Uredno hvatam 4G(nemam nikakav 4G paket).
Ovo je rezultat u stanu sada
https://www.dropbox.com/s/e5ftp3by54...5-15-05-40.png
Koliko sam koristio po cijelom centru ZGa imam LTE, čak sve do Borongaja
Printable View
Uredno hvatam 4G(nemam nikakav 4G paket).
Ovo je rezultat u stanu sada
https://www.dropbox.com/s/e5ftp3by54...5-15-05-40.png
Koliko sam koristio po cijelom centru ZGa imam LTE, čak sve do Borongaja
Chargeri unazad x godina su kompatibilni za sve mreze, a output ne smije ovisiti o mrezi na koju ga ustekas. I na tvom kinezu sigurno za input pise 110-240V. Nesto drugo je problem.
Nisam jos uspio testirati ni LTE ni razne varijacije za charger :(
Uglavnom, koliko sam citao na netu i Vip i T-Mobile koriste bandove koji bi ti trebali raditi :)
Američki N5 sigurno neće šljakati na našem LTE-u. Koliko vidim Vip koristi 3, 7 i 20, a T-Mobile 3 i 20 bandove. D820 ima podršku za 1/2/4/5/17/19/25/26/41 bandove.
Probao 4 USB kabla, ukljucujuci i 2 koja su bas original s Wireless chargerom
Ne radi
Jedino mi pada na pamet, da steker nije original
Jer sam dobio za uticnici americki nastavak
Eventualno negdje naci nekakav da mogu kod nas ustekati :(
Testiraj i NFC kad budes u prilici, on koristi iste kontakte kao i sklop za bezicno punjenje tako da odmah eliminiras je li u pitanju los kontakt kao u mom slucaju.
Probao NFC izmedu Xperie ZR i Nexusa, nisu se nalazili :(
A i ako su pinovi, iskopao sam info da taj usrani wireless charger treba imati dovoljno jaku ulaznu struju, u protivnom mi LED crven...
Tako da mislim da 99% treba kroz Nexus adapter ici, pa pretpostavljam da cu neki konverter nabavit... pa tako ustekat..
To si iskopao za taj cahrger koji imaš ili općenito?
Osobno sam punio bio Lumiju bilo di, preko produžnog ili na bilo kojoj utičnici.
Ako ne radi NFC, onda su pinovi vjerojatno i morat ćeš otvorit mob i pomaknut ih kako je xlr napravio.
Zar nije moguce taj charger spojiti na usb port od kompa umjesto na adapter jedino sto u tom slucaju sporo puni? S druge strane, dobio si s njim americki adapter (?) na kojem pisu izlazne vrijednosti - nadji bilo kakav drugi adapter od nekog moba slicnih ili vecih vrijednosti (ali obavezno isti napon!) i to je to.
..probao sam spojiti direktno na dock od HP laptopa.. nije davao dovoljno izlazne struje izgleda..
da, pokusat cu naci adapter koji ce pasati i biti odgovarajuci..
@yager nasao komentar na XDA da osim sto mora bit original kabel, mora i struja bit dost jaka...
jos jedna potvrda s googla :(
"Plug the power adapter into a power outlet. If you see a flashing red light on your Nexus Wireless Charger, that means the charger isn’t getting enough power to charge the device."
oko NFC-a se ne mislim zamarati trenutno s obzirom da od njega nemam nikakve prakticne koristi :)
Zna li netko što je ovo? To mi se zna pojaviti i onda maknuti u roku od 15ak sec.
Meni se to pocelo javljati kod bootanja i nestane nakon sekunde, nemam pojma sta je, ali nisam skuzio da utjece na funkcionalnost. Mozda je zato jer mi je mobile data sada ugasen ili zbog nekih preusmjeravanja koje sam aktivirao...
Malo sam guglao, izgleda da se to javlja kad je previše ljudi zakačeno za neku baznu stanicu. Što mi se i poklapa s time da mi je ovo iskakalo kad sam bio u city centru i na trgu, na oba mjesta je uglavnom velika količina ljudi.
Na funkcionalnost niti ja nisam primijetio da utječe, sve je normalno radilo. Samo je malo iritantno jer zna iskakati ta obavijest i po nekoliko puta zaredom :)
Ekipa, koji case koristite na svom Nexusu?
Trenutno koristim Ringke fusion i nisam baš nešto prezadovoljan. Stiže mi još wallet case koji će se koristit za prigode, a tražim i dalje neki svakodnevni case.
Zapeo mi je za oko od Neo Hybrid od Spigena.
http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-SGP-N...item3a86bc3cd4
Čini se dobrim, no jel vrijedno 33 dolara
Neo hybrid ima jako los grip kazu. Fusion ni meni nije sjeo jer mi mob sjedi prilicno nategnuto unutra i imam osjecaj da ce ispasti iz casea ako padne na pod. Uz to konektor slusalica koje koristim doma ne mogu proci kroz rupu casea, a punjac na poslu je takodjer malo veci od rupe pa se krivi guma i mooozda nateze usb port. Uzeo sam Ringke Slim koji je jos uvijek kao i Fusion na 70% popusta na ebayu... Slim je tanji i ima golu gornju i donju stranu + fakin kukicu za trakicu. Zato i moram nositi case, navika na trakicu :D
Ja imam Neo Hybrid za S3 i u startu mi je bila čudna pod prstima, ima zbilja neku čudnu teksturu. Ali nije da zbog toga ispada ili nešto. Ja bih uzela opet da kupujem, bez puno razmišljanja.
Najvjerojatnije se odričem case-a i stavljam na mob neki od ovih skinova. Nisu obični plastični, već su 3 mm vinil.
http://www.cruzerlite.com/skins/nexus-5
http://www.slickwraps.com/Google-Nex...kins-s/728.htm
Koristio netko možda na nekom drugom uređaju?
Imam dbrand back skin samo, ubo na nekom popustu pa... fora izgleda, ali ima minusa. Ne pokriva cijeli poklopac baterije i radi se o tankoj 3M foliji (pola mm debljine, i manje). Svejedno, tih pola mm ili manje se ful osjeti pod prstom kada drzis mob, grebe, ima ostar filing... nakon nekog vremena se na rubovima skina pojavi prasine ili se uhvati kakva mrvica. Nemam pojma kakvi su ti 3mm vinili. To ko linoleum u cekaonicama? :D
To je neki tanki laminat :D
Kolko sam vidio slike na xda, izgleda super.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2568936
Budem naručio jedan pa ćemo vidjet kakav je taj laminat.
S tim da još čekam četiri case da dođu xD
Došao Ringke Slim. Mojoj potrazi za caseom došao je kraj! Morao sam odlijepiti dbandov skin jer inače mob ne stane - a kada mob uđe u nj, to je tako čvrsto i usko da me u sekundi uzbudi :D Materijal je isti kao Nexusova leđa, dakle odličan. Case se prokleto ne vidi na mobu.
Razlika u sjedanju u case naspram Ringkea Fusion je nebo i zemlja. Kada sam probao izvaditi mob iz Slima uspio sam počupati poklopac baterije s jednom kukicom... Jack slušalica mi napokon uđe u konektor, vrlo otvoren prostor oko usb-a, a po potrebi se može case malo pošmirglati.
Znaci ipak je pogodak taj Slim. A di me nagovori u pocetku na Fusion :D
Sad cekam dosta toga za mob pa cemo vidjeti sto ce biti. Ako nista nece bit dobro, narucujem slim taj.
Kad smo se već zajebali, barem smo to napravili na popustu :) Na Slimu me samo brinulo koliko je lako koristiti bočne tipke - i nema problema, valjda su malo povećali rupe (čitao sam da su neki imali tih tegoba).
Joooj, ***** vam sunce..
Sad cu i ja morati naruciti taj case, predobar je.. jos ako tako dobro sjeda.. Ringke Slim, come to daddy :)
Imam isto Ringke slim, ne na nexusu vec na motog, i odlican je. Uopce ga ne kuzis. Punjac pase, sve... Matirana pozadina.
Može li link otkud ste naručili Ringke Slim? Tutlek sam u online kupnji pa... :D
I koliko ispadne sve skupa (dostava itd)? Baš sam ovih dana razmišljao kako bih si mogao nabaviti neku zaštitu i baš vi uletite s ovim preporukama :D
To je to @yager
To i ja narucujem upravo :)
I vec frendu uvalio da naruci bijelu.. :)
Stigla mi dva case-a sada. Naručio ih bio tek tolko da vidim kakvi su, cijena jednog 1$ a drugog 2$ i moram reć da sam ostao iznenađen. I oba su stigla za šest dana.
1. http://www.ebay.com/itm/231127928810...84.m1439.l2649
Cijena: 1$
Dojam: stvarno dobar case. Case je iznimno tanki, pokrije taman mobitel i sjeda super na njega. Za jedan dolar odlična investicija.
2. http://www.ebay.com/itm/380788789723...84.m1439.l2649
Cijena: 2$
Dojam: ovo je quicksand case. Za one koji nisu koristili ovakav case, ovo je polikarbonatni case sa gumiranim zavrsetkom dodatkom nekih sitnih cestica(kao pijesak ali nije). I prije sam kiristio ovakve caseove na drugim mobovima, i fan sam njihov. Za Nexusa nisam mogao nać i onda sam naišao na ovu "budget" verziju i pun pogodak. Case je čvrst, nema oštrih rubova, sjeda super na mob i porpuno minimalistički da izgubite dojam da imate case i grip je super, nije skliski. Preporuka ovog casea. Naručit ću si još koji komad pa nek stoji.
Ako treba mogu ih i poslikat.
Daj slike ovog prvog ako moze, poslikaj detalj oko slusalica i punjaca, hvala!
Trenutno ti mogu samo ovo ponuditi jer nemam s čim slikat case na mobu. To ti mogu naknadno :notooth:
Oko slušalica je normalna rupa, koji milimetar šira od ove na mobu. Na Ringke Fusion sam imao problem da mi konektor ne uđe do kraja, al to je zato što je case deblji. Ovaj je ipak milimetarski i nema problema.
Punjač ti je skroz otvoren.
Da, odlicno je to i tanko. Mene isto Fusion zezao jer mi sluske imaju dosta deblji konektor (3.5mm s navojem za 6.3mm). Ovaj tvoj je fora, samo je boja gej :) Tnx!
Ahahah čekam i crni takav.
No uz ovaj drugi caae, quicksand(koji crni btw.) neću ni koristit ovaj.
Dok sam cekao da mi dodje nexus, narucio sam Spigen Ultra Fit case i nisam bas zadovoljan, tako da ga ne bi bas preporucio. Plastika je grozna i tvrda, lako se izgrebe i zavlaci se prasina. Tih 11 eura sam mogao puno bolje potrositi.
Bas mi je drago da sam naletio na preporuke ovdje, pa cu vjerojatno i ja kupiti ova dva jeftina covera :)...
Stigli mi Slickwrapsi i mogu reći da nastavljam bez ikakvog case-a, samo s njima. Uzeo dva komada, uzorak mahagonija i crni karbon. Trenutno sam stavio mahagonij i super izgleda, sve rupice su pogodjene u milimetar, i sam natpis nexus.
U principu to izgleda ovako(slika je s neta, nemam s čim poslikat sad, mogu kasnije ak netko želi)
Privitak 1264
Izgleda super, a pitanje je koliko je efikasno kao zaštita. Kakav je osjećaj pod rukom?
Zašto nisi uzeo FrancoKernel case od kvalitetne gume.
Ja sam je imao na svom Nexus 4 i bila je odlična.
Ipak nakraju sam odustao od korištenja caseova na mobitelima to mi baš nepaše.
Kao zaštita protiv ogrebotina i sličnih stvari je super jer je materijal takav(tanki vinil) da se ne vide oštećenja. Normalno, protiv padova nije zaštita jer je ipak to tanki sloj, ali pošto uvijek koristim što tanje case-ove jer mi je bitno samo za ogrebotine ovo mi je super.
Osjećaj pod rukom je dobar, super. Svaki materijal ti je drugačiji i imitacija se radi da bude što više sličnija originalnom materijalu. Tipa, ova imitacija drva je stvarno super. Mrvicu je skliska, kao i obično drvo, ali da imitacija bude bolje ima čak ureze kao što drvo ima u toj "foliji".
Evo slika dijela koji mi je ostao pa da se vide ti urezi
http://i.imgur.com/X2FmXjp.jpg
Imitacija karbona je posve drugačija. Tekstura je prisutna u cijelom dijelu.
http://i.imgur.com/HDXGu7y.jpg
http://i.imgur.com/pSaMPOX.jpg
Ima i viška dijelova u svakom skinu, i dobiju se dvije vrste za donji dio gdje je zvučnik. Dobije se jedan sa rupicama koje su točno kao zvučnik rupice, i jedna sa jednom velikom rupom.
Ja sam izrazito zadovoljan. Materijal je čvrst i ne odljepljuje se kad mobitel stavljate ili vadite iz hlača. Stvarno super. Žao mi je što sam naručio tolike caseove a ne ovo odmah.
I da, imaju tri vrste, Cruzerlite, Slickwraps i dBrand. dBrand je najskuplji(25 dolara jedan skin mislim), Cruzer najjeftiniji(10 dolara ali je poštarina 16 dolara), a slickwrapsi su 16 dolara(imaju besplatnu poštarinu i neku od 5 dolara, i uvijek imaju kodove s popustima pa sam se zato na njih odlučio)
Jesi li probao GoogleWallet NFC plaćanje?
Ne. Karticu na wallet dodam samo kada trebam nesto s marketa i obrisem ju odmah.
A i kod nas nema bas ni mjesta gdje mozed platit na taj nacin.
Kako si uspio napraviti da radi kod nas? Ja sam ga imao davno na Nexus S, ali sada nisam uspio napraviti da radi. Ili ne prima karticu ako nije US kartica ili daje upozorenje da se ne može plaćati van SAD-a. Tako da sam odustao...
Moraš imati US acc.
Pokušao sam s US VPNom napraviti US acc, ali nisam uspio dodati nasu karticu pa sam odustao. Ako možeš dati linkove s uputama, bio bih zahvalan.
Ovo je prvi put da čujem da je neko uspješno platio za nesto izvan SADa, jer aplikacija kaže da internacionalne transakcije nisu moguce...
Koliko sam proučavao jedno vrijeme, čak i nije toliki problem registrirati karticu preko patchiranog Google wallet appa, ali je problem s plaćanjem jer se ljudima pojavi baš ta poruka kako "internacionalne transakcije nisu moguće". Iskreno, nije mi se dalo ići u detalje jer ne znam gdje probati plaćati.
Uopće netreba patchirani Wallet.apk
Trebaš imati VPN na PCu uključen i pobrisati cache na browseru.
Ja sam dosad 3 US accounta napravio.
Meni rade sve vrste kartica.Google netraži vertificiranu adresu kao Apple i iTunes.
Bitna stvar je da se mora napraviti novi account pod okriljem lažne lokacije i VPNa,a također isto tako treba izvaditi karticu jer OS gleda koji je operater.
Inače neide.
Google dopušta internacionalne transakcije (Visa Electron itd.) ako netko nezna.
Čak možeš koristiti Entropay.
Prvi tjedan dva će ti se pokazivat greška da je transakcija neuspješna ali trebaš ostaviti acc da miruje tjedan ili dva.
Najbolji test je da se pokušaš pretplatiti na AllAccess.
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:17 ----------
Da ja sam takav i furam svoje stvari.
Tebi se sviđalo ili nemogu ti pomoći ali NFC plaćanje nepotrebno?
Meni izgledaš kao neki fanboy.
Tako je bila rasprava na www.mac-forums.com kako je Apple beacon bolji i rašireniji od NFC plaćanja i da je bolji.
A po čemu je rašireniji i bolji?Po ničemu samo je u AppleStoreovima i nigdje više.
Volim sprdavat ljude koji govore gluposti ala kao moj rođak kad je izjavio da punjač od 5Sa ima puno veću voltažu i da se zato brže puni a to nije istina jer taj punjač od 5Sa ima istu voltažu kao moj Find 5.A Find 5 treba oko 2 i pol sata od 0% do 100%.
5S ima optimizaciju kroz chipset i OS jer Apple gradi OS oko chipseta i to je jedini razlog brzog punjenja.
Čitaj s razumijevanjem drugi put. Nigdje nisam rekao da je NFC nepotreban, već se izraz "nepotrebne stvari" odnosi na broj trgovina koje imaju omogućen ovakav način plaćanja u Hrvatskoj.
U postovima se nigdje nije ni spomenulo jeli NFC nepotreban ili slično, ne znam odakle ti takav zaključak uopće?
Ne, nisam nikakav fanboy. Daleko sam od toga. Ne znam što u ovome slučaju toliko favoriziram da si me nazvao fanboyem jer nigdje nisam ni izrazio ni lobirao za neko mišljenje u posljednjim postovima.
Kakve veze ima što voliš sprdati ljude sada?
Zaključak: čitati s razumijevanjem drugi puta ;)
Hvala na odgovoru, ali svejedno mi je čudno da radi iako na Google Wallet FAQu piše da se samo u US može plaćati u dućanima.
Znaci ipak vrijedi još jednom pokušati :)...
Development ekipa OmniROMa govori iako upale mogućnost i sve prođe fino,transakcija neće jer je nepodržani NFC čip.
Vjerovatno Google je samo napravio emulaciju za jednu vrstu NFC HW-a koje najviše koristi Samsung.
Jer na OmniROMu Galaxy Nexus,S3,Note2 i S4 radi NFC plaćanje bez problema.
Da sumiramo, ne treba nam patchirani Wallet na Nexusu 5 i nisi baš ziher radi li ovo na Nexusu 5 o čemu ti pričaš? Mene zanima info iz prve ruke za Nexus 5, ne pretpostavke i iskustva sa drugih uređaja. Sažeto, konkretno, da ili ne :) U slučaju da da, ne bi škodilo podijeliti neka saznanja oko samog setupa accounta.
Na Nexus uređajima radi perfektno.Za samo NFC plaćanje treba vam account bez otvorenog Google walleta. Trebate samo instalirati apk koji ću ja uploadati.Kad bude pitalo za US ZIP kod nađite neki i upišite(Chicago je 60610).Uključi NFC tako da ga OS prepozna i kroz par koraka ga aktiviraj. Ako nešto zapne slobodno ne nazovi na UKLONJENO
Evo link. https://docs.google.com/file/d/0B8Sq...p=docslist_api
Ok, stavio apk u system/app, pokrenuo, prigovara za adresu accounta jer vec imam upisanu HR karticu... Promjenio sam adresu u US i Wallet sada radi.
Podesio sam kroz Wallet i Tap and pay - trazio me podatke kartice i sve upisem, ali na kraju je kartica nevazeca pa baca poruku: Privitak 1277
Stigle mi zaštite za kameru. Sadbbezbrižno biti bez skina napokona :)
Privitak 1281
Jeste i dalje zadovoljni Nexusom? Opet sam se zazelio Androida i custom romova, imam priliku dobiti Nexusa 32 GB s, pa se dvoumim njega i opet Notea 3.
Prezadovoljan. Izmedju ta dva, definitivno bi isao na Nexusa
Tnx! Jel trebam paziti samo jel nova verzija. Ovaj konkretno znam da je iz 12 mj
To kaj je prije bilo rijeci o verzijama su bile bezvezne price. Nema veze o verziji koja je
Slazem se, Note3 je jednostavno too big, iako je battery live nesto :)
A i ako ces custom romove i stuff, to, bi totalno bilo bolje ne uzimati Samsung jer gubis neke cool srvari koje oni imaju u svoj eco systemu
E pps, pitanje, jedno malo glupo
Jel ikako moguce, da Franco kernel utjece na to da neki promet preko 3G ne prolazi?
Recimo IMDB, Livescore, Livescore addicts mi nece raditi na 3G, tocnije IMDB ne ucita trailere a druge dvije ne syncaju data uopce
E sad jel to ikako moguce do uredaja, kernela, jer ROM je stock
Ili je logicnije, da odkad sam se prebacio na VIP bonove (nonstop +) oni nesto preko te pristupne tocke, gprs0.vipnet.hr, ne propustaju?
Neznam uopce kak bi to iz testirao.. :(
Stavi karticu nekog drugog operatera pa onda vidi jel rade aplikacije.
Kernel ne utjece na modem.
Radile prije sa t-mobile normalno
E al sad neko sranje uspio napraviti
Sa fk updaterom, free verzijom
Isao na auto-flash sa verzije 40 na 42
Osao u reboot i stuck sam na bootloaderu :(
Zna ko jel taj fk updater lokalno save-a kernel kad radi auto-flash?-
Kako se iskopat iz toga, naravno nemam noviji nandroid backup :(
Zas uopce radis update kernela preko toga?
Bootaj u recovery i flashaj rucno kernel.
Ehh, trebalo se prisjetiti postavljanja drivera, malo shella i tako to...
Dobra stara vremena :)
Any idea oko toga da neke stvari ne rade na data, moguce da stvarno do operatera?
Nebi pitao da mi do prije 10 dana na t-mobile-u nije sve radilo
---------- Post added at 22:29 ---------- Previous post was at 22:26 ----------
recimo maybe neki app za snimanje prometa, da vidim gdje mrezni promet? :)
Je li radi Nexus 5 iz Amerike u HR?
Da, samo ti LTE neće raditi.. Ja ga koristim pa.. ;)
@kapica - hvala, ionako mi ne treba LTE, kada je mizerna pokrivenost.
Jeste vidli ekipa, Sense 6 je portan na Nexus :D
http://forum.xda-developers.com/goog...8-dev-t2703397
Stigao i MIUI
http://forum.xda-developers.com/goog...itkat-t2687409
Popratit cu za Sense.. ako ikad zazivi neka stabilnija verzija :)
Koliko baterija traje i dali su klimave volume up i down tipkice?
Do dan i pol, ovisno o profilu trosenja
Za tipke, nisam primijetil
Tipke nisu nigdje klimave, nego na nekim uređajima zveckaju mrvicu dok treseš mobitel. To je nikakva mana po meni.
A što se tiče baterije, 4-6 sati SOT-a, ovisi o korištenju.
Prezadovoljan sam mobom, i izrada je super i sami materijal koji su koristili.
Što se tiče kamere, meni je super. Makar ja nisam zahtjevan kao mnogi "internet stručnjaci".
A baterija, šta reći. Meni nekada izgura 36h, a nekada 3,6h :D
http://www.pohrani.com/t/14/rk/1x6tC...-04-18-02-.jpg
(hint: Ingress)
Odličan mob i baterija me iznenadila s obzirom na priče i moja očekivanja u usporedbi s prijašnjim mobom. 5-6h SoT u mom radnom danu i za 12h je mrtav mob. Ako spremim mob u džep i zaboravim na njega lako se vratim doma sa 50+ % baterije. Mislim da mi je ovo zadnji Android mob, to je to.
Idem na Mjesec .l. :D
To je to, telefon po mojoj mjeri, ni više ni manje.
krivo sam napisao jer mi je kamera na s4 uzasna. hvala vam . to bi mogao biti moj sljedeći mob nakon 5 samsunga
:)
Javi dojmove kad uzmeš i kad se preporodiš :D
jel ima u zg u nekom centru za vidjet ga uživo?
Možad u nekom od ovih dućana: http://www.nabava.net/mobiteli__100/...rveni__5332251
Samo ga u njima i možeš uzet kod nas(osim oglasnika).
Dolazi mi uskoro nexus.
Može preporuka:
stock rom + xposed + gravitybox + stock kernel (koji)
stock rom + xposed + gravitybox + custom kernel (koji)
slimkat + njegov kernel
slimkat + custom kernel (koji)
neka druga kombinacija ???
A sad što želim od mobitela. A sve :) A ne mogu reći što mi je manje važno i sl. Najbitnija fluidnost prije svega. Napomena da igrice ne igram.
Hvala.
Slimkat+ElementalX kernel
Definitivna kombinacija
To mi je i bio uži izbor.
Jel se isplati stavit novu weekly verziju, ili biti na stable 4.0. Tj. da li je stvarno nešt bolje dorađeno/ispravljenou posljednoj w. verziji?
Sad ubuduće zbog posla neznam hoću li više imati vremena ekperimentirati s romovima previše pa pitam da stavim stable verziju i čekam sljedeću stabilnu.
Ja vozim weekly uvijek, tj. svaka dva-tri tjedna stavim i nikad nikakvih problema s njom
Nexus 5 je kralj mobitela!
Jel zna netko ili vidio i cuo sa neki dobar stalak za mobitel,tronozac. Treba mi jer kad s curom idem negdje ni na jednoj slici zajedno kad uvijek jedno mora slikat. :)
http://bit.ly/1g67hEe ovako nesto :) fora je sto ima i remote za kameru
Ja imam isti takav tripod, ali baš za fotoaparat i to vragu ne valja. Nemoguće ga namjestit jer od prvog dana ne drži kako spada, Klima se. Sad jedino ako ti je važno samo sa imaš sliku, a ne i kakva je...
prilikom bootanja mobitela primjetio sam kad je jako crna podloga jedan bijeli pixel. inače pri korištenju moba nikad ga ne skužim. znači jedino kad je crna podloga kompletno baš kad približim mob vidim taj bijeli pixel. nije da me to nešto zabrinjava ali me zanima što je to. mrtvi pixeli bi valjda trebali biti crni a kakav je onda bijeli?
Kako da instaliram ant+ na nexus 5. Imam garmin uredjaj koji sam sa galaxy s4 povezivao a sad sa nexusom preko bluetootha nema sanse?
Ja ga skuzim samo kad je crna podloga i to tesko. Tako da se ne zamaram. :)
Huh, a šestica?! http://www.mobil.hr/novosti/google/n...ni-zaslon-6232
4.4.3 je vani.
Je, jos mi ne nudi, smrc :)
Postoje na xda vec updateovi bazirani na factory imageu (koji su btw isto dostupni) a koji ne formatiraju mob pa ako se nekome zuri...