multiploj osobnosti? Rekoh ti, samo si trebao izgurat kaznu koja je uzgred rečeno bila mala s obzirom na učinjeno i sve bi bilo OK, ovako ti nažalost nema povratka ovdje
molim da se ovdje dalje prestane raspravljati o načinima prikrivanja i traženja usera, svaki sljedeći takav post bit će sankcioniran. Ovo nije tema za to.
Svako je griješio osim Isusa !!!! i naravno Marije.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
:lol: :lol: :lol: svaka čast!= Citat =:
Izvorno postao Sharry_zalba
Ajde knifa ti me moraš podržat klino sam ti na potpis :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao kinfa
Ma pustite ga na uvjetnu,bolje to nego da stalno žica neku podršku i povratak bana
pitanje:zasto siluješ to da budeš u zajednici u kojoj te izgleda nitko neželi?
ban je određen,priči je kraj.
Ili još bolje da mu smanjite kaznu na 10 godina pa će imat priliku da se sredi
Sad i zica,mozda pocne i prijetit :D= Citat =:
Izvorno postao Sharry_zalba
kam ce ovo ic,di je zappan da se oglasi?nek on veli svoje
zapan je svoje reko ali čini se da nikome to ovdje nije jasno.
Neću ja prijetiti bar u skorije vrijeme :D mala šala ali ipak žicam podršku i žicam i žicam i žicam sve dok Zappi ne rekne svoje.
@pola članova ovog foruma(odnosi se na jednu osobu al na pola nickova)
Zappan je već rekao svoje
Možda se pridomisli !
Istina reko je svoje dva puta,sad cekamo njegov glas i po treci put,zanima me njegova odluka sad,bit ce bijesan fakat= Citat =:
Izvorno postao sodom
Ja vas molim da sada samo postate poruke "Podržavam" i "Ne podržavam", a ako bude više onih koji me ne podržavaju nek mi Zappan neda žalbu, a ako bude više onih koji me podržavaju nek mi Zappad dopusti žalbu.
Hvala vam ljudi unprijed !!!
ma daj zatvorite ovo :closed: :closed:
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: Ne podržavam :rifle: :rifle: :rifle: :sheriff: :sheriff: :cry:
As you wish: ne podržavam. Zdravo!
smješno je što ovo uopče pišem jel trajan ban je trajan ban i nema mogučnost na žalbu: ne podržavam.
...mislim da bi se ovo moglo zatvorit... nema potrebe ovo odugovlačit...
Ne PodrŽavam!!!!!!!
oh, well... :closed: