Kod mene je čista suprotnost.
Printable View
Kod mene je čista suprotnost.
ja imam Sensation od kad je dosao...
nemam problema sa nikakvim lagom ni stekanjem, koristim LPP launcher
ali sam nezadovoljan baterijom max 15h malo jace upotrebe do 24h slabije, ako bi izdrzala vise to je uspijeh...
pa na HD2 mi je znala dan i po do 2 bit...
ako se nece moc rootat skoro i ekipa ne rjesi nes romovima i kernelom..morat cu se odrec HTC-a
HD2 mi je bio mob nad mobovima....imao sam ga godinu i pol..
Ma bit će custom ROMova, ne brini, HTC je uvijek napet xda zajednici. Samo je šteta što je toliko ljudi nezadovoljno tim top mofelom "out of the box".
@Spirit81,
Sto nisi vidio onaj post o otkljucavanju bootloadera? Sto ti to govori? :whistle:
Evo,otključan sensation nije dugo trajalo!
Ima kakva službena potvrda?
Melodija je defaultna, ali još to nije toliko tiho koliko je tiho kad gledam neki video. Bilo s YT-a ili onog kojeg sam ja snimio.
BTW. jel zna netko koja je razlika između Z710e i Z710a modela? Jel to ovisi o području na kojem se prodaje ili nešto drugo?
ja nemogu nis nigdje nac, ili sam slijep ili...
p.s. znam za temp root i to od prije, ali mjesec dana, svaki dan punjenje moba, nije mi napeto...da mi nekad navecer bude na 25% i do jutra mi se ugasi i sjebe alarm za posao....i sve...
edit:
nasao na xda link na jubito, ali nije jos releaseno od strane AlphaRev tima
http://www.youtube.com/watch?v=oO4HkPHPJq4
Vidio sam taj link. Nego da pitam, jel neko registriran na HTC Sense? Malo sam lijen čitat licence agreement, a vidio sam da moram ostavit broj moba, što mi baš nije najsimpatičnije.
To i jest smisao, zbog nekih feature-a koje taj sustav nudi...
Čitao sam o svim tim feature-ima, ali pitao sam zato jer me zanimalo kako to utječe na stanje računa. Pretpostavljam da je sve besplatno.
Kada bi izašao novi Nexus sa hardverom poput Sensation-a ili Galaxy SII e to bi već bio uređaj...svi ovi softverski dodaci firmi ubiju mobitel...sve je to lijepo, ali nakon početnog WOW efekta...traje dugo razdoblje razočaranja...
Tele2 je stavio cijene za Sensation, moje misljenje je da je cijena OK.
U svakom slučaju su bolje od VIP-ovih.
mislim da su oni nešto opasno pogriješili (bar na stranici)....pogledajte cijene za produženje pretplate-bez trajnog naloga...kaže ovako:
potrošnja 100: 1595,00 kn
potrošnja 150 i 200: 2195 kn
potrošnja 300: 3195 kn
potrošnja 400: 1595 kn...
ovo nema nikakve logike...u praktički najslabijoj tarifi je telefon najjeftiniji a u gotovo najjačoj (300 kn)najskuplji...wtf???
po tome ispada da mi koji smo u tarifi 150 i 200 budale, jer kada budemo produživali ugovor, isplativije bi nam bilo snizit na tarifu 100 i platit telefon još 600 kn manje!! lol..
ugl....treba pričekat da isprave neke cijene jer ovo je smijeh...
cijene su bolesne pa cak i skuplje u pojedinim tarifama. e moj tele...jos ce t mobile s bodovima biti najbolji izbor!!
ja njih ne kužim, jel tele2 kad je već riječ o njima, te cijene uređaja su astronomske, ne znam možda tako moraju biti, vani je to na pretplatu puno puno isplativije, a kao glavno jeftinije.
Nebih kod njih kupio telefon da su jedini.Uvjerljivo najskuplji uredjaji.Gamad
Jel može preporuka navigacije za ovaj mob? Malo sam googlao i čitam ovu temu, ali mi se neda isprobavat svaku posebno. Probao sam stavit Sygic Auru 2.0, ali se često ruši i nikako ne može pronaći ni jedan satelit, bez obzira gdje se nalazio.
Nazalost mislim da ces ipak morati isprobati sve (ili barem par njih), jer svakome odgovara nesto drugo.
ja sam sinoć instalirao coPilot live.....zakačio mob na wireless i skinuo kartu europe...budem danas ak stignem isprobao kak radi po ZG i okolici....
Sad sam uključio onu defaultnu aplikaciju Locations i primjetio sam da mi krivo očitava trenutnu poziciju. Očitava mi poziciju nekoliko kilometara udaljenu od mene. Mislio sam da mjesto u kojem se nalazim ne postoji na karti, ali mjesto je označeno. Jel možda postoji problem s GPS-om ili je naprosto aplikacija u banani?
Jesi siguran da te je GPS locirao? Isprve ti pokaže lokaciju temeljem baznih stanica, a onda kad te GPS pronađe dobiješ točnu lokaciju.
Nisam:D. Ali vidio da kod traženja lokacije piše da je tolerancija 5km. Mislim da to ipak nije GPS.
Isprobao sam CoPilot Live i mogu reći da je navigacija vrlo dobra. Simpatično sučelje i poprilično dobre karte. Na temelju kratkotrajnog testiranja mogu reći da ima dobre rute. Isto tako nije preveliko opterećenje za bateriju. Zasad zadovoljan.
ja sam vidio da je mireo izbacio svoju navigaciju, karta HR je 8€ i to cu kupit svakako...mislim da to nije puno za nikoga, a ako treba dalje karte moze kupiti...
P.S. ovaj tjedan bi trebala izac public verzija od Alpha Rev tima aplikacije za S-OFF
juhu....
svejedno su opet ostavili da je u tarifi 300 3195 kn....kakvi idioti...no dobro, to je već tema za drugi podforum....nećemo više o tele2...
senzacija stiže sljedeći tjedan u T centre,tako veli HTC Hrvatska na facebooku
S-OFF sljaka, rom je gore...
sad samo cekamo dobar undervolt kernel, koji ce bit dobar za bateriju i dobar rom, bilo bi najbolje cyanogen... :D
Za one koje zanima: Sensation definitivno ne pliva u moru i propušta vodu...
Ja sam to saznao na najgori mogući način - osobno. Trenutno se još suši uvaljan u rižu u koju sam ga stavio da izvuče svu vlagu. Nakon što je par sekundi bio u moru, izvadio sam ga, izvadio bateriju i sve kartice, lagano ga oprao (ne umočio) u slatku vodu, obrisao što se obrisati dalo, i od onda ga nisam sastavljao ni palio. Vidim da ispod touchscreena ima još malo vode, čekam da se i to osuši, pa će najvjerovatnije u ponedjeljak u servis na damage assessment.
Ne vjerujem da je itko imao ovo iskustvo sa Sensationom, pa bi svaki prijedlog što učiniti ili procjena što bi sve moglo stradati i koliko bi mogao koštati popravak, bila dobrodošla.
Servis i ultrazvučna kadica, što prije to bolje. Ovlašteni servis će ti prekrižiti garanciju, ali da sam na tvom mjestu isprsio bih se i platio servis za takav mob. Raspitaj se kod lokalnih servisera, oni će sigurno biti i nešto jeftiniji.
Nemam Sensatio, ali sam imao slicno iskustvo sa Desireom.
Rastavio sam ga i obrisao. U rizi je proveo jednu noc nakon cega sam primjetio da je indikator vlage na bateriji pocrvenio i morao sam novu kupit.
Za sada mob najnormalnije radi i nisam isao do servisera.
Kako rastaviti Sensation? Nemam potreban alat, a niti neki step-by-step vodič za to. Našao sam neki video na Youtubeu ali nije dovoljno vidljivo što i kako se radi...
Ni jedno ni drugo, hvala na nerazumjevanju! Smatram se dovoljno obrazovanim i sposobnim da uz pomoć service manuala i odgovarajućeg alata rastavim (i sastavim) Sensation kako bih ga bolje osušio i očistio. Jamstvo ionako više nemam, a servis se u ovom slučaju i onako svodi na zamjenu pojedinih dijelova čiji će cjenovni zbroj biti blizu iznosa novog uređaja.
Da se razumijemo, u svakom slučaju najjeftinije je popravak odraditi doma. Čak bi ti ga i preporučio kao alternativu da ti mob nije upao u slanu vodu. I sam preferiram 'sam svoj majstor' metodu tako da razumijem tvoje razmišljanje. Neupitno je da ti je mob već počeo korodirati usprkos tome što si ga isprao, samo je pitanje u kolikoj mjeri se to odražava na njegove vitalne dijelove (lemne spojeve, tiskane pločice...) pa bi bilo najbolje što prije reagirati. Puno bi bolje bilo da je upao u slatku vodu/pivo/rakiju.
Žao mi je što ti se to moralo dogoditi.
Nije mali problem u pitanju i upravo zato ti savjetujem da se odlučiš na 'profesionalni' servis. Na sreću nemam iskustva s potopljenim mobovima, ali postupio bi isto ovako makar imam dosta jeftiniji i stariji mob.
Mob predan u servis, sad je sve u njihovim rukama.
Dajte dvatri očenaša i zdravomarije za dušu jednog Sensationa...
Sensation stigao u T-Mobile ponudu.
malo kasniš
http://cafe.mobil.hr/threads/21886-T...obitela/page40
kao što sam i tamo napisao, malo su mi cijene nelogične
Stigao novi update softwera za sensation primjećuje li tko kakvo poboljšanje?
Nakon par dana koristenja, nakon nadogradnje stanje isto, odnosno ne vidjeh neke razlike :)
Sve u svemu poprilicno dobar uredaj, ne kao HD2 kada je izasao, no ipak je jedan od extra telefona.
From Tapatalk by HTC Sensation
Jedina razlika koju sam primjetio jest mogućnost uzimanja SS-a. (Power + Home).
Jel bi se preporodio u odnosu na Nokiu N8? Malo mi ju je zao prodat:D
Ovo nije tema za usporedbe modela, za to postoji cijeli odvojeni podforum.
Kako da iskljucim sve aplikacije koje mi trose internet.Kod kuce imam wlan ali cim ga nemam vidim da mi sisa promet. Takodjer kako "ubiti" sve procese u pozadini?
Najjednostavnije tako da iskljucis data promet. Ili si porihtaj kako ti se sto updatea, recimo meni je sve postavljeno na manual pa mi nista ne trosi bez mog znanja (mislim na prognozu i takve aplikacije koje se updateaju obicno svakih sat vremena).
Sto se ubijanja aplikacija tice, skini neki Task manager/killer. Iako to na androidu nije potrebno (pogotovo ne na mocnom mobu kakav je Sensation), ja osobno ga isto ne koristim.
Task manager ne da nije potreban nego je cesto i stetan. Ima vec cijela tema o tome, potrazi.
Zasto imam osjecaj kao da mi zvucnik krci na maximumu tipa kad mi se vrti vrijeme i npr. u Londonu pada kisa pa onaj zvuk kise ili kad piri vjetar?To tako normalno kod HTC-a zvucnika ili? Na Nokiji N8 je zvuk neusporedivo bolji.
Da, HTC ima srot zvucnike, to se vec odavno zna.
Pozdrav, novi sam na forumu, pa nemojte zamjeriti ako ponovim pitanje... Zanimaju me iskustva korisnika Sensationa sa samim mobitelom, sa svim problemima koje se nažalost prečesto mogu naći na forumima... Znači, od death gripa (wlan, bluetooth), trajanje baterije, zvučnici, loše sklopljena maska, prašina između ekrana i zaštite, problemi sa touchscreenom itd. Ima toga dosta. Idući mjesec trebam uzeti novi uređaj, prvo sam bio razmišljao o Xperia Arcu, no kad je izašao Sensation u T-mobile i kad sam vidio da je samo 100kn skuplji u tarifi koja me zanima, mislio sam da je to to. Onda je krenilo googlanje... Tako da me stvarno frka uzeti aparat ako ću imati pola problema kao gomila ljudi sa foruma...
Ja u dva tjedna korištenja Sensationa nisam imao apsolutno niti jedan od navedenih problema. Imao sam doduše problem da mi je mob znao "ispasti" iz mreže, ali obzirom da mi se potpuno ista stvar događa i na LG P500, stvar je sigurno u microSIM kartici, što sam smatrao za uzrok problema od početka, dakle krivnja nije u Sensationu.
Death Grip je po meni vrlo teško reproducirati u stvarnom korištenju, osjećaja sam da moraš biti u rubnom području signala, da bi ti se tako nešto desilo. Ukoliko je signal jak, mislim da je vjerojatnost za Death Grip jaaaaako mala. Baterija je meni trajala između dan i pol i dva i pol dana, ovisno o upotrebi. Tu pravila nema, sam znaš najbolje koliko intenzivno koristiš mob. Što se kućišta tiče, ukoliko ga nećeš otvarati svaki dan nekoliko puta, nemam osjećaj da će se bilo kako jače zaprljati ili oštetiti od nekog prosjeka. Touchscreen mi je funkcionirao izvrsno, možda najbolje od svih 6 touchscreen uređaja koje sam do danas imao. Niti je preosjetljiv, niti neosjetljiv, rekao bih - taman.
Uglavnom, (moj neprežaljeni) Sensation ima toliko izvrsnih karakteristika da zaslužuje epitet najboljeg HTC-ovog uređaja (iako moj nekadašnji HD2 sa 4 različita OSa ima zauvijek posebno mjesto u ladici sjećanja) do sada.
Barem dok se na tržištu ne pojavi Vigor.
Prvo da ti se zahvalim na brzom odgovoru. Koliko vidim na netu, ljudima su se problemi počeli pojavljivati između 7-og i 30-og dana nakon kupovine, tako da ti držim fige... Zaboravih na još jedan problem koji je malo teži... Što je sa pregrijavanjem baterije? Dosta ih piše da se zna toliko ugrijati da se ne može držati u ruci... E da, i gdje si kupio mobitel?
Mob je iz VIP-a, trenutno je na aparatima za održavanje života jer mi je pao u more u svom trećem tjednu djetinjstva. Sad čeka novi LCD display i nadam se da će mu on ponovno udahnuti život. Baterija mu se nije grijala, jedini porast temperature je bio prilikom intenzivne upotrebe net prometa preko 3G mreže, ali ništa nepodnošljivo.
Kod mojeg primjerka, nakon 2 tjedna korištenja našao sam zrnce prašine ispod ekrana.:(
Ostalo sve štima. Nikad problema s ekranom, baterija je takva kakva je, a mob se grije kad se dulje vremena prčka po njemu (npr. igranje). Sve u svemu jako sam zadovoljan, osim te prašine što me bode u oči (btw. koja se ne primjeti, ako ju ne tražiš).
I ja sam korisnik navedenog mobitela od 23.7. na Tele 2. Prezadovoljan sam. To mi je prvi smarthphone, ali nikakvih problema do sada. Baterija mi traje dan dva, zavisno o uporabi. Moja preporuka!
.. death grip nisam niti jednom osjetio, trajanje baterije uz non stop upaljeni wifi/3g uz naravno pozive oko 15min+sms+surf+plants vs. zombies,upaljen sync vrijeme i news,gmail,mail,ekran auto - skinut s punjaca u 05.20 u 19.00 baterija na 28%, maska je vrlo dobra, negdje oko sredine lijevo na ekranu se uz pritisak cuje pokoji skripav zvuk .. prasinu sam primjetio jucer na direktnom suncu, malo .. TS problemi kao sto kazu na XDA nisam imao, mozda prilikom koristenja uredjaja je bilo lag-a, ne na lockscreen, nakon nadogradnje na 2.3.4 vise ne .. zvucnik je zbilja katastrofa kod poziva, ostalo sto se tice zvuka moze se popraviti s volume+ app, grijanje poprilicno, iako ne vidim da mu nesto smeta u radu
Pozdrav svima!
Sto napisati za trenutno jedan od najboljih smartphona na trzistu? Pa ako nije najbolji svakako je medju top 3 po mojim nekim kriterijama. Nedavno sam postao vlasnik istog. Dugo sam ga cekao i zeljno iskcekivao. Jeli opravdao moja iscekivanja? Odgovor je jednom rijeci DA iako moram kao i svaki kriticar iskazati i napisati i neke mane te manja razocaranja. A ujedno i postaviti pokoje pitanje. Idemo redom:)
Telefon je brz, i kvalitetno napravljen, a osjecaj u ruci je jako dobar. U odnosu na N8 mogu reci da gledam televizor kad mi se oci vrate na Nokiu. No u nekim podrucjima kaska za Nokiom. Primjer je poklopac za koji imam osjecaj da ce se s vremenom rasklimati. Za sad je sve na svojem mjestu, no tim klik plasticnim poklopcima nevjerujem od kad imam N8, na kojem vec pola godine nema ni traga klimanju bilo kojem njenom dijelu. Jos jedna stvar jest sam volume rocker kod htc-a. Malo je glupavo da ima onako lufta pa da se sav klima pod prstima. Mislim da su to malo bolje mogli rijesiti no nisam bas takva picajzla. Takodjer zvucnik. Necu reci da bih mogao biti glasniji, ali da mogao bih biti no sve u svemu je dovoljno glasan. No zvuk koji reproducira prilikom otvaranja htc sense aplikacije tj. samih animacija vremena je blago reci uzas. Zvucnik krci i neprati nikako zvucnim efektima samu animaciju, te sam te zvucne efekte iskljucio. Malo je preiritantan zvuk suncanog dana prilikom svakog otkljucavanja mobitela, ako ste u pozadini tu temu tj.skin namjestili. Neznam jeste to primjetili i kod vas??
Zaista neznam gdje je problem stavit stereo speaker na takav telefon i jos jednu tipku za kameru sa strane. Zvucnik je neusporedivo boljii jaci kod Nokie.
Registrirao sam se i na htc sense stranicu pa sam svoj smartphone nadopunio nekim sadrzajima i miniaplikacijama, za kojenisam zano da se neistaliraju u folder sa aplikacijama, nego u folder gdje idem na dodaj stavke na pocetni zaslon pa onda na miniaplikacije. Bas sam tup, ali dobro nasao sam.
Takodjer neznam iskljuciti ono podvalacenje teksta crvenom bojom prilikom pisanja poruke, iako sam namjestio u postavkama na hrvatski te iskljucio ono predvidjanje i ostalo. Moze pomoc?
Jos sam jednu banalnu stavr primjetio prilikom skidanja baterije gdje se nalazi ona naljepnica sa IMEI brojem. Bas tamo gdje je naslikan prekrizen kos za smece, osjeti se nekakvo izbocenje, kao spic necega. Neznam sto je? Malo je ali evo primjetio sam to. Takodjer sam baterijom malo nezadovoljniji jer sisa ko blesava i grije se pa sam mislio upecati nesto tipa ovo kao dodatni izvor na nekom putu ili zamjenu za ovu slabiju, pa me zanim ai vase misljenje:
http://www.mobilefun.co.uk/cat/Sensation-Batteries.htm
Konkretno ova Mugenova je od svih nekako najbolja.
Jedan problem sam uocio na Sensation-u.....
U voznji ako je data na automatski (sam bira GSM/3G) kod prelaska sa repetitora na
repetitor pukne veza !
Malo sam istrazivao i testirao, a ako je samo na GSM sve radi, no kod automatskog
odabira jednostavno veza se prekine :notworking: pa zovi ponovo pa ode 0.25 kn :wall:
Tu cak nije ni problem npr. prelazak na t-mobile repetitore, nego se to desi i na tele2
infrastrukturi.
Sensation je iz tele2 i kartica tele2 pretplata.
:SZK: :dunno:
Jos jedno pitanje u vezi Wi-Fi-a. Kad odete tamo na wi-fi postavke i udjete u njih, jel vam pise dolje kod wi-fi mreza nesto vezano uz Wi-Fi hotspot ili vam se samo pokazuju wi-fi mreze koje su dostupne? Zato jer sam ja imao nesto bas u tom meniu vezano uz hot-spot i dugo drzao te pritisnuo na zaboravi mrezu i sad toga vise nemam u tom dijelu wi-fi mreza. Hot-spot naravno imam posebno ispod bluetooth postavki i on mi radi normalno, samo me zanimalo jel treba biti i u tom meni gdje je wi-fi postavke/wi-fi mreze?Hvala.ako mi to netko moze provjerit na njegovom bio bi zahvalan
Zahvaljujem.Ako ti se da baciti pogled na post 163 pa napisati nesto o mojim kritikama i pitanjima :)
.. nema se sto tu pametovat ako nisi uzeo sgs2 onda je logican izbor sensation u tom cjenovnom rangu .. drugo, sto se tice podcrtavanja teksta nisi iskljucio pod language keyboard-touch input-text input-spell correction, trece, sto se tice baterije gledaj bolje na ebay anker 1900mAh, jeftinija je .. isto odlicna .. narucio sam iz USA za 20$+5$ shipping, cekam ..
Hvala na savjetu za bateriju. U postavkama mi je sve iskljuceno. E sad on meni podcrta rijec kad napisem nesto bez smisla "tipagdgdjdhd". Jel to mogu iskljuciti ili je to tako u njegovom softverskom programu i odabiru hrvatskg jezika?
Postavke su mi sljedece: medjunarodna tipkovnica : samo je kvacica na hrvatski
dvojezicno predvidjanje: nista
unos texta:sve kvacice su maknute
To sam i mislio jer sam zaista sve prekopao i nepomaze. No dobro nije mi to nekakav problem.
2 fango jesi mozda pogledao ono ispod baterije to maleno izbocenje?
Gdje i kako ja to nenadjem? Isto tako zasto prilikom pisanja poruke nema neki jednostavniji nacin nego da ciljam onu malo olovku gore u desnom uglu?
Hm da kad stavim na phone keyboard onda nepodvlaci. Ma dobro bitno mi je da tamo u wi-fi nemam onaj hotspot iako sam ga kao maknio :)
Nemoze nazalost! No nesmeta to uopce
Ma da, nije da smeta, vise me smeta to sto imam "jedan od najboljih uređaja danasnjice", a nemogu slozit tako banalnu stvar :)
Zanima u semu vi drzite svoje Senzacije? Konkretno trazim neku normalnu futrolu: http://cafe.mobil.hr/threads/72461-H...-leather-pouch
I na kraju mi se izbor sveo na dvije:
Kinesko sranje za 3 dolara, koje u biti nije lose, jer kosta 15 kn i traje poprilično dugo:
http://www.ebay.com/itm/OEM-Leather-...item3f0c5afea6
Ili orginal meteor pouch, za nekih cca 120 kn, prava koza, samim tim sto je original acessorize bi trebala trajat koliko i mobitel, ali kod nje me smerta ovaj rupičasto proziran dizajn.
http://www.ebay.com/itm/Genuine-HTC-...item27bc642347
Iskreno, ne da mi se ic po mob shopovima i gurat mobitel u 20 futrola, kakav je izbor futrola u intelkomu, a netko mi je rekao da u hami isto ima solidnih uz dobar izbor?
Iskustva/preporuke?
Ja sam si za 50kn narucio ovo:
http://www.njuskalo.hr/htc-oprema/ht...-oglas-3123108
Nevolim te torbice jer nevidim tko me zove, vec sam dozivio da mi priliko vadjenja telefon sklizne iz nje i opcenito mi je to ruzno jer nevidim telefon. Guma mi je i na drugim telefonima cuvala dobrano uredjaje i ono najvaznije neklize se nigdje a zastita za ekran i sama guma dobro stite od svega. Tako je moja N8 kao nova bez iakakve crtice na njoj.
.. uzeo sam neku kinesku, ne valja, presiroka je, moze 2 sensationa stati + plus sto se power tipka malo-malo ukljuci cim se malo dotakne dok je mob u njoj, zalio sam se kinezu, kaze mi "to vam je predvidjeno za sensation koji je u silicone case" .. kazem da nemam silicone case, on veli: eto onda cemo vam poslati gratis case .. o boze
Imas sliku te kineske da nisam mozda i ja uzeo takvu :)
Sljedeci tjedan sutra prekosutra.sto?
.. ova:
http://tinyurl.com/3sw2aoq
Nije jos dosla, ali navodno sutra dolazi, pa cu baciti mali osvrt na bacenih ili ne 50,00kn
Usput moze li se nekako napravit da wirless koji kad se upali da se iskljuci ukoliko nekoristim net, tj ukoliko mi netreba nikakav sinkronizacija. znam da se u napajanju u ustedi energije to moze podesit da kad baterija oslabi da gasi wirless ako nekoristi podatkovne podatke.ta kvacica mora biti ukljucena.
Nekako sam navikao da znak wirlessa na naokiji bude drugaciji kad je nesto aktivno a kad ne, pa reko da pitam i za htc. u najmanju sam ruku ocekivao nesto tipa promjene boje da je znak zeleni kad nesto radi u pozadini, a kad ne da je samo sivi znak kao sto je sada kad je ukljucen
Nije to Nokija, to je HTC.
Ok hvala, nisam bio siguran. Jos nesto. Napunim bateriju do kraja i prakticki mi je telefon u mirovanju i nakon 1-2h pogledam i vidim da mi se ono malo izbocenje na bateriji ne zeleni tj imam 9/10 zelenih kockica. Pa sto ako je i wirless iskljucen tako sisa ili je to tako kod njega?
Ne bi ti se trebala baterija trositi samo tak iz cistog mira. Mozda ti u pozadini radi odredjeni program koji trosi bateriju. Ako ti je wireless ukljucen i ako ne koristis mobitel, normalno je da otidje malo baterije. Da ti bude lakse gledati bateriju, ja sam si skinuo na Marketu program pod nazivom Batteryminder u kojem ukljucis da ti se postotak baterije prikazuje u notifications baru. Mislim, ne znam treba li ti to, ali meni je od koristi. Probaj, nista te ne kosta.
Zanimljiv detalj koji sam primjetio na telefonu.....ne trosi isto bateriju svaki dan (ili je kriv prikaz) !
Zadnjih par dana sam na istim lokacijama, cca ista kolicina mail-a, cca ista kolicina razgovora i ostalih prckanja......no varijacije na temu strasne :o
jedno pitanje za usere sensationa koji koriste peolpe widget...da li vam se dosta cesto refresha sam od sebe? da li se mozda neki drugi widgeti refreshaju?
Gotovo svi widgeti koji prikazuju neke promjenjive podatke se refrešaju. People se valjda refreša nakon svake automatske sinkronizacije kontakata s Googleom.
da, da..to je malo bzvz napravljeno, recimo meni se to prije nije desavalo na desire hd dok je bio na froyu, sad na gingeru i 3.0 sensu non stop, bilo koji rom da stavim, pa me zanimalo jeli ista shema i na sensationu..jer to mi je pain in the ass i zbog toga ga necu uzest :nono:
tnx 4 info
TurboSensation!!!
http://www.engadget.com/2011/09/14/h...%28Engadget%29
problem sa hr meniem,updeit sam napravio i verzija je 2.3.4 ali nema hr meni,radi se o htc sensation,
kod pisanja poruke mi uvjek nudi svoje riječi di se to isključuje,molim pomoć.....
http://www.ebay.com/itm/Black-TPU-Si...ht_1879wt_1139
http://www.ebay.com/itm/Pull-Up-Soft...ht_2593wt_1163
Sve skupa 20kn... free shipping i ak nevalja ko sljivi 20kn...