Ja osobno koristim ovaj program za flashanje jer se nemoram zamarat sa crackanjem i patchanjem.= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
Sto se tice slobodnog prostora na mobu, obavezno oslobodi vise jer ce ti brze radit telefon. Sto se stavljanja skinova tice u gubljenja mogucnosti editiranja ring stlyea tu nisi u pravu iz jako jednostavnog razloga. Ocito si u isto mah editirao melodije u audio direktoriju i skinove u skin direktoriju pa ti se posemerilo podesavanje zvona a nisi razlucio uzrok. Sto se tice zvona taj bug se dogadja ako brises neke tonove u mobu a predhodno ne postavis sve stilove na all silent u P2KTools ili nakon toga ne obrises 2 .db filea u audio folderu. Iz mog iskustva obe metode rade.
Maloprije sam pokusao skinut skin sa svoje stranice tako da cu te pitat koji pretrazivac koristis kad browseas moju stranicu. Mislim da ti je sad ovdje rijesena vecina pitanja i dilema. Skinove ne zamjenjujem nego stavljam nove pored starih ili ponekad obrisem stare koje ne koristim i dodam nove. Mob ti nije osudjen da ima samo 3 osnovna skina. Ako koristis ovaj program mozes stavit koliko god oces skinova, ogranicen si samo prostorom na mobu. jedino na sto trebas pazit je na naziv novog foldera koji kreiras u skin direktoriju. Obavezno pogledaj flash tutorial koji dolazi s programom i stvarno ce to sve bit jasno kao dan.
pozdrav
EDIT:
Da, za pocetak mozes stavit taj Reflash= Citat =:
Izvorno postao EagleONE