pozivni 911
Printable View
pozivni 911
ajd odi pa nam svima dofuraj mobitele........
jel neko zna kakvi če se to mobiteli djeliti za test.....
Trenutno sam u deželi, pa nek mi dadu onaj novi SIEMENS koji sliči na NOKIA-u 7650 pa da malo testiramo roaming. Samo sta je kasnije sa mob-om nakon testiranja?
097 je bio pozivni od HT BIP mreže za pagere.
A vjerojatno će se vraćati telefoni nakon testa,možda čak i ne :D .
A možda će pozivni bit totalno neočekivan... npr. 069 (hmm, šezdesdevetka...)
...ti i tvoje prljave misli...;D
Ma lako se pamti;D;D... samo zato kažem šezdesdevetka;D;D
pa da... ;D 69
a dijeliti če se ovakvi mobiteli :lol:
http://www.mob385.com/slike/nokia6969.jpg
ali djelit če se samo ženama.....
Ma bez brige floorkilla, naći će se jedan i za tebe ;D;D;D
sumnjam.
vi ljudi niste normalni!!!! pa kaj ne kužite da vas to samo zaj... pa datum je prvi april... stvarno ima glupih ljudi na ovom svijetu
Ah, netko je promjenio nick ili...
Danas popodne ću proći kroz ZG i odmah provjeriti dostupne mreže(dobili smo natuknice da mobilovci isprobavaju test mrezu) pa javim u ponedjeljak dali se što događa.
jupi!
ovo več pali
U petak ništa,danas putujem nazad pa ću vidjeti opet.
Usput,ovo vam pišem iz VIP centra u Požegi,nisam pitao kada je otvoren(ali se još osjeti miris boje za drvo).Napokon sam i to dočekao,sada će vam se moći javljati i kada sam i na godišnjem. ;D
evo za sve koji se hoce okusati u trazenju novi thread
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1184
Mene zanima. Molim lokaciju.:)= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
mi smo svoje primjerke dobili prije neki dan ali stvar radi samo u nekim djelovima ZG-a. ukoliko nekog zanim da vidi gdje je postavljen jedan od BTSova javit ču mu lokaciju pa neka se sam uvjeri da je testni BTS tamo.
I mene isto
reko je da nemoze,nemojte se nadati!
ali u čemu je tako velika tajna?!!? daj lokaciju nabaci... da vidim gdje se to ti vanzemaljci nalaze...
TAJNA JE RAZOTKRIVENA!!! www.info-mob.com/ ;D
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
:lol: :jump: :lol:
pa neznam ali fora im bas nije neka,daj zamisli da dodjes ko zna od kuda i onda te zajebu,nije bas za zajebanciju