jebate, jesi ti zapeo, pa koliko te bimbi plaća :spin: ?= Citat =:
Izvorno postao sodom
Printable View
jebate, jesi ti zapeo, pa koliko te bimbi plaća :spin: ?= Citat =:
Izvorno postao sodom
ehe,...da je tebi ovako dosadno u zivotu kao sto je trenutno meni,pa na netu provodis dane(a i forumu) pa procitas svaki moguci post koji te zanima i svakih 5min se vracas pogledat jel ima sta novoga....cinilo bi ti se da pojedine teme traju danima,a ja zeljan za necim novim pa stalno brzam na nesto novo.....mozda da se prihvatim lopte?!....mislim da bi se ozljedio ;D= Citat =:
Izvorno postao Inovator
;D;D;D Veeliki LOL!= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Inace nije mi namjera nikoga diskvalificirati, nisam u svome proslome postu mislio nista lose, a s obzirom na tvoju opasku oko moderiranja, samo sam zelio skrenuti paznju na to da nisam od onih koji su dosli na forum nabijati broj postova i ganjati moderatorsku funkciju! Ako zajednica vrednuje ono sto pisem i cijeni me sposobnim tada u redu, ali moderatorska funkcija nikome ne bi trebala biti primarni cilj! Forum je tu za suradnju i pomoc ljudima, a to se moze i ako nisi mod.
Podrška je očita, nekih većih suprostavljanja nema.
Zappane, čekamo odlučujući glas.
ajd, drago mi je da ste malo 'isprovocirali' bimbija da se javi, obzirom da je relativno nov i ispipali mu malo puls ;D . što se mene tiče, moju podršku ima, pokazao je ideje i volju za unaprijeđenjem foruma o dig. fotoaparatima kad se prvi puta javio s idejom da bi ga se moglo malo urediti...
e, pa, bimbi - izvoli i uredi digitalne fotoaparate kvalitetno kako misliš da treba. prigovarao si da je malo offtopic i tako, pa to uredi, a ako trebaš neke zahvate na forumu, podforume (tipa SLR) i slično - samo javi...