kupovao 100 puta sad mi napiše ovo... We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-6366. This happened because it has been denied by the card issuer.
i ima love gore
imao ko kada ovo?
Printable View
kupovao 100 puta sad mi napiše ovo... We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-6366. This happened because it has been denied by the card issuer.
i ima love gore
imao ko kada ovo?
Pa pitaj u banci. Vidiš da su ti oni blokirali kupnju.
A koliko novaca ti ostane da kupiš predmet? Mora ostati više od 45kn da bi kupnja prošla.
kod mene na pbz ziro napravim kupovinu, ostane mi par lipa/kuna i sve prodje. Svakako se obrati banci ili provjeri valjanost kartice.
Meni je na visi bilo dolar-dva vise nego racun i proslo je.
To ovisi o iznosu onog sto kupujes. Npr, za 2 dolara, trebao sam imst oko 2.10 , 2.15.. za 20 dolara, mislim da sam trebao imat vise od 21.. na kraju, sve se poravna, al kod kupnje treba imat nesto vise. Zasto, ne znam...
vjerojatno nemaš dovoljno love. i meni se je to dešavalo.
hvala nije bilo dosta love zbog pretvaranja valute bla bla sad je ok :)
i tak je i meni bilo... na kraju je ispalo da mi je falilo par kuna.... :)
ujutro opet ista stvar imam 22,50 kn a stvar koju želim je 7,00kn i neće odem u banku, još uplatio dodatno 100kn i opet odbija sad probam navečer možda da se sve ohladi opet neće joooj zaba luda
jel ima kakav limit pri kupovini?
I 22kn bi trebalo biti dovoljno.
Jesi siguran da je ukupna cijena tolika? Mozda je postarina velika (nailazio sam na stvari s cijenom od par $, a shipping 20-ak $
meni se je to javljalo ako doista nisam imao dovoljno love na računu. drugih razloga nije bilo.
Istekla kartica?
Meni je znalo tako "zaštekati".
Imam premalo "viška", probam platiti- odbije karticu.
Dodam 20- odbije.
Dodam još 50- odbije.
Dodam još 100- odbije.
Probam drugi dan- odmah prođe.
A nekad mi se znalo i normalno- prvi put odbije, nadoplatim 10 kuna- prihvati.
ako radiš puno manjih kupovina u jednom danu, moj savjet ti je da artikle "bacaš" u košaricu i da inda istovremeno platiš više stvari odjednom ..
nema limit za sumu koju plaćaš, već iz sigurnosnih razloga ZABA zna ograničiti broj transakcija u kratkom periodu ... pa ti se onda desi točno to što si napisao ..