Pošto je stvarno Gruntovčan OK dečko, a i druga uključena starana se zauzela za nejga, pa i nije bilo direktnog vrijeđanja, i ja bih smanjio taj ban.
Printable View
Pošto je stvarno Gruntovčan OK dečko, a i druga uključena starana se zauzela za nejga, pa i nije bilo direktnog vrijeđanja, i ja bih smanjio taj ban.
no, okej, ako se prvenstveno onaj kome je upućeno ne ljuti, a i od strane ostalih forumaša je podrška za smanjenje velika, prihvaćam kritiku.= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
smanjit ću ban na tjedan dana, mislim da nije u redu prema ostalima koji su zbog sličnih ispada dobivali kazne, ili onih koji će ih zaslužit u budućnosti da ovom prilikom skroz ukinem ban...
Hvala svima na podršci ,fala i Sanaderu na misljenju , mislim da znam ko je to , al nije ni bitno , svaka cica dođe na kolica , rekla bi moja ex raska.
ovo mi je bio loool,hahahha= Citat =:
Mada bi mu ja prišio dodatnih 2 tjedna za narodnjake
nastojat cu da se ovakvi ispadi ne ponove , svaka čast Pinokiu na svom postu , da istina je , moe se provjerit kakve smo si rep. davali , fakat je sve bilo inače ok.
:comp:
onda ga ubuduće gledaj prvenstveno kao čovjeka, a ne kao tvog nekakvog neprijatelja i sve će biti OK! predrasude uvijek vode u krivom smjeru...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
ma bit će među vama sve :kiss:.
pozdrav
joj kako si jadan mislis da si mi veliku stetu ucinio sa neg reputacijom kada sam za isti odgovor dobio od jednog clana i pozitivnu reputaciju. I sto ti znas ??? (osim vrijedjat druge ljude na forumu) :retard:
čekaj, jel se ti to meni obraćaš???= Citat =:
Izvorno postao Sanader
:rolleyes: Ja mislim da je to govorio gruntovčanu !!
= Citat =:
Izvorno postao Sanader
Prvo pozdravljam potez forumasa Pinoccia..svaka cast!!! :thumbup:
Ovo sa reputacijama tice se Sanadera..jsi li provijerio mozda u banci jel ti sjeda kakva lova za pozitivnu reputaciju? i daj smiri strasti imas i ti pravo na reputacije pa ti se nitko ne petlja u odluke pa nemoj ni ti drugima...
ma meni nije upućeno to, barem se ne smatram dirnutim jer nisam mu davao nikakvu reputaciju, što se lako može i provjerit po potrebi...= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
a što jest jest, neki ljudi imaju lak okidač, a bespotrebno.
no, opet se nađete prepucavat... vidim da daljnjih žalbi nema pa ću zatvorit..