aha, thanks, bar mi radi ono "3D". Molim vas da nas druge smrtnike sa sporom vezom obavjestavate radi li to i kakav je model, please i unaprijed se zahvaljujem, kako u svoje ime tako i u ime ostalih koji nisu u mogucnosti to vidjeti :)
Printable View
aha, thanks, bar mi radi ono "3D". Molim vas da nas druge smrtnike sa sporom vezom obavjestavate radi li to i kakav je model, please i unaprijed se zahvaljujem, kako u svoje ime tako i u ime ostalih koji nisu u mogucnosti to vidjeti :)
na ja sam ga sad isprobo i po meni nije niš posebno, naučio sam samo jedno: NIKAD VIŠE NE KUPUJEM SE
Ma daj, zašto? Možeš li malo biti detaljniji
meni je bas cool :cool: jednostavan dizajn, vrhunski displey i sve sto mi treba . . . neznam sta bi jos mogo ocekivat od moba
Ma ne vejruj svemu što Killa piše ;)
On je jedan čas zaljubljen u neki mob pa mu je u drugom trenu smeće pa je opet super... uglavno iz ekstrema u ekstrem ;D
A vjerujem da će on u životu još imati po koji SE.... dapače, dam se kladiti - čim SE izbaci nešto novo, ludo i ultra napredno on će opet izjaviti da prodaje bubreg za taj mobitel...;D;D;D
ne ne, gledajte: dizajn je ok, svaka čast, ekran je ok, svaka čast, mene živcira izbornik, odn soft, koji je ustvari jako dobar, ali dooosadaann! (isto ko na t68, samo malo ljepše...)
sviđa mi se minigolf game...
Znaći ništ' od bubrega... ;D
Što se tiće onog 3D - vidiš mob izvana kao vrtiš ga povečavaš...
OBEČAVA!
meni je T610 zakon... i jedva cekam da se pojavi... i ima mi najbolji sustav izbornika od svih...
Po preporučenoj web stranici od Marine sve stoji ali mene zanima brzina samog izbornika tj. softa u 610 (naravno kad se pojavi u prodaji)...
Ja sam bas jutros provala telefon kod prijatelja koji ima ISDN. Meni je telefon ludilo, istina zivcira me sto nema YES i NO, pa kad se vracas u gornji izbornik moras pritiskati onu kao strelicu, ali to je samo stvar navike. Moram priznati kako sam imala samo par minuta pa nisam stigla dobro provjerit, ali cu ovih dana ponovno ici vidjeti...
Zanimljiva mi je veličina displeja jer na slikama koje su "statične" toliko ne dolazi do izražaja...
Pa jesi bio na www.threegmobile.com ?? Tamo je sve lijepo opisano o njemu, ima dosta live slika....
Dobar sajt.Mob je fakat guba ai nisam to mislio prije pogleda na ovaj sajt.
Evo upravo sam saznala da ce mobitel doci kroz sredinu petog mjeseca u svedsku (znaci onaj podatak sa cetvrte stranice da ce doci 20. 05. je vjerojatno tocan)...
Navodno ce kostati od 420 - 450 $ (valjda je to preporucena cijena od SonyEricssona) ali nekako se cini jako niska, tako da je uzmete s rezervom dok ja to ne provjerim, drugim rijecima ovo je nesluzbeni podatak! Kad vec pricam o cijenama, i to nesluzbenim, naravno, neki spominju i cijenu od 1500,00 $ za SE Z1010, imate li kakve podatke o tome? Usput, znam da nije ovo tema o mobitelu SE Z1010, ali ima li tko podatke o njegovim dimenzijama, jer to nigdje ne mogu pronaci; ocito nije bas mali pa ih SE skriva kao da ih nikada nece morati objaviti, hehehe, sala :)
Pusa svim zaljubljenicima u SonyEricsson, ali i u druge mobitele :kiss:
Da je mali SE bi se hvalio na sav glas.
kakve veze ima, kada dodje u prodaju ljudi ce vec znati velicinu!
Istina...Za mjesec dana je ovdje.Slijede pripreme i doček...
i sok kada ljudi vide cijenu
ma nije skup... vjerujem da če puno rulje bit zainteresirani za njega, osim mene, by by SE
Mislim da ce biti poprilicno skup, barem u startu...
pa u startu su ionako svi proizvodi skupi, a gle sada kako ovim entry level mt-ima pada cijena-ko jabuka sa stabla
Evo opet se vracam na onaj SonyEricsson Z1010... naime, nasla sam dimenzije i one su: 98 x 48 x 28 mm
Eto to je ukratko to za sve one koje zanima ovaj mob
to ce kupovati samo strogi poslovnjaci
Da ja imam te pare odmah bi ga kupio...
haha a ko nebi, da ima para...
al izađi malo u grad, i zanimljivo, vidjet češ da svi imaju para... naravno, ovi kaj izlaze van, oni kaj nemaju ostaju doma...
al ima ih................. pun zagreb
Ipak malo prevelik
Istina, ali nisam ni mislila da su mogli zbiti sve te funkcije, kamere... u nesto malo. Premda kosta ? (1500$ - neki govore) i premda je velik, meni se jako svidja i ja bih ga htjela imati :)
mislim da je lijep samo na slikama, takva gromada od preklopnjaka nemoze biti lijepa u zivo!
Istina...No mislim da će Motorola v600 biti mala a ipak ima sve živo
87 x 47 x 23 mm će bit V600.Hm...Ipak nije baš tak mala
Da prekinem ovu digresiju :)
Evo jedna nova vrijesto o T610. Da ne duzim, mobitel je vec izasao u prodaju, a najbolja je, necete vjerovati, CIJENA, i to od samo (ali moramo priznati, za ovakav mobitel ovo je stvarno mala cijena) 419 $, sto je trenutno u RH cca. 2.895,00 kn... tko ne vjeruje neka provjeri na http://www.allglobaltk.com/
Kvaka je u tome sto ce mobitel biti ponudjen na prodaju tek od 15. 05. o. g. - kako je i SonyEricsson zapravo najavljivao, a ova cijena vrijedi za prvih 50 kupaca... pa tko ga hoce imati neka se pozuri rezervirati ga na ovu gore stranicu :)
Za kraj, toplo se nadam da nece biti, redovna cijena, puno visa od ove; ne bi trebala biti?!
Ciao
P.S. Whiteboy, sorry sto nisam odgovorila na privatnu poruku; naravno da je diskrecija osigurana :) (your secret is safe with me!)... a cim uhvatim malo vremena javljam ti se na mail, do tada pusa :kiss:
vec ih se rezerviralo 50 u prvih sat vremena vjerojatno!
vajtboj ti imas curu(samo te podsjecam)
Ma nema to veze s tim... ali hvala na podsjetci... šta bi ja bez vas... uh vidim morat ću malo izmoderirat ove P.S.-ove..;)
Cijena u Hrvatskoj nije identična onoj izvan naše zemlje...
Iskustvo mi govori da se mora dodati od 30 do 50% na cijenu vani da bi se dobila cijena kod nas pa...
plus uzmi u obzir da je ovih 400 eura akcija
kada dodje kod nas, na burzi ce sigurno imati cijenu od 650 eura za pocetak, pa ce se polako, ali stvarno polako spustati...
ma to se ne isplati kupiti!
ne na pocetku, ali s vremenom svakako kupujem...
ma nece biti tako skup....stvarno je SE priblizio svim koji hoce koristi MMS uredjaje...
Hmm... kako stvari stoje mislim da ću se ipak probati strpiti do dolaska potpuno funkcionalne 3G mreže (piše se da bi se mogla pojaviti u doglednoj budućnosti...) pa ako će biti para za neki Z1010...;)
Jer glupo je dat tolike pare za telefon (koliko god on dobar bio) koji će 'kratko trajati'... ma još se oporavljam od T68-ice i novih alu-felgi i širokih guma a di bi tek od T610...:)
Al ako mi padne kakav jackpot (makar od bake i dede) naravno odmah u dućan... :D
Z1010... pa covjece to je malo preveliko
Za takav telefon uopće nije veliko! Ima tri put više stvari od P800 a puno je manji!
No daleko je još kupovina mojeg sljedećeg telefona... tko zna kaj će sve još izbaciti do tada...:)
ma neda mi se svadjati o velicini, moze imati i funkciju da ti popu.....i ali je svejedno prevelik!!!!!!!!!!!!1