Pogledaj u HG Spotu, tam bi trebao biti dobar izbor...
Printable View
Pogledaj u HG Spotu, tam bi trebao biti dobar izbor...
Nebi ja uzeo na karticu ali me smeta nedostatak radija... Niš, čekat ću E503 koji ima radio...
Inače, ovi novi modeli serije E4xx i E5xx imaju Li-Ion baterije sa 50h reprodukcije a sa samo 3 minute punjenja mogu svirati 3 sata. Zvuči stvarno odlično
CS-MC322F Name:FM + MP3/WMA + USB 2.0 flash disk + Recording + Repeating
MP3 / WMA format
USB flash disk, 128MB/256MB/512MB/1GB built in flash memory
OLED display shown two color
ID3 support, Lyric display
USB 2.0
Support multi-language
Slika mp3 playera: www.coolsources.com/english/images/MC322_b.jpg
Mislim da naslov govori sve.
iPod je u odlicnom stanju i malo je koristen. Dolazi sa svojom kutijom i svime u njoj (svi kabeli, slusalice i software).
Cijena mu je 1800kn. Ako je to neki problem mozda bi je mogli malo promijenit.
Ako je netko zainteresiran javite se na mail manny_cass@yahoo.com ili na broj 091/517-6531.
Ja sam si kupio ovo
Fenomenalan je, odlično izgleda a tako i zvuči. Onaj mali joystikić je puno praktičniji za šaltanje muzike od tipaka. Ekran je fenomenalan (OLED) jedina mu je zamjerka dosta loš SonicStage software ali ja nisam imao nekih problema sa v3.1. Player se do punog kapaciteta napuni za oko 1h 40min preko USB-a
Prijam radija mu je izvrstan, moguće je pohraniti do 30 postaja
Sve u svemu- odličan uređaj, ja prezadovoljan :thumbup:
Kaj nije to malo too much za tak nekaj...mogao si još malo dodati i kupiti mini iPod...
Strpite se još par dana i u novom Mobilu pročitajte najopširniji test mp3 playera do sada...
jeste imali modele sa hdd-om na testu ili samo ove "malce" ?
AFAIK sve je bilo, mislim da ima preko 30 modela, ali nisam siguran. To je kolega ch3lawy odradio, svaka mu čast...
...odlično, jedva čekam novi Mobil...= Citat =:
Izvorno postao gog
700kn za dodati nije baš malo, a 4GB mi je full previše
Bio je u PC Chipu (br. 118) test 26 playera (od 128MB do 40GB raspon ). Koristili su i nekakvu zvučnu od 3500kn za testiranje. Ukupni pobjednik je iRiver H320, preporuka je Zen Micro a Best Buy je MSI Mega player 521. Ipod mini se pokazao boljim od photo-a
naravno da je iriver najbolji :spin: ,jedino oni drže do kvalitete zvuka
e nemogu vjerovati kako mi je ovaj post digo zivac, kao da citam vipov forum. jos samo trebas reci kako oni jedini imaju hifi zvuk (naravno hifi zvuk je moguc sa mp3cama i zvucnicima sa membranom 8mm)
i da se slušaju u apsolutnoj tišini....
hi-fi i mp3 nisu riječi koje se zajedno mogu koristit u istoj rečenici a mnogi ljudi orjentiranih prvenstveno na audiosustave i zvuk smatraju iriver najboljim na ovom području.
...i onda sam se ja napao glogovim kolcem...
...oni koji su orijentirani na audio sustave su fanatici i kao takvi totalno pasivni i nekompetentni za bilo kakve utiske vezane uz prijenosne mp3 player-e...
U pravilu slušalice su te koje izvlače cijelu stvar jer skoro sav hardver na mp3-cašima je isti (naravno zavisi puno i od firmware-a ali to je beznačajno)...
ovo sam i ja mislio da je tako dok se nisam razuvjerio= Citat =:
Izvorno postao dmi
a to što kažeš da su nekompetentni za utiske???? tko je kompetentniji od osobe koja ima tako istančan sluh?
...korisnik...
korisnici su ljudi koji nešto kupe i po dobrom starom: svaki svog konja hvali,tako da ču ipak cijenit mišljenje nekog tko ima ponajprije iskustva na ovom području,tko je preslušao gro opreme,zna što je high end, zna što je ekonomska klasa i što su igračke,i može donjet objektivnu ocjenu uređaja kojeg recenzira.
...e takvi uvijek tuku po najvišim klasama - s druge strane mišljenja sam da se u 99% slučajeva neće čuti pick-ove koje čuju "iskusni audiofili"...
Vjeruj mi - prije sam gazio enormne cifre na akustiku sve dok nisam otkrio čari slušalica (na ovome su mi najzahvalniji moji susjedi poslije par seansi demagnetiziranja zvučnika)...
Stvar je u probi - probaš - valja - kupiš...
Pogriješio si???
Uvališ nekome drugome pa kupiš novi...
istina je to što kažeš,...kombiniro sam i ja svašta,mjenjo,prodavo i na kraju završio na nekom prosjeku...ali slušalice me ipak nemogu zadovoljit.
...ja imam neke trenutno prastare Grando doma i užitak (jedino što nedostaju su sub zvukovi koji više utjeću na tijelo ali...)...
misliš grado? no nečemo off ;)
...aaa, grbavi prst...
Uglavnom ljudi koristite mp3 playere i napišite linkove za skidanje mp3-ca... ;)