Našao sam još jedan jako koristan progaram: One2go
Napokon je joystick na 6600 dobio kraticu za nešto.
http://www.ximplify.com/one2go/nokia...ne2Go-main.htm
Printable View
Našao sam još jedan jako koristan progaram: One2go
Napokon je joystick na 6600 dobio kraticu za nešto.
http://www.ximplify.com/one2go/nokia...ne2Go-main.htm
evo izasla je verzija 1.1 MobileSearch-a
http://www.handango.com/include/pictures/793651/s1.jpg
...pretražuje kontakte,smsove,fajlove,kalendar,notes
možete ju skinuti ovdje
A ja bas sad hteo da ti posaljem na PM tu informaciju.U svakom slucaju HVALA!!!!
I najnovija verzija SimWorksa je došla. v 1.21
offtopici su izbrisani i molim da odsada nastavite diskusiju samo vezano uz naslov threada,
ako netko treba nekakvu aplikaciju za to postoji thread u symbian forumu.
Mislim da bi ovdje ljudi trebali postati što imaju na svojem symbianu, ali mi je tema nekako nepotrebna. Što nekome znači što onaj drugi ima na svom mobu... Uostalom, neke aplikacije koje imamo na mobu, mičemo, pa stavljamo nove. Možda da se tema zove nešto kao "Predložite aplikaciju" ili takvo što.
Evo ga spisak i mojih programa:
==========================
-Photographer
-FaceWarp
-SlovoED (Ser-Cro-Eng)
-SMS Timer
-Camera FX
-Camcoder Pro
-ir Remote
-Torch
-CallRecorder
-PowerDictaphone
-ProfiMail
-sAnswer
-MobileVDR
-Teletext
-Weather
-CityMaps (Wien)
-GSM Position Locator
-Opera (you have 0 days left of your evaluation period.Sad pogledah)
-Resco Viewer
-ControlFreak
-SMSXtender
-Call Display
-Card Scaner
-PanoMan
-Active Mail
-E-Mail Sender
-FExplorer
-Forward
-FileMan
-ScreenTaker
-Cool MMS
-SMS Counter
-SMS Love (Demo)
-MMS It
-PhotoAcute
-PhotoArt
-PhotoSMS
-ImagePlus
-PhotoRite
-PhotoFusion
-LivePuzzle
-PhotoPlus
-FotoFunPack
-ZenoMorph
-Caricature
-Hairstyle
-Studio
-Painter
-Ulead Video studio
-FSCaller
-SnowGlobe
-YewMarquee
-NaturalRecorder
-FaceWave
-FS Snap
-XCaller
-Sounder
-Lenses
-Jelly
-Disco
-Anti-Mosquito
-SounderCover
-sBirthday
-SafeSex
-PhotoSpin
-Talx
-MyFamily
-SRuler
-Quickword
-Quickpoint
-Quicksheet
-PDF+
-Zipman
-eBook
-eBookMaker
-FlashPlayer
-UltraMp3
-SmartMovie
-Mobiclip
-OggPlay
-MadMixer
-blzinstapp
-BlackList
-TheftAlert
-ImageSpy
-Anti-Thief
-Nokia Photo Editor
IGRE:
========
-BlackEagle
-Frozen Bubble
-SkyForce
-MotoRacer
-ExplodeArena
-Astronix
-Lock'n'Load
-Talon
-Metal Bluster
-Saga of Stone
-MagicMine
-Triz
-Blue Voyage
-Mines
-PlanetZero
-Darxide
-Hyperspace invasion
-Arberg Chess
-ChessGenius
-CellMill
-HorseRacing
-3D Pet Fish
-Darts
-Handy Reversi
-Bowling
-Klanoid
-TriplePop
-Taptatop
-Filler
-WabbelLab
-Amazing World
-TheMatch
-SmartBlocks
-Quartz
-Skeeter
-Rats & Spears
-Rubik's Cube
+ sinoc instalirana fantasticna igra: MICROQUAD
To je sve sto mi je trenutno instalirano
Ovo sam samo kopirao iz jednog od prethodnih postova.... ima tu sada jos novih stvarcica ;)
Mislim, čemu toliko....? Ma, dobro...
to je bila moja namjera, kakti da vidim sta drugi imaju pa ako netko ima nes sto nisam prije vidio i tak.. mozda sam fulao ime :king:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Mislim da je pinocio naveo imena svih symbian programa koji postoje. Nadam se da to sve nemaš trenutno na mobu. Jer bi trajalo cijelu vječnost otvaranje i zatvaranje.. :)
Mislim da ima... a iskreno, sumnjam da ih sve koristi.
Pa,imam ih sve... i ne znam zasto se dize tolika frka oko usporenja,ja na kartici pored svega toga imam jos i oko 600 slika i 100 video klipova.Brzina telefona mi se uopste nije smanjila ili ja to ne primecujem.Sto se koristenja tice... pa cesto igram igrice,a od raspolozenja zavisi koju.A od aplikacija koristim onu koja mi je potrebna u datom trenutku... nekada Torcha,a u zadnje vreme i anti mosquito,mada mi se cini da i nema bas efekat.Ako lepo i uredno upakujete sve aplikacije i igre na svoju karticu,sve perfektno radi.Jedino,sto sam ja nesto zeznuo,pa vec godinu dana ne mogu da pustam Java aplikacije.
Pitanje, nije pretjerano off: ne mogu se sjeriti kako se točno zove aplikacija s kojom šalješ poruke na druge uređaje, ali da pritom pod sender možeš upisati bilo što? Mislim da je SMSextender ili takvo što.
EDIT: Oke, našao.
tako je to je smsxtender ali on neradi vec cca 5 mjececi jel firma ima problema sa copyrightom,navodno kaze jedan korisnik na drugom forumu da je stupio u kontak sa autorom programa koji kaze da imaju problema jel su dva covjeka na čelu tvrtke i sad je doslo do nekih pravnih zavrzlama......nemoj se bas previse nadat da ce proradit
Nisam ni znao na kojem principu radi i kad sam maloprije probao, vidio sam da poruku šalje GPRS-om. Ma, malo sutra... uninstall.
Ja sam ga cesto koristio dok je radio,i jos ga nisam izbrisao,jer se nadam da ce opet proraditi.Program je zakon.Svidja ti se zenska koja ima decka,samo mu posaljes SMS sa njenim brojem kao posaljiocem i napises: "Medju nama je gotovo"!!!! ;)
A zast vise ne radi,ak je na mobu od prije???????Cini mi se primamljiv program,zajeb***s ljude okolo ;D
Ja sam se sa dosta prijateljica posvadjao zbog tog programa,jer neke i ne vole kad ih zezas :(
sori ivlajec,htio sam citirat a slucajno sam editiro post,nista nije izmjenjeno :creep:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
dakle,zato jel se poruke salju sa njime preko juznoafrickog sms centra,a firma koja je davala podrsku za to ima probleme koje sam gore naveo
aha,nisam to kuzio,mialio sam da to ide i preko naseg smas centra,ma nis onda :(
Nema beda za ovaj edit :)