mislim da gruntovčan nije trebal dobit ban...![]()
a ono ... s jedne strane kuzim zas sam dobio ban![]()
jebga,reko sam to kaj mislim,nemogu se sad
izmotavat.gledo sam doticni filmic i jednosatvno mi
se gadi.
samo to nisam smio rec na internešnal forumu.
zapravo me mucii PM - steta kaj mi je to
zblokirano , trebo mi je BD nes odgovorit..
mozda je jedino malo velka kazna??
ono mj dana , koda sam pijan vozio
samo bi zamolio onog ko mi je odredio ban da pogleda doticni filmic (ima a u tom tridu na pocetku) zove se dejo.avi cini mi se .
ja kad sam ga vidio prje par mjeseci , nisam mgo vjerovat da je to istina.
ugl , mislim da je kazna prevelka , to sam htio rec.![]()
mislim ja mogu zdrzat i mjesec dana , nije meni sad neki problem ,al ono..
mislim da gruntovčan nije trebal dobit ban...![]()
eto vidiš vraga a taman sam mislio da si se smirio....
mislim da je trebao dobit i to ne na mjesec dana nego na 1.5 mjesec![]()
@Sanader
ne filozofiraj
Kazna mu je skroz u redu,mislim u redu je sve osim njezinog trajanja,ljepo je u pravilima da nema svada o nacionalnosti i tu smo da si pomazemo,nek se malo strpi,pa ce se vratit i ne ponavljat istu gresku.......
Zadnji uredio IvLajec : 18-05-2005 u 17:59
May the Force be with you!
Ja mislim da je ban predugačak, gruntovčan zna biti svakakav no pokazao je da je spreman prihvatiti kritiku i da se može suzdržavati, ne vidim tu nekog direktnog nac. vrijeđanja...
ja sam isto za smanjenje kazne
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ban je stvarno predugačak, možda najviše na tjedan a ne mjesec dana! Ako netko misli da je "bačen kamen" neka pomisli dali je i on "bez grijeha".
Za stalnog-redovnoga člana foruma kao što je Gruntovčan i tjedan bi trebao biti puno bez aktivnoga sudjelovanja! Mlad je pa će i naučiti se staroj"ispeci pa reci"
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
kao što vuki kaže,čovjek je stalni i redovni član i posjetioc i nisam vidio da je još pravio probleme po forumu,jedino je sad malo otišao predaleko,odnosno nije trebao baš sve reči šta misli!ali mislim da bi mu ban od 10-15 dana bio sasvim dovoljan ako se slažete!može čak i kraći!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
...također, jer se ispričao i mislim da bi se mogla smanjit za pola...Izvorno postao whiteboy
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
podrzavam smanjivanje bana![]()
Podržavam smanjenje. Jest da je pretjerao, ali kao što Eminem kaže, ispričao se.
I ja se slazem sa ostatkom potpisanih.. Mada bi mu ja prišio dodatnih 2 tjedna za narodnjake.. Al sto je tu je![]()
just kidding!!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Podržavam smanjenje banna zato što se ispričao zna da je pogriješio i shvaća to
Zamolicu moderatore da (ako to mogu) pogledaju u reputacijske bodove i da vide da smo i Gruntovcan meni i ja njemu cesto davali POZITIVNE reputacijske bodove... ne znam sta mu je bilo,u onom topicu,ali mu ne zameram niti se smatram uvredjenim.Nisam ni pogledao koliki je ban dobio,ali sam NAJISKRENIJE za njegovo smanjenje ili cak stavise i za potpuno ukidanje.Kao sto neko rece ovde smo potrebni jedni drugima,a boze moj... dok je ljudi bice i svadja i razlicitih razmisljanja.
e vidite, to je veličina čovjeka...Izvorno postao Pinocio
svaka čast!
Potpuno podržavam Pinocia i sve ostale tako da predlažem smanjenje bana. Sasvim je ok a bože moj pa svakome od nas se dogodi da ti nekaj "pobjegne". Svi smo ljudi i radimo greške zato još jedamput predlažem smanjenje bana
Bilo bi dobro kad bi bio bann na 20 dana zato što je već bio bannan kolko sam razumio
Zeus mi je strog nesto!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Samo da znaš ja sam baš ono skroz protiv takvih vrijeđanja.Nebi bio takav da mu je majku psovao ali nacionalnost.Kada ćemo sa takvima u EU![]()
dakle, posto svi ovdje daju svoje misljenje i moje je na redu: Gruntovcan ja na forumu jedan od aktivnijih clanova, nikad nisam vidio da je nesto tako napravio, pa mislim da je ok da mu malo progledamo kroz prste, koji od vas nije nikad nis tak rekao ha??predlazem ban na najvise tjedan dana...
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Ako je istina ovo kaj je Pinocio napisao i Gruntovčan se ispričao, definitivno sam za smanjenje bana...podržavam ostatak ekipe!!!
Bom Chicka WahWah
ali nevidim da se javlja zappan ili netko ko može utjecat na dužinu bana!!a oni su najpotrebniji,a tebi pinocio svaka čast!tako treba postupit!
Ja mogu utjecati, ali čekam da se zappan javi prije nego što išta napravim, ipak je on dodijelio ban... čovjek ima i drugih obaveza, bude se javio uskoro...
onda ok,jer znam da bez njega ovo sve nevrijedi pa čemu raspravljat više o tome svemu!ali ako ti tako kažeš onda ok!![]()
Bookmarks