evo rijesili smo se svih DVOUMICA GM je isti kao i ovaj koji je dans pusten :) svi koji imaju 3.0 GM su bezveze cekali danasnji dan .)
hehehehhehehe :banme: :tclosed:
Printable View
evo rijesili smo se svih DVOUMICA GM je isti kao i ovaj koji je dans pusten :) svi koji imaju 3.0 GM su bezveze cekali danasnji dan .)
hehehehhehehe :banme: :tclosed:
Isti baseband, isti soft?
v3.0 (7A341)
04.26.08
goddamnit sad sam već makno itunese u histeriji da ga downgradeam. Ah šta sad ja ipak budem down pa službeni jer mi je do zla boga bio spor
Pa ako si već na pola puta, onda da, završi :) Ja ću pričekat još tren-dva, iTunese imam, sve spremno...
čudno, neću krivit tomma al usporio je otkak je kod njega na popravku bio :D, inače svaka čast na radu čovjeku. ali već sam naveo negdje da čak i obiočne igre (što mi nije neš previše bitno al ajd) su štekale do neigrivosti. sad još samo pwn čekat, nadam se da će uskoro
pa i rekao sam da ga neću krivit, a i osim tog kak bi mogao počet trzat nakon čišsćenja prašine. samo coincidence
Mogu li samo pitati par stvarčica :D:
1) Ako napravim update preko iTunes-a, da li mogu vratiti na v2.2.1 (ako mi se 3.0 iz nekog razloga ne bude sviđao)?
2) Da li će se (kada bude bio dostupan JB) moći na 3.0 instalirati igre (s Appulosa) koje sam imao na 2.2.1 (čitao sam nešto da ostaju igre, pa da će se micati iz AppStore- a...)? Mislim, kada izađe mobileinstallation patch za 3.0 (ako nije isti kao i za 2.2.1).
To je to.
Eto, ako netko zna i ima mi volje odgovoriti :respect:
aj hvala :P, evo upravo je na pol puta od downgradea pa ću na official. sretniji sam neg kad asm ga kupio (i poremećeniji očito)
1)ne
2)da ako su inače ponuđene u appstoreu, s cydie kako koja
Hvala na odgovorima.
A dobro, ako izlazi uskoro JB, onda ću napraviti update.
:)
Ok, odo napraviti update. :wave: ;D
Ovo ide fakat brzo, 20mb u 10 sekundi.
Pa, ništa mi se nije tako brzo skidalo... :hm:
A dobro... :)
namjeravam si kupiti ipod touch i updateati ga na 3.0 i potom jailbreakat ga (ako se isplati). zanima me, ako jailbreakas iphone ili ipod, da li obrise svu glazbu, slike i video sa njega?
Prije JB- a moraš napraviti restore.
Ali, poslije JB- a jednostavno vratiš backup. :)
znači sve što si imao prije jailbreaka će ti se vratit na njega ali nakon što počneš stavljat aplikacije sa cydie e onda ti više rstore ne bude mogao pomoć, tj. sve ilegalne stvari ti se kod sljedećeg restorea ne budu vratile
evo instalirao sam update.. naravno uz male poteškoće kada je krenulo updateat izbaio je err ali sam skužio da je to radi toga što je bio spojen na front usb. nisam se još igrao. pa javim kasnije kako mi se sviđa. sad je na syncu pa ce to potrajat malo.
Ima netko tko je sad stavio 3.0 pa da potvrdi baseband i SW ver?
E to te ja pitam :D :D :D
Odoh... idem bit koristan - zurit u sunce ili tako što ;)
nooooooooo psmtr lijepo se updateao ali sad ne želi ga autorizirat. pa ja mislim da niko na svijetu nema ovaj problem osim mene
Eto, napravio update.
No, imam problem- već ;D
http://www.imagesforme.com/out.php/t546501_untitled.JPG
Znači napravio sam update i restartao se iPhone i sada je prikazano ono da moram spojiti s iTunes- om.
I spojim i prepozna iPhone te mi gore piše Accesing iTunes Store i onda se pokaže ovo što vidite na slici gore.
A imam normalan internet- trenutno sam na MSN- u i surfam najnormalnije.
Pa, da li netko zna u čemu je problem.
FREAKed- i tebi se isto ovo pokazuje? :)
lol da to je i kod mene izgleda da im je server zadužen za to pao. ništa, čekat sinko čekat
pa daj si promjeni nick u nostradamus, ovaj ti ionak nema smisla :P
Ah, ja već mislio da se nešto sje**** :D
Valjda će brzo to riješiti... :)
Ovisi. Pad servera je ili kompletni blok zbog previše zahtjeva ili hardverski kvar od previše zahtjeva tj. pregrije se što uopće ne bi bilo čudno. Ja sam se već pomirio s tim da prije ponoći nemam aktiviran iphone. Ako uspiješ ajd postaj tu da ne selim sim karticu stalno vamo-tamo
Ja stvarno ne razumijem zašto svi moraju odmah prvi sat nakon izlaska imat novi FW! Nije li normalnije da ste pričekali dan-dva i zaobišli te probleme?!
digli se serveri, fiju
Eto, digli se i meni :lol:
Ostale i aplikacije sa Appuloa- a, ali se ugase čim ih otvorim. :)
Sve super brzo radi (definitivno brže nego kaga sam imao 2.2.1. sa JB- om), sviđa mi se ona pretraga- što je onako dostupna.
I najbitnije lijepo mi radi landscape tipkovnica kod pisanja poruka i napokon je tipkovnica na Hrvatsokm jeziku QWERTZ. ;)
se moze maknuti ono search iphone?
da li se sad sa tim softverom moze snimati video?
Moze li se sada koristiti bluetooth sa ostalim mobitelima i a-gps?
jeste li probali upariti putem BT-a sada iPhone sa nekim PC-ijem, GPS sensorom i sl....?
File transfer preko BT-a Apple nikada neće omogućiti. Niju u skladu s politikom kompanije. Koristite iBluetooth ako radi 3.0 softu.
je li ovo moguce????
http://www.njuskalo.hr/oglas501535
Nije, izlazi prva serija tek sutra.
Jedino ako oglašavač ima rezervirano ili tako nešto...
Evo nakon 2 dana korištenja mogu primjetiti da baterija duže traje zbilja... s onim softom kad sam ga kupio i prčkao po njemu bateriju sam potrošio u svega par sati.. što se tice tog iBluetooth to nemogu naci u app store-u jel to za cydie-u?
evo mozda ja mogu pomovi pa pogledajte ovdje mozda nadete nesto korisno evo toliko od mene adam se da sam barem malo pomobao .
LP.
J a idem u utorak ali nece ni tada biti hmm a mogu skociti nije mi daleko 60km
pitanje:instalirao sam novi os..
pokazuje mi u ajtjunsima da imam sve aplikacije koje sam imao i on ih nade preko onog novog pretrazivaca i mogu ih pokrenuti,ali ih ja jed ne vidim nigdje u mobu..samo par...tj. imam samo jednu stranu aplikacije,pa di su sakrivene????:D :D
Evo i ja instalirala novi os :) sad pitanje, kako aktivirati a-gps preko mapa ili nekog drugog programa? Znaci zelim gps bez spajanja na net i glasovnu navigaciju
a-gps koristi NET znaci a-gps sluzi tome da se satelit sto brze nade a da se nemora cekati. kaj se tice NAVIGACIJE za iPhone dok god TomTom neizbaci aplikaciju i karte z aiPhone( za 2-3 Tjedna) ces se moci koristiti samo Google mapsom za sta treba bit spojen na net
Kao sto rekoh vec, baterija je dobila stvarno veliki shoot u doope :D:D:D 3 dana. Prije max max max 2...
Ajd Bogu hvala, napokon jer stvarno je bila kratkog vijeka...:respect:
i meni dulje traje.
al imam pitanje. jel se nekom čini da mu 3.0 računa veći 'usage' nego prije?
ja sam ziher da ga koristim isto ko i prije 3.0,možda i manje, al vec treće punjenje sam uspio nabit usage na preko 9h u dva dana. Za raliku od 4-5h prije updatea.
Pitanje je kako to računa... da li kad je upaljen screen, ili računa i kad radi nešto tipa fetch mailova i ostalog - možda prije nije.
Jel neko zna šta je sa Installous-om? Ne otvara homepage uopće.
Meni danas od negdje podneva ne radi (valjda ima je pala stranica, appulous).
Ali, imam jako puno aplikacija već skinutih i spremljenih na kompjuteru (112 aplikacija, 1,82gb :D)- pa ako ti baš par njih jako trebaju javi na pm, pa ti uploadam (ne da mi se sve, a i ne znam gdje bi ih uploadao). :)
Ma ne treba, valjda će proradit, no sad primjećujem da ni Cydia ne funkcionira?
Upravo mi se srušila i prvi put sam vidio safe mode, ali restartao sam i radi najnormalnije. :)
Meni opet ne radi. Gore piše Network error a u sredini ekrana Unable to load. Spojen sam na net preko kućnog wifi-a
A znaš koja im je adresa, da probaš sa kompa doma pustit ping, za početak, pa vidjet da li je stranica uopće živa. Ili je otvorit preko browsera na kompu, trebala bi davati znakove života - bilo što osim 404
Napravio sam restore i ponovo JB i sad radi. Restartanje prije toga nije pomoglo.
EDIT: Nakon upgradea Cydie nema opet Installera