@Futurama,
Please koristi gumb EDIT umjesto da otvaras nove postove.
Printable View
@Futurama,
Please koristi gumb EDIT umjesto da otvaras nove postove.
kaj nitko nije piknuo mob...ono rekoh čekat ću w760,pa x1,i onda reko neću čekat w760,uzmem si w910 i negdje u veljači dogodine kad cijena x1 zvizne uzmem si i njega,e sad malo sam sumnjičav i očekivao sam da će netko mob već uzet i napravit review,toliko hvaljen a nitko ga nema,pa ne znam baš mane i vrline iz prve ruke,da ga ne uzimam baš prvi sad...
Zakaj moraš čekati da ga netko uzme pa onda ti, budi hrabar i pikni si ga pa napravi detaljan review ako budeš imao volje.. :))
Telefon je sjajan i vjeruj mi da ne moraš biti skeptičan oko kupovine istoga.... :)
ma kuzim ja tebe potpuno,i review bih napravio sa velikim zadovoljstvom,ali jednostavno bih želio znat baš svaku manu pa i najmanju da ne pogriješim jer sam jako oprezan oko takvih pizdarija i toliko dvoumljenja...hajd,bum sredio valjd nešt kroz ova dva tjedna pa si ga i piknem :)
Cijena je očito razlog zašto ga ovdje još nitko nije kupio. Previsoka je, tko će dat 3000 kn i to u najjeftinijoj varijanti (ne uzimam u obzir kupnje pod ugovorom) - stvarno previše. Puno bolji izbor je W580i koji, budimo realni, uopće i nije toliko lošiji od W910-ice, a dođe duplo manje.
ja se inace ne palim na dizajn ali kad sam vidio w910 onda sam si odma rekao da cu ga uzet.prvi put mi se neki mob svida zbog dizajna. a i ima jos taj senzor i novi walkman player pa mi se zato svida. ali je jos uvijek preskup, nedam za njega vise od 1500 kn i gotovo. valjda je tako skup jer ima taj senzor i prvi je s novim walkman 3.0 playerom. vjerojatno ce mu cijena pasti kada dodu drugi walkman mobiteli. e, da, da li on dolazi s karticom od 1gb ili 2. negdje sam procitao da dolazi s 1 (sto vise vjerujem) a negdje s 2. pa da li neko zna?:crazy:
sa jednom gigom...
Ako je kupljen u T-Mobilu, dolazi sa 2 GB karticom. Imam ga 3 dana. Zgodna igračkica. Vrlo lagan i tanak. Tipkovnica čudna. Zahtjeva duže privikavanje. Smart search odličan. Kad bi imao kameru od 3 Mpks bio bi skoro idealan. Rotiranje ekrana vrlo sporo. Kick shock - reklamni štos. Tko to bude koristio prije ili kasnije će mu odletjeti preko ramena na pod!
dve gige?,to je dobro al zakaj sam ja onda pročitao jedna nemam pojma,no dobro...koji je točno problem tipkovnice?
pa s obzirom kolko kosta moral bi dolazit s dvije gige. kakav je zvuk preko sluski i da li su udobne?:hrv:
u t-mobileu se dobije 2gb a u vipu 1gb... cudno....
preskup mobitel za ono sto nudi i to definitivno...
što se tiče tipkovnice kuzim kaj misliš al dobro nakon kraćeg privikavanja...(meni je i w880 bio zajebancija a i w950 također,dok k serija je imala mnogo bolje sređene tipke meni osobno,mekše i sve ostalo:))...da serijski dolazi s jednom gigom a t-mobile očito odlučio privuć na pametan način kupce
ja škrto đubre razmišljam da si uzmem mbs-100+m2 4gb+HBH-DS980/970 nznm kloje su nam na trzistu i w910 u tele2 jer bi mi cijena ispla tu negdje oko 3000 malo više koliko košta dakle otpr sam uređaj,i imao bih sve odmah,e sad isplati li mi se to s obzirom da je mob zaključan na tele2 i ima li načina da ga i sad za sitne pare otključam te ima li uopće potrebe,:)
da li w910 koja je kupljena u t-mobile ima one njihove ikone na mobitelu.?
Kazem, na crno je najbolje pa ti biraj :)
ali na crno ih ima najvise koji su kupljeni u t-mobile. inace ja mrzim to sto operateri stavljaju svoje ikone, mene to odbija od moba. zanimalo me jer kod t-mobile se dobila mem.k.od 2 gige sto nije malo, ali kad ima te ikone, taj izbornik to mi sve odma pada v kuruzu.
no, a da li barem onih par vec instaliranih flash tema mijenja izgled glavnog izbornika?
mora imat kao i vodafon brandirani
oće netko review il bum ja ? :respect:
Ipak nije ovaj mobitel greskom izabran za mobitel godine 07' u svijetu!!
ovaj mob je u intelkomu 2399kn nigdje nisam naso jeftinije....tako ako si ga neko misli uzet nek ne daj vece pare a dalje je taj mob oko 2900kn..
http://www.intelkom.hr/proizvodi.php...t=SEGSM&page=2
ja sam ga prije mjesec dana platio 2 900 sad ne kuzim kak i dalje drzi tu cijenu budući da ga baš ne kupuju ljudi previše
U HGspotu mu je sad razmjerno povoljna cijena kao i u Intelkoma od 2.399,00 kn za gotovinu.
Jucer sam kupio w910, mob je fakat dobar samo je kamera bezveze.. Jel itko zna kako stavit pjesme u onaj SensMe ???
I ne radi mi ona opcija shake it
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54854
Drugi put slobodno potrazi sam.
mi moze neko rec sto sve trebam da bi stavio novi softver i nove drivere za kameru, audio itd. i kako se to radi? da li bi se novim softverom uklonile one ruzne vodafone ikone i dobili originalne SE ikone. thanks
@halek,
Koristi search, o flashanju, moddanju i stavljanju drugih drivera vec ima hrpa tema. Vecina postupka je ista za sve modele, eventualno bude manjih razlika obzirom na CID i ostalo, a upute kako saznati CID mobitela takodjer vec postoje. Ukratko: SEARCH!
Evo i ja se prebacil na w910 mob je cool,mada mi je k850 več dosadil,al ovaj mob mi se dopada.Ljudi koji je zadnji firwmare za njega?Imam R1DA038
E da,kak se poništava ovo zaključavanje tipkovnice?u meniju sam isključil,al on mi i dalje tipkovnicu zaključava dok slider spustim..hmm..
Mogu li se na ovom mobitelu zaključavati poruke?
ne
@zvone kad zatvoriš slajd stisni lijevi soft key /kak se već veli,blokiram danas/
to je jedini način,bar ja nisam mogao nikak drukčije otključat samo njega stisneš i mob je otključan al to ti vrijedi drito nakon kaj zatvoriš slajd
Pozdrav svima!
Kupio sam w910i i mob je cool ali zanima me kod vas ekipe koji ga imate,kakva vam je kvaliteta razgovora znači zvuk u slušalici?
Jer meni je totalno prigušena!Nije mi čisti zvuk kao recimo na k800 i w880.
Dali se to da kako dovest u normalu?I dali je tko od vas uspio da ga "updejta" preko svog pc-a?
meni je zvuk čist normalan,i napravih update prek seusa,al sam nakon nekog vremena vodio njeg na servis tak da sam opet na starom :D
Postoji cijela sticky tema sa uputama za SEUS. :jehon:
>>> OVDJE <<<
I dosta off-topica, ova tema se zove W910, a ne SEUS pitanja i odgovori.
OK,nisam pitao za to!To znam od prije i nije mi ovo prvi SE mob!
Ono što me mući je da ne mogu nikako instalirat SEMC FLASH DEVICE!!!
Kaže: Cannot install this hardware!SEMC FLASH DEVICE!
There was a problem installing this hardware.
An error occurred during installation of this device.
Fatal error during installation!
Evo u tome je moj problem!:angry:
I to mi se pojavi s stisnutom tipkom C!!!
Kako da to rijesim i napravim update???
Please help me...:cry:
Sorry na offtopic ali ovo me gadno mući...
muči*
ne shvaćam, semc fl. dev. bi trebao imat instalirane a ako ništa skineš ih?
snizen u intelkomu na 1819kn...
http://www.intelkom.hr/proizvodi.php...t=SEGSM&page=3
jel zna neko di ga mogu najjeftinije nac kao slobodni uredaj?
tražiš baš iz dućana ili?
hm mislim da sony centru i svijetu medija su ti cijene relativno jednake kao i drugdje?
ipak izvoli ;)
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=w910
Kakva je kvaliteta izrade na mobitelu, dali se guli boja kako se prića i dal ga se isplati kupit pored W760 i W595
jel moze netko staviti sliku kak mu izgleda meni na W910i(ne brandiran)?
uzeo sam mob u vipu, koji je trebao biti brandiran sa vodafone softverom, ali mi ikone u meniu ne izgledaju kao one od vodafona(tipa: 45sec http://www.youtube.com/watch?v=Q1gFvqW7BH4)
vidim da imaju neke postavke od vodafona,ali nije brandiran do kraja.. pa me sam zanima..
kod mene izgleda ovako:
http://img291.imageshack.us/img291/2390/meninf2.th.jpg
@kara,
Pazi u koju temu postas. Ono je tema iskljucivo za zahtjeve, kako i pise u naslovu teme.
@kara ovo su nove ikone menija na vodafone firmwareu
ej, ma znam da je ono za zahtjeve, mislio sam si u koju da stavim, onu, ili ovu u kojoj je sad.. na kraju odlucio u onu; jer ipak zahtjevam nesto:) al dobro..
tnx;) fora su mi te ikonice, naspram onih sa onog linka sta sam stavio, one stare ikonice od vodafona..
EDIT:
imam jos par pitanja..:)
- kad prelistavam glazbu u music playeru, neke stvari su sortirane po imenu, a neke nisu.. moze bit da je to do ID3 taga.. kakva je stvar kod vas?
-isto vezano uz sortiranje, u manualu pise za da se datoteke mogu poredati po izvodjacima ili naslovima.. ali nigdje na mobu nemrem naci di se to namjestava..
-kad ukopcate slusalice(za vrijeme razgovora,ili neposredno prije zvanja) jel vam pocne blinkati osvjetljenje na tipkama(na gornjem dijelu slajda) i tako tokom razgovora..
- da li vam se gasi osvjetljenje tokom razgovora?
e da, i jos jedno:)) kolko vam traje baterija, i kolko ga koristite? meni 2 i pol, 3 dana,dnevno oko sat i pol do dva razgovora, mpr/radio oko sat vremena, tu i tamo koja slika.. al ajd.. nova je.. mozda se ko na nokii 6300 nakon nekog vremena produzi trajanje.
znam da pitanja zvuce malo munjeno, al znam da danasnji mobovi imaju svakakve bugove, pa cisto da znam jel ovaj moj normalan:):)
Iako na stranici od SE pise da je max. kapacitet od 4GB, dali je netko probao staviti onu od 8?
Pa za K800i prema službenim podacima piše da podržava kartice do 2 GB pa su posvjedočili ljudi da radi i sa 8 i 16 GB, neki su čak rekli da s karticom od 4 GB pristupa podacima brže nego s karticom od 2 GB (čudno, to su vjerojatno neki iznimni slučajevi).
Al sve u svemu zaključak je da bi trebalo radit, osim ako je neka razlika s DB3150 mobitelima. Osobno nemam iskustva pa najbolje da ti potvrdi netko drugi.
da li ste zadovoljni s tim mobitelom? otac ga je kupio jučer, pa me zanimaju vaša mišljenja što se tiče mobitela. pa ako mi netko može reći, netko tko ga koristi malo duže vrijeme, dal sve radi kako treba?...
a što se tiče karakteristika samog mobitela, ne trebam dodatna objašnjenja, uglavnom znam sve, tak da se ne zamarate s tim :)
Meni je poznat jedan primjerak na kojem je pukao ekran, ali ostalo bi trebalo biti dobro na mobitelu. Jaka baterija, display dobar (dok se ne razbije :D) i tipkovnica malo prekratak hod, ali opet glavno da nije onakva kao na K530. Još uvjek se sjećam grozne tvrde tipkovnice na tom modelu.
Ljudi molim vas za pomoć!
Naime imam SE W910i, sporo smeće (po mom mišljenju) koje je završilo na servisu, al čini mi se da ništa posebno nisu učinili!
Ispričavam se unaprijed na pomalo dužem zahtjevu, ali napominjem da se apsolutno ne kužim u te sve izraze koje sam tu pročitala na ovoj temi, pa bih lijepo molila nekoga da mi zdravo-seljački objasni što da napravim sa tim svojim čudom od mobitela, točnije što mi je sve potrebno da bi mu ubrzala sam rad i upgrade-ala softver?
ovo je moja inačica softvera
1200-9124
R1EA030
080205
P.s.kupljen je u VIP-u!
Potreban ti je program SEUS.Njega možeš naći i na ovom forumu ili na http://www.sonyericsson.com/cws/supp...0i?lc=hr&cc=hr
A ne moram objašnjavati ništa:Pokreneš program,odabereš model i pratiš upute i na kraju kad kaže finish onda možeš odspojiti mob i vidjet jesi li šta dobila.
puno hvala, krećem pa ak gdje zapnem opet se javim sa nekim zahtjevom ;)
Imam mobitel 3 tjedna, sve super, posebno mi se sviđaju igre i aplikacije koje rabe motion sensor... Također super stvar je što na mob možete spojiti bilo koje slušalice, tako da se lako nađu koje vam pašu...
Off-topic jel zna netko gdje u zg-u mogu flashati mobitel? Znači ne debrand nego samo flash...
Ne želim se zezati s tim, frka me da ne pokvarim mob, rađe dam 100 i sve sređeno. I pitanje: ako dam da mi se mobitel otključa u vipu, hoće li mi onda staviti originalni sony ericsson meni, ili će ostat vodafone?
Ostati će vodafone.
znam da je vec pitano i to u ovom thread-u, ali mozda ima kakvih novosti..
za sad imam 1GB karticu, a namjeravam staviti 4GB..
kakva su iskustva u radu tom karticom sa ovim mobom? i ovak ga malo muci listanje pjesama u walkmanu, hoce se to puno pogorsati sa vecom karticom? i spremanje slike nakon sto se uslika(sad je oko 2-3sec)
I kolko sam procitao, sandiskove kartice rade brze od sony kartica.
Postoji mozda jos koja marka?
I drugo pitanje je u vezi baterije(pitah gore,al niko ne odgovorih:))
Kolko vam traje,a jos bitnije sta radite sa mobom da vam tolko traje.
Uglavnom mi traje 2 i pol do 3 dana. Dnevno: razgovora nekad 1h nekad 1:30 h, oko 1h mp3 ili radio, nesto igranja.
Nije da se bunim, stvarno ju se moze muciti i izdrzat ce 2 dana ziher. Ali mislio sam da ce u umjerenom rezimu koristenja:) trajati vise.. bar su tak ljudi pricali da ima jaku i izdrzljivu bateriju,tj. po standby vremenu i talk vremenu.
Prvo listanje pjesama sredis s najnovijim softom,drugo radit ce s 4 gb isto ko i s onom od 1. Sto se tice baterije to tvoje je neki prosjek i to je to. Da si htio mob kojem drzi 7 dana baterija ,trebo si uzet nokiu 3310 ,NHF :D
Sto se tice novog softa, trenutno je gore R1FA035,tako da:)
Istina, nije clean nego vodafone, al prije je bio 030 i novim softom nije se promijenilo to listanje. Al cudno mi to, nekad lista bez problema, a nekad dok listas imas osjecaj ko da gledas sa niskim framerate-om :D
A za karticu, tnx! Znaci da uzmem sandiskovu ili ima neka druga marka(eventualno brza).
Aj kad smo vec kod kartica, jel probao neko vecu od 4GB?
A sto se tice baterije, ma sve mi je jasno za ovu tvoju nokiu:) Pitao sam cisto iz znatizelje,jer ipak, deklarirali su da ce vise trajati. Al stvarno mozes joj kako bi se reklo skakat po glavi i izdrzat ce 2 dana:)
Uzmi sandiskovu pokazale su se jako dobre.i Stavi clean soft gore, bez vodafone pizdarija.Mene zanima ak je neko fleshao ovaj mob ,jel sve proteklo u redu sa A2 flasherom?
Ma budem stavio clean soft, ali nakon sto ga odfuram na servis. Jer mi se cini da mu nes nije uredu sa zvucnikom(onaj sa prednje strane). Nekad se cuje zvuk zujanja(kao da je membrana otisla) dok netko prica, a kolko sam skuzio nije bitno jel se netko dere ili tiho prica..
A i imam osjecaj da je crkla koja ledica ispod tipki 1,4,7(tamo je malo slabije osvjetljeno).. ne znam kak su poslozene ledice ispod tj. jel opce moguce da tamo crknu ledice:hm:..
E to za zujanje sam i ja na svom g700 skužio...dok slušam snimak da netko priča zuji ilitiga škripi, kod muzike je ok! Ali nekako mi se čini da prije mjesec dana nije bilo tako kad sam ga uzeo:(
A na koji način mogu maknuti vodafone iz mobitela i gdje? Mislim da ako napravim debrand u nekom od dućana(ne u vipu), da onda moraju maknuti i vodafone softvare, kaj ne?
Da, debrand to i jest (micanje Vodafone ili bilo koje druge customizacije).
Debrand se radi stavljanjem generickog firmwarea.
Jeli jos nekome tipkovnica treperi kada se stave slusalice?
ajde ajde, nije tak los:))
nego, meni takodjer treptere one navigacijske tipke kad ubodem slusalice ili punjac, ali se za 10-15 sec ugasi osvjetljenje, i dalje nema vise trepterenja..
probaj ga ne dirati 15 sec nakon sto ustekas punjac..
ili je mozda stvar u temi.. jednom sam imao temu kod koje kad se mob puni (cinimise ugasen) ekran stoji upaljen,onak lagano svijetli
Meni je jučer negdje otpao gumeni pokrov za M2 karticu :(
Pukao ili samo otpao?
Kako radi ova shake it kontrola,ja cijeli dan trzam mobitel tamo amo al se ništa ne promijeni
kad pustiš pjesmu u media player-u, upreš u walkman dugme na vrhu mobitela i onda ga tresneš u jednu stranu ili samo protreseš...
Ma loš je, svaki tjedan jedna funkcija otkaže, a čuvam ga, ne bacam ga, držim ga u futroli (i ipak se ono sivo okolo njega sažuljalo) znači: speakerfone se ne da više uključit, osim ak je spojen handsfree na mob, a tad mi speakerfon ni ne treba, el tak. Onda na nekoliko mjesta display-a (pola cm uz rub) je bijelo sve ak je slika crna - grozno! Onda: kad me netko nazove - ili ja njega - JEDNOSTAVNO CRKNE, nakon pola min. zavibrira jednom, pa drugi put, na kraju se sam uključi nakon 5-6min (ISTO MI JE BILO SA S700i) ma škart, mp3 melodije kad preslušavam, nakon pritiska tipke zvuk krene ali se ne čuje, onda se čuje tek nakon pola sekunde, ak slušam W & pišem SMS, tak je spor da to pisanje traje pola sata da bi na kraju se zablokirao, ali to nije sve, i mehanizam klizni je izbacio neke spužve i sad začudo ide lakše heh
Dat ću ga svinjama da se igraju s njim..................
- e da, shake controla je idiotska funkcija, a accelometer je ajd ono, ali je beskorisna, npr. kod igranja igre gdje lopticu vodite pomoću te funkcije display se ugasi, mislim ono... jadno, toliko propusta.. da SE pravi aute, ne bi na posao stigao ni jedan dan.
sto se tice sive boje na D pad-u to je tocno.. i meni se malo izlizala, no to sam i ocekivao posto uvjek picim po njemu sa noktom.. kao i sa straznje strane na onom poklopcu od zvucnika..malo se izlizalo na 2 mjesta(valjda su mu tu dodirne tocke)
sto se tice resetiranja(ovo sto ti crkne) dogodi se jednom u 2,3 tjedna i to iz cista mira,znaci nikad nije zablokirao dok je netko zvao.. tak da mi to i ne smeta..
W&sms nikakvi problemi, ko da i ne radi W..
sto se tice preslusavanja mp3.. krene odmah svirati(stim da u media playeru postepeno pojacava glasnocu, ako je pojacano vise od 1)
pretpostavljam da si probao upgrade-at soft..
ne znam.. ja sam zadovoljan sa mobom.. nikakvih vecih problema..
jedino mozda da baterija duze traje.. ja ju iscjedim za 2(2 i pol) dana.. neki spominju 5,6 dana.. mozda ak stoji na stolu :))
Ja imam taj mob oko 2 tjedna i još mi nije zakazao niti jedanput.A inače ga non stop čačkam,da kažem da sam znao zablokirat k800 i nokiu n73,ne znam šta reći ja sam zadovoljan.Baterija mi traje oko 3 dana.:cry:
Upravo mi se desilo:Mob iz cista mira zavibrira i "crkne",te se nakon par minuta sam probudi.Ako neko zna da li se to može otkloniti flashanjem ili na neki drugi nacin neka javi.Nije ugodno kad nekom pokazuješ "novi" mobitel a on u ruci crkne...:cry:
Onda ima onaj 1 od 100 koji ima feler :(
-baterija mi traje 1 dan, max 1.5dan, pun ga svaku noć je dođe na 40% ili manje, što znači ako ga ne napunim onda ne bi izdržao do druge noći. Dost se dopisujem MMS-om & SMS-om pa ga valjda to isiše...
e da, D pad (gdje je znak PLAY & STOP) se izlizalo :(
Et' viš.. Ma neće ni flash pomoć, isti problem sam imao na S700, a to su potpuno drugačije 'igračke' A ISTI PROBLEMI, hm hm.........
-otkad ga imam, razmišljam KOJI DRUGI NEKI da kupim AKO UOPĆE POSTOJI NEKI BEZ BUGOVA I PROPUSTA? ma katastrofa...
pozdrav, uzimam taj mob i zanima me koji je najstabilniji/najbrži softverski paket koji se može stavit gore?
tnx
Kako mislis "softverski paket"? Pa nije to komp... :jehon:
Nije cak ni smartphone, pa nemas nesto puno za birati. Mislim da mozes staviti zadnju verziju njegovog orig firmwarea, i to je to.
dakle.. imam problema sa skeniranim slikama koje sam ubacio na mob..
prvo sam sa irfanView-om prebacio u manju rezoluciju(da X ili Y budu manji od 1600 ili 1200) cak sam i probao da budu u okviru 800*600..
no svejedno nemrem zumirati tu sliku nakon sto ju otvorim na mobu..
ne pomaze ako se ostavi aspect ratio..
iako sam mogo neke druge slike otvarati/zumirati i malo vece rezolucije od 1600*1200
evo primjeri sa ukljucenim/iskljucenim aspect ratiom
http://slike.hr/slika/0012000th.jpg
http://slike.hr/slika/00120010th.jpg
ima neko kakvih ideja..
edit: probao iste 2 slike na s500 i tamo se mozhe zumirati(kad se prebaci u landscape-pejzaz)
sto je ovaj w910 tolko slabiji :S :)
pozz,zanima me jel postoji kakav pedometar za W910i? treba mi nesto sto bi racunalo korake i prijedene kilometre...
ukoliko ne postoji program,jel ima koji firmware da je kompatibilan sa hardverom od w910i? w585 i w580 ne rade...
ja imam R1EAO30,i stalno nešto šteka,neki dan se zblesao,samo gori ona crvena lampica kod kamere i ništa,morao sam u vožnji vadit bateriju da bi ga restartovo ovo je fullshit od mobitela,prvom prilikom vraćam se na nokiu...
Je li kupljen kod nekog operatera (VIP, T-Mobile)? Ako jest, onda je vjerojatno brandiran njihovom varijantom firmwarea. U tom slucaju vrlo moguce nije do mobitela, pa nemoj odmah kriviti mobitel, bolje krivi operatera sto svojim modifikacijama unistava firmware.
Nije kupljen kod operatera,ustvari ne znam,vjerovatno je neki crnjak,kod nas u Bosni je mnogo crnjaka...Ne znam više stvarno mi dosadilo,zavibrira bez ikakva razloga i onda ga moram čekat da se vrati iz mrtvih ili mu moram izvadit bateriju pa ponovo upalit...Imao sam k800,k770,k310,k510,k810,ali mi se ovo nikad nije dešavalo.
r1ea030 je vodafone firmware?
vjerovatno steka zbog toga
ja sam to rijesio flashanjem u generic
r1ea035
ja sam ga kupio na crno pa je sigurno odkodiran,probat ću ga preflashat pa ću vidjet rezultate.
-vi se tu svađate oko kamere, ako vam treba kamera kupiš fotoaparat sony od 12mp
[QUOTE=SE Hondaš;867477]Onda ima onaj 1 od 100 koji ima feler :(
-baterija mi traje 1 dan, max 1.5dan, pun ga svaku noć je dođe na 40% ili manje, što znači ako ga ne napunim onda ne bi izdržao do druge noći. Dost se dopisujem MMS-om & SMS-om pa ga valjda to isiše...
-jesi radio sve kak ti piše? Prvi put ga punio 12 sati, ostale ga puniš samo kad ti piše 'baterija prazna' i tad ga puniš do 97% najmanje! Ako nisi tako radio možda ćeš imat problema