wb, posalji i meni kresoml@yahoo.com
Printable View
wb, posalji i meni kresoml@yahoo.com
daj posalji na velja11gimn@yahoo.com pliz
WB daj i meni pošalji na vintom@net.hr
Ajd na kraju krajeva, jel dobio ko taj imenik???
Moze li i meni netko poslat.
perisa@net.hr
Ja ga imam izprintanog.
dajte se obratite neredu na PM, a poslat ću vam svima i njegov mejl (a mogu vam ostaviti i njegov broj ako netko hoće ;D ) pa njemu pišite da vam šalje...
nisam pratio ovu temu al vidim da nesto govore i na tv pa ako je na tv treba to i imat pa moze neko da mi posalje na mrvica2@vip.hr
zabuna ljudi, sori, ispada da je imenik na kraju kod tome, pa se njemu obratite na PM.
Meni je bio overquotan mailbox pa mi nije stigao, a neredu je izgleda komp krepao pa nemre slat... dakle tomo vam je zadnja šansa, njemu se obratite...
Laže, čuva ga za sebe! čembovat ćemo ga! maloprije mi se hvalio kak ga čita. Ja ga nisam ni dobio, a tražio sam par postova više. :) Dajte ga nagovorite da nam pošalje.
I kaj ćete na kraju s tim?
ajde wb svi znamo da ga imaš,podijeli to sa nama,ili se možda bojiš da nešto neotkrijemo o tebi
pa kad zagusti, nek se nađe :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ma fuckas imenik, evo gledam ja Suzanu Mančić pa da vidite što je odvratno. Zurka dole loode 80te čupava.
...imam ja jedno pitanje. Oču se ja danas prestat smijat pa hebote vilice me bole. LOOL ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Istina je, imam ga ali ga nikome neću poslat jer mi je žao tih ljudi... posalo sam ga samo tomi, jer mi je frend, ali sad mi je žao što sam to napravio...= Citat =:
Izvorno postao tomo
dajte ljudi recite gdje se moze nac taj filmic za download?!?!!?
ja sam se namučio dok sam ga puknuo u autluk pa onda iz njega na mob, al sad bar imam s kime razgovarati. Ostalo mi još samo 20 slobodnih mjesta na memoriji:(
već je imam.... :thumbup:= Citat =:
kakav pak sad filmić? Od Suzy Mančić?, mi ovdje trenutno raspravljamo o imeniku ;)= Citat =:
Izvorno postao igl
pa *ebo imenik,bolje ti gledat suzanu,koji če ti ku*ac homići!žao mi je ljudi,pustite ih da žive,i tako su već ugroženi!di se može snimka skinit
gledaj, nisi mi dao prazan cd, tako da to stvarno vrijedi gay imenika :D :D :D :D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ajde sva sreca da nema sanse da nadjes 20 prijatelja do kraja zivota= Citat =:
LOL nerede ;D= Citat =:
Dobro, tko ima taj imenik? Može se doć do toga ili ne?
Imam mail u profilu (vCard), thanx!
...ja sam ga pobrisao jer iovako su to meni većinom nepoznati ljudi a ovo sa Suzanom je ona kad se prenemaže oko "frule" - fak totalno je odurna a "dragi" joj je kao sa tjeralica...
Ma nemamo imenik, to smo se malo mi zahebavali, prebacivali stvar od jednog do drugog ne bi li došlo do spamanja PM inboxa od strane znatiželjnih forumaša... Mislim da je Nered najviše PM-ova dobio.. ;D Mene je samo zeus zagnjavio...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Da, da, naravno! Poslastice čuvate samo za sebe. A ja da i dalje idem po gradu i pitam tko je tko (i pušim batine svako malo)... Dobro dobro...
@whiteboy to mi ni netreba,gnjavio sam te zato što je tomo rekao da te oni samo zezaju
aaa, tomo ti je rekao.... baš me zanima kako će tomo na nogać... ;D
Ali koliko znam i Nereda si zagnjavio, baš mi se je žalio... :)
Znači, Tomo stoji iza imenika? ;D
pa ti si rekao da gnjavimo tomu i nereda
tomo stoji iza svakoga tko nije pažljiv! ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
e sad vam nedam imenik. mene ste našli .......
LOOOL! ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao zeus
Uglavnom zeus, ti samo okolo gnjaviš ljude... ;D ;D ;)
LOOOOOOOLOLOLOLOLOOOOOOOLčina! I pol!!! ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
nemoj srat.koga ja to gnjavim?
Opa...postalo je zanimljivo ;D
evo dok ne dobijete listu. malo vježbajte :)
http://web.vip.hr/kakav.nered.vip/Pazi_lovac.SWF
ja imam score 7,5 :) :) :) i baš mi je super :)
Ak imaš karte za prvi red, bilježim se! Piva je, naravno, na mene, kao i kokice.= Citat =:
Izvorno postao Flejmka5
bar sam iza njega, a ne u njemu ;D.....BTW-imenik se proteže do slova W ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
:beer: pa naravno! nije pe..r onaj koji hebe, nego onaj koji je Heb.n ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...da to je ona fora - prvo te pusti da se izmoriš a kad kloneš - tko preuzima inicijativu - susjed sa drugog kata...
meni si obećao kao poklon za ročkas zato;)= Citat =:
tebi ću pokloniti za ročkas, a u njemu ti je 800 poklončića koje možeš birati.
kao što sam ti rekao naše sam brojeve izbrisao jer ih već imaš.
khm, neznam nista o tome ali eto linka za proracun drzave za ovu godinu
http://www.geocit_XX_s.com/blackcode99/prorahun2005.zip
znate s cime treba zamijeniti rupu u linku...
:beer:
Dobio sam i ja jutros proraHun, al mislim da je malo okrnjen, da nisu baš svi izdaci u njemu... Be that as it might, vidio sam jedan glas koji pouzdano znam da pripada u proraHun,tako da sam "zadovoljan"...
zamisli koji imbecil trebaš biti da napravišovo
oni sa slabijim želudcom ne gledajte ovo....ako nećete da vam se zgadi život.....
Konačno sam i ja nabavio hebeni popis :D
kinfa ovo je STVARNO BOLESNO !!!! :crazy: :-X :crazy: :tomato: :crazy:= Citat =:
Izvorno postao kinfa
BD pošalji proračun... ;D
jsp_m, link ne radi ni nakon izmjena... :)
Da, ni meni ne radi link!
meni radi ;D
Dajte pošaljite taj imenik na marko.strizic@inet.hr
ja dobio, LOLČINA su mi opisi... ;D
Ajd dignite ovdje ili na neki server i gotovo
Tako je, šta nas mučite i zafrkavate, ak imate napravite upload pa da i mi možemo skinuti!
Da tako je!!
Link obrisao Joker
trazi password
mamicu mu!= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
evo stavio sam ga na http!
Link obrisao Joker
Imenik je shranje, barem meni...! ;D
kaj niko te ne zanima ili si ih sve isprobo :)
Ma ne zanima me ;D , em mi se neda nit citat tko je tko nije zato kaj je sve tesko za citat...
Bolesno! Nemam riječi.
nevjerujem da vas još drži to toliko!
da ali to je cenzuirana verzija. origina jel od 800 i više ljudi među kojima su poznate osobe. ovdje su one izbrisane
da, tu oriđiđi verziju treba vidjeti... iako sam se sad sjetio koliko se pričalo i o produženoj verziji severininog filma, pa na kraju niš od toga, samo je zamrla tema... tak je možda i s ovim...
Taj "original" od 800 imena sigurno ni ne postoji ili ga je netko vlastoručno nadoštucao. Taj od 441 imena je original.
a kako to znas?
ne radi, kaze da je fajl ostecen...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Link obrisao Joker
Imam ga...živa glupost...ništ pametno...
"iz splita,kurva,voli šnjofati carape" ovog bi ja ;D
Čak se i neki fer-ovac našao na listi(Capane u akciju :evil: )
kaj Capane u akciju......?...?
Capane ČUVAJ GUZUUUUU :)
Molim da se vise ne stavljaju linkovi ili slicno na imenik
Napokon...
imam full verziju...
Šalji dalje :D= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
svoju e-mail adresu mi posalji na PM
Ma koji ste .... opet zapeli za to??
cim sam vidio ovo temu i tvoje ime kao zadnjeg postera znao sam da opet sljedi takva "primjedba" hehe,...ak te smeta to citaj al nemoj komentirat,uostalom sta se to tebe tice (govorim to jel bi i ja dodavo komentare,ali oni nemaju efekta...ja procitam zatvorim,zaboravim...a i zivce ces stedjet za ubuduce ;D) ,ljep pozdrav!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Nekad se ne možeš/ne želiš suzdržati. Ali ne razumijem tu pomamu za time. Get a life, ljudi.
nije pomama. kad vec postoji zakaj ne bi vidli
...a jebote gej imenik...
upravo to! bzvz je ionako. a ako ga dosad niste uspjeli naći,onda ste zbilja HOČU INTERNET ekipa= Citat =:
Izvorno postao Nyx
evo recimo zašto bi bilo dobro da se postovi mogu brisati-zbog sjebanog vam servera
Ja se nisam ni trudio naći. Ne da mi se s tim zajebavat= Citat =:
Izvorno postao niten
ja misli da onaj ko uopce trazi ti je faghot (ako znate sta to znaci)!!!!!!!!
Piše se fagot. Ili fag, ako ti se ne da toliko tipkati.
ne znamo daj prevedi;D= Citat =:
Izvorno postao the man
@iggxy i nered - ma bilo je na feru pred par mjeseci neka spika da je neki lik tražil od prodekana da se osnuje na feru neka udrgua ili sekcija il nekaj tak koja bi okupljala gay ferovce... tak da ja svoju guzu jako dobro čuvam ;D
Nemoj hebat :D :D :D :D= Citat =:
Izvorno postao zappan
Pa šta bi oni. Još da osnuju političku stanku JSG (***** Samo u Guzu) :D :D
Treba se osnovat udruga/ustanova za pomoć pederima jel ovo već prelazi u epidemiju.
Koji ***** je fagot?= Citat =:
Izvorno postao the man
sta ni ti neznas sta ti znasi? svi znaju osim tebe i stipeta pa ga ja zajebavam!!!!
Predomislio sam se, ne idem na FER! ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao zappan
Fagot je *****..... O čem se priča cijelo vrijeme?= Citat =:
Izvorno postao Nyx
Iskreno, nisam ni sumnjao da bi moglo biti nešto drugo............
@ stric mudra odluka
znas da je od 800tinjak novoupisanih ferovaca otprilike 20 cura?
a znas kolko grupa ima?
to bi ti znacilo da je na feru manje od 3% cura sto je glupost;) negdje oko 15-20% je cura na feru, http://groups.google.com/groups...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan