i sad si otvorio 3. nik da bi se zalio?! mislim da je prekasno.
Stvarno mi je žao najradje bi napravio to da nikad nije bilo, a ovaj nick sharry u njega sam htio promijeniti nick CroSatMan, ali niste dli, ako mi nevjerujete provijerite na mojoj homepage http://www.cafe-forums.com/ kako mi je pravi nick i osim toga prvi nick koji sam imao na netu je bio Sharry. Tražio bih kaznu od 20 Dana
Hvala !!!
Drugi podržite me !!!!!
i sad si otvorio 3. nik da bi se zalio?! mislim da je prekasno.
Ovaj sam morao otvoriti jer mi je Zappan zabanio da postam u ovom forumu sa nickom CroSatMan i Sharry. Dajte malo me barem podržite PLEASE !!!
u ovom postu gore si sve reko....čini se da ti apsolutno ništa ne shvačaš....ovaj si moro otvorit jel su druga dva banali,lol.
pa otvori 4-ti nick i postaj,u čem je problem?Izvorno postao Sharry_zalba
pa ti si fakat opicen...............daj shvati da ce te uvijek skuzit............da si i malo pametan,mogo si odradit prvu kaznu i jos bi bio tu.......a ovak si se zaj*bo do kraja..............namam rijeci,strasno
May the Force be with you!
Sad si fino mogao imat neki drugi nick a na kraju ćeš dobit bananje IP adrese![]()
Bravo nitenIzvorno postao niten
opaka idea,ali mu mozda fali njegova reputacija
Ma ne,on je STRUCNJAK pa ce to promjenitIzvorno postao zeus
![]()
Pa ne kužim problem. Ako mu se posta,nek otvori drugi nick i posta. Zašto sad moli da ga podržimo? U čemu?Izvorno postao IvLajec
Da se vrati sa nickm Sharry ili CroSatMan,ma vidis da je malo oso kad ne kuzi da ce ga zappan opet zbanat,ne shvaca svoju gresku kod prvog bana,pa sad tu moljaka,neznam bas da ce se nac neko ko ce ga podrzat
mogao si ovo mogao si ono! pa kaj lik je napravio mali zajeb........
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
jebote.![]()
inače, samo da se zna, mi ne bannamo nickove, već ljude koji iza njih stoje...
daj voda.... kaj si tak zapeo za forum....Izvorno postao Sharry_zalba
ovim ništ nećeš postići....![]()
@ Inovator:
šta,to vam je moto?![]()
a šta ako između vas i tih ljudi stoji proxy?![]()
to nije nikakva zapreka... sve se da sredit...Izvorno postao niten
Izvorno postao niten
nije moto, vjeruj mi, samo slijed logičkih zaključivanja. mislim jasno ti je da je Gotovina i dalje tražen, mada se sad navodno zove Kristijan Horvat???
što se tiče proxya i sličnih alatki za prikrivanje IPa, ne bih htio ulaziti u naše metode otkrivanja usera... ako se ponašaš normalno, nikakva ti maskiranja ni ne trebaju, a k tome, još ćeš manje popušit ban ovdje, jer zbilja nije modsima i adminu jedini cilj bannanje, već samo održavanje foruma funkcionalnim za čitavu zajednicu, te održavanje reda i nekog nivoa kulture.
no, već smo u OTu, uglavnom CSM je samo trebao izdržat kaznu i sve bi bilo OK, dobar primjer je Zeus...
pozdrav
...da se sredit. right. šta,moraš pristojno pitat da ti kažu IP ili šta? poslat im čokoladu?
a šta misliš da je Mitnick i slični bio na mreži bez ikakvog prikravanja IPa?? nije, a opet su našli di se spajao. svakog se može naći, samo je pitanje koliko je isplativ trud, tj koliko je velik prekršaj.Izvorno postao niten
čuj ak nisi znao forum prati svaki IP s kojeg si postao...Izvorno postao niten
da,ali ja recimo postam kao niten sa svog IP-a,a koristim klona koristim proxy. i kak forum može znat da je to klon?Izvorno postao kinfa
a je ti usporedba. Njega je tražila američka vlada,a recimo mene traži mod sa foruma o mobitelima. Niti imaš sredstva,niti volje,niti motiva.Izvorno postao Inovator
...Izvorno postao Sharry_zalba
, stvarno ne razumijem što hoćeš postići s time da te podržimo...pa kako da ti progledamo kroz prste nakon sveg ovog... vidi se da ne poznaješ pravila foruma koja su osnova da uopće možeš bit na forumu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
E, sad samo ovu temu treba pretvorit u pljuskanje. CSM-a su zbanali i to sa punim pravom, jer svakim idućim postom dokazuje koliko je... nezreo (da ne koristim jednu drugu riječ). Ima svoj forum. To mu je dosta.
Hoču se vratit na forum s svojim nickom Sharry i niskojim drugim ako me hočete nazad ko Sharry-a podržite me, a ako nečete odoh se priselit na drugi forum![]()
A to što se tiče kako me je otkrio NIKAKO nego me je jedan član imenom cook22 prijavio.
Bookmarks