Daj pogledaj datum!!! P r v i APRIL!! Koliko će ih se samo skupiti??
Nakon onog malog članka u narančastom polju na 3. stranici Mobila mi je jako žao što nisam u mogućnosti biti u ZG-u 01.04. na Velesajmu da "uhvatim" jedan priključak za 6-o mojesečno testiranje nove mreže. Stoga ovim putem zamoljavam sve koji mogu da pokušaju ugrabit jedan(da,i mobovi se dijele) i neka nam daje dnevna ili dvodnevna izvješća o kvaliteti usluga.A i Mobilovci bi trebali dobit makar jedan na testiranje.
Daj pogledaj datum!!! P r v i APRIL!! Koliko će ih se samo skupiti??
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Ma datum nema veze sa šalom(a bila bi poprilično neslana).
Moglo bi se skupiti PAR tisuća,pogotovo zato jer su aparati+priključci besplatni i limited edition od 1000.
He, he...
Djelit' će i besplatne grbe...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ja cu ic.......
jel ima kakvih detaljnijih inf kad če to točno bit i gdje........
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Nije još ni raspisan natječaj , a neki bi već priključke i mobitele....
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Fakat, još ni natječaja nije bilo...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ajde nek ekipa mobila sredi neš za nas forumaše...
(mi ipak imamo neku prednost za razliku od 'običnih' građana...)
![]()
Istina! Dakle Mobilaši...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mi smo svoje primjerke dobili prije neki dan ali stvar radi samo u nekim djelovima ZG-a. ukoliko nekog zanim da vidi gdje je postavljen jedan od BTSova javit ču mu lokaciju pa neka se sam uvjeri da je testni BTS tamo.
dobar grah daleko se čuje
hm..............
kakve zapravo koristi od testiranja..........
Ako stvar radi daj broj pa da pomognemo u testiranju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
e majstori
kakve koristi.... recimo da smo GPRS i svakojake stvarčice testirali odnosno služili se njima nekoliko mjeseci ranije nego što su puštene u komercijalan rad. tad je GPRS pucao nekoliko puta u sat vremena pa se postepeno popravljao. dali bi iko bio zadovoljan takvom uslugom koja je postepeno nestabilna .
Ideš čovječe! Nego reci koji je pozivni broj te nove mreže? Uostalom KOJA je to nova mreža??
eej lakše oni upućeni snaju da je spomenuto da se nažalost nesmije ništa dalje reći o tomesorry nisam ja krojio pravila.
a ti znaš kak se zove mreža? ajde reci................
možda nas iznenade pa bude vodafone.
vodafoun ne!
Možda pozivni bude 093(4,5 ili 6).
092 2443 255, evo to vam je moj novi broj
Jedino ak radiš u murji.
pa za murju je 92............ ?!?!?!
onda 040,041.....
dobro, nečemo više nagađat....
ja čisto sumnjam da če 3. operator tak brzo.........
iako smo mi još jedina zemlja koja ima samo 2 operatera mobilna
več svi imaju po 3
Prije 097.. da ne bi bilo da netko zaboravi 0 prije broja pa nazove samo 92 (umjesto 092) a onda "Halo Policija, izvolite!"
da da... ja mislim da če bit 090.
imam ideju! ajmo otvorit kladionicu...
Točno, samo zaboravio si napisat da to nije bila nikakva tajna. Sad je sve nešto tajanstveno i baš na 1. 4. Oprosti ako nisam u pravu i dokaži mi (može i privat) da je to kaj je napisano istina. Možda se i ja zaletim do Velesajma, tko zna...Poslao: KaKaV NeReD
e majstori
kakve koristi.... recimo da smo GPRS i svakojake stvarčice testirali odnosno služili se njima nekoliko mjeseci ranije nego što su puštene u komercijalan rad. tad je GPRS pucao nekoliko puta u sat vremena pa se postepeno popravljao. dali bi iko bio zadovoljan takvom uslugom koja je postepeno nestabilna .![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks