Stiže u Europu krajem godine a prodavaće ga T-debil http://www.poslovni.hr/47443.aspx
Printable View
Stiže u Europu krajem godine a prodavaće ga T-debil http://www.poslovni.hr/47443.aspx
Potcijenili ste snagu propagande ;)
Govno od telefona; napravljeno za konzumersko društvo Amerike gdje se i automobili prave da izdrže u prosjeku 3 godine. Koliko bi onda trebao trajati jedan gimmick? ;) Come on..
Zna se i cijena, 450 € i ugovor na 2 godine u Njemačkoj (info tportal)
to je debelo previse za takav telefon.u ponudi ce ga imati i vodafone.
U ponudi će ga imati T-Mobile ili Vodafon. Praksa je da se vežu isključivo za jednog operatera. Tako sam čitao na www.brighthand.com
ipoak ga je dobio T-mobile.ovo je sa Tportala:
"Odjel njemačkog telekomunikacijskog diva Deutsche Telekoma za mobilnu telefoniju T-Mobile pretekao je konkurentski Vodafone u utrci za stjecanje ekskluzivnih prava na prodaju Appleova iPhonea u Njemačkoj, izvijestio je u srijedu regionalni njemački list Rheinische Post".
Sve su to glasine, danas sam procitao da ce ga dobiti O2, Vodafone i T-mobile.
A sve su glasine dok ne dođe pa ne vidimo. Iskreno ja ne vjerujem da će kod nas doći u ponudi operatera...
sigurno ce biti u ponudi t-mobilea ili vip-a.
VIP-a??? Čisto sumnjam ako je exluzivni zastupnik za Europu T-Mobile da će se kod njih pojaviti....
Prodaja u Njemačkoj ide od 1.11.2007. samo preko T-Mobile-a koji je exkluzivni zasupnik. Isto tako kreće i u UK i Francuskoj. Tek u 2008-oj kreće u ostalim zemljama, ali za Hrvatsku se još ne zna....
Link
Da se malo pohvalim, imao sam u rukama i malo koristio iPhon, u AT&T ducanu. Prvo da kazem kako sam nekih 5 min cekao da dodem na red a kad sam dosao druga dva tipa stala iza mene i cekala, tako da sam ga svega par minuta testirao.
idemo redom:
Prvo je podosta, veci nesto kao TyTN ali tanak. Ekran mu je stvarno velik 3.5 inca i kvalitetan super se gleda na njemu, kamera je bez bljeskalice. Softver je stvarno brz duplo brzi od Symbiana, slobodno mogu kazati kako trenutno reagira na komande. Postoji samo jedna tipka + bocne a to je tipka za home. Sve se vrsi dodirom na ekran (to znate). Kad sam slikao slike odmah prikaze sliku bez cekanja i stvarno je uzitak gledati na tako velikom i kvalitetnom ekranu. Video vrti bez problema i stekanja. Rad sa slikama je ko sto se po reklamama vrti (ako je tko vidio) razdvajanjem prstiju se povecava, skupljanjem prstiju smanjuje slika, samo sto koji put ne izvrsi nikakvu radnja ili sliku samo pomakne sto bi naveo kao jedini nedostatak prilokom mog malog koristenja. Pisanje SMS nista posno touch scren. Posjeduje i Google Maps koja radi fenomenalno brzo i brzo pozicionira mjesto gdje se nalazis (prije ga se unese, podeseno bilo), kretanje kroz mapu brzo.
Otvaranje stranica radi super i krece se pomicanjem prstiju po ekranu i stvarno radi bez greske, okretanjem iPhona u vodoravan ili horizontalan polozaj prati i sadrzaj ekrana (probo samo prilikom surfanja), zna se desit da ne ucini trenutno da malo zastane.
To bi bilo to i stvarno veliki + za brzinu softvera usporedujuci sa Symbianom.
Kao dotatak bi naveo kao se moze surfati WEB-om dok se download-a mail.
Cijena 4GB 600$ 8GB 700$
No dobro, i jel bi ga ti kupio nakon takvog iskustva??? Misliš da to vrijedi?
O.k. Meni nije uopće zanimljiv i da je 3x jeftiniji jer nema punu tipkovnicu i blackberry podršku. U buduće mislim preći na BB jednog dana kad budem mijenjao uređaj iako mislim da neće biti tako skoro jer obje cigle imaju fuull keyboard!
I dali djeluje krhko i kakvo ti se cini kuciste?
A kako bi mogao biti u jednom komadu? Naravno da je sklepan o xy dijelova, samo što je kvalitetno sastavljen, pa ostavlja takav dojam.
najmanji je problem kvaliteta izrade. vise je problem isplativost kupnje.:blush:
Koristio sam ga danas, na punih 25 sekundi :( da su bile drukcije okolnosti sad bi imali full review...
Dojam je: WOW! Izrada, izgled, osjecaj kad se drzi u ruci... sve super. Odlican ekran i sucelje, a prvo sto sam probao (i jedino nazalost) je tipkati nesto. Ocito treba vremena da se navikne na to jer prema recenzijama po netu tipkanje je OK, dok sam ja jedva natuknuo nekoliko slova.
Pretpostavljam da je slican pradi za koristenje, a ja za nju nemam nikakvih zamjerki, poruke se pisu najnormalnije (nema problema recimo za 3ce il 4vrto slovo po redu) jedino malu konfuziju stvara to sto nema klasicnog razmaka izmedju gumbiju ... meni je prada odlicna, slobdno mogu rec i najbolji telefon koji sam do sada koristio, cekam iphone :D
Nije bas slicno Pradi, iPhone mi se cini ipak jednostavniji i brzi za tipkanje. No opet, oba mobitela sam koristio jako kratko.
Evo jedan profesionalni iPhone test, mislim da je iPhone najbolji za upravo to.. ;D
ako je to bio iphone imam ga i ja i idem ga bacit sa zgrade...
uglavnom stagod da je, izdrzalo je pune 2 sekunde
:crazy: :crazy: :crazy:
Da. A iskreno da ti kažem,da mogu kupit taj Blendtecov mikser.... :)