Na EDGE nema tih problema ili jako rijetko.
Printable View
Na EDGE nema tih problema ili jako rijetko.
Jesu poruke i dalje besplatne ako saljem na tmobile broj koji se nalazi u inozemstvu? Ili se naplacuju?
mislim da su besplatne..ako je broj HR.. a to kaj je u roamingu,ti nemaš ništ s time..ti šalješ na HR broj..
A ako zovem nas broj u roamingu?
Oduzima minute ili novce s racuna?
Jel ima itko problema s pozivima na prejakoj poput onih na bonbonu? Otkako sam uključila tko me zvao, svakih 2-3 dana dobijem obavijest o nekom propuštenom pozivu, iako je mobitel cijelo vrijeme bio uključen i navodno dostupan. Sad sam dobila još jednu, krenem nazvati natrag i nakog što je počelo zvoniti jednom, čuje se nekakvo kratko tuljenje i poziv se prekida. Drugačije zvuči nego kad netko odbije poziv. Nisam trenutno na 3g-u nego na wirelessu, vidjela sam da su ljudi to povezivali s 3g problemima na bonbonu.
Ok.
Dakle, tmob generalno sucka? Mislim da bih se prebacila na brutalnu da nemaju nebulozu s megabajtom kao obračunskom jedinicom.
Pa brutalna ima 10KB obracunsku jedinicu. Zestoka ima 1MB.
To vec ima smisla. Hvala na informaciji.
ja imam prejaku--al sam stalno na E , pošto ema kod nas 3g van grada..i sve radi perfektno
upalim 3g jedino ak kaj trebam u gradu brzo prosurfat,pogledat
kako provjerit do kada mi traje PREJAKA , do kojeg datuma?
A to jedino dobiješ info poruku od njih kada ti skinu 50 kn onda do kada vrijedi tako da čuvaj tu poruku. Za drugu caku neznam. Ali i dan prije jave ti porukom da ti od idućeg dana skidaju 50 kn tako da je najsigurnije ti uvijek imati na računu više od 50 kn da si miran.
Sve i da nemaš na računu, najmanji problem je opet aktivirati tarifu.
Ne napišu
Evo na TV-i reklamiraju da ako kupiš bon za Simpu preko njihove web stranice dobiješ duplo odnosno ako uplatiš npr. 100kn na račun ti sjedne dodatnih 100kn!
Mene zanima na što se tih dodatnih 100kn može potrošiti? Može li na plaćanje parkinga?
Ne može!
Neznam ljudi kako kod Vas ali u zadnje vrijeme poduže imam nekad problema s internetom... Imam uključeno 2G ali često se sam od sebe isključi. Mislim, ikona povezanosti bude i dalje, piše edge ili 2G, niš ne diram, ali jednostavno net nema konekciju. Nekad moram restartat telefon a nekad izgasit podatkovnu vezu pa uključit a nekad ni oboje ne pomaže. Sada koristim xperiu a prije mi se to dešavalo i na windows phone 7. Dakle dva razna uređaja i OS-a. Ima li još tko takve frke?
i ja na iphone 4 imam isto probleme..odjednom si ofline a sve uredno piše da je net uključen
pogledaš npr. whatsapp i kaže offline ..
I ja imam iste probleme na 2G mreži. Dok sam u gradu (Vukovar) sve je ok, no čim izađem iz grada nestane mi podatkovna veza u 90% slučajeva. Dok npr idem za Osijek moram resetirati telefon jer nekad ne mogu vratiti podatkovnu vezu ni uključivanjem avionskog moda.
Ljudi, kako Vama ovo sa nadoplatama simpa bonova za duplo bonus?
Ja sam prošli mjesec uplatio bon i dobio duplo! Osoba na šalteru mi rekla da nema veze koji dan nadoplatim, bitno da je prva u tom mjesecu!!!!
Danas idem za novi tekući mjesec uplatit bon i dobijem samo onih 10%???
Jel to obračun DUPLO se računa onda svakih 30+ dana nakon što istekne neovisno o novom početku mjeseca???
Mamu im...:wtf:
U uvjetima korištenja stoji kalendarski mjesec. Jel to sad od prvog do zadnjeg u mjesecu ili bilo koji dan tokom mjeseca + 30 do idućeg? Mislim da ni ovi u t-mobile na šalterima nemaju pojma o tom.
Zovi sluzbu i pitaj. Kalendarski mjesec se gleda i prva nadoplata.
Ja sam ovaj mjesec(prvoga) nadoplatio s 200kn, dobio odmah bonus, da bi danas dobio obavijest da mi je sjelo 200kn na bonus racun pa ukupno imam 400kn na bonusu xd me like it
Ne kužim kako ti sjelo 400 kn bonusa na 200 kn uplate? A zvao sam službu i vele kalendarski mjesec je dan aktivacije do istog dana u drugom mjesecu. E hebiga, ko o tome razmišlja do te točke kad kamufliraju... Uplatio sam 5.11. prošli mjesec i htio se danas riješiti toga. Bezveze. Sreća pa stavio samo 50 kn a isto mislio 100 ili 200 baciti.
Greška sustava pa je dva puta poslao bonus.
Nemoj zezat da tak gledaju, ajd, dobro da sam saznao ranije.
Pa nazovi SZK i žali se :dunno: Ili im pošalji mail i reci da ti je dodjeljeno samo 10% bonusa. A ne znam, možda si promjenio tarifu na neku drugu, mada mislim da nisi i da znaš da je 100% bonusa samo za Simpa tarifu.
Zovi opet službu.
Drugi put pročitaj sam uvjete korištenja.
Treća točka je najbitnija:
3. U razdoblju od 4. listopada 2013. do 28. veljače 2014. godine, Simpa korisnici za prvu nadoplatu računa u kalendarskom mjesecu predmetnim bonovima iz točke 2 ostvaruju dodatnih 100% od vrijednosti bona kojim su nadoplatili račun,
odnosno:
- dodatnih 25,00 kn za nadoplatu bonom od 25,00 kn;
- dodatnih 50,00 kn za nadoplatu bonom od 50,00 kn;
- dodatnih 100,00 kn za nadoplatu bonom od 100,00 kn;
- dodatnih 200,00 kn za nadoplatu bonom od 200,00 kn.
https://www.simpa.hr/ResourceManager...d=1890&rType=2
A pročita sam uvjete korištenja kad mi leglo 5 kn bonusa umjesto 50 kn jer sam vjerovao zadnji put onoj na šalteru kad mi rekla da mogu kako hoću samo da je prva nadoplata u mjesecu. A i opet ja sad to boldano ne kužim jer su trebali u zagrade staviti (nako 30 dana od uplate novih 100% i sve je jasno). Koga god pitao za kalendarski mjesec svi misle da je to taj tekući od 1.-30/31. u mjesecu...
@yager, daj mi objasni tvoje onda što si definirao u toj točki 3 i zašto opet da ih zovem?
Pa ti piše kalendarski mjesec.
Da je svakih 30 dana od nadoplate pisalo bi 30 dana, a ne kalendarski mjesec. Zna se kaj je kalendarski mjesec, od 1.-28/29/30/31.
Nazovi, ak seru, reci nek ti daju mail na koji možeš pisati pisani prigovor i na njega moraju odgovorit u zakonskom roku.
U uvjetima jasno piše kalendarski mjesec i zna se kaj je to.
Pa zato je i mene to bunilo u startu prije uplate bona jer sam pročitao kalendarski mjesec i nekako računao tako... Onda idem baš ravno u T-centar najbolje sad raspitat se jer mi blizu stana ionako a i imam račun uplate.
Možeš to i preko FB-a riješiti.
Kažem ti, pošalji poruku pa će ti ručno nadodati.
Poslao im poruku... vidim da i drugima ovako bilo pa kasni nadoplata bonusa 48 sati maximum. Ajd vidimo sad. Poanta onda kalendarski mjesec je od prvog do zadnjeg u mjesecu i gotovo! Riješeno da se zna za ostale koji čitaju jer nisam jedini zaglavio u nedoumici :)
Jesu riješili problem?
Stigao bonus sa sms isprikom da je bila greška u sustavu! I ja mislim... Na kraju krajeva za bon od 50 kn dobio 55 kn, nije loše. Iduća 2 mjeseca bacim još 200 kn i to bi trebalo biti 220 kn bonusa i cijelu 2014. miran za uspostave!:rasta:
Ja planiram natočiti svaki mjesec po 200 kn... :D
To je samo lošije hehe
meni je na bonus isto sjelo duplo više, 100 kn bonusa na uplaćenih 50! da sam znala, kupila bih bon od 200 :D
Ben vas neki imate sreće... koju ste vi opciju uključili da dobivate TRODUPLO bonusa!? Ja samo DUPLO :)
Vi koji ste dobili više bonusa, kada ste naplaćivali u mjesecu?
Imam par pitanja ba bih vas molio za pomoć ako znate.
1. Ovaj bonus se dobiva čak i ako sam na simpa tarifii prejakoj?
2. Ako ovaj mjesec nadoplatim 200kn i dobijem bonus 200kn, trajanje bona je 6 mjeseci. Nadoplatim i sljedeći mjesec sa 200kn, pretpostavljam da onda trajanje tog bona sad nije godinu dana (s obzirom da sam imao 2 nadoplate po 6 mjeseci) nego još uvijek 6 mjeseci? Što se događa nakon tih 6 mjeseci? Kartica mi prestaje važiti i više ne mogu aktivirati prejaku opciju? Razmišljao sam sad što više nadoplatiti pa onda sljedećih 6 mjeseci uopće ne plaćati ništa.
Hvala na pomoći :)
Od datuma uplate 200 kuna, valjanost produžuješ za 6 mjeseci. Nakon tih 6 mjeseci, ako ne nadoplatiš ništa, na taj broj samo možeš primati pozive i poruke idućih 270 dana a ne možeš zvati niti slati poruke. Nakon tih dodatnih 270 dana, ako ništa ne uplatiš, broj se gasi.
Bonus se dobiva samo ako je tarifa Simpa, dok opcija ne igra ulogu!
Slijede primjeri mogućih uplata...
Prva uplata u 2014. godini (na dan 1. siječnja 2014.), a riječ je o bonu vrijednomu 200 kn, donosi trajanje računa do 30.lipnja 2014.
Druga uplata u 2014. godini (na dan 1. veljače 2014.), a riječ je o bonu vrijednomu 200 kn, donosi trajanje računa do 30. srpnja 2014.
Treća uplata u 2014. godini (na dan 1. ožujka 2014.), a riječ je o bonu vrijednomu 200 kn, donosi trajanje računa do 30. kolovoza 2014.
Dakle, tri uplate ne donose 18 mjeseci, nego produžuju valjanost kartice idućih 8 mjeseci!
Nakon osam mjeseci trebalo bi ti ostati, ako trošiš samo paket, tj. opciju koju si kupio, 200 kn (3 x 200 uplaćenih kuna manje 8x50 kn za opciju) na glavnom računu i oko 200 kn na bonus-računu (pretpostavka je da mjesečno imaš 150 poziva koje ti za uspostavu odnesu oko 50 kn).
Da bi iskoristio i tih 200 kuna, trebao bi 1. rujna i 1. studenoga 2014. uplatiti 50 kuna.
Dakle, 2014. godinu možeš izgurati sa 700 uplaćenih kuna koje ti 12 mjeseci donose Prejaku opciju u T-mobilu!
Nije uopće loša računica!
Vidim na T-portalu da je (za one koji su registrirani tamo) t-mobile za simpu dao 100 poruka za prosinac (inače je 20) iskoristit preko neta! Unutar hrvatske naravno ne znači ništa ali za nekog koji kao ja ide u Europu dobro dođe da s neta šaljem sms-e svima za blagdane u HR koji nemaju whatsapp ni smartphone :)
Da li simpa ima opciju 4G?
Nije istina. Uredno mi radi na Nexus 5. Imas u temi o Nexus 5 medju zadnji postovima i moj post sa screenshotom brzine. Ide mi do 50mbita, ovisno o lokaciji
Sto nije bilo rijeci da je simpa na 3G samo? Onda je nesto novo u zadnje vrijeme to...
A u stvari ima, ispricavam se:
https://www.simpa.hr/tarifa/simpa-tarifa
Pomjesao sam to sa brzinama od 75 Mb sto se na pretplati nudi
Ali opet ovo sto navodi yager se ne poklapa sa onim sto pise na stranici:
Ako si Simpa korisnik i imaš uređaj koji ima pristup 4G mreži, tvoja maksimalno dostupna brzina bit će do 7,2 Mbit/s za download i do 2 Mbit/s za upload.
Glupo je da nema barem za uključit neku opciju... Kasnije će oni to gurat pod normalno
Sve T-Mobile tarife na bonove (Pričaj, Šalji i Surfaj, Maraton i Kreni) imaju 4G opciju za 10kn/tjedan osim Simpe :confused: Valjda uvedu kasnije :dunno:
A zasto bi ukljucivali opciju 4G ako i ovako radi?
Ne znam, kako god, imam full.
Al nije da mi je i potrebna, pogotovo s paketom od 1GB.
I na 7,2 je surfanje brže nego na najbržem 3G
Eh da imam 4G pokrivenost (i uređaj :notooth:). Uživanje u opciji Internet Dan bi bilo više neko odlično :D Ali i sa brzinama od 7.2 Mbps je OK
Meni su na simpa prejakoj ograničili na 4G do 7 Mbps brzinu...tako da je to gubitak novca jer na 3G sa dual carrier dobijem 15ak Mbps... Tako da je to plaćanje da bi se sporije surfalo. U pitanju je usb stick, ne mob.
Sto se tice surfanja, pregledavanja stranica, 7,2 na 4G je brze i fluidnije nego 15 na 3G.
Govorim o iskustvu surfanja na mobu.
meni 4G postiže više od 30 Mbps (nisam na simpi), ali ne vidim razliku u odnosu na 3 Mbps (kada sam u području slabije pokrivenosti).
skidanje videa radi jednako brzo.
evenutualno ako na početku skidanja video zapisa želiš vidjeti kraj tog zapisa onda se to skine puno brže na 30 Mbps
Zato jer su serveri spori ili zagušeni. Ali naslaži u jdownloader par gigabajta linkova s omogućenim premium računom pa ćeš osjetiti razliku... :)
Npr. ako se stavi putlocker link od filma ići će brzinom od 15-20 Mbps ili koliko već...ali ako se stavi 5 linkova na putlockeru onda paralelno svaki ide brzinom od 10Mbps (vip 4g)...pa kad skine jedan, poveća se brzina preostalima... Ograničenje nije više moja brzina nego brzina servera odakle skidam, tj. putlocker ne može brže...
Velika je razlika i u uploadu - na 4g je 10-15Mbps...
Ali sve to pada u vodu ako ograničavaju brzinu. To ima smisla onda samo ako nije pokriveno 3g a je 4g.
Da. 4g ima manji ping. Možda ima i veze što nema puno korisnika na 4g...
Koja je data obračunska jedinica na Prejakoj tarifi i jel moguće ikako dokupiti dodatne MB ako se ispuca 1GB tijekom 30 dana? Ovo mi u zadnje vrijeme počinje jako smetati kod svih operatera koji nude 1GB u svojim mjesečnim tarifama.
Ispucaš taj 1GB u 7 dana i ostali dio mjeseca "zube na policu".
10 kb, ali ne možeš dokupiti nikakve pakete, imaš samo dnevni flat paket za 10 kn.
Čini mi se dosta u redu. A taj Dnevni paket ne utječe na Prejaku tarifu, odn. da je poništi/isključi?
Mogu se kupovati sve internet opcije koje su i inače ponuđene na T-Mobile prepaidu.
To je sad nešto novo ili...? Prije se moglo dokupiti samo dnevni flat paket.
Nije novost, postoji već godinu dana :D Možda nisi pratio pa ne znaš
Moram priznati da nisam korisnik Simpe nego me jad os konkurencije ponukao na razmišljanje o prelasku! Na konkurenciji dobivaš 1GB za sljedećih 30 dana i to je sve!
A ovo je i više nego dobro! Čitav dan neta za 10kn! Čak ima i opcija 4G, koju konkurencija uopće ne nudi!
I ne zaboravi prvom nadoplatom računa u siječnju i veljači (t-centar, sms nadoplata, halo bon) dobiješ 100% na bonus račun. Odlično za uspostavu poziva :cthumbup: a bonus račun vrijedi koliko i osnovni račun, a ne 30 dana kao na tele2 npr.
Kako misliš kao "osnovni" račun, ono trajnost bona po 2, 3 mjeseca ili? Sve dok se stanje bonusa ne potroši vrijedi pa makar i godinu dana držali na računu ili? Ja ako sam u švabiji npr. mjesecima...nebi mi trebalo to propasti?
Bonus račun bi trebao vrijediti dok je aktivan i sam broj...
Na koji naćin se mogu potrošiti te kune na bonus raćunu pošto sam nakupio dosta a samo za razgovore i sms-ove nema šanse da sve potrošim pošto mi je iznos od 50kn+10% sasvim dovoljan za 1mj na "prejakoj opciji".
Mislio sam da ako npr uplatim 100kn i dobijem 100kn da mi to može biti za slijedeći mj. ali..... tako neide.
Hvala na bilo kakvim savijetima.
@ECHO imaš postove prije o svemu tome... Uglavnom ako si se nakupio bonusa to je već dobra stvar :) Sama simpa prejaka ti je dovoljna a taj bonus najviše koristiš za uspostave poziva što je super i bonus nije ograničen u tom mjesecu da se potroši nego dok je aktivan sim.
Pošto akcija duplo uskoro završava do 28.2. te bonus kune rasporediš kroz godinu za uspostave, kojih naravno bude uvijek i više od 10% bona, i miran si...
@smoto nisi dobro razumio @maher22, jasno je rekao da bonus ne vrijedi samo 30 dana nego sve dok ti je aktivan glavni račun, odnosno sama SIM kartica
što i jest istina :)
Sa svojim nadoplatama ću biti miran sigurno više od godinu dana i neću brinuti na naknadu za uspostavu poziva. Akcija je više nego odlična :cthumbup:
Kažem @smoto da nije razumio, a zaporavo ja nisam njega razumio :facepalm:
No, bonus ne vrijedi 30 dana, vrijedi sve dok je osnovni račun aktivan (tj. sama SIM kartica)
EDIT: i da, kakvo osobno iskustvo? Nekoliko ljudi ti ovdje govori da iz svog iskustva kažu da bonus ne vrijedi samo 30 dana. A i sam imam imam iskustvo s bonus računom, i ne vrijedi samo 30 dana.
Evo iz uvjeta promocije Svima duplo
5. Iznos s Bonus računa može se trošiti samo na pozive, SMS i MMS, prema svim korisničkim brojevima u RH te na podatkovni promet. Iznos se ne može trošiti na usluge s posebnom tarifom, usluge trećih strana, aktivaciju opcija i roaming. Ovaj iznos ne produljuje valjanost korisničkog računa. Jednom dodijeljeni iznos se može koristiti sve dok se ne potroši ili dok je korisnički račun aktivan.
Svaki mj. sam obićno uplaćivao 50kn putem T-mobile-a i dobio 10% standardno i kad je poćela akcija reko ajd da uplatim 100kn pa će mi to onda dostajati za 2mj. ali oćito je da se taj višak kuna nemože pretoćiti za nadoplatu u sljedeći mj. već se mora opet nadoplatiti min. 50kn sljedeći mj i to me zbunilo pa sam zato pitao, premda sam proćitao ali izgleda da nisam dobro razumio sad je malo jasnije za što služi taj višak.... koji u mom slućaju nikada neće biti potrošen jbg. pa ispada da sam bezveze uplaćivao na opisan naćin jer i sa uplatom od 50kn sam opet dobio duplo pa u ovom slućaju imam 150kn viška nažalost....
Na uspostavu poziva potrošis. Nije vrag da nikog ne zoveš
Nigdje ne piše da će zauvjek davati 10% bonusa za online nadoplatu. Točnije, akcija 10% bonusa je vrijedila do 31.12.2013. a 100% bonus akcija vrijedi do 28.02.2014. Baš iz tog razloga ljudi kupuju bonove veće vrijednosti kako bi si osigurali što veći iznos na bonus računu kroz, ne znam, godinu, godinu i pol dana te da ne brinu za uspostavu poziva, cijenu poziva ako potroše sve minute, ako potroše sve megabajte iz opcije... Sve se to skida sa bonus računa.
:facepalm: nikada zadovoljni... Ne znam, sigurno imaš jedan poziv svakih 2-3 dana pa ti ovaj bonus i ne znači toliko= Citat =:
u ovom slućaju imam 150kn viška nažalost
DA, tako nekako mali sam potrošać i mob mi iskljućivo služi za zvanje i sms-ove te ponekad navigacija ostalo skoro da i nekoristim zato i je problem naći idealnu kombinaciju i operatera glede potrošnje sa što jeftinijom opcijom jer i od ovoga sa prejake opcije ako iskoristim 30% previše sam i rekao..... samo ako se jako potrudim.:D
Možda bi još bolje prošao sa bon-bon opcijom glede poštelavanja potrošnje.....
Ako ti baš smeta taj višak od bonusa, daj nama kolegama ovdje raspodjeli... mislim, rado ti pomognemo :licklips::notooth:
mislim da ne bi prošao bolje.
200 min = 30 kn bonbon
150 sms = 10 kn bonbon
120 mb = 10 kn bonbon
ukupno = 50 kn bonbon
a u prejakoj za 50 kn dobiješ:
200+800 min
neograničeno sms-ova
1000 mb
osim ako ti je 50 min razgovora dovoljno, onda u bonbonu to imaš za 30 kn (s 150 sms i 120 mb).
dobra alternativa je VIPme Non stop+ za 34,5 kn:
0 kn/min unutar Vip mreže
100 minuta prema drugim mrežama
sms neograničeno prema svim mrežama
2000 mb
Stoj ti @ECHO na simpi... plati curi jedno piće manje ali si miran za 50 kn po pitanju tarife i kalkulacije. Zatrebat će ti kad tad više:cool:
A i bit će tako jer oćito da nema bolje, a žena ima bon od 50kn cca 3mj:D radi ovakvih potrošaća kao što smo ja i žena operateri bi propali još jućer:D
Pa tih 150kn ne ide nigdje sve dok imaš aktivan račun :) trajaće ti, nekih godinu dana samo za uspostave. Ali imaš i drugu opciju, možeš jedan mjesec ne aktivirati prejaku opciju i umjesto toga trošiti bonus račun na pozive, poruke i net. U tom slučaju naplaćivala bi ti se standardna cijena usluga, a novac išao sa bonus računa umjesto glavnog.
@ECHO Imas jos jednog operatera kod kojeg dobijes 1000 min i 1Gb za 35kn uz uspostavu poziva, a ako trebas imas 100sms za 5kn.
A i kod Simpe ti je trajanje bona od 50kn 60 dana (nije vise 90 dana)! :(
nek razgovara 5 minuta dnevno potrošit će 52,5 kn (0,35 kn x 5 min x 30 dana).
to je prvih mjesec dana. nakon toga mu se minuta razgovora diže na bezobrazno skupih 0,95 kn.
onda je bolja Prejaka opcija gdje za 50 kn dobije:
200+800 minuta, neograničen sms i 1000 mb prometa
inače nema bolje od VIPme Non stop+
(0 kn/min unutar Vip mreže, 100 minuta prema drugim mrežama, neograničen sms i 2000 mb).
službeno košta 69 kn.
trenutno je promocija pa je nude za 34,5 kn prvih godinu dana.
a ako se iskombinira sa promocijom prijenos broja dobije se 100 osnovnih kuna za svaku nadoplatu bonom od 50 kn.
što znači da se VIPme Non stop+ dobije za 17,25 kn/mj, a to je trećina onog što plaćaju korisnici Prejake
rezime:
VIPme Non stop+ = mjesečna nadoplata bonom od 50 kn = 100 kn na računu s kojeg se oduzima 34,5 kn za reaktivaciju tarife. Pretpostavimo da korisnik potroši 15,5 kn na uspostave poziva (0,29 kn x 53 poziva) na računu mu ostane 50 kn koje može trošiti na parking, roaming, pozive/sms prema inoz... ali i ponovnu reaktivaciju tarife.
Prejaka od Simpe = mjesečna nadoplata bonom od 50 kn = 50 kn na osnovnom i 50 kn na bonus računu. s osnovnog se oduzima 50 kn za za reaktivaciju opcije. Pretpostavimo da korisnik potroši 15,5 kn na uspostave poziva (0,29 kn x 53 poziva) na bonus računu mu ostane 34,5 kn koje ne može trošiti na parking, roaming, pozive/sms prema inoz... niti na ponovnu reaktivaciju opcije.
...Pa pretpostavlja se da je korisnik na Simpa tarifi čim je dobio dupli bonus i ima prejaku opciju. Obje usluge vrijede samo na Simpa tarifi. I @ECHO je rekao da su mu kune na bonus računu višak i da ih nema na što potrošiti jer nije veliki potrošač, a ni Prejaku opciju ne iskoristi ni 30% od uključenih opcija.
Čini mi se da nisi čitao prethodne postove nego samo uletio :P
Sa Ispravljachem se slažem. Vip bi mu onda bio najisplativije rješenje :cthumbup: