Pa po ovom ja nevidim da se on nesto razvalio od tema vezanih za dig. aparate.
http://cafe.mobil.hr/search.php?searchid=82667
E sad ovih 81 post nisam citao al ako neko je nek kaze svoje. Mozda je po necem uspio iskocit u njih 80.
Dakle kako je bila rasprava u threadu ( http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9225&page=2 ) bimbi je predlozen za moderatora foruma digitalni fotoaparati,dobio je vec podrsku od odredenih ljudi no nakon zapanove reakcije nitko se nije sjetio predlozit bibmija za moda stoga cu to ja napraviti.Dakle forum je jos relativno mali a doticni je zainteresiran za funkciju moderatora sto je i sam rekao...osobno mislim da bimbijeva ozbiljnost i strucni odgovori nadilaze pitanje njegovog relativno kratkog boravka na forumu ako cete tako,te da je do sada bio vise nego uzoran clan.dakle iznesite svoje misljenje,kako clanovi koji su voljni dati podrsku....tako i oni koji su zaduzeni za za realizaciju ovog.
Pa po ovom ja nevidim da se on nesto razvalio od tema vezanih za dig. aparate.
http://cafe.mobil.hr/search.php?searchid=82667
E sad ovih 81 post nisam citao al ako neko je nek kaze svoje. Mozda je po necem uspio iskocit u njih 80.
Čini se da ima ideje. Pošto baš nisam često u tom forumu, odluku prepuštam drugima, tj. ako je većina za, i ja sam za.
Možda se još nije raspisao, ali ono što napiše je konstruktivno i pomogne u svakom slučaju. I čini mi se da se vrlo dobro razumije u digitalne fotoaparate. Stoga, podržavam ako je on spreman prihvatiti se uloge moderatora.
Prijedlog Bimbija za modearora nije stavljem upravo zbog toga da bi se izbjegle ovakve reakcije kakva je Šiletova. Kad se čitaju Bimbijevi postovi vidi se da čovjek razumije tematiku, želi pomoći..... Jedina stvar koja ne dostaje je duža prisutnost na forumu da ga više ljudi upozna. Zbog toga se htjelo pričekati sa prijedlogom kako bi imao veću "težinu".Izvorno postao sodom
No, sad kad već postoji prijedlog Bimbi ima moju podršku.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
koliko sam uspio sam prosudit bimbi nije jedan od onih kojima je cilj postat moderator,niti "baca" postove bezveze,to mu je hobi i ta ga tematika zanima stoga bi taj posao obavljao sa gustom sto je i najbitnije...odgovara stalozeno,promisljeno dosljedno situaciji kakva god bila,..odgovor mu je na mjestu,cesto su to cijeli referati koji obuhvacaju i sire od samoga pitana.prijedlog je tu,misljenja se jos iznose a onda ce oni koji su zaduzeni za to dati konacnu odluku.pozdrav!
Ponavljam nisam pregledavao njegove postove u temama nego sam bacio oko na teme koje je otvarao.
Po tome nisam mogao donjeti sud ukoliko ima neko ko je pratio njegovo angaziranje u digitalcima i ocijenjuje da on to moze dobice i moju podrsku.
Podržavam Bimbija za moderatora.
Čovjek je pokazao da se u tematiku kuži barem (u najmanju ruku) koliko je potrebno, pokazao je i želju za moderiranjem, drži se pravila, pomaže i nenametljiv je... ma jednostavno po meni ima sve odlike potrebne za dobrog moderatora.
Što se tiče staža, smatram da u ovom slučaju to nije od prevelike važnosti... jednostavno ponekad naleti čovjek za kojeg je lako odmah skužiti da je na mjestu i da može dati dobar doprinos forumskoj zajednici, osim svojim odgovorima i moderiranjem.
Inače, da napomenem kao odgovor na neke posteve ovdje da nije bitno da moderator sudjeluje u svakoj temi svog podforuma, već da nadgleda da li se tema razvija po pravilima foruma. A postevi koje sam ja vidio od Bimbija su bili konkretni, pa makar, po vama, ne baš česti. No bitnija je kvaliteta od kvantitete.
Ne znam koliko je potrebno moderiranje dotičnog podforuma, nisam baš primjetio puno posla tamo (a i ja tamo navratim), no ne bi imao ništa protiv da se Bimbi pridruži moderatorskom timu, pogotovo ako ima želju i vremena za posvetit se forumu.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Podržavam...
...također...Izvorno postao gog
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Baš da je stručan i nije dokazao ALI da je zainteresiran za teme oko digitalnih fotića i da je spreman pomoći oko tematike to je! Zato podržavam prijedlog bimbia za moderatora. Neka opravda iskazano povjerenje.
Izvorno postao Sljaka
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
a kako bi dokazao da je 'stručan' po tvojem mišljenju?
IMHO je pokazao sasvim solidno znanje iz tematike, a uostalom, zappan je napomenuo (u obavijesti o moderatorima) da se ne traže ultra-specijalisti iz određenih područja...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Moje mišljenje nemoraš odmah skočiti mi za vrat.Izvorno postao whiteboy
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
podržavam kandidaturu bimbija za moda fotića
a šta on na sve ovo?
nek još malo bude član...
budi siguran da covjek prati temu....nema smisla da se uplice jel neznam s kojom bi to svrhom bilo?!...ovo je mjesto gdje se iznose misljenja...a šta on na sve ovo?
nek još malo bude član...
pa ne skačem ti za vrat, samo me zanima kako si to zaključio... jednostavno volim da ljudi argumentiraju ono iza čega stoje, pa pristojno pitam...Izvorno postao Vuki
Vrijeme je da Bimbi ipak kaže svoje. Da li on uopće želi biti moderator, pod uvjetom da ga izaberemo?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
baš tako! opće, krivo mišljenje, je da je to nešto tako super i odlično, čista i puka zajebancija... pitanje je da li čovjek shvaća da je to svojevrsna obaveza jer nema smisla da bude izabran ako neće ništa radit, jer ne može, ne stigne ili mu se ne da.Izvorno postao Sljaka
![]()
Izvorno postao sodom
Izvorno postao Sljaka
Baš to on je rekao samo jednom da bi htio ili nešt u tom smislu.. a možda se čovjek u međuvremenu predomislioIzvorno postao Inovator
![]()
on se vec izjasnio ali ipak bi bilo dobro da napise koju rijec i da konkretno odgovori na inovatorova pitanja,..dakle bimbi,ti si na redu da kazes svoje....
Najprije, kako Sodom, i ponovno tocno rece, pratim ovu temu! Bilo bi cudno da je suprotno posto se o meni radi! Razlog zasto se do sada nisam ukljucivao u raspravu jest sto, uplitanje onoga o kojemu zajednica daje misljenje, smatram, u najmanju ruku, neukusnim! Stovise, svatko na forumu, smije i moze imati misljenje o bilo kojem drugome clanu! Ukoliko se u bilo kojem trenutku otvori rasprava oko podrske ili protivljenja odredjenom clanu, te u tu svrhu clanovi iznose svoja misljenja, tada mislim da se subjekt rasprave ne bi trebao petljati, podrzavati ili braniti iznesene sudove, jer su oni i izneseni upravo zato da budu razliciti i individualni!
Zatim, zahvaljujem svima koji su me podrzali, a i onima koji su iznjeli sumjicavo ili bilo kakvo drugo misljenje! Postujem svako od njih!
Sto se moderatorske funkcije tice stoji ono sto sam vec jednom napisao:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=156777&postcount=46
Dakle, ukratko, moderatorsku funkciju cu prihvatiti sa punom odgovornoscu i voljom za obavljanjem duznosti, ukoliko ljudi odgovorni za dodijeljivanje te funkcije smatraju da uopce treba postojati, i da bih je ja u tom slucaju trebao obavljati!
I za kraj @inovator Naravno da moderatorska funkcija podrazumjeva odredjenu volju za radom, pracenje aktivnosti na forumu i odrzavanje dijela podforuma za koji je doticni moderator zaduzen! Naravno da ja gore navedeno znam i da sam to spreman prihvatiti! I nadam se da nisi pomislio kako se odusevljavam moderatorskim natpisom kraj svoga nicka i da je to jedini razlog zasto sam se ukljucio u raspravu! Moderatorsku bih duznost prihvatio ponajprije iz razloga jer smatram da svojim postovima mogu, barem ponekad, pomoci ljudima i mozda u svijetlim trenutcima uciniti svoj dio foruma malo zanimljivijim ili informativnijim!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
nažalost, čini mi se da krivo procjenjuješ karakter, jer si vidim, iz mojeg gore napisanog isčitao neki moj sarkazam, a zbilja ga nije bilo, poanta moga pisanja je bila da je jako bitno da ti razumiješ šta znači biti moderator, samo ime govori, pasivnost je grijeh u tom poslu. Ja ću dati svoju potporu bilo kome, tko zna nešto o temi za koju se kandidira, a posebno onome tko je spreman, ipak, posvetiti se tome... Jer bilo bi glupo i besmisleno da postaneš mod i za koji tjedan izletiš jer si to krivo shvatio. A, ponavljam, moj glas imaš, po dosadašnjem angažmanu, a vjerujem da ćeš i moderiranje obavaljati savjesno i napose učestalo! No, taj podforum nije toliko fluidanan, tako da neće biti frke!Izvorno postao Bimbi
Poštovanje
dakle zappane,sad je jos samo na tebi da kazes koju riječ i staviš pečat na ovu temu.
Bookmarks