da su fer dali bi sve za djabe, stvarno pretjerujete!
Printable View
da su fer dali bi sve za djabe, stvarno pretjerujete!
Ja nisam za to ja platim nije problem ... ali ono što ne volim su promocije! Traje do tad i tad pa se ugasi ... pa je opet vrate pa opet ukinu ... itd. uglavnom nema mi gore. U takvim stvarima je VIP lider ali zato sam ja na TELE2 koji gotovo svaku promociju pretvori u stalnu ponudu!
Evo što meni smeta kod bonbona:
npr odaberem tri paketa i na jedan (prije na dva) dobijem 50% popusta. Ali! SZK mi kaže da se ne zna na koje ću pakete (ili paket) dobiti popust ako ih sam prvo ne deaktiviram, pa potom aktiviram !? Dakle ako samo uplatim 80kn, i ostavim pakete kako jesu, dakle ne mijenam ih, ne zna se na koje će se primjeniti popust. Meni je to je*anje korisnika u zdrav mozak. Pa koji korisnik ne želi da dobije popust na najskuplji paket?!
To trebate pod hitno ispraviti.
Niti jedan paket nemoj aktivirati isti dan, tako da ti prvi dobije popust.
Jel to stvarno jedino rijesenje?
Da, istina, nije baš zgodno kad se to dogodi. Sustav poznaje paket, ne gleda iznos i zato može uzet ono što odgovara, ali i ono što ne odgovara korisniku. Ako vam ističe paket npr. sutra i trebate reaktivaciju, uvijek se možete javiti korisničkoj podršci navečer pa da se to ručno odradi. Ionako smo dostupni 0-24h.
Sustav reaktivacije paketa je radio tako od početka, kad nije bilo popusta, nije bilo problema. Pojavom ove 50% off akcije javi nam svako toliko poneki korisnik s tim problemom, no uvijek nađemo neku opciju da svi budu happy. ;)
Javiš se szk-u i kazes da ti "prisilno" aktiviraju srednji sms prije vremena, a drugi dan ili tjedan nazoves i trazis aktivaciju razgovora. Oni to mogu i svaki put kada vam treba aktivirati paket prije vremena ili vam se "poremeti" raspored aktivacija samo im se javite.
Pa promijenite to , tak da sustav prepoznaje najskuplji paket. Danas se softwareski sve može, jedino pitanje je želit li vi to. Meni nije neki gušt dopisivati se s automatom svaki put ...
@bonbon - produžava li se akcija 50% popusta i nakon 28.2.2013. ili će biti možda neka još bolja akcija (2 paketa u pola cijene kao prije)? :D
vjerovatno će ostaviti. šta pametnije mogu ponuditi
2 paketa u pola cijene je pametnije od 1 paketa u pola cijene! :D
kao i uvijek do sad, prerano je da bi istrčavali s izjavama što će biti :D
Ma da, svakako da je prerano. Samo recite dan prije ak neće biti više da kupimo bon još jedan...
Svakako trebam kupiti bon, pa da ga nadoplatim 1h prije ponoći ili 1h poslije ponoći kad počne 3.mj...
Pa da, možda malo podebljati ove najmanje pakete - 50min, 150 poruka, 200mb..nekako zaokružiti brojeve! A 50% popusta je odlična stvar za veće pakete i veće potrošače! Bilo je super kad su bila 2 paketa 50% - a onda su došla krizna vremena! :(
Mislim da bi danas trebali nesto reci, tako da se ljudi znaju obruzati bonom i predati zahtjev za promjenu operatera:notooth:
ma do 01.03. nećemo ni a čut. I to tako oko 10-11h. Osim onih koji kupe bon 01.03. ujutro. Dobit će sms jesu dobili kakav popust il 2. :D
Dečki, žao mi je, ali još ne komuniciramo :)
Zvao sad SZK. Prave se grbavi.
Jos kao nista ne znaju.
Valjda ce iza ponoci dobiti svi agenti mail sa novitetima pa onda pred spavanje to iscitati tako da sutra mogu dati prave informacije.
Sve si mislim da nece biti spektakulrnih ponuda.
Ne bi rekao da se prave grbave, vjerujem da agenti stvarno ne znaju, prenisko su oni u hijerarhiji. Mislim da imaju spremno nekoliko rješenja, koja će uvelike ovisiti o janku ;D. Baš me zanima hoće li izaći s svojom ponudom prije njih. Ubrzo ćemo saznati.
ma sutra oko 10-11 će objavit ili će produžit ovo (što je vrlo vjerovatno) bez ikakve posebne pompe
Još je rano - znat ćemo do sredine mjeseca - šta vam je, tek je počeo mjesec! :D Tek će sutra sjest za stol i počet smišljat šta će... ;)
Izgleda da sam ja jedini koji misli da nece biti nista novo :D mozda produlje ovu akciju za 1 paket, a mozda i ukinu 50% nizu cijenu paketa
A onda ćemo smanjiti potrošnju. Neće imati smisla uplaćivati 80kn. A da daju nešto značajno za 160kn i to bi se uplaćivalo češće..
Inače, 40kn je vrh! ;)
Kakav je to optimizam :D
@mlesic, evo mi sjeli jutros u 4h i baš pijemo treću kavu :D Odlučeno je da sve ostaje isto i produžuje se do 10.6. Mislimo da je trenutna ponuda odlična. Nitko drugi nema tako dobru cijenu interent prometa i nitko nema tako dobru korisnicku podrsku :D
Ono cuo sam prosli mjesec ljudi se masovno prebacuju zbog SZK :)
Da ste mogli nesto novo smislit, mogli ste. Al dobro, bolje i ovako nego losije..
Ma da, di si to čuo? :D
A gle, spominjem, čisto da se ne zaboravi :)
Moram priznati da sam očekivao baš ovo što su ponudili. Sve ostaje isto, ponuda je i dalje raznovrsna i solidna. Samo, sada je tu Tele 2 sa svojom novom Smart tarifom. I da, svakako idu pohvale za SGS3 mini i njegovu cijenu, kao u oglasnicima! :)
nisam ni primjetio da su nove mobitele ponudili. dodušse sgs3mini je i dalje precjenjen :s
doduše ide uskrs... ide i ljeto.. taman kad bude neka raspordaja na 1500kn će doć..
U oglasniku, nekih 600-700kn
Ništa od promocije bonova od 160kn! Bilo bi lijepo da za 160kn se dobije 4 popusta 50 posto - valjda ne voli nas bonbon navlačit da više trošimo... :D
a očito s ovim zasad dobro posluju
Pa da. Očito im nije kriza..
Do prije koji mjesec je bilo 2 paketa za 80kn po 50%. 2 puta po 80kn je 160kn i dobije se 4 paketa u pola cijene - tako da nisam izmislio toplu vodu ili pričao nebouloze - nego je to samo malo modificirana akcija od prije kombinirana s trenutnom. Dakle za bon od 80kn dobiješ 1 popust a za 160kn dobiješ 4 popusta. Zar ne bi i bonbonu bilo bolje kad bi ljudi uplaćivali po 160 kn umjesto 80kn? A na ovaj način nagrađivanja većih potrošača bi svi bili zadovoljni.
Za 40 kn nema popusta, 80 kn je jedan popust a 160kn je 4 popusta (isto kao prije koji mjesec samo što se moralo uplatiti 2 bona po 80kn ali dođe na isto!) ;)
Malo mi je bedasto da za 160kn dobiješ isto kao i za bon od 80kn - pa makar to bilo 2 paketa u pola cijene (iako dođe na isto ako uplatiš 2x80kn)...radi se o principu nagrađivanja i poticanja veće potrošnje!
Onaj tko ne želi pretplatu! Tko je lud bit na pretplati?
Uzmeš postpaid bez ugovorne obveze. Posebno ako puno razgovaraš jer je kvaliteta razgovora na bonbonu najlošija u RH
Ne želim postpaid. Želim prepaid - postoji barem 5-10 razloga...ali nije ovdje tema pa neću o tome - recimo samo da svatko sebi zna što je za njega bolje! A razgovaram do 1000min i uglavnom su mi svi u bonbonu - kvaliteta razgovora je prolazna pošto je besplatno. Ukoliko postoji bolja kvaliteta za istu cijenu (0kn) onda može! :D
A 50% popusta bi mi bilo logično da za duplo veći bon se dobije bar duplo više popusta. Jel ja to zbilja lupetam ili se meni čni da bi ljudi onda i uzeli taj bon od 160 ako dobiju npr. 4 popusta. Kako je trenutno stanje će onda naravno radije uzeti pretplatu...ali valjda nesmiju pretjerati s takvom ponudom - onda nitko neće biti lud i uzeti pretplatu... :D
i ja izbjegavam pretplatu u širokom luku i rađe ću dat 150kn unapred za bonove nego se poslje jeb***ti s pokušajima raskida ugovorima, krivo naplaćenim računima i slično. svega sam se načitao po forumima i pretplati ipak kažem hvala doviđenja.
imam jedno pitanje za vas forumase,ako je moguce da mi odgoovrite sto prije.
naime prije mjesec dana sam aktivirao jako veliki paket prometa, ali sto zbog loseg signala u DU, sto zbog dostupnosti wifi-a,nism iskoristio niti MB.
pa ipak, zao mi je da to propadne... i onda sam se sjetio da je na forumu bilo price o nadogradnji paketa (samo nikako da se sjetim jel to radilo kod bonbona, t-mobilea ili kod telaca).
dakle, radi se o ovome: imate aktiviran nekakav paket, ostane vam par MB i vi dokupite novi. sta se dogodi nakon toga, da li MB iz starog paketa propadaju, zbrajaju se ili se zbroje,ali ipak "propadnu" kad im istekne vrijeme od prve aktivacije?
Propada. U vipu se to dokupljivalo..
ok, tnx
Produženo do 15.10.
Ide i dalje produzenje?
Vidim da simpa ima 50% vise...
Vjerovatno
Već mjesecima produžuju... bio bi red da ponude nešto novo, ili da daju 2 paketa u 50% cijene za nadoplatu s 80kn
napravio je bonbon korak.....pisao sam o tome...
i uplata od 160kn daje opet popust na dva paketa...dok traj ekcija naravno....
Jedini pametni korak bonbonu je bio 80 kuna popust na 2 paketa i brzo ga je ukinuo, tko u danasnje vrijeme ima 160 kuna da dobije popust na 2 paketa jer u danasnje vrijeme na mobitelu ti najmanje triba 1gb prometa i 500 minuta . Ako niste u mogucnost staviti bon od 80 ili 160 kuna ta dva paketa cete masno platiti.
Ja stavljam 80 kuna mjesecno i ovo sto si naveo placam 60 kuna.
500 min prema svima i 800 Mb prometa.
Meni dosta.
I jos ostane 20 kuna na racunu.
Bez nadoplate bi to kostalo 90 kuna sto je dosta istina, ali opet isplativije od 150 savrsene ili tako nesto.
Sve ovisi od korisnika do korisnka.
Vjerujem da je vecini "normalnih" korisnika dosta 500 minuta i 800 Mb, pa onda savrsene po meni za normalno koristenje telefona nema svrhe, odnosno je prepreskupo.
Ha, u Tele2 bi na Smartu, da preneseš broj, 1000 minuta i 1 GB platio samo 35 kuna. Ostaje ti samo plaćanje uspostave poziva, ali ti si spominjao normalno korištenje i to ne bi bio preveliki trošak. Usto bih ja dodao da za uplaćeni iznos na račun dobivaš 75 posto bonusa (50 posto ako si novi korisnik i 25 posto ako nadoplaćuješ preko interneta).
I klub novcic zavisno od bonusa
Na koji način se može ostvariti popust na 2 paketa uz minimalnu mjesečnu potrošnju 80kn?
Copy/Paste s njihovih stranica pod Promotivna ponuda:
4.3. Promotivni mjesečni paketi 50% off za kanal prodaje odlazni pozivi
U promotivnom razdoblju između 20. lipnja 2013. i 12. siječnja 2015. godine, svi korisnici koji su aktivirani kroz kanal 'odlazni poziv' u svakom mjesecu tijekom 12 mjeseci od aktivacije priključka u kojem odaberu veću minimalnu mjesečnu potrošnju od osnovne bit će u mogućnosti aktivirati promotivne mjesečne pakete:
Uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 80 kn (PDV uključen) moći će aktivirati dva promotivna mjesečna paketa 50% off po izboru. Ako korisnik ima više aktiviranih paketa koji se reaktiviraju početkom idućeg mjeseca, umjesto dva najskuplja aktivirana mjesečna paketa reaktivirat će se dva najskuplja promotivna mjesečna paketa 50% off.
Uz minimalnu mjesečnu potrošnju od 160 kn (PDV uključen) moći će aktivirati tri promotivna mjesečna paketa 50% off po izboru. Paketi će se početkom idućeg mjeseca reaktivirati automatski osim ako ih korisnik sam ne deaktivira.
Sa 80kn nije moguće.
Treba biti 160kn i tada ćeš imati popust na dva paketa.
U zadnjem odlomku pise da za 160kn idu tri pkaeta?!
To ti je promo koji možeš ostvarit preko Iskona.
Na koji način? Moram biti Iskon korisnik ili samo preko Iskona prebaciti broj u bonbon?
Preko Iskona napraviti pretplatu.
Popis mejsta možeš ovdje nać: http://www.bonbon.hr/ducan/popis-pro...ervice=4&area=
Nađeš Iskon, odeš do njih i tamo ti srede.
Dodatak:
To možeš ostvariti jedino ako te Iskon nazove i to ti ponudi.
Javi se na info@iskon.hr i nazvat će te.
interesirao se moj kolega nazvao je szk, pa su mu rekli kako mora bit iskon korisnik da bi iskoristio ovu promociju