Ma glupost! Imam instaliranog Garmina, nosio sam mob na servis prošli tjedan i nije bilo nikakvog problema.
Postovanje ljudi samo da pitam, dal sad taj 5.0.30 za 5800 radi sve ok u vezi potrošnje baterije a ne da je kao što imao 5.0.20 na 6120 pojeo mi bateriju za 1 dan, pa trebalo onaj neki fajl .dll preimenovat u nekaj drugo? da se ne pokrece auto...? hvala
Otvori Garmin i klikni na Postavke-->Prikaz
Klikni na: "Premosnica pozadinskog osvjetljenja" i selektiraj "o-ukljucen dok se navigira".
Imas nekoliko opcija:
o-uvijek uklucen
o-ukljucen dok se puni
o-ukljucen dok se navigira
o-ukljucen dok se govori
o-nista
Vjerojatno imas ukluceno: "nista". Ja imam podeseno "ukljucen dok se navigira" i u redu je. :hrv:
Pokušavam pronaći na forumu sličan problem, ali izgleda da nitko nema, dakle imam nokiu 5800 Xm i počela sam instalaciju na mobitelu, na žalost, već na početku, kad trebam odrediti jezik. tipka "next" ne radi, odnosno ne mogu dalje..zbog touch screena? Pomozite!!!!
Post sam ti premijestio iz S60 3rd teme u S60 5th temu, pošto tvoj uređaj odgovara za ovu temu, a tako predpostavljam da si se onda služila i krivim uputama tj. za S60 3rd uređaje, pogledaj ovo.
A koju verziju pokusavas instalirat? 5.00.30 radi sasvim normalno na touch screenu, jer je to prva koja podrzava TS. Imas i 5.00.40.
Evo da javim, uspjela sam noćas instalirati garmina, ali sad imam problema s adria route mapama, skinula sam noviju verziju map sourcea (6,15,6) i sad ne mogu pratiti sve korake prema tutorialu, jer je drugačije sučelje.. stala sam kod ovog problema: pita me region code, što je to??? (please, enter unlock code for the region) :cry:
p.s... a sad više ne mogu ni reinstalirati stariju verziju mapa (6,14,1) pa da pratim tutorial!
Sada pokušavam instalirati Garmin .30 na svoj 5800. Čitao sam tutor o instalaciji i kaže da moram potpisati aplikaciju virtualkey, a ne volim gubit garanciju i davat imei okolo. Sada kako si ti napisao znači da ne treba to pošto ta verzija podržava taćskrin? Jeli instalacija sve potpuno ista kao na s60v3? Hvala.
Meni trosi normalno. Ako navigiras, normalno je da trosi bateriju. Ne mislis li valjda da ces moci navigirati cijeli dan, a da se baterija ne potrosi. Normalno bi baterija trebala izdrzati 4 sata navigiranja, iako jos dosad nisam tako dugo navigirao. Ako trosi bateriju kad navigacija nije ukljucena, onda nesto nije dobro podeseno u postavkama navigacije. I da, ako imas ukljucen autic, on trosi vise nego strelica! :hrv:
i kakav je zaključak koja verzija garmina je najbolja za nokiu 5800xm?
usput skinuo sam garmina na komp al kad ga hoću extract kaže ovako
garmin mobilext.rar.unknown methodin garminmobilext_50040.
garmin mobilext.rar.no files to extract:cry:
riješeno stara verzija winrar-a
Pozdrav svima !
Posjeduje li itko pouzdanu info o mogućnosti nabavke/kupnje GPS TOPO karte Afghanistana kompatibilne s GARMIN uređajima,konkretno 60csx?
Nešto u formi poput Adria Topo Map za područje Hr.i okolice.
Poprilično je hitno.
Unaprijed zahvalan za svaku korisnu info.
Instalirao sam Gmobile XT prema tutotrialu; skinuo ADRIAROUTEv 2.2. otkljucao karte i preko maploadera ubacio u mobitel (nokia 5800). Kada udem u Garmina piše mi "no map" iako su karte instalirane na mobitelu na mem. kartici E:/GARMIN te unutar foldera prikazuje da su karte u tom folderu. Da li netko zna u cemu bi mogao biti problem jer ostalo sljaka bez problema samo nemam karte.Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
samo zumiraj par puta u kartu i karta će ti se pojaviti, tj pojavit će ti se poruka da je crtanje u tijeku.
pisalo se o tome već dosta puta u ovoj temi
Imam cudam problem
Kada napravim rutu u mapsource, prvu rutu koju prebacim pokazuje dobro, svaka daljna ruta kada je prebacim on uvijek pokazuje isti put od one prve, makar je obrisao fizicki sa diska, opet koju god rutu posaljem uvijek vidim nacrtan pravac te prve poslane, tek kad zbrisem cijeli folder Garmin i posaljem ponovo drugu rutu onda pokazuje tu, ali opet na sljedecoj ista stvar...
Jel zna netko o cemu se tu radi ? Neki bug ili ?
evo uspio sam instalirati garmina 50040 na nokiu 5800xm i sve šljaka .
doduše tek je instaliran a dokle će vidit ćemo.
htio sam samo zahvaliti "ICI" na ovako detaljnim uputama. SVAKA ČAST!
ej ljudi pa kad sam ja uspio od prve onda može bilo tko.
jedini problemčić je bio što folder voice treba otvoriti pa u njemu ima drugi folder voice
i njega je trebalo kopirati a ja sam naravno kopirao prvi i nije bilo glasovnih uputa al i to je
riješeno.
otvori folder voice u njemu imaš još jedan i taj kopiraj u garmin a onaj drugi izbriši meni je uspilo
Jucer instaliran GARMIN na N5800 prema ovim uputama
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969
i sve radi super, za sada.
Nigdje nemogu naci SPEEDCAM za HR ako netko ima molio bih za link.
Nakon šta je par dana radio sasvim ok, garmin je počeo malo zezati. Kako ga uključim i stavim na vidi kartu, bilo da se navigira ili ne (tj. da postoji ruta) - osvjetljenje je "uvijek uključeno", meni se to svijetlo ugasi, pa se upali, pa se ugasi, i tako svakih 3-4-5 sekundi, prvo upali pa gasi upali pa gasi, ali ne već do kraja, nego se smanji svijetlost, nije potpuno. Zna li tko o čemu se ovdje radi?
Instalirao sam Garmin na Nokiu 5800 i sve radi besprekorno, međutim posle par minuta navigacije dolazi do gašenja i vraća me na Garmin. Kada ga ponovo pokrenem navigacija se nastavlja tamo gde je stala. Molim za pomoć.
Ja mislim da to nema veze sa Garminom, vec zbog nedostatka memorije radne.A to se desava zbog razlicitih stvari. A pre svega kao sto je receno da pre instalacije garmina bude prazna kartica i da nema nekih instalacija niti zauzete memorije, dakle prazna kartica. Medjutim cudi me da na nokii 5800 to moze da se desi jer ona ima puno radne memorije. Mislim da treba da formatiras karticu i da ubacis prvo garmin pa tek onda sve ostalo. Sacekaj da vidimo sta ce jos neko da kaze
Prvi put kada sam instalirao Garmina, taman sam ga instalirao čim sam napravio update softwarea pa sam odmah i formatirao karticu. Kažem, radilo je par dana sasvim u redu (oko tjedan, tjedan i pol). Sada sam opet (prije cca. 2-3 minute), nanovo instalirao Garmin i opet ista priča, svijetlo se gasi pali gasi pali, više nisam pametan?
Master reset tako zvani stonoga reset, uz naravno beckup podataka. To sto se tebi javlja nema veze s garminom
Eto, riješio sam problem. Dakle, radi se o tome da sam prije nego sam upalio sam Garmin u postavkama mijenjanjao istek trajanja pozadinskog svijetla i stavio na najmanje a to je 5 sekundi da traje. Čini se da to nije baš "pasalo" Garminu. Čim se malo poveća istek trajanja svijetlost - na 10 ili 15 sekundi, više se pozadinsko svijetlo u Garminu neće gasiti/paliti i tako stalno, eto, čini se da se te dvije stvari kolju, dakle nikakav reboot ni format nije potreban. :comp:
imam problema pri samoj instalaciji, meni veli i kad promijenim datum da je potvrda istekla a kad utipkam *#7370# za hard reset moba traži mi kod za zakljucavanje pa me zanima di to iskopat...
Imam odjednom problemčić...
Dok garmin radi samo kao prikaz karte, bez navođenja, sve 5, ali čim uključim navigaciju i počne govorno navođenje odmah me izbaci van iz programa na main screen!?!? I tako mogu 10x ući i krenuti voziti i čim počne govorit za prvo skretanje u pol rečenice me izbaci van, ima ko pojma šta bi moglo bit. Mob je 5800xm, a garmin ovaj zadnji 5.040 ili tak nešt.
Jako je teško tako nešto reći zašto i objasniti. Nažalost, probaj sa formatiranjem kartice, ili ako ti se ne da - jednostavno kompletno obriši program sa kartama i probaj sve nanovo. Ako ni to ne bude radilo kako treba, probaj ubaciti nešto stariju verziju .30. Makar svima radi ova najnovija .40 niti je ko imao sličnih problema.
Probaj da iskljucis opciju Turn Preview. To bi trebalo da resi tvoj problem. Da li jos neko ima problem sa opcijama iz Map Features sekcije? Recimo ne vide se nazivi manjih mesta vec samo po neka ulica u njima. Bez obzira kako izaberem podesavanja sta da prikazuje, mada i ta podesavanja nekad prihvata nekad ne.
ljudi imam sve spremno za instalirati adria route a liku treba karta madjarske,kako da nju najlakse ubacim i gdje da ju nadjem???
ovdje imaš sve opisano:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61606 :hrv:
Nije loše koji put pročitati Tutorial! :comp:
ovdje imas za skinuti kartu madjarske:
http://www.garmin.hu/update/NaviGuide_v52NT.exe
MAP ID: 709
instaliraj i odkljucaj pomocu spomenutih uputa.
uspjeh stavit garmina!
koje zemlje sadrzava adriaroute 2.20.
ako recimo zelim iz njm iz hamburga doci u zgb, koje karte moram imati, njm+austrija+slo+rh???
i gdje ih mogu naci???
hvala
p.s. pise mi no map !!!
trenutno se nalazim u njm, a stavio sam samo adriu, da li je u tome stvar, pretpostavljam da je.
Adria route ti sadrzi samo zemlje bivse SFRJ-ota.Za ostatak ti treba https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=253&pID=6299
ako bas ne zelis kupiti:jesus: mozes pogledati i ovdje http://www.allmobileworld.it/?p=4842
Dobro pročitaj Tutorial i uspjet češ: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969
Pitanje: gdje da nađem Card ID na Nokiji 5800. Na onom mjestu koje piše u turitorialu se ne nalazi
Izasla nova verzija http://www.garmin.com/software/Garmi...tion_50050.exe
Changes made from version 5.00.40 to 5.00.50:
•Provide 'Exit' option to the Activate Software page.
•Correct the turn preview page in landscape orientation.
•Correct an error that occurs when the 'Arrival' button is selected.
•Correct the text color of the main map page when displayed in night mode
pozdrav svima! malo sam zapeo kod instalacije garmina... nakon instaliranja navigacije na mob (5800 expm) i otključavanja istog, instalirao sam ardiaroute i mapsource... e sad me za otključavanje karti tita za moj cardID (u uputana na forunu piše - oključaj ESN) - može li mi netko reći gdi mogu naći ID? kolko sam videl, to nema nikakve veze da ID-jem za otključavanje garmina na mobu.
Kako sad upgradeat garmina sa ver 5.00.40 na 5.00.50? Jel moguce bez kompletne reinstalacije? Bez ponovnog stavljanja karata itd?
Najlakse je da Garmin folder sa kartice prebacis na hdd recimo. Instaliras ponovo Garmin i vratif fajlove mapa i unl na karticu. Znaci nema potrebe da koristis Mapsource i pono otljucavas sve mape.
Da li neko zna da li je kod Garmin XT moguce promeniti lokaciju kola? Kao sto je opcija "Set Location" ili Lociraj kod nuvi uredjaja?
Bok,
i ja imam isti problem kad instaliram Garmin bilo koju verziju izbaci mi "potvrda istekla" kako dalje...
Prije par dana instalirao sam prijatelju isti Garmin na isti mobač (Nokia 5800) i kod njega je prošlo bez problema a oba su kupljena u T_Mobilu.
POMAGAJTE !!!
:cry::cry::cry:
ili master reset
Sa datumom sam pokušao i ništa mada nisam siguran da li sam radio na dobar način...
Što se tiče master reseta ... kako se radi, malo sam zelen u ovome ???
A evo moje price oko Garmina XT i Nokie 5800...
Daklem, dobih Nokiu kao sluzbeni phone od firme, pravac servis da mi apdejtaju software i krenem se igrati s instalacijom Garmina, jer je GPS navigacija bila glavni razlog odabira bas Nokie 5800.
Prvo sam stavio Garmin 50030, otkljucao ga bez problema i stavio Adria route 2.0...kao sto vidite sve je bilo malo staruje i karte i Garmin i sam MapSource (nisam imao vremena skidati nove verzije pa sam koristio ono sto je bilo pri ruci).
...i sve je proradilo iz prve (jednostavno, nije neka mudrost).
Onda sam stavio Garmin 50050 sa starim kartama i sve je radilo i dalje.
Onda sam nabavio najnovije verzije karata route 2.20, topo 2.10 i zadnji Map source i dogodilo mi se da Garmin ne prepoznaje karte.
Nakon toga sam poceo trpati razne verzije Garmina i karata (bez uninstala) i Garmin je radio ali karte nisu.
Eh, sad u jednom trenutku se dogodilo da vise ne mogu otkljucati Garmin bilo koju verziju :)...stavim od frenda mem. karticu (isto Nokia 5800) i radi (i na nju sam stavio Garmina kad i sebi)...stavim cistu drugu karticu, nova instalacija Garmina i opet ga ne mogu otkljucati...vjerojatno je nakon silnih instalacija i brisanja nesto ostalo zapisano u samom mobu i opertivnom sustavu (da napomenem da nista nisam brisao iz mem. telefona, samo sa sd kartice).
Sto god probao nema teorije da vise otkljucam Garmin na svom mobu.
Da skratim, rezime svega je bio da mi vise nisu radile touch tipke na zaslonu moba i eto moba u servisu :)))
- mob se softverski totalno zblesirao.
Ima li netko nekakvu ideju sto se tocno dogodilo?
Sad kad dobijem mob s frisko instalirani SW-om, vjerujem da nece biti problema kod instalacije...i da, uninstal aplikacije pod obavezno mislim koristiti kao i backup mob-a :)
ma resitiraš ga na tvroničke vrijednosti imas ak prčkaš po podašavanju tam nekdi ili kod *#7370# pa naravno tvoj pass mobitela (tvornički je 12345) a ovo sa datumom pa stavi recimo godinu iza ...pa ak ti jos to stavi obavijest stavi jos ...jer ak bus previše stavio ti bu pisalo da je ta potvrda za noviji datum tak nekaj tipa ..pa stavi onda na više recimo pola god i tak ...tak bar ja radim
Ne mogu instalirati Garmin (nije jednu verziju 5.00.30, 5.00.40, 5.00.50), dođem do koraka ka trebam pokrenuti GarminMobileXT.sis s mobitela, pokrenem ga i ponudi mi Instaliraj: te kliknem na "U redu", te mi kaže: Program nije kompatibilan s telefonom. Svejedno nastavi? te odaberem Da te mi nakon par sekundi javi: Pogreška s nadopunom. Jel mi može netko pomoći?
pokusavam instalirati garmin navigaciju na nokiu 5800 ali kad se instalacija pokrene napise mi neko upozorenje POTVRDA ISTEKLA i prekine mi s instalacijom,da li neko zna o cemu se radi ????
piše ti na stranici iza, ugl probaj vratit datum
meni sve sljaka
osim kad idem u moje lokacije, tamo izaberem neku spremljenu lokaciju i onda mi samo izade iz garmina, iako u kutu jos uvijek prikazuje znak za gps???
jel netko ima ideju kakvu???
Neznam ak ko zna al da se ima, uglavnom izašla je nova verzija adriaroute 2.30 kaj je po meni puno bolja valjda jer ima konačno malo više o međimurju :) hehe ugl dodano ak se ne varam novih naselja, evo popis. Evo vam linkza nadogradnju sa 2.20 za mapsource i uživajte(ne treba nist dodatno opet otkljucavat ak se sve rijesli prije s 2.20 samo ubacit ponovo karte i to to, meni je ovo super, konačno nešt blize nedodirljivom Cardinaleu, kojeg nažalost nema za symbian
Pozdrav ljudi,imam jedno pitanje
Instalirao sam garmin po upustvu sa ove stranice
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969
sve je proteklo kako treba ali sad kad otvorim garmin,i idem na Vidi Kartu u desnom donjem cosku mi pise No map
Moze li neka pomoc
U pitanju je telefon Nokia 5800
...a zašto si ne koristiš ovo: [Tutorial] instaliranje Garmin mobile XT na symbian s60 5th, nego za S60 3rd uređaje?
izadi na otvoreno i sacekaj da te pozicionira i pojavit ce ti se mapa. no map pise jer ti nemas u mobitelu mapu velike britanije na koju on ide pri prvom pokretanju. mozes i potraziti base map pa ubaciti i nju i onda ne bi imao taj "problem".
p.s. nisam ranije skuzio da je 5800 :D
Kada odeš na Vidi kartu stistni par puta + (zumiraj kartu) i pričekaj malo, onda bi ti trebalo pisati: Crtanje u tijeku i onda će ti se pojaviti karta
probaj to pa javi
Pojavi se ovo Crtanje u tijeku,ali nestane za 1-2 sekunde i nista se ne desava
jel me moze netko uputiti gdje da skinem kartu austrije,njemacke... a da ne moram skidat cjelu europu jer mi ne treba?borim se vec dva sata i nikako da nadjem nesta zanimljivo..ne znam jel ima nesta u paketu recimo kao adria rute,aust,njem,italija i tako
ako ne nađeš, skini cijelu europu i PREBACI samo ono što ti treba, ne moraš sve, ako se toga bojiš.
jel imas neki link bas gdje da skinem cjelu europu?****** ja ju ne nadjem
samo odi van i napravi sve..znaci nek ti nađe signal..pa čak napravi i rutu (tu buš si potvrdil da ti sigurno mapa nutra koju stavil) i čak se vozi nek ti samo govori a da se nikaj ne vidi, tak sam se ja par min..i onda mi se samo odjedanput pojavila ...ono na ultra malo tj na nekdje oko 5 km ak ne i više..zoom jer prije to prčkal...al dosta prije..znaci samo dobi signal..napravi rutu i doci ce ti bar meni je doslo na 5.0.40, a sad neznam dal to na 5.0.50 riejseno ... ugl dok dobiš poslije več ne sere ide ko sat ...p
Pitanje vezano za verziju 5.0.50, da li se pokreće TSRAutoStart.exe proces, dakle ako se stavi da je onemogućeno da li je to zaista tako?
Neda mi se instaliravat KillMe aplikaciju da vidim te procese, pa ako netko zna bio bih zahvalan na odogovu.
Dal ise plača kad koristim Garmin(gps) ?
da i ne
ovisi o postavkama mobitela i Garmina
Više o tome imaš u temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60070
Obavezno si pročitaj
Dobio sam cerficikat preko iMobile-a, ali sam ga zaboravio downloadati u onom određenpm roku, pa mi ga sad neće otvoriti. Može li mi netko reći kako da opet dobijem taj cerficikat ili kako da taj otvorim.
Certifikat za instalaciju i shakiranje Garmina ti ne treba.
posjedujem nokiu 5800 xm te sam napravio sve kao što je navedeno u tutorialu ali nikako ne vidim kartu ni kada pokušavam zumirati kako je navedeno u nekim postovima, a kada pogledam u garmina karte se nalaze u njemu ?
Instalirao sam Garmin po ovim upustvima
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61606
i nejasna mi je ova stvar (Tacka 7)
7. Nakon što ste prebacili custom2.keymap na mem. karticu iskopčajte mobitel sa PC-a. Pokrenite VirtualKey pritisnite Options>Load Mode>Custom Mode 2
Zatim prebacite gore tab Settings na tab Exclude i stisnite Option>Change Mode>Includes
Nakon toga stisnite Options>Add from installed i izaberite Grmin Mobile XT, kada ste ga odabrali stisnite Cancel i Back (kako bi VirtualKey ostao raditi u pozadini).
Ovo sto sam boldovao mi je nejasno
Kad sam usao u
Options>Load Mode>Custom Mode 2 dosao sam na ovo sa slike
http://slike.hr/vidi/scr0000110.jpg
I kako da prebacim tab Settings na tab Exclude.....
EDIT: Odradio sam :respect:
Sve sam odradio po upustvu(bar tako mislim),ali mape nece da se pojave na telefonu.
Moze li neka pomoc
http://img2.imagetitan.com/img.php?i..._scr000012.jpg
http://img2.imagetitan.com/img.php?i..._scr000013.jpg
http://img2.imagetitan.com/img.php?i..._scr000014.jpg
http://img2.imagetitan.com/img.php?i..._scr000015.jpg
http://img2.imagetitan.com/img.php?i...ntitled912.jpg
http://img2.imagetitan.com/img.php?i...titled1712.jpg
http://img2.imagetitan.com/img.php?i...titled2532.jpg
Molim Vas moze li mi netko pomoci, imam jedno pitanje vezano za installaciju Garmina na Nokiu 5800 XM!
Jel vrijedi ista procedura za installaciju Garmina, kao što je navedeno u Tutorialu za installiranje Garmina ili postoji razlika s obzirom da ima touchscreen?
Hvala!
Isto je, samo skineš v50050 :)
imam nokiu 5800 xm sve sam instaliro i sve reciomo radi ali mi treba užasno dugo da pronađe satelite,(je li to normalno) a i kada nađe jako lako gubi prijem jeli moguće poboljšati prijem s slušalicama kao produžetak antene ili nekako ?
pozz
pregledao sam dosta postova i skinuo garmin 5 00 20,30,40,50-ništa jos nije instalirano
e sad,kod svake verzije je pisalo da je obavezno imati stariju instalaciju,nigdje nisam našao koju stariju verziju(5 00 00,5 00 10 ili neku sa 4....)
radi se o mobitelu nokia 5800,koliko sam shvatio tek je verzija 5 00 30 iskoristiva za taj mob(touchscreen),ali u readme pise da mora biti starija verzija instalirana.
molio bih da mi objasnite koju verziju trebam prvo instalirati pa onda nadograditi do 5 00 50
nokia je kupljena prije koji dan i nisam do sada upotrebljavao niti instalirao garmin
mislim da su u tutorialu stavljene samo nadogradnje, treba ti cijela instalacija.
linkovi za 5.00.50
www.zshare.net/download/6159269403e33316/
http://www.mediafire.com/?dyi2dwvyymz
pozz
stavljao sam na stotine puta navigaciju na nokiu tipa n95,79...itd.... no, sa n97 imam problem.
nemogu uopće dobit da kad pokrenem Garmina 5.00.50, da mi ponudi removable disc, kako to napravi???
edit:
skužio
instalirao garmin 5 00 30,adria 2.30,city navigator europe nt 2009,stavio u mob i sve radi odlicno.
jedino kad ugasim mobitel pa ponovo upalim treba mu da nadje satelitski signal izmedju 10 minuta i jednog sata("čekam bolju GPS preciznost")
iskljuceni su potpomognuti gps,bt gps i garmin online.
Prebacim POI Rijeka i Zadar, al vidi samo Rijeku. Obrišem Rijeku, ne vidi Zadar. Obrišem Zadar ponovo Zadra, ne vidi ga. Obrišem Zadar stavim Rijeku vid Rijeku. Dodam Zadar ne vidi ga. Jel mu možda prevelik file da bi ga vidio (Zadar 4,4, MB, Rijeka 3.2 MB).
Inače stavio još i Nacionalne parkove i Zračne luka na Turističke vodiče, te kamere HR, Bih i SLO na Korisničke POI točke.
Šta bi moglo biti jer idem na GO na Vir pa ću skočiti do Zadra tak da mi je Zadar bitniji od Rijeke.
Inače gore je GarminXT50050
Zna li netko dali će se na novu Nokiju N97 moći usnimiti garmin navigacija koje su bile važeće do sada ( do 5.00.50)?
Nevidim zašto se nebi mogao instalirati Garmina na N97
jer je soft na N97 sličan kao i na 5800 (a na nju se može instalirati Garmin)
I da, nemoraš 3-4 puta postaviti isto pitanje
Uspio sam instalirati virualkey ali u folderu private ne postoji folder u koji trebam kopirati file custom2.keymap, sta sad?????
Pa kaže: if you do not see your device or storage card in the list make sure your device or storage card is connected and turned on if needed.
Njoka je spojena po svim pravilima a garmin setup mi je ne vidi niti kad refresham listu.
help
Pozdrav,imam nokiu 5800 stavio garmin navigaciju,ubacio kartu i sve radi ok,ali nakako da nađe satelit,uspjelo mi je samo 2 puta,i to nakon pola sata trazenja,pustim je sat vremena da trazi i nista,samo trazenje satelita,ako netko zna di je problem molijo bi da mi kaze...
ak si stavio da se trazi unutar kuce, onda je sat vremena i brzo, :). a i vani je problem zbog ovog vremena, pogotovo u zg i okolici.
moze biti svasta, ali probaj traziti signal kad bude vedro i kad si na otvorenom. ak ti i onda treba dugo(iznad 10-15 min), vjerojatno ima neka greska i najbolje je da odneses u servis.
ima li netko da sa sigurnoscu moze reci dal se na nokiu 5800 moze instalirati garmin bez nekih potpisivanja, haciranja itd. jer sam naisao na podjeljena misljenja. mislim instalirati , da sve radi besprijekorno, neki se zale da neke funkcije ne odgovaraju onom sta pise .