Ovo je 2.0 nadogradjena na 2.3 i radi 100%, provjerno na mojem uredjaju.
http://rapidshare.com/files/10155784...INALE.rar.html
Printable View
Ovo je 2.0 nadogradjena na 2.3 i radi 100%, provjerno na mojem uredjaju.
Ljudi trenutno ništa osim originala ne radi duže i stalno. neznam što sve nism probao u posljednjih 5-6 mjeseci. Na kraju sam odlučio kupiti origđiđi 2.3. sada sam miran za Hrvatsku a za van i 2.0 je OK.
Izgleda da ću i ja to na kraju morat napravit. Meni treba dosta radi posla, stalno sam negdje...dobro me sluzi ova 2.0 al sad ima sve vise cesta i auto cesta koje nisu gore. Ako u skorije vrijeme ne nadjem crack morat cu kupit oriđiđi.
Imam pitanje, npr. kupim original 2.1 i onda skinem sa Mireove stranice upgrade na 2.3 jel to moram naknadno nesto nadoplatit ili sam kupnjom ove 2.1 verzije zapravo dobio mogucnost neogranicenog upgradea.
hmmmm...mozda znate, ali mozda i ne, ali ako neznate onda evo vam obavijest da je 23.04.2008 izasla nova karta za igo 2006
Ja osobno pokrenuo na iGO My way 2006 plus
osobno mislim da je Cardinale najbolji.. upravo sam trazio jedno selo u Baranji i na iGo sa ovom najnovijom kartom i na Garminu XT uopce nema ceste do njega.. a na ViaGPS 1.5 ima.. ne moram ni napominjati da na Cardinale 2.3 takodjer postoji cesta...
a neznam...meni ovako odoka se svidja igo i nemam ga namjeru mijenjati...ugl koliko sam vidio pronadje ova sela od cca 300-400 ljudi, a sad ipak neidem u neke turbo zabiti(ispricavam se ako sam koga uvrijedio) pa da ih moram naci...
Hvala za link!
Upravo sam si stavio novu kartu za hrvatsku u iGO 2006 plus i moram reći da cardinale više nije najtočnija karta za hrvatsku.
Sve što je falilo u prošloj karti je popravljeno Imena ulica, dodane su sve selendre (sa imenima ulica i brojeva) za koje ja znam (istra, slavonija, dalmacija, hrv. zagorje).
Ja sam se uselio u novu zgradu prije 4 mjeseca (zaprešić), i upisana je u kartu, što bi značilo da je karta iznimno deteljna, točna i nova (cardinale 2.51 nema moju zgradu).
Tako moram izjaviti da je iGO upravo po točnosti nadmašio cardinale.
Ne bi se složio s tobom. Ima puno mjesta i ulica koja nisu upisana na IGO 2006 plus a na Cardinale 2.0 jesu. Koristim oba softvera dugo i najnovija karta za IGO 2006 plus je još uvijek manjkava u odnosu na Cardinale 2.0 iako vjerovatno ima točaka koje su označene na IGO-u a na Cardinaleu ih nema ali u puno manjoj mjeri.
slazem se s predatorom. i go npr uopce nema pokrivenu koprivnicu. koristim igo, adria route, cardinale i cini mi se da cardinale ima najprecizniju kartu, igo najbolji software, a garmin je negdje izmedu.
evo danas skinuo iGO 8 final i mogu reci da je puno bolji od Cardinale-a. popravili su i mapu koja sada ima i kucne brojeve za Osijek a do sada nije imala i cak i ima cesta do sela koje sam spominjao par postova iznad.. tako da od sada cu radije koristiti iGo.. puno je ljepsi i prakticniji od Cardinale-a.. verzije prije ove final nisam uopce mogao pokrenuti.. skroz su mi javljale "out of memory" a ova final verzija radi bez problema...
Nikakav crack, kod mene radi bez problema.
.... HM .... zasto onda meni pravi frku .... a isti uredjaj ....
Ajde nemoj pričati gluposti... Kako nevalja ništa? Po kojem to kriteriju nevalja? Ako gledamo softver IGO je tu bolji ali ako se gleda karta Hrvatske, pokrivenost pojedinih mjesta via gps je bolji. Meni radi bez greške. Iako češče koristim IGO kada treba nači ulicu u nekom manjem mjestu uključim via gps jer na IGO-u tih ulica uglavnom nema.
Koliko bi koštala Cardinale navigacija za PPC MDA Vario 3.
Legalna.Hvala
Mislim da je cijena bila oko 1500 kuna.
Zvao ja dana mireo.hr i kaže meni čovjek karta košta 570 kn i sve ostalo da to funkcionira besplatan update dop verzije 3.0.Od danas se prodaje Vario u T-Mobilu sa Cardinalom.
Jedino mi je rekao ako hoću na svoju karticu od 4 gb da mi stave moram doći sam kod njih inače to isporučuju na 128mb.
Nisam mogao da ne prokomentiram jer vidim da poneki ljudi jednostavno nemaju živaca pa onda hvale ono što je najjednostavnije. Ponovio bih da ukoliko je Mireo Cardinale original nema bolje karte sve do verzije 2,3....koja se sada nadograđuje sa novom 2,51...naravno besplatno. Sada tako nadograđena ne samo da je karta najjača nego su i ispravljeni bugovi i ubrzan je software za 50%, dodani noviteti u softu kao (upozorenje o radarima, SMS je kvalitetniji nego prije a pretraga adresa iz Microsoft Outloka je brza i točna, tako da sada s pravom može konkurirati za ocijenu više nego prije a među konkurencijom je postavio nove standarde. No to je samo u slučaju sa originalom. 2,0 cracknuta radi ok. ali je stara karta a samo poneki uređaji mogu bez problema nadograditi 2,3 jer taj 2,3 na traži bneki broj sa kartice i ukoliko nije točan samo se smrzne. Dobra vijest je da oni koji imaju original karta Hrvatske sa novim updateom 2,51 dobiju i kartu BiH. ( Za one koji imaju Via GPS 1,4 te nadogradnju na kartici 2,1 sada ne moraju registrirati nadogradnju 2,51 što se do sada u svim verzijama tražilo. Naravno govorim za originale....
Šta bih ja sad imao reći na sve ove komentare u vezi ViaGps uvjeravat vas kako meni nije valjala ili ispada da sam potplaćen od konkurencije. Šta napraviti kad vas u gužvi u nepoznatom gradu izluđuje do iznemoglosti kad ti u dvadest metara kaže pet puta vozi lijevo - desno karta na displeju se vrti kao na vrtuljku. I kuda? Iza tebe trube, kreneš li krivo ne gineti 30-tak km "besplatne" vožnje. I šta sad preostaje nego desni žmigavac, i parking na zabranjenom, maramicom čelo obisat i molit boga da ne naiđe polizei. Ma nećeš ti mene više zahebavat rekoh ja sebi i "original ViaGPS 2.0 EU cardinale" via kroz prozor auta. Ubacih iGO i bilo je i bit će I go my way.
probaj na ppc warezu
Pogledaj naslov teme, ne pričamo o Frankfurtu već o karti Hrvatske.
Nisam se predeugo družio s viaGPS, ali jučer sam natočio na mob Garmin Mobile XT s Adria Route kartom i čini mi se da stvarno odlično radi. Garmin je recimo našao i točan broj u mojoj ulici, dok viaGPS koji se sjećam nije. A ne ževim u baš nekoj selendari, nego u Zagrebu na Savici.
p.s. TomTom zaobiđite u širokom luku.
Cardinale 2.0 + 2.3
Isprobanu u vožnji danas i radi.
Prilikom prvog pokretanja prvo sam čekao GPS signal ( Menu - GPS signal ).
Kada se spojio na satelite vratio sam se u prewiew mod i mapa je zablokirala kao i u ranijim pokušajima. Nakon toga sam ga ponovno pokrenuo i odmah išao u prewiew mod. Nakon manje od 1 min. spojio se na satelite i nakon toga odradio u cca 200 km nekoliko ruta, dodavanja novih adresa, smanivanje i povečanje mape, jednom riječju sve je radilo OK.
Isto tako sada ne zamrzne mapu niti ako čekam da se spoji na satelite pa tek onda idem u prewiew mod ( kako se dogodilo u prvom pokretanju )
Goran
jel može ispravan RS link?
http://www.mireo.hr/Downloads/Cardin...51_Upgrade.zip
kopirati preko cardinale 2.3 i sve radi.
Mapa je potpuno nova ( kalmetina ucrtana koje nema niti u Igo8 niti u miomap 3.3 ) i definitivno najpotpunija za sada.
na koji način instalirati cardinale jer meni kad kopiram na SD karticu i napravim soft reset ne pokreče autirun za instalaciju
Da budem iskren ne sjećam se da li je pokrenuo instalaciju ili sam ga pokrenuo preko shortcut-a Cardinale.exe.
Mislim da sam do sada okrenuo barem 2000 Km i još uvijek radi bez greške.
Soft je siromašniji od IGo8, isto kao i logika izrade rute, ali je karta definitivno najpotpunija.
GARMIN Adria Route 2.1 ima npr. Crikvenica - ulica i broj. Dakle naravno da u ZG radi savršeno, ali i evo u manjem mjestu isprobano. Dakle ne kudim druge, ali ovo sam provjerio. Pozdrav svima
iGo8 ima puno ljepši meni, ali karte za Cardinala, barem što se tiče RH su PUNO potpunije.
Zbog posla dosta putujem i Cardinal mi je do sada nalazio sve adrese u manjim mjestima.
Tek sam ga nedavno instalirao, a do sada sam tražio sa iGo
nijedan crackan cardinale poslije verzije 2.0 ne radi, ili ako radi radi samo prvi put onda se srusi
Ne znam da li se ovo moje može nazvati Cardinale 2.3 crack, ali ...
Na PPCWarezu postoji ta tema, ali ne znam gdje točno.
Instalirao sam Cardinale 2.0(crackani), zatim sam sa mireovih stranica skinuo update na 2.2 i onda sam od izraelske verzije 2.3 kopirao cardinale.exe i cardinale.ini na svoju 2.2 i radi.Kada se pokreće piše 2.3
Ja imam 2.0 i sve crackirane verzije koje sam probao nakon toga mi nisu radile.
Ajde tustica ako ti nije problem uploadaj tvoju verziju 2.51 na rapid..da probamo...
hvala
I jos nesto možeš li staviti i adraticu od miomap na rapid...
Cardinale
točno kako stoji na SD. U folderu ćete naći i 2577 ali koliko se sjećam pokretao sam ga samo preko exe filea, bez instalacije, pa pokušajte
prvo tako. Folder je cardinale 2.0 ali kada ga pokrenete vidi se koja
je verzija.
http://rapidshare.com/files/147774229/viac251.rar.html
Javite da li radi.
Evo skinuto probano...Mio radi super hvala za kartu (Adria) ....a Cardinale nažalost ništa digne se i odmah padne, mjenjao sam datume pomicao ali ništa ...
Nema veze hvala na trudu...Imam Miomap pa je ok...
Hvala , pozdrav
Još jedno pitanje imaš možda licencu koja radi za europe full 200804...
Evo ovako... Cardinale MioMap i Cardinale ViaGPS 2.3 imaju isti bug...
Kad se pojavi signal ekran se zamrzne , ali ima rješenje...kartu Hrvatske cpf treba iskopirati i stavit pod npr nazivom hrvatska2.cpf uz onu standardnu hrvatska.cpf i kad se ekran zamrzne ode se u podešavanja u mape i odabere se druga mapa hrvatska2.cpf...
I nakon toga radi bez problema a isti takav bug je u Cardinale MioMap ...zamjene se karte i opet radi sve normalno...
Pozdrav...
da li netko zna di bi se mogla skinuti karta za EU za viaGPS 2.3.
sve živo sam pretražio ali nisam ništa našao:suicide:
Koju kartu HR i zapadne EU kupiti/skinuti za smartphone Motorola Q9h???
Need help guys please...
evo ga nismo dugo pitali pa da ja pitam...trenutno koja je anjbolja karta...ugl imao sam igo 2006 s najnovijom mapom pa sam ispi*dio na zivce dok sam dosao u rugvicu u msan (nakraju sam slijedio njihov kombi :) )
ugl mislio sam skinuti ovaj najnoviji igo 8 r3 (8.3 verziju) ali mi je 1.8gb malo previshe za skidati, a naravno u onoj "goloj" verziji od 12mb nema nista...e sad je li taj novi igo cemu ili cardinale jos uvijek je najbolji...btw ako bi ste svoje postove mogli potkrijepiti nekim linkom na neki upload servis bio bi vam jako zahvalan
imas na ppcwarez skinuti sve sto ti god treba (i netreba)
Evo ja koristim igo 8.3 na Omniji i nemam za sad nikakvih zamjerki:banme:
Nego, imam onu natašu za voice, od 741kb, ali sam čuo da postoji nova, veća verzija, ali ju nikak nemrem nać:cry:. Jel ju ima možda netko pa da ju tu digne, fala:respect:
Da li si isprobao u vožnji ili samo kod kuće? 2.3 se često smrzne kada navigacija krene.
Da li je netko od Vas probao TOMTOM-a 7.Moje je mišljenje da svi ovi zaostaju za njime pošto sam ih sve isprobao ( putujem jako puno po cijeloj Lijepoj našoj ) a i šire.TOMTOM me je dofurao do zadnje rupe za razliku od ostalih.
Koje mape koristiš? Koliko sam vidio, mape istočne Europe pokrivaju Hrvatsku samo djelomično.
Trenutno koristim Eastern Europe 725.1883 i ima bolju pokrivenost od AdriaRoute 2.2
Hmm, probao sam eastern Europe 815.2023 i 2024 i nisam baš zadovoljan. Sela su sva tu, ali na mom području fale ceste. Ceste koje su na drugim navigacijama.
Nije loš, jednostavan za korištenje, precizan, ali nije to to.
Možda probam još neke karte pa ću vidjeti.
:hm: Ili ja neznam dobro pročitati ovaj tvoj post ili je jedan dio u njemu neistinit.
Cardinale je pokrivao više Hrvatske i u svojoj 2.0 inačici od najnovijeg TomTom-a, a do današnjeg 3.0 je napradovao jako, jako. A možda ti zadnjim rupama smatraš neke dijelove Zagreba ili nekih drugih većih gradova.:coffee:
TomTom definitivno brišem sa moba. Probao sam još nekoliko karata za koje piše da su najnovije, ali nigdje nema cesta kojima se ja vozim svaki dan.
Mislim da se Cardinale 3.0 definitivno približio savršenstvu. Odlične karte i poboljšani izgled.
Gdje ima za skinut krekirani cardinale i mapa za hrvatsku
Hvala Roby
Probaj ovo :
http://forum.ppcwarez.org/viewtopic....ad0e090433387c
Viagps 3.0 BE
Skinuo sam Cardinale i radi. Ali pokazuje mi samo kartu Hrvatske a skinuo sam i Sloveniju i Austriju. Da li treba napraviti neki posebni folder pa ubaciti sve karte u njega? Ja sam Sloveniju i Austriju samo kopirao u Cardinale među sve one fajlove i neče mi ih prikazati kao kartu.
Da, moraš napraviti folder i u njega ubaciti sve karte, a zatim i prepraviti "ordinale.ini".
"If you want to use many single maps as one map, use Mireo viaGPS 3.0 Black Edition Build 2.28501102 and
you need to put in ordinale.ini under
[main]
MultiMapDir=Maps
then create Maps folder and put all the maps you want to use in that folder."
Ili u "postavke-karta" mijenjaš kartu koja ti treba.
ja sam ga skinul na komp i onda u notepad-u otvoril i promijenil i vratil natrag na mob
Tako je.
Prebaciš ordinale.ini na komp, otvoriš ga notepadom (nikako wordom) i ispod [main]
ubaciš ovo : MultiMapDir=Maps
Usnimiš, vratiš na mob i pokreneš Cardinale.
Samo da priupitam sve one Nevjerne Tome kakvi su utisci nakon sada već nekoliko mjeseci od izlaska Viagps BE 3.0?
Mislim da su nam sa najnovijim updateom karata (da naglasim BESPLATNIM za razliku od ostalih) pokrili stvarno 99% Lijepe naše. Čak i za one kojima je u mjestima sa jednom ulicom trebalo napisati i brojeve kuća(da se ne izgube), nema materijala za prigovore!:thumbup::klap:
Doamće je domaće!!!!:hrv:
ja sam jaaako zadovoljan njime..
stvarno testirano na kućnim brojevima u selima, zaseocima i gradovima (nažalost samo) lijepe naše.. (vjerujem, nadam se da je pokrivenost i vani u redu)..
jedina zamjerka - snimanje trackova ne radi mu ni približno dobro ko na Garminu ako ideš
polako (čitaj pješice), dok ako ideš autom je OK..
super je i mogućnost pretvaranja i izvoza trackova u Google čitljiv zapis..
evo da pitam po starome : koji je gps najbolji omjer detaljnosti/pristupacnosti ? do sad sam imao igo 2006 ali podugo vec nisam updateao ni mapu ni nista nego sam mislio preci na nesto bolje [ako postoji]
Za nasu zemlju, meni je najbolji viagps 3.0
a je se to more nabaviti ovako "online" kupovinom? ili se ipak treba do ducana zaletiti?
Cardinale Black je po meni naj naj što se tiće auto vožnje.. Jednostavan, brz..
Nema što nema, a ako i nema - bude ubrzo jer se karte često "osvježavaju"..
Zamjerke - makadame ponekad predlaže kao normalne ceste.. Valjda su oni koji su crtali mislili: "Kad karta izađe bit će ovdje već asfalta.. "Al ga nema.. Na dosta mjesta..
Nije dobar za prirodu i šetnje njome- nije ni namjenjen tome..
Nije OK ni za snimanje trackova ako si pješak - pozicionira te ne tamo di hodaš nego na cestu, poludi čak.. (Ako snimaš track auta je super !)
Za te namjene hvalim Garminove proizvode..
IGo skinuh sa uređaja jer me vrtio na cesti tak da me glava bolila ..
http://rapidshare.com/files/29282611..._Copy.zip.html
Evo uplodao sam i stavio link. Ovaj ViaGPS 3.0 Black edition mi je radio bez greške na Htc Touch Cruisu ali ga nemogu instalirati na Touch HD zbog veče rezolucije ekrana. Ako neko ima Via GPS za 480*800 piksela neka stavi link.
možete mi reći koji od ovih svih programa navedenih
namjanje memorije zauzima ? znači program + mapa Hrvatske ?
i ako može link za program i mapu Hrvatske
hvala
tolko je bitno kak je velika ? ak je prevelika za mob - stati ce ti na karticu !
a za sto ju trebas ? za HR ili van HR.. ako za van HR = samo Eu ili i svijet ?
za van cesta (priroda, planine, rijeke..) ili po cestama ?
teško odgovorit općenito..
usput (znate vec neki) Navigo izdao novu najnoviju kartu za Garmin: AdriaTopo 2.2 (sa biciklistickim stazama, novim pl.stazama i vrhovima) - jeeee !
klik ovdje za link pa onda klik na crveni txt na toj stranici..
Imaš tu na ovom forumu igo8, puno je bolji od tom toma.
Za hrvatsku je najbolja karta domaćeg mirea. Potraži aplikaciju via gps black edition 3.0. Softver je dosta dobar, meni najbolji, a karta hrvatske je najdetaljnija.
Evo upravo sam skinuo sa Rapidsharea kartu Hrvatske za Via gps 3.0 Black edition. Do sada sam imao 2009.04 a sada sam skinuo 2009.06 i mogu reči da ima poboljšanja na samoj karti. Stvarno jako detaljna karta Hrvatske :hrv:
longshot, al možeš probati: u ordinale.ini imaš stavku Screen=QVGA. promjeni u Screen=WVGA
usput pitanje: nemam pojma kaj sam zaribal, ugl titlebar je vidljiv dok BE radi i ne miče se, nemrem pritisnuti zoom in tipku, kak to riješiti? :hm:
Prije ti je sve radilo ok? To se možda događa samo dok locka satelite?
Ako si u zadnje vrijem podešavao .ini file napravi prvo backup istog, onda obriši orig .ini. Prilikom ponovnog pokretanja aplikacija sama napravi novi .ini file i ako sve radi znači da si "podesio" stari .ini file.
vidljiv je stalno. podešaval sam .ini davno x puta, čak i obrisao sve iz njega. navigacija uredno radi al titlebar se ne miče. Probal sam više verzija viagps-a i svugdje je isto. Možda je do rom-a.....:/
Da, može biti. Meni se događalo na hd-u, da dok me netko zove orjentacija ekrana se vrati na portrait i tako ostane. Promijenio sam rom i od tada, kada sam prekinuo poziv, uredno se vrati na landscape. :dunno:
Bug s vidljivim titlebarom sam imao prije 3.0 verzija. S novim nemam taj problem.
Trenutna verzija na kojoj mi sve super radi je 9367314 (2009-04-10)
I meni je titlebar bio vidljiv do danas. Onda sam skinuo novu kartu Hrvatske , instalirao je i titlebar je nestao. Sada normalno radi i više se ne vidi titlebar.
Molim lijepo link za download : via gps black edition 3.0
i link za najnoviju mapu hrvatske i još susjednih zemalja.
jer ovi linkovi više ne radi
hvala