= Citat =:
Takodjer mogu potvrdit da mi se osobno pokazala kao najbolja navigacija. S njom sam prosao od istocne slavonije (Vukovar, Ilok, Vinkovci, Zupanja) preko srednje i zapadne (Slatina, Pozega, Slav.Brod, N. Gradiska), preko moslavine (Popovaca, Kutina, Ivanic grad), grad Zagreb, Zagreb-Varazdin zapadna strana, Zagreb-Zabok-Stubica-Kumrovec-Pustodol/i, otoci Krk(uzduz i popreko, svako mjesto na otoku), Cres, Losinj, Pag, Rijeka-Pula, Zadar, Split. U niti jednom od navedenih mjesta nisam imao problema, jedino sto sam u Zagrebu primjetio da me na nekim dijelovima baca duzim putem, ali posto znam alternativne, i kad udjem u njih, nakon rekalkulacije rute vodi me tamo gdje treba. Koristio sam ju na Nokiji E71, sada na Desireu HD, sve najbolje mogu reci za nju, bar sto se Hrvatske tice. Za ostale zemlje ne mogu tvrdit jer ju nisam koristio vani. Ali Degi mi je rekao da su one sve vise manje vani iste, pogotovo u zapadno-europskim zemljama. Upitno je jedino BiH, Srbija, Makedonija....
CoPilot i iGo ne bi vise stavio ni da mi nude besplatno, po Rijeci sam se gubio 2 sata kad sam isao kod ljenog nuna i hrkija koji se nije znao vratit do autoputa od mjesta di smo bili
CoPilot me u slavoniji vodio kroz neke šikare i vinograde (necu govorit o posljedicama). Takodjer i u Zagrebu su se previse gubili, predugo traje rekalkulacija rute, vec sam imao moguce skretanje, on jos rekalkulira, onda se pocne okretat ko ringispil, za dobit slom zivaca samo tako. Ovo uz uvjet da se ne drzite rute iz nekog razloga (kao sto su mene zadesili radovi na 2 mjesta prema Viskovu od Zabice). Sve karte i apk su bili up to date. Ko slag na kraju, vozim se autoputom Rijeka-Opatija, i onda najednom po iGo navigaciji, trebam skrenut desno prema Viskovu, a od skretanja ni s, do prve benzinske. Uglavnom, ako se covjek nalazi u nepoznatom gradu, savrseno za izgubit nekoliko sati, pola rezervara goriva i mnogo zivaca. Sygic sam testirao samo u Zagrebu, jednom me odveo na cilj (Savska-Petrinjska), sve ostalo ni blizu normalnom. Nisam se usudio s njim ici u nepoznato. Navigon u HR mi se pokazao bezkonkurentno.