Jesam, ali opet nista. fakat neznam sta jos moze bit
Printable View
Jesam, ali opet nista. fakat neznam sta jos moze bit
Znaci prije sam instalirao verziju Nokia Maps v2.0.2602 i sada hocu napravit "update" na v2.0.4503 i sad, jel trebam opet onaj postupak poslje instalacije v2.0.4503 instaliravanje onog Licence.Manager.Pro.v6.16_Signed i jel trebao opet ovo:
"1.Otvorite Nokia Map's i stisnete "Opcije"
2.Zatim "Dodatne usluge"
3.Zatim "Vozi i Hodaj"
4.Zatim "Prihvati"
5.Zatim "Preuzmi"
6.Zatim odaberite regiju naša je pod nazivom "Jugoistočna Europa i Balkan" i pritisnite "Uredu"
7.Ispisat ce vam Navigacija dodana i zatim koristite navigaciju...."???
imao sam Nokia maps 2.0 koji je super radio (pisalo je licenca 90 dana pa se smanjivalo) no instalirao sam Nokia maps 3.0. i nešto s dotsisa od ilusiona i sada mi iskače da nemam dosta memorije za pokrenut aplikaciju. A u upravitelju programa nema ništa da maknem tu nadogradnju što sam instalirao. Kako da riješim problem?
probaj malo očistit cache, možda ti pomogne.
otvori neki File Explorer (Y-Browser) C: - cache - označi sve i delete.
Ništa nije uspilo, uspio sam staviti 2.0.45 tj deinstalirati 3.0 i sad mi radi super.
Probao sam na svojoj 5800 i ne rad
zna li tko postoji li takav crack za S60V5?
Ima v3.0 beta od illusion,mora se certificirat a koristis Nokia suite i maplouder v3 za zemljovide i voices ali u mobu moras imati prije toga v2 instalirano.Detalje imas na dotsis strani.Pozdrav
Nokia maps 2.0.45, kad stavim u sattelite mode, i pocnem pregledavat kartu, pojavi se ovo:
Corrupt Jpeg data: premature end of data segment.
Unsupported marker type 0x0f
Console closed - press any key
i izađe iz Maps. Što se događa? Probao sam maknut verziju 2.0.45 i ostala je 2.0.25, a također i staviti verziju za moj mobitel s Nokijine stranice, 2.0.07. No pogreška se uvijek ponavlja. Nisam siguran, ali problem se nije javljao dotle dok nisam instalirao "najnoviju" 45 verziju, koja je bila prije toga ne znam, nažalost. 6220 classic.
igrom slučaja, rješio sam problem - umjesto Map loadera 2.0.2 stavio sam 2.0.1 beta, a i na nokijinoj stranici su stavili Nokia maps v2.0.3204, taj sam sad instalirao i preko Map loadera prvo obrisao pa opet stavio koje hoću karte i hopa - nema više problema! Napomenuo bi da mi Map loader 2.0.2 sa nokijine stranice sad više neće instalirati. Ne znam zašto, ali ok, ni ne treba mi kad 2.0.1 beta radi. ;)
Sto se onog certifikata tice, odem na onu stranicu i hocu se regat ali sve sto vidim su hiroglife...prebacim na engleski ali opet.
Neznam kako vama , ali meni ova 3.0 verzija radi super ... isao sam do Rijeke neki dan i sve 5 , nigdje nikakvih gresaka , nije se srusila ni jednom niti ista...odlicna je iako je beta
Meni se danas prvi puta srusila v3 beta,N95 osmica,i to kad sam startao drive,kasnije sam probao walk i bilo je sve u redu.Jel ima tko taj problem?Jel to zbog bete?Inace sam zadovoljan,manje je ipak vise.
Dan kasnije opet radi ko violina.
samo da pitam ...mogu li hakirat i instalirati Nokia Maps ako nisam hakirao softwer prije...hvala na pomoći....
pozz ljudi šta treban napraviti da dodam nove karte ili samo da osvježim postojeće.....imam nokiu 6220 N kupljena u t-mobile,
imam postojeću ali nemam novu autocestu koja ide do osijeka(slavonika)
koristim danas maps iz OS prema SB i navodime da idem preko neke livade.....a cesta katastrofa,i dovela na pravi put je da je malo duži ali dobro je žavršilo kako smo mi mislili da če biti,ima neki stari poljski put novu cestu prema osijeku nema....
hvala....
uštekam mob u usb,i stisnem na mobu pc suita.......a na kompu pc suita nemože pronaći mobitel....izbaci carobnjaka za pronalaženje drajvera...
Jesi instalirao drivere za mobitel??
Ustekaj ponovo mobitel u PC Suite i cekaj malo.
Ako ti ga ne nade onda idi u Control Panel i tamo trazi pod Hardware & Sound, Device Manager. Tamo vidi dali ti je instaliran driver za mobitel, ako je onda ga deinstaliraj pa ponovo ustekaj mobitel u komp i trebala bi ti pocet instalacija sama od sebe.
sve radi....stvaio sam kartu ma mobitel,ali gledam opet ista košta sam imao.nema u mapi autoceste prema osijeku.....
Probaj onda Garmin ili neki drugi navigacijski program...
Ili cekaj update karata..
U option,about stoji kod mene map version 0.1.18.0 najvjerojatnije od navteq,nisu im stoposto tocne.Skinu prije mj dana.
piso sam e-mail na nokia stranici i pito u vezi karti kaže da se karte mjenjaju 3 puta godišnje,a ja kartu imam od kako sam kupio aparat prošlo je 6 mjeseci a karte ostale iste....
Mozda, velim mozda je navigiranje pa put najkraci,onda te vozi okolo.Ima solucija kraci put,brzi put.Van autoceste,cestarina,trajekta i to...pozdrav
Evo uspio sam staviti Nokia Maps 2, ali kad pokrenem uvijek mi se spaja na internet i skida podatke s njega, pa može malo pomoći, gdje sam pogriješio, kako da to ispravim....
pogledaj malo u postavkama imas mogucnost da onemogucis spajanje na internet.
pa u postavkama isključiš da ti neide na internet......
da li je nokia maps updter nadogradnja nokia maps loadera, ili su to zasebni programi
instlirao sam nokia maps 3, pa mi se čini da nije kata toliko detaljna kao prije
kako da instaliram nokiu maps 3,0 na nokiu 6220c
Kako Ovi maps instalirati?Pise ovdje h++p://symbiantalk.net/symbian-os9-x-applications/1275-sygic-new-maps-2009-a.html
Ali moras posjedovati certifikat za tvoj IMEI.Instaliras sis,startaj maps,gasi maps.Idi u internet i preko Maploader3 skidas voices i zemljovide.
pa mobitel je kupljen u t-com.....i sad sam ja skinio ovi...pronašo države normalno mob je povezan sa pc kablom i skine se to na mobitel i i ugasim ga sa kabla i pogledam karte opet sve isto.....
pozdrav ekipo, instalirao sam nokia maps 2.0 i sve kako je objasnjeno u tutorialu i sve radi (karta za bosnu i hercegovinu je katastrofalna, i srpska takodjer, ali hrvatska je odlicno pokrivena, split, zagreb kao veci gradovi su odlicno pokriveni) no problem je u tome sto ne mogu da uhvatim gps signal, da li je to do uredjaja ili je iz bosne nemoguce hvatati signal, naime samo prva zuta linija jacine signala se pali i gasi ostale su sive... tako da kada idem npr. da odredim svoju poziciju nista se ne desi... pitanje je da li je to do fona ili do drzave u kojoj se nalazim.
upali si a-gps i naći će ti satelite za 10-ak sekundi
ili budi uporan, pola sata na otvorenom čekaj dok ne uhvati prvi signal
p.s. nema veze za državom gdje se nalaziš
Mora ici Nokia95,samo izadji na cestu,i preko podesavanja/opcenito/odredjivanje mjesta,ispod sigurnost i tamo iskljuci sve osim intergrirani gps.A Gps su relejne stanice GSM mreze.
E ljudi imam problem, morao sam totalno resetirat mobitel (E71) i sada sam ljepo isao ponovo instalirat Nokia Maps (cracked). Sve ljepo proslo kad ono, idem skinut karte Hrvatske, Slovenije i Austrije, mi javi da moram updatat Nokia Map Loader na v3. Poslje updatea sam pokrenuo Map Loader mi je reko da moram updateat Nokia Maps na mobitelu na v3, no v3 jos nije hackiran.
Jel postoji neki drugi nacin da nabacim te karte u mobitel ako mi vec ne radi Map Loader??
da, samo je to koliko vidim još uvijek beta,nema hr glasa za navođenje i neki kažu da su karte lošije??? meni se još uvijek ne instalira ta beta v3,čekam final.
kad ti javi da trebaš napraviti update na v3,samo stisni cancel i stavi karte za v2.
ovo je zadnja dostupna verzija. potpisao je,instalirao, sve radi ok. skinem map loader 3.0, ali u mass storage device samo stoji waiting for phone... stavim nokiju e71 u pc suite mode i sve proradi. ovo je očito najdetaljnija karta hrvatske jer ima oko 21MB.garminova i sygicova je oko 6.5MB. kućni brojevi rade bez greške. kasnije ću probati malo navigirati. i voice hr je veći za skoro 600-700KB.
ovo očito više nije beta pa su dostupni i drugi glasovi. svakako savjet da instalirate.meni je osobno (a imam garmina,sygic,ndrive i navigon instaliran) ovo najbolja navigacija. jedino što ne radi je traffic info, ali pitanje je koliko to kod nas uopće funkcionira. isto je i sa 3d buildings,ali mislim,...bez toga stvarno mogu živjeti
super je ova nokia maps 3,0..stvaro je sve super prekirevno sa ulicama jednino šta malo duže hvata signla nego na 2,0....ali stvarno rijeći pohvale.....jedino šta mi odma nepokaže disam nego moram stisnuti moj položaj i dobro što piše koja su ogranićenja na cestama....
kako to misliš, pa ne rade informacije o prometu. što ti točno ispiše?= Citat =:
dobro što piše koja su ogranićenja na cestama
npr vozimo se cestom ogranićenje 80,i u ljevom uglu dole na ekranu piše znak 80..i stalno govori da se vozi propisanom brzinom....kad je ogranićenje 50/70/ svaki puta piše i govori...
Moj favorit!! Pjesaci funkcija (pa na bic) radi ko violina.Lijepo zavibrira kad moras skrenuti a osvjetljenje se upali.
e dali se može izgubiti garancija ako sam ubacio 3,0 maps...
i vidim po slikama na nokinoj stranici kao da se na karti mogo vidjeti zgrade(katedrale i tak neki muzeji) kako to napraviti.-...
nakon par tjedana idem upaliti malo navigaciju malo je probat testirati...ali zanimljiv se događaj desio,prije kad mi je radila sve je super radilo bez ikakih problema a sad ovo...najdme poziciju gdje treba da me navodi i odredi mi neku divlju dužu rutu,a prije uvjek odredi normalni pravac koji prometujem svaki dan i svaki puta kad sam ukljućivo navodila me po tome straom prvacu neznam što bih moglo biti da navodi na dužu rutu......?? hvala
koko mogu doc do te nove verzije 3.0 i dali je isti sistem instaliranja kako pise u tutorialu od 2.0
hvala
Otac mi je krivo informiran prilikom kupnje Nokia 6700 classic mobitela. Naime receno mu je da ima symbion S60 a zapravo ima s40. Problem je u tome sto je jedan od glavnih razloga kupnje bio integrirani GPS i navigacija.
Na zalost Garmin xt za s40 ne postoji???
Dok Nokia Maps koja je instalirana nema navigaciju te je potrebno platiti povecu svotu da bi se ista aktivirala. Postoji li nacin da se zaobidje to placanje? Jer ovi svi vodici sto sam nasao odnose se za Nokia Maps na mobitele koji imaju S60 sustav.
Mom starome je samo bitno da ima navigaciju te da moze mjerit smjer i brzinu u nautickim miljama dok je na brodu.
Mobitel mu se jako svidja jer je lijep, kvalitetan i ergonomican ali ako su potonji problemi ne rjesivi morat ce vratiti/prodati mob...
Unaprijed hvala na pomoci
nokia 6650 fold. instalirani nokia maps ( mislim da je verzija v1.2 ) , nigdje nemogu naci sis file od nje na mobu. Karte se pokazuju ali navigacija ne radi, nudi da se kupuje nesto. Kako to rjesiti ? Gdje vidjeti da li ide 2.0 na ovaj telefon ( linkovi iz prvog posta ne rade ) ?
I kako se mice taj nokia maps sa moba? Samo pobrisem sve sa mem. kartice ?
nokia maps je instaliran u telefon i ne možeš ga maknuti
ako ne rade linkovi sa prve stranica probaj malo proguglati
navigacija ti ne radi jer ju moraš kupiti, karte su besplatne
ide ti na 6650 nokia maps i 2.0 i 3.0
ako stavim ovu nokia maps 2.0 i certifikat , potpisem i sve to onda ce mi raditi navigacija jel tako ?
ako da , dal se moze nekako samo potpisati ova verzija koju imam ?
nokia maps 3.0 je zapravo Ovi maps 3.0 ? Odakle taj Ovi u imenima sad ?
1. ako imas crackiranu verziju, onda da
2. ne, aplikaciju u telefonu ne mozes mijenjati
3. nokia maps, ovi maps, ista stvar
evo ovako, instalirao sam noki maps 2 i map loader na računalo, ali imam ovaj problem, nema nigdje za download stisnut, imam original verziju!?
http://slike.hr/slike/maploader_88ff1.jpg.html
EDIT:6120 classic spajam u mass storage modu, windows 7 x86, najnoviji suite, a map loader 2.0.2, jer na 3.0 samo stoji waiting for device
probaj ponovno instalirati map loader
kako nemogu da se registrujem na OPDA trebal na engleski prebacit
evo iskustva sa v3.01.2602.
instalacija na mobitel prolazi bez problema; bugovi se javljaju kad me želi bezrazložno provući po 50km duljem putu (primjerice iz kao da iz Zagreba za Veliku Goricu želi ići preko Varaždina). i to na opciji vozi do (razlike u načinu puta optimalno/najkraće/najbrže nisu uočljive). no to i ne bi bio problem da se ne ruši.
za svaku zadanu rutu koja je duža od 200 km jednostavno se sruši. počne obračunavati i onda samo izađe iz programa. ista stvar mi se događala i sa verzijom 3.01.1012 ili tako nekako.
ima netko ideju zašto je to tako? mobitel je 6650fold, slobodne memorije telefona ima još 14MB (od ukupno 30, koliko mi prikazuje X-plore), ima li veze kakva je memorijska kartica unutra (kapacitet joj je oko polovice prazno, kartica od 512MB)?
Kolko vidim nema još teme za Nokia maps 3.0 al su već nešto iskemijali.
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...d.php?t=142815
Potrebna je registracija i kolko vidim ljudima radi ali meni ne.
Eto probajte, ja dobivam na sve filove da mi nisu kompaktibilni sa uređajem.
Kako s ovim postupati, zna li netko?
http://diabo.freehostia.com/symbian/indexmaps.htm
poskidao i citam tutorial, raspakirao i buni me hrpa poddirektorija. Otvoris nulu u njoj imas jos 16 mapa i tako od 0-9 i od a-f. Isprobavam nesto pa javim sta se dogadja!
Nisam skuzio. Negdje su folderi prazni a negdje je file .cdt i pita me hocu li ga overwrite.
sve karte su ti spremljene u foderu "cities\diskcache" na mem kartici pa tamo i raspakiraj ovo kaj si skinuo, neka te ne buni količina direktorija, nokiamaps ne sprema karte u jedan veliki file nego puno manjih
slobodno napravi overwrite, to su ti stare karte na kartici
Znaci dovoljno je samo otpakirati i kopirati, nema veze overwrite? Sam si sve nasteli kako mu odgovara?
ja sam također probao (brisati već ugrađenu verziju nokia mapa) pa nemogu, skinio ovu cracked unsigned, pa mi zaštekao mob pri instalaciji, i na kraju odustao zato što je garmin daleko bolji (osijek) a obje navigacije su glupe (kažu da ulećeš u jednosmjernu suprotnom stranom, vode preko glavnog trga, ma strašno)
ps-ovo za traženje satelita netreba vas mučiti, ovisi o kojoj nokiji se radi (imao 6110 navigator) i satelit uvati za pol minute uvijek, sada na n95 čekam puno duže, razlog što je navigatorica imala gps gore iznad ekrana, a n95 ima gps modul ispod tipkovnice, pa teže hvata..
Za sve korisnike 5800 znaci OS60v5 ima OviMaps v3.01.2602 od CNSTeam, aplikacija je vise puta isprobana i radi,sa radarom i 3D objektima navodjenje ko pjesak i vozac auta.
Stavio sam ovu verziju, ranije sam imao 2 i nesto,= Citat =:
OviMaps v3.01.2602 od CNSTeam
Nova verzija detektirala je da stare karte nisu kompatibilne s novom verzijom i da ih obrišem.
E sada nemam karata uopće, kako da ih stavim? Trebam Hrvatsku i srednju Europu.
skini map loader
ma glup sam, treba malo i tread pročitat.... skužio sam.
Pozdrav!
U ponedjeljak sam kupio N86 od tele 2, tak da sam novi u cijelom tom symbian svijetu.. Uglavnom uspio sam koliko toliko čitati što pišete, al opet neke stvari me zanimaju..
Uglavnom, na N86 je instalirana verzija 3.0, e sada što mene zanima...
Koliko vidim navigacija nije besplatna, znači ili kupovanje ili crackirana verzija, ali vidim da se može dobiti i nekakav besplatni trial od 7 dana? Kako to aktiviram?
Nadalje, primjećujem u kartama da imam određene zemlje instalirane a neke ne... Npr. imam detaljno sjevernu italiju, grčku, hrvatsku, dio austrije... Jeli mogu nekako provjeriti koje karte imam instalirane, a koje nemam?
Unaprijed hvala, to je to što mi sada pada napamet...
hay...mobitel došao sa serviza,i ja formatiro mem karticu stavio sam sve novo,danas malo testiro navigaciju,jučer u gradu(slav brod)nisam mogao uhvatiti signal,mobitel mi bio u ruci/đepu od jakne,ali sam se kretao,no dobro danas upalim navigaciju,i u dvorištu pod vedrim nebom sam držao mobitel nekih 15 min,neće signal da uhvati....a prije serviza u roku 3-5 min je uhvatio...a-gps sam iskljućio zbog interneta...
u čemu bih mogo biti problem.i kako da napravim u postavkama da napravi naj jednostavniju rutu,jer on mi pokaže dulju rutu,npr od kuće do grada imam 15km,a on mi pokaže rutu od 45km.....
ako netko zna problem...
hvala....pozz
ove glave jesu ucrtane,dok neke sporedne i nisu...malo sam se jućer igrao s time i opet ista stvar...doslovno me vodi u slav brod,preko pleternice,naj duža ruta je bila cca 70km....
sve sam bio probo ali opet isto...
ista stvar se i meni događala s nokia mapsom na 6650 (područje jedno 30 km zapadnije); kako god podešavao kalkuliranje ruta, on je bacao nebulozne podatke. ispravi se kad kreneš voziti, ali ni to ne bude uvijek ok.
problem sam riješio tako što sam prešao na dugi navigacijski soft. :D
@:kowalski
razumijem ja tebe...al evo evo jedan primjer,rečemo ja u Rijeci(karikiram),i trebam u neku ulicu doći i sad ja namjestim navigaciju.i ona mene odvede 50 km dalje,a ja do cilja ima 5km,što je naj gore prvi put dojdem negdje neznam gdje treba ići zato me živcira to šta neznam kako napraviti...
a što se tiće novoga softa...pre kompilicirano da skidam garmin preko foruma. a dati 300kn.liku u trgovini(zastupnik za nokiu u sb) da ubaci u mob mi je puno.
pa to; meni je predlagao nebuloze tipa "da bi došao do mjesta koje je od trenutne točke udaljeno 8km na istok, on me prvo pošalje 23km na zapad, polukružno me okrene i onda istom cestom vrati natrag od kuda sam došao". uglavnom, blesirao je jako.
e da,još jedna stvar-nije mi htio preračunavati rute dulje od 250km-jednostavno izađe iz programa.
čuj, ako hoćeš, imam ja skinuto sve što treba za garmin i ja ti ga instaliram za 100kn.i garmin i sync guide.
hm??dobar prijedlog,jesi ti iz n.gradiške vidim da je lokacija n.g?
cjena je prihvatljiva.
Bok!
Ovako, imam jedan problem.. Evo i ja sam nabavio tu verziju nokia maps koju si naveo, i sada budući da prvi put instaliravam neki program sa računala tako, zapeo sam.. Prvi put mi je izbacilo da trebam licencu, ok našao sam jedan program kojim se vrši potpisivanje Siscontents.. Ok napravio sam potpisivanje, ali i nakon toga, mi javlja da je "unable to install, protected aplication from unatuhorized supplier"... isto mi se događa i kada pokušavam instalirati quickoffice...
Inače mobitel je N86 software verzija 10.86..
Netko neki savjet, pomoć?
Kako stoji sa dozvolom instalacija: menu,postave,programi,prog manager i software intstal =sve
i je postavljeno na sve ili ti "all"... Jeli možda treba hackirati software kako čitam negdje? Sa programom helloOX?? Ili se programi mogu instalirati i bez toga?
Neznam u čemu je kvaka... Inače, još jedno pitanje, ima li tko od vas otvoren ovi account?
Koristi li to čemu, ili je niškoristi, zasad ga nisam otvorio kada mi nudi prilikom pokretanju programa...
jel imaš certifikat za svoj mob?
ako nemaš čitaj ovo:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=64608
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45112
Thnks svima, pomogli ste mi oko instalacije, program radi super, taman sam svježe stigao s puta, i stvarno mogu reći da je super...
E sada, imam još par pitanja oko programa...
Budući da imam ovu crackanu verziju Nokia.Maps.v3.01.2602.s60v3.2.by CNS Team, zanima me sljedeće...
Preko ovi suite-a sam htio izbrisati mape s mobitela koje su mi trebale za put, međutim nisam uspio, samo mi je nudio opciju delete all?? Nisam mogao izabrati jednu po jednu mapu koju želim izbrisati... Jel se netko susretao sa sličnim problemom?
I drugo pitanje, nisam do sada pokretao map loader, i sada ga prvi put pokrenem, i piše mi kao da ima za skinut neke dodatke i nove podatke za mape, i želim li instalirati... E sada moje je pitanje, ako je prihvatim da on mjenja te mape, podatke, jeli moguće da on izbriše ovu crackanu verziju koju imam i postavi opet legalnu verziju Nokia Maps na kojoj neću moći koristiti navigaciju?
Malo puno pitam, al štaš, novi sam...
Hvala
mape ne možeš brisati jednu po jednu, nego samo sve odjednom
maploader će ti samo osvježiti karte, program ne dira
pozz svima,radio se o noki 6220c,dobio sam sa njom maps 2.0 i dobio karte koje sam koristio besplatno jer sam kupio u t-mobile,onda sam stavio 3,0 i zadržo sam licencu,sad licenca je istekla,a navigaciju nemogu koristiti,dali postoji kakva šansa da produžim licencu,da je ne kupujem,hvala.
Jedini način ti je da instaliraš crackanu verziju.
Ako ti se ne žuri s navigacijom onda pričekaj kojih mjesec-dva jer je jučer navigacija postala besplatna za određene uređaje a u sljedećem updateu bi mogla podržavat i tvoj mob.
No, ako ti se žuri možeš probat Garmin ili Sygic navigaciju jer za 3.0 nema tutoriala na forumu a ne znam neki provjereni negdje drugdje.
sygic me nešto zaje****,jer mi nemože učitati karte...
Znam da ne spada u Symbian S60 3rd edition, nego u Symbian vS60 5, ali problem ostaje isti. Ovako, instalirao sam nokijine OVI karte na Nokia 5800. Sve izgleda uredno, navigirao sam, ali! Kad odredim adresu kud da krene, oglasi se glas zenske i pokaze ruta. Ali cim krenem autom, nestaje glasa, ne pokazuje se vise ruta, trazi me da se spojim online, ali se znak pokrece normalno ulicom kojom prolazim, cak i dobro pokazuje nazive ulica, jedino sto se ne cuje glas niti se vidi ruta! :hrv:
Kako rijesiti da me ne pita da se spojim na internet, da se cuje glas i da pokazuje rutu prilikom navigiranja? Jel' nesto krivo instalirano?
Mogucnost spajanja na internet je iskljucena! :comp:
traži te da kupiš licencu
skini besplatnu navigaciju sa nokijine stranice
Moraš skinuti i novi OVI Maps i Nokia Maps Loader, a onda preko potonjeg učitati željene karte i glasovnu navigaciju.
Sve je tako napravljeno, registrirano, napravljen account, dobio povratnu informaciju na sms. Na Nokia OVI Suite instaliranog na PC-u mogu upravljati i dotjerivati kontakte, poruke, slike, glazbu.. sve radi, samo navigacija ne...
Neznam, probat cu za vikend nanovo... :respect:
To je starija verzija. Trenutna je 3.03.
Skini aplikaciju na komp pa instaliraj sa kompa na mob
Odeš ovdje, klikneš Ok u srednjem prozoru i zatim u tom istom prozoru klikneš "Or download without data charges using PC or Mac" i zatim download.
Rjeseno! :respect:
Zeznulo me ono upozorenje: "Phone software update may be needed"! Posto sam imao noviji firmware u mobu, isao sam odmah skidat karte, ali nisam provjeravao verziju OVI karata, odnosno verziju navigacije koja je vec bila u mobu, a bila je stara verzija v3.01.
Probao sam update na v3.03, ali nije proslo, pa sam morao sve deinstalirati i nanovo instalirati i sad je sve u redu. Navigacija isprobana i zasada se dobro ponasa. Hvala ti. :hrv:
Imam nokiu N85 i instalirao sam Maps 3.0 jer je navodno besplatan (barem tako pise na stranicama nokie) Sve u svemu trazi me da se spojim na internet i kupim licencu.
Dajte mi molim vas pomognite i napisite dali je moguce nesto napraviti s originalom ili da idem na crack...
Ako je tako gdje downloadati crackanu verziju koju se gore spominje?
Hvala Franjo
http://www.mediafire.com/?hywmotajtmd
karte i glasovnu skini s njihove stranice