Izvorno postao
Symbeq
ovak...
Znači taj zub se nalazi dolje, ovako sa moje strane desno predpredzadnji... 6-ica valjda... uglavnom ide jos jedan zub pa onda umnjak koji jos nije izasao...
1. prije 2-3 godine neznam kad uglavnom, taj zub je dobio karijes, i ok, to je očišćeno, zakrpano, sve super, ne boli, mogu normalno grist jest...
2. prije 1,5 god ta plomba se raspala, ispala, dođem zubaru drugi dan, on to čisti brusi, meni krvari, pošalje me doma sa lijekom da dođem par dana kasnije... dođem, on se tam grči, znoji, pokušava zakrpat al opet to krvari (jer je OPET moro neki qurac brusit a nema potrebe brijem) i naravno da krvari i nekak jeeedva je uspio zakrpat i zatvorit. ALI mene je to kada sam krizao nešto tvrđe (npr. petit buer keksi) onak zaboli me, ko na živac da ide. Tako da sam na tu stranu jeo ultrameku hranu a na drugu tvrđu recimo.
3. Do prije pola godine kada sam usput išao sa starom nekoj drugoj privatnici reko ide stara nekaj krpat idem i ja opet probat... Ona me naručila da slikam i vidi se rupa u zubu i jedan mali dio rupe dotiče živac. Ona meni stavi nešto što će meni kao regenerirat taj dio zuba tako da se iznad živca stvori neki tvrdi sloj pa će onda to zakrpat, i tako ja furam te lijekove i slično i ona to zatvori i opet ista stvar, potpuno ista se dogodila... i sve je opet isto.
4. Prije 1 mjesec opet ta plomba je ispala, dođem ja opet kod nje i opet sve isto mi napravi i opet boli kada grizem tvrđe.
JA VIŠE NEMAM ŽIVACA.
Postoje 3 izlaza koja bi ja sad NAREDIO BILO KOJEM ZUBARU:
1. da mi čupa živac van (al nebi htio da mi se zub uništi i slično)
2. da mi nekak kako god zna to izliječi... viša sila ili bilo kaj
3. zadnja solucija da to čupa van, ŠTO STVARNO NEBI HTIO...
ALI, najvažnije od svega je, kako sam ja mogao sa onom PRVOM plombom sve jest, ona ispadne i tjedan dana poslije imam novu plombu i nemrem isto jest... nevjerojatno, totalna misterija... :angry: :angry: