Odi u konverteru na kompu na help->unlock converter i tam ti pise request key
koji upises u mob u SM kad ides na unlock konverter
Printable View
Odi u konverteru na kompu na help->unlock converter i tam ti pise request key
koji upises u mob u SM kad ides na unlock konverter
:bunny::spin:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
U smconverteru pod help nigdje nevidim unlock.Piše pod registar :
In the player on device selekt unlock menu item!!!
Gdje je???
Onda je pod register,bilo je davno kad sam konverter instaliro..........
Na mobu ti je to kad otvoris SM,imas opciju UNLOCK CONVERTER......to ti je to
Jesi napravila ono sa .app fileom pomocu FExplorera(sa kompa .app file prebaci na mob,i iskopiraj ga u folder SM-a di je vec instaliran)
Upišem ja onaj broj i onda piše: pleas restart in order aplication to apply t... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Prvo moras napravit ono sa .app fajlom,a tek onda sa tim kodom
kad otvorim sm na mobu ima: brwse files,opttion,about ,jump to time help,register i exit :comp:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Datoteka mu nepaše!!! :spin:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
odes na register-otvoris vidis kod, prepises ga i registriras converter.nije bas neka nauka.
ps.kako mislis datoteka mu nepase....jel kopiras sm app u folder gdje je sm instaliran?! zene :evil:
@sodom
za ovo nek nam daje reputaciju svaki put kad moze ;D
Pa onda odi na register
Taj .app file zaljepis u SM folder na LOKACIJA DISKA(phone memory ili MMC),pa onda SYSTEM i folder Smart Movie,kopcas?
Ma bravo!!Kada prebacujem sa kompića na mobitel sa bluetoothom dođe u ulaznispremnik (i nkud ga ja ne prebacujem (ti muški)Kad ga u izboru otvorim piše :Datoteka (smart movie.app) nije moguće pokrenut iz sigurnosnih razloga!!! O čemu pričam cijeli dan !!!Sad mi je stvarno dosta!= Citat =:
Izvorno postao sodom
NEČE NEMOŽE !!!!!!!!
Ali nemogu dobit app u tom je problem!= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
lili, ti stvarno ne razumijes o cemu mi pricamo vidim ja......
dakle kada prebacis datoteku sm.app na mobitel otvoris fexplorer,kopiras ju ili cut...odfuras ju u folder gdje je instaliran sm (npr. e./system/apps/smartmovie i ides paste....pitat ce te dali zelis zamjenit s postojecom datotekom i ides Yes....
Pa ne ukljucujes nju,nego dodes na nju pa OPTIONS>EDIT>COPY,pa onda odes u folder SM pa ponovno ides OPTIONS>EDIT>PASTE i izades is FExplorera,pa onda upalis SM,kopcas to????????????????????????????????????????
Sorry sodom,nisam vidio tvoj post kad sam svoj piso
;D mislim da je problem u converteru .treba mi novi!ako onda nebude radio bacit ću ga u smeče(šala) :spin:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
:) :thumbup: ;D:spin: Konačno da završim ovu trakavicu zahvaljujem Sodomu i :king: i Ivlajcu na strpljenju :thumbup: a posebno :jump: Ipavlinu :spin: :kiss:= Citat =:
Izvorno postao lili
Slučaj rješen.Ende :closed:
i opet super ipavli19 priskače u pomoć dami u nevolji ;D ;D ;D
objasnil sam joj sve od glave do pete... i onda je skužila!
može jedan rep. bod :spin: ?
Pa hvala onom gore ak postoji da si uspjela!!!!!!!!!! ;D= Citat =:
Izvorno postao lili
I da,nemoj zabotavit reputaciju SVIMA,to smo ti isto objasnili kak se daje!
:thumbup:Podjelila sam previše za danas.Može sutra!!??''= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
:king: :king: :king:
Pozdrav :kiss:
a jesi ti možda meni dala tam kod jar teme?
ak jesi onda mi nemreš više dat...
prekinite više o reputaciji,ova je tema i onako gotova.
:thumbup: htjela sam ti upisat reputaciju ali nejde ni na jednom postu,neznam zašto! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Reputaciju možeš dati jednoj osobi jedanput i onda moraš dijeliti reputacije okolo drugima (ne znam točno koliko) da bi je mogla ponovo dati istoj osobi...
krug od 20 osoba,no dosta o reputaciji....ontopic
fineeee fine
very fine niceeeeeeeeeeeee