?!?!?! HTC Desire u Simpi :O
Pa sta nije kao neko pravilo u t-mobileu da mobovi iznad 1500kn su samo na pretplatu? (osim svemoguceg iphonea)
Printable View
Ako HTC Desire nije u simpi sada teško da će i biti... inaće koliko sam u austriji i njemačkoj vidio puno smo bolji u prepaid ponudi nego vani... Ovi bolji modeli najviše u pretplati nam...osim iphone naravno!
A akcija ova je dobra i meni idući mj. omogućeno uzeti ugovor 6.mj. prije isteka pa ako bude galaxy s ili x10 u ponudi za kunu definitivno uzimam...
Neznam kakvo je njihovo mutavo pravilo al ta preplata im je stvarno s*anje. Koliko sam čuo nemože se uzeti na manje od 24 mjeseca mob (ispravite me ako griješim). Meni je i preplata na 6 mjeseci premalo (kad bi postajala) jer mob svako malo mijenjam, ja bih poludio s jednim te istim mobitelom 24 mjeseca, tj. 2 godine!
Da je pretplata u kraćem razdoblju, možda bih razmislio o tome, ovako no way! Njuškalo i bok :)
Pa zato mozes produzit pretplatu 6 mjeseci prije isteka ugovora, pa ti je to u principu godina i pol..
Osim toga, od kud ti to da se nemoze uzeti na manje od 24 mj mob (Desire)??
A neznam gdje sam to čuo, zato sam i napisao da nisam siguran..
Uglavnom, nevolim biti vezan za te preplate, jedamput plati sve i gotovo.
Ko zna šta će biti kasnije kada prođu ovi popusti.
Ima podosta gužve u T-Centru i većina se raspituje kad će im stići iPhone 4 koji su naručili (ja ga nisam ni pogledao, kamoli prčkao po njemu)
Uzeo danas samsung Galaxy S, ali uz puno frustracija i komplikacija. Uglavnom, zadnji ugovor koji sam potpisao sa t-mobileom. Više nikad.
Tema je o akciji, stoga se drži teme, a suzdrži prijavljivanja postova vezanih za temu.
Hvala
zna netko u rijeci gdje ima GS290 I T-mobile Vairy Touch kupio sam dva od svakog al bi jos uzeo starom, sestri mi rodendan jb. a nisu ni skupi
sve sam pretrazio a nitko nezna kada bi im mogla roba dolazit
Najbolje nazvati SZK pa provjeriti, znam da kod nas u Osijeku ima oba.
Ovaj SE Zylo po meni najbolja ponuda u simpi definitivno u odnosu cijena-dobiveno!!! Još i zvučnik externi dobiješ... prva liga. Sve me nešto kopka da ga uzmem ali i ovako imam 3 mobitela :)
Ja imam osjecaj da mi vise necemo vidjet desire u t-mobileu, barem dok ova akcija traje... isao sam u tcentar u puli i nemaju niti galaxy s, desire i optimus...a za iphone sam zaboravio pitati. Jel zna netko mozda dali ima iphonea barem za narucit.
Sent from my HTC Hero 2.2 using Tapatalk
Pa ono, u ZG su liste čekanja za iPhone (bile i prije akcije) 1.5-2 mjeseca, tak da niš od toga, možda ako je ostao još koji u nekom t-centru u manjem gradu (tipa krk, našice, metković...)
Ja sam Galaxy S naručio prošle srijede preko web-shopa, stigao mi je ovaj ponedjeljak, možda ih je još ostalo neprodanih u webshopu od te zadnje pošiljke.
Lako moguće da desire više neće dobivati, i prije akcije im je dosta dugo bio rasprodan, afaik.
Jel zna itko dali ima jos u Zagrebu Optimus 7??
avenue mall
Evo malo novosti... Ja sam se bi fino kupio Galaxy S za 1300kn i Galaxy 3 za 600kn i ja sretan :D
ugl. malo sam pricao sa seficom t-centra u puli i rekla je da vise nece dobivati Desire i da ce mobiteli dolaziti na kapaljku, i to vecinom oni slabiji (do 700kn ili manje). Tako da samo znate, oni koji zele kupiti neki smartphone neka se pozure...
I ja sam cekao 2 i po sata da bi ga se napokon docepao :D
Jel to o dolasku na kapaljku samo do kraja akcije?
Sumnjam da više ne bude uopće bilo Desirea, to im je glupo
Danas bio u T-com centru u Jokeru (Split), uzeo Nokiu E72, govori zena da ih je bas doslo par komada, sivih, nema bijelih. Pitao za Desire, kaze da ce dolaziti, ali samo za pretplatnike. Eto par info samo...
A ova E72 je stroj i pol. :)
Za taj Desire u svakom centru druge informacije :D
I u mom su meni rekli da bi trebao doći...
Otac je piknuo SE Spiro za 300kn. Za njega super telefon, space shittle :) iako je taj telefon namijenjen mlađim generacijama.
Nokia N8 - "Uređaj trenuto nedostupan"
viose nemozete kupovati preko neta jer su zalihe presusile samo t-centri ;)
U lokalnom vrbovečkom T-centru nema nijedan telefon iz 50% off ponude, osim Emporie :D
se zna dal ima iphone 4 32gb u ponudi...na web stranici vidim snizenu cijenu ali to ne znaci da ih imaju...
da brzo pitam odmah koliko se placaju penali za raskid ugovora, ostalo mi je jos 11 mjeseci
navodno u županji ima Nokia X2 u neograničenim količinama, za 398,00kn!
Jel mi netko može napisati koliko prosječno treba čekati na mobitel kad produžuješ ugovor preko SZK. Produžio sam ugovor pred tjedan dana i uzeo novi mobitel, ali još nije stigao. Kad naručujem robu iz Engleske dođe za tjedan dana, a ovo iz ZG sad traje duže...
ma i to mi je neka akcija kad ničeg nema!! za iphone čekaj da akcija završi, n8 nema, htc nema :S ufff!
U službi za korisnike mi je rečeno da će Galaxy 3 još dobivati...
A u t-centru da neće...
Hoće li još dolaziti Dell Streak?
neznam šta se dešava, na t-mobile stranici u ponudi uređaja ( t-mobile) imaju samo neka dva bezvezna, nema ostatak kao i neki dan već slabe ponude
njihov trik kao i obicno od svakog modela po 2 tel pa ti odaberi akcija 50%...sramota!!!
ma prvenstveno je reklama sramota.....prikazu iPhone na njoj a govore kako su "bas svi" uređaji jeftiniji 50%
Pa ono, ta reklama je prvenstveno za pretplatu, a iphone na pretplati jest snižen.
To što su liste čekanja za spomenuti uređaj +2mjeseca je drugi par rukava.
Iako se slažem da im je to s naglaskom na SVE blesavo kad sitnim slovima piše da se to sve odnosi na proizvode označene popustom, mislim bezveze.
I kao što je već milijun puta rečeno, operateri nisu karitativne ustanove, već podivljale kapitalističke mega kompanije koje traže ovce da im daju novce.
To što su se svi uređai rasprodali u roku keks i dalje ih dobivaju na kapaljku je zasigurno planirani tok ove promotivne kampanje, nejte se živcirati oko toga.
Kao što je i uobičajeno.
Cijena Nokia C1-01 = 198 KN na njihovoj web stranici, izvan web shopa.
Na internetu stoje razne specifikacije za taj Nokijin uređaj, negdje čak piše i da je DUAL SIM.
C1 JE dual sim no kartice NISU istovremeno aktivne vec je potrebno u meniju izabrati trenutno aktivnu...
doaso samsung omina i7..naravno nije 505% dole:))
Ja isto zovem službu za x10 ali u zagrebu ga nema a navodno ih dobiju opet sredinom veljače (zašto nekako mislim da je to iza 14.2.:)) Ali nek zaborave da bi im to po staroj cijeni uzimao...
znaci trenutno nemaju nista od top mobova..
nema galaxy s,desire,n8 nije ni bilo,x10,htc hd2,ajfon normalno..nista..krasno..:)
Ako nema mobitela za 50posto jeftinije ni u simpa centrima niti u web shopu,jel ima onda igdje tih mobitela uopce???
Zasto se spominje taj rok 14.02.....malo sam se pogubio ? :)
Usput bila teta u firmi kod zene i produzenje, bodovi, gluposti i zena izabere Desire.....moze dolazi za dva tjedna, ajde super nije problem cekati. Sada je proslo cetiri tjedna no oni ga nemaju i ona se sada ispricava i izvinjava jer ne zna gdje je zapelo....doci ce uskoro. Jos se nije pocelo prijetiti prekidom ugovora (ima 9 brojeva) ali ako nesto ne rijese probat ce tako pa ce se vidjeti da li ce sta iskopati ili ponuditi u zamjenu.
Nigdje, a T-centri puni, neki dan sam čekao sat vremena na red jer sam izvodio neke kerefeke oko flex obitelji.
Ljudi uzimaju šta ima, gledam kako im uvaljuju ona govna od telefona, ne pitaju, košta kunu, dobit će 50% popust na tarifu i grabe ko ludi.
Scenariji su tipa "došli smo po HTC Desire, tarifa za sve 200", "nemamo, ali imamo ovu krasnu ružićastu Nokiu 2220 slide za 1kn i dobijete popust 50% na mjesečni račun", "može, uzimam"...
Ponuda vrijedi od 01.siječnja do 14.veljače 2011. ili do isteka zaliha.
Pa njima su zalihe istekle nakon 3 dana?! Pitam se dali ih udruga Potrosac moze malo kazniti glede toga :)
desire je bio došao ali je vraćen dobavljaču jer je imao softversku grešku (neznam koju)..
i9000 bi trebao doći ovih dana, i x10 mini.. a početkom veljače nokia C7..
n8 i ostala ekipa smartphonea dolazi poslije 14.2. :)
što se tiče simpa paketa, sve je rasprodano osim lg a140 i one nokie c1..
još se nezna... ovisi o dobavljaču... ali navodno da neće tak brzo doći..
OK to je info za Desire, a što s ostalim HTC-ima? Pa nije Desire jedini...
za sad je :)
Za sad znači - dok traje akcija, ili za sad - idućih nekoliko mjeseci? :P
Mislim, iz principa ne želim dati 2000 kn za HTC preko oglasnika ili u dućanu, kad tu moram produljiti ugovor i imam hrpu plus klub bodova. Ali T-mobile mi sve otežava :D
krajem veljače bi trebao doći desire hd..
Ma taj mi je fakat velik :(... a vidjet ćemo...
Mislim ,preporučuju mi ljudi i Samsung i9000 (valjda je to taj), ali on mi nije nešto hot...
Tek onda? Prvo je najavljivan za Bozic, pa iza Nove, pa do kraja 1.mj...Iz Intelkoma je bila vijest da ce doci tijekom 1.mj...U svakom slucaju :thumbdown za T-mobile.
Ne znam zasto im toliko treba za neki mobitel da ga dobiju. Otkad je Desire HD u ponudi Vipa..T-Mobile Austrija, Njemacka ga vec isto imaju valjd od prije nove...Mi kao da smo na marsu.
da hi i ja pohvalim
bio sam pri početku akcije u Tcentru u pazinu i rekao ja bi mikro sd od 8 giga
teta rekla imamo samo M2 od 4 ili sd od 2
pa reka nemi treba ma2 ni manja kada sada je od4 u mobitelu, a ona reka da od 8 ne drže niti da nenaručuju i uputila me je da vidim u vipu ili di drugdje.. a ja njoj rekao nene tu u tcomu je 50% popusta na sve i otišao doma..
toliko o tcomu kao dobrom operatoru i monopolisti kada nemaju niti memoriske veće od 4 gige,
ajde da je rekla imali prodalo se ona kaže da nemaju hi niti hi ne drže:tomato:
ne kužim šta je sad s tom akcijom od 50%, dođem u tmobile centar nemaju ništ od ovih boljih mobitela. jel, sigurno neću potpisivat ugovor s tcom za neki jeftiniji mobitel kad imam već neki koji me služi ok. jel netko zna da li će dolazit pri. nokia n8 ili htc desire...
Piše tu za desire, došao, imao kvar, vratili sve, ne znaju kad bude opet
A meni se sad već pomalo sviđa samsung galaxy s
Danas sam ugrabio Samsung Galaxy S i9000 preko web shopa. Nokiu N8 nisam htio više čekati kako mi ne bi pobjegli ovi drugi modeli tako da sam izabrao Samsunga. Nudilo mi je još Nokiu C7, iPhone 4 16 GB, Samsung i8700, HTC Desire i još neke, ne znam napamet. Platio sam ga 200 kn uz Mrak tarifu i bodove... :D I da mi se ne svidi, bio je džaba pa mu se može progledati kroz prste. :D
I ajfon je bio preko web shopa??:)
Tak sam ja jednog ugrabio u 10 mj
Trebao si njega uzet,prodat I onda novi galaxy za 2 soma piknut
Sent from my Desire HD using Tapatalk
I što bih dobio time? Cijena rabljenih je podjednaka, ali je zato iPhone skuplji u slučaju da uzimam novi (548 kn vs. 198 kn) tako da ne vidim logiku. Ovaj Galaxy je isto novi...
Inače, SZK uopće nema pojma koji mobiteli se nude preko weba! Na ovaj ovdje popis zaboravite. To što kod nekih mobitela stoji info da nije dostupan, ne znači da stvarno nije! Stvarno su muljatori.
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-00...&sort=NV&sve=1
Ako nekoga zanima C7, osim u web shopu, navodno u Splitu ima nekoliko komada.
Meni su danas u szk rekli da nema desirea i neće više dolaziti...a uzela sam ga preko weba. Dok ga je bilo, već je sve otišlo
E a ja bi Desire HD :P
I 15.2 idem po njega :D
ma prvo sam zvala szk, rekli da nemaju. onda sam išla na web i normalno naručila
danas me evo i zvali iz t-centra da je došao desire (bila sam zapisana), ali sam rekla da sam ga jučer uzela.
nadam se da neće biti problema s preuzimanjem pošiljke, u mailu piše da moram osobno preuzeti, a ja sam doma tek od 5 popodne (a moji su cijeli dan doma)
Navodno bi se akcija mogla produžiti ili će biti još neka akcija iza ove, ali nisu provjerene informacije. Vidjet ćemo...
Bolje I'm se ne blanirat ako nece uredaja biti..ali ako dodu..super..
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Danas stigao Desire zeni nakon 30 dana cekanja..... ;)
I....sto nas ceka sutra? :D :tclosed: ? Ili produzenje akcije u kojoj nece i dalje imati niti jedan posten mobitel? :P
Koliko ja vidim cijene nisu više u 50%.
Mene na produženje ugovora (Mrak tarifa) Samsung i8700 dođe 4000kn,jučer je bilo 2800 kn.
Naravno... vratili su cijene ali su im nerealno sada velike! pretjeruju. Neće me tako lako vidjeti da potpisujem produženje dok ne ponove ovu akciju ili još bolju...
Prije 2 godine (8.mj./2009.) sam uzimao Nokiu 5130 XM na Mrak Tarifu (novi ugovor na 24mj.) te sam ju platio 198kn.
Sad ako želim na produženje ugovora uzet opet taj mob. cijena je ista : 198kn.
Gamad jedna,neću do 8.mj. produžit ugovor.
Nek se malo ugledaju na Tele2/Vip kako oni imaju akcije (poštene) a ne njihova 50% akcija u kojoj nisu imali ni jedan malo bolji mob. (bolji od Nokie 2220 Slide) u ponudi u T-Centrima.
Ta 50% akcija ljudi nije NIKAKVA akcija! Takve cijene MORAJU biti! Ovo sada nabijanje cijena nema smisla i ova nova nokia c5-03 dođe im 1898 kn a u europi je 160 eura. Najobičniji mobitel a oni pretjeruju. Namjerno drže ove cijene pa kasnije ljudima maglu prodaju... sad odjednom opet imaju dosta mobitela!
Bilo kako bilo, akcija je zavrsena, a shodno tome i tema zatvorena ;)