imo sam kacigu. ma motor je ok, skršena je plastika naprijed,
možda je vilica malo ...
Printable View
imo sam kacigu. ma motor je ok, skršena je plastika naprijed,
možda je vilica malo ...
Lega, nek' si ti dobro a lima će biti, dobro da si imao kacigu a ovom majstoru s 1000 postova kapa dolje, mislim da to nikada neću uspjeti.
mislim da oces kako si krenuo,svugdje pod zadnji post pise ivica!!!
Killa a jel tebi auto presjekao put ili si ti njemu uletio? Tko je pred zakonom (dakle ne u tvojim očima) kriv? Nije da sumnjam, ali...;D
po zakonu sam recimo ja kriv jer sam vozio u zabranjenoj traci (samo za bus i taxi) ali on mi je presjeko put i nije gledo retrovizor...
kretenčina
Dobro si prošao nije se igrati sa motorima iako ih ja obožavam i uvijek sam htjela si nabaviti možda i budem mada mi starci neće ni čut o tome. No uvijek treba kacigu nositi.:cool:
coma_zgb, brate trudim se, ali moja slika kao Avatar mi još uvijek djeluje kao nedosanjani san.
Dok ne postavim 500 komada samom sebi ću biti looser.
Ipak smo u maloj prednosti (vremenskoj)...
Samo naprijed! http://www.smily.at/smily/smily979.gif
pa id si ti bio ovih mjeseci vidim da si clan od 12mj?
tako je coma reci ti njemu . . . btw raja jeste zainteresirani za novi HAMMAN projekt porschea GT3-ice.. . auto izgleda luuuuudddoooo . . . :o
odkud ti sad to?!?!? ajd nabaci link
nevolim porsche,svi su im istog dizajna!!!
Ni ja! Općenito su mi njemci dosadni, bar što se tiče dizajna.
ma nemoj, a jesi vidio carreru gt ?!?!?!? makina= Citat =:
Poslao: coma_zgb
nevolim porsche,svi su im istog dizajna!!!
bas sam gt-a mislio izdvojit ali sve je to slicno,jednostavno mi je to auto koji nema osobnosti!!!nemoj sad mislit da smatram da porsche nije jeben auto,realno je fakat odlican samo se meni ne svidja!
ajd ga ti imaj pa češ onda vidit kak je jeben
znam za auto da je odlican i ima jebene performanse,ali jednostavno nevolim previse porsche kad usporedim sa ferrarijem ili bugatijem i takvim autima koji se proizvode u malim serijama!!!kaj me svi napadate!?!?!?!?1
ma niko te ne napada, da budem iskren, ni ja nevolim porše previše
kaje sad ovo, svaki put kad dođem na forum moram se ulogirat...
'killa izgleda da "ispadaš"...
Ili si isključio kukije ili ti povremeno pukne veza (ako si cijelo vrijeme "na net-u")...
dobro nema veze danas je ok.
kompič mi je več sje... gasi se sam od sebe (restarta)