Ak to imas sve na mobu onda si fakat freak
Ja koristim:FExplorer,UltraMP3,SmartMovie,MMSit,Operu ,AppMan;SimworkAntivirus i Ngage igre,nije pametno napumpat mob sa aplikacijama,sporije radi(bar kod mene,a i pola njih je beskorisno)
ajde napisite ako nije problem koje programe koristite
moji (trenutno, obicno se dnevno mjenjaju)
Real One Player 4.0
Ultra MP3 1.22
Interstellar Flames
Smart Movie 2.73
CameraFX 2.03
Phantom Overdrive 1.0
Diesel 3D miniGolf 1.20
Philips Camcorder Pro 3.7.4
Ectaco Dictionary English - French 1.05
Resco Viewer 4.3.1
Mate Finder 2.48
XPtheme 1.0 (ikone)
pxTheatre (smece)
Qreader 1.39
Wireless IRC 1.82
Total irRemote 1.31
SysMan 1.0
Shopping List 1.00
GoBoy 1.40
Doris Browser 1.10
FExplorer 1.13
SmartProfiles 1.06
Call recorder 1.01
Backup Contacts 1.00
Simwork Anti Virus 1.15
Encore (lol..)
MMS it! beta (0.33)
Screen taker 1.01
- mozda sam nes zaboravio ali vec me prsti bole od prepisivanja![]()
Ak to imas sve na mobu onda si fakat freak
Ja koristim:FExplorer,UltraMP3,SmartMovie,MMSit,Operu ,AppMan;SimworkAntivirus i Ngage igre,nije pametno napumpat mob sa aplikacijama,sporije radi(bar kod mene,a i pola njih je beskorisno)
May the Force be with you!
znam ali nemogu odolitIzvorno postao IvLajec
btw odkako imam 3650 (za mjesec dana ce biti 2 godine) svakih pola godine sam morao ici u mobis po resetiranje softvera jer bi mi se mob tolko pretrpao da bi ga bugovi ubili
ali nemogu si pomoci
![]()
...pa normalan je to popis za jedan smartphone,mnogi na forumu imaju vecu listu instaliranih aplikacija,...(bile su vec slicne teme)
i mislio sam, nadam se da se necete ljutiti modovi zbog ovakvog kvazi ozivljavanjaIzvorno postao sodom
![]()
pa nasi su ti modovi pravi dobrice
Ali ja ti preporucam da smnjis taj broj aplikacija,mob ce ti brze radit i neces trosit pare na reset softwarea
ma to je sada za veliko finale ---> cim se mob upali rama manje od 1 mbIzvorno postao IvLajec
![]()
poslije tog ce ocito uslijediti finalni pad...
a nakon toga novi mob (nadam se da ce 6680 pojeftiniti)
Ja sam isto sad kako mi je nova 6630, mob sa svim i svačim, ali s vremenom će se to svest na 4-5 programa i 2-3 igrice.
al ajde napisite sta imateili barem sto najvise koristite...
Od programa:
FSCaller
KeyLock
Handy Dates
eProfiles
PowerLock
SMS Timer
FExplorer
Anti-Virus
SMSFace
SmartViewer
SPMark04
CameraXPro
PanoMan
ImageSpy
SmartMovie
A od igrica:
YetiSports 5
Diamonds!
Mau Mau
BubbleShooter
Meteor
Voila!
na mobu trenutno imam:Fexplorer,msearch(ovo je must have,-aplikacija je tek izasla a sluzi za pretrazivanje cijelog moba,sms-a,fajlova,svega...jos je u demo verziji pa ne podrzava pretragu po imeniku ali uskoro ce doc nova verzija),device menager,sim works,power lock,sms guard,aguile messenger,handy photo safe,power dictaphone,sms rapper,field test,fs caller,blue jack,mms it,zip man,bli installer,bemused,jelly (za modulaciju slika,-smjesno)smart movie,gina,symbian commander (vrlo cool-imitacija midnight comandera-zapravo to je to),msg saver,blacklist,program za mjenjajnje network logoa...,i vrlo cool notepad koji je imitacija onog na xp-u
od igrica trenutno je gore:stunt plane,pandora,midtown madness,pacman,chess genius,sky force...i emulatori vsun...igrice donky kong,zelda,super mario ,yoshis island....go boy...warios world,super mario,super mario2,tetris...
ja sam sada morao formatirati mob (a sta ces, ocito ce mi malo duze trebat da dojdem do ciljam -1 mb rama...) i nemam niti jedan prog![]()
daj mi od ovog gore sodom pošalji (ak moreš) na ivan.pavlina@kr.htnet.hr ove stvari:msearch, handy photo, sms rapper, mms it, gina, symbian commander, stunt plane
please!
Opet ce ti napisat da imas na njegovom siteu,kak to svi zaboravljate,na sodomovom siteu nadite sve sto vam treba,ja vise ni ne pisem AJDE MI POSALJI samo tam odem i sve nadem![]()
A i ovdje imaš hrpetinu stvari. Isto sodomovo otkriće. Samo ti je potrebna registracija.
![]()
Izvorno postao Mace
Kaj zaboravio!čuj ova kamera fx jel je to kčemu?Ja fotografer nemrem nabavit!
![]()
dali ima možda neko link ili str. za skinut najnoviji real player jer svugdje tražim al ga nema,i kako da presnimim to u mob jer uvijek kad ga prebacim preko kabela na n-gage,udjem u upravitelja i idem install pa napiše memory low,please delete something a na kartici imam 15 mb slobodno,to mi se i sa quick officom dogadja.Molim pomognite!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Drži pritisnutu tipku za "meni" pa kad ti izbaci sve aplikacije koje rade u pozadini, ubi neke koje ti ne trebaju, pa probaj ponovo. To ti ima veze sa radnom memorijom.
nisam te razumioIzvorno postao lili
![]()
/me koristi:
Handy Photo safe
FSC Caller
Total IR remote
ReadM
Smart Movie
Doris browser
Screen Taker
Slovo ED
Call Control
Kaspersky AV
Blooover
BlueJackX
FExplorer
AppMan
Wireless IRC
Face Warp
Spy Cam
Camcoder Pro
Photographer
+ 5-6 igarae
/me koristi:
Handy Photo safe
FSC Caller
Total IR remote
ReadM
Smart Movie
Doris browser
Screen Taker
Slovo ED
Call Control
Kaspersky AV
Blooover
BlueJackX
FExplorer
AppMan
Wireless IRC
Face Warp
Spy Cam
Camcoder Pro
Photographer
+ 5-6 igara
Meni to nece da radi,postoji li neka caka???Izvorno postao sodom
jos je u demo verziji,probaj utipkat tekst neke poruke i onda search,...trebo bi nac taj sms
Izvorno postao Mace
Toliko si toga nabrojao da si možda i kaj zaboravio.Pitam te za cameru FX dali je dobra?
![]()
najbolja!
Bookmarks