čuj,ipak je to WALKMAN a ne cybershot
Printable View
čuj,ipak je to WALKMAN a ne cybershot
hehe,neznam,to su očito prije radili,najvjerojatnije će i w910i imati tako,a opet možda i ne,uglavnom šta ti to sad tolko smeta,nit ne gubiš nit ne dobivaš niš?
evo ima u intelkomu sivi... cijena 2399kn
http://www.intelkom.hr/do_pdf.php?act=cjenik.pdf
isplati se dati 400kn vise za njega u odnosu na s500
jel ko kupio ovaj mobitel da nam kaze kakav je????
Danas sam ga nakratko imao u rukama i malo sam prosao po meniu-->sve već videno kod prijasnjih SE-a, tipkovnica je u redu, slider je isto tako mozda malo nije toliko tečan kao npr. kod w850, ima kristalno čist ekran i fakat stvari dobro izgledaju na njemu....:tomato:
mislim da se ne isplati kupit njega zbog specs neg zbog dizajna ima se i w850 i w810(+af) i tako svi pa sve ovisi o dizajnu radije kupim jeftiniji kad su svi praktički isti osim ove shake it funkcije...
Kupio sam jucer doticni mob i to samo zato sto je prokleto lijep :)
Inace ne volim SE, no nakon T610, P990i i K800i cini se da je ovaj dovoljno dobar.
1) Ne pratim bas scenu pa jel mi moze netko reci sto sve mogu prilagoditi kod njega i kako? Govorim o moddanju, a ne o ugradenim opcijama.
2) Kako se moze ugasiti zvuk kamere?
3) Kako se moze namjestiti da odredenoj Java aplikaciji uvijek dopusti pristup internetu?
4) Na koji nacin funkcionira ugradeni pedometar?
5) Koliko dugo bi mu trebala trajati baterija?
sa gsm arene, baterija stand by 370h, a razgovor 8h,
zvuk kamere vjerojatno mozes ugasit da slikas u stisanom, ili da napravis prazan file cammerashutter.3gp, i preko xs++-a ubacis u mob
vjerojatno imas u uputstvima kako se koristiCode:Most interesting is that it includes a pedometer that can track steps walked and ran, speed, distance, and calories burned.
za ono da aplikaciji uvijek dopusti pristup internetu napravi upgrade seus-om
za modding ne znam, mob je relativno nov, pogledaj na se-nse.com, na forumu, trebas nac s kojim je mobom w580 kompatibilqan, tj. kojem je najslicniji
zvuk kamere mozes samo ugasit ako slikavas u 'bez šumnom'.
Kakva je tipkovnica, citam da puca slicno kao i s500, kakav je zvuk?
sad ce se svim curama mob jos vise svidati....i metroseksualcima...:lmao:
metro pink
http://www.sonyericsson.com/images/s..._53_0_4000.png
Imam par pitanja u vezi W580..... namjenjena nekome tko ga ima....
1. Kakvi ti je klizni mehanizam?? dal je čvrst,klimav?
2. Zašto poruke u mapi PRIMLJENO nisu poredane po vremenu primitka,kronološki nego neki poredak koji niti ne razumijem..... npr. dobim poruku,ne pročitam ju kada mi se onaj prozorčić otvori nego poslije idem u primljenu poštu i NIJE prva po redu nego neki poredak glup,negdje na sredini popisa poruka mi je i moram tražiti svaki puta,a imam 50 poruka i sad ju ti nađi koja nije pročitana,katastrofa. To mi je najveća moguća glupost kaj su mogli napraviti. Užas
ja sam si naručila ovaj mob, trebao bi doći sutra,preksutra...zanima me dali su na ovom mobu riješili problem s tipkama??....i dali se fotografira preko cijelog ekrana ili, onako, ko na starim SE?ja sam ga platila 2500kn sa dvogodišnjom garancijom...bez garancije nebi uzela ni luda, bas zbog tipka...
koji mobitel je glasniji: W580 ili K810???
po meni je k810!
Najglasniji telefon po meni je W550(onaj zakretni,to mi cura ima)e šta se taj telefon dere...., a ovaj moj W580 nije skoro ništa tiši od njega....doduše malo je,ali se "dere" isto....
imal sam prije W810 i on je bio tih.....tih.....tih.... W580 je duplo glasniji od njega. za K810 neznam...
E gdje da vidim u kojem je tjednu proizveden W580??
u euronic-u(u zgradi KIKE u zg) sam ga vidio u Urban Grey varianti
http://img462.imageshack.us/img462/3...w580zs1.th.jpg -->> cijena 2499kn
dojmio me sad da li ga netko ima i da li i na njemu je problem s tipkovnicom kao na s500
Evo ja jučer dobila mobitel...tipke su full ok, čvrste, nema problema s pucanjem...ak koja tipka pukne znat cete...
sad ga ima u hg spotu za 2059kn...
rospaya ajd napravi review neki posto ti imas taj mob....
meni je puklla jedna tipka...
lol XD
dakle ista stvar,dobro kak i kaj radite s tip tipkama
ajme kak mi je lijep phone, za koliko ce mu past cijena da ga i studenti mogu stavit u svoj dep :)
ona plava varijanta je zakon ali nije ni roza losa :) narancasti walkman mi vec ide na zivce...
evo par videa o mobitelu.....
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...video-1928.php
http://www.youtube.com/watch?v=ELhpq...o-pv_2059.html
http://www.youtube.com/watch?v=CMCHT...o-pv_2059.html
evo slika u pink izdanju....
http://justamp.blogspot.com/2007/11/...-ericsson.html
jel ima ko ovaj mob da nam napravi neki review???? vec dosta je na trzistu a niko jos nista nije napiso....
istina...bilo bi lijepo čut komentare na mobitel iako sam čuo da tipke pucaju :(
Kupio mobitel prije nekih 3 tjedna u intelkomu u sivo plavoj kombinaciji i zadovoljan sam, za sada jos nema problema s tipkama ali u pocektu je bilo problema. Kupim mob, dodjem doma i spazim da desni red tipki slabo svijetli (tipke 3,6,9) naravno odma se vratim i reklamiram na sto mi lik pokaze jos jedan mob ali opet tipke ne svijetle jednako. Kuzim ja da ima centralno svijetlo za tipkovnicu pa svijetlost ne obuhvaca jednako sve tipke, svijetli malo bolje nego prvi al opet nije to zadovoljavajuce, uglavnom pokazao je jos jedan mob i taj je svijetlio normalno. Mobitelom sam prezadovoljan, u pocetku mi je bio preglasan al sam podesio profile, za po kuci mu je glasnoca oko 2-3 crtice sto je dovoljno da se cuje. Jako sam zadovoljan kvalitetom zvuka, ipak je to walkman. Tipke redovno pregledavam da ne bi nesto puklo makar ga ne koristim previse za sms tako da se nadam da ce to smanjit mogucnost ikakvih problema. Navigacijske tipke su u prvih 15 minuta bile cudne al lako se na njih priviknut, bilo mi je cudno u pocetku zato sto sam prije imao SE V600i koji ima joystick. Sto se tice onog svijetla na boku ono se ne moze promjenit na mobitelu osim kod primanja poziva nego ono ovisi o temi al opet tu je Theme creator tako da nema problema. Kaj ja znam, mobitel je lagan, slide mi se ne cini klimav, software je brz i tako to nije ovo neki review vec komentar zato ako nekog zanima nesto slobodno neka pita.
bitno da je slide ok.... nekako ne volim te klizne mobitele......
jel ima problema itko kao na s500? s tipkama?
pa sad,mene zanima dizajnerski i eto kak bi podrzo memorijsku malo jaču,sam to dvoje
eto doso je u t-mobile pretplatnicku ponudu....u sivoj i rozoj boji.....
cijena samog uredaja 1898kn....
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...?sifra=SEW580I
pa jel se nekak ne isplati uzet onda k770i za 100 kuna vise ?(1998 kuna je sam uredaj)
alo ekipa , vlasnici ovog mobitela
sta radite kad pukne tipka, jer ne kuzim
na gsmareni ima 17 stranica gdje se ljudi zale da im zna puknit tipka
namjeravam kupit ovaj mob, (taman dosa u t-mobile) pa me zanima da li se isplati zezat sa servisima tih tipaka ili su to ispravili u novijom verzijama moba
pls neko savjet
thnx
evo u simpa paketu je mob 1498 kuna .. ja danas uzeo... pa mob je prezakon... odmah sam ga moddao i sve skupa.. prelud je ... A I IMA SHAKE CONTROL to mi se bas svidja do jaja
trebao bi jedan komentar on nekog tko ima ovaj mobitel. Naime prilikom javljanja na poziv prijetio sam da cesto onaj tko me zove ne cuje prvi "halo"
tj. kao da mobitel kasni sa uspostavljanjem poziva i tek za sekundu dvije otvori vezu, znači stalno mi se desava da otvorim poziv sa sliderom ili tipkom a da on zakasni poprilično.
neobičan problem, ima li netko slično iskustvo?
Meni se ista stvar dogadja sa BT slusalicom, samo to vec smatram pod relativno normalno i ne uzbudjujem se previse oko toga, jednostavno nakon sti stisnem tipku pricekam da pocne malo sumiti, time znam da je veza uspostavljena, pa se onda tek javim.
Sa telefonom (nijednim) mi se to ne dogadja, cim stisnem tipku veza je prakticki odmah uspostavljena (ili se barem uspostavi za vrijeme dok dignem telefon do uha ;) ).
i kakav je mob!? ajde rewiev!
razmisljam da ga uzmem ali strah me tog pucanja tipki, kaj ce mi mobitel ak je sam lijep a ne valja....
meni na s500 još nisu popucale da opet napomenem,nemoraju puknut nuzno
potpis na ovo gore
ev ja stavio jucer izasli R8BE001 u svoj W580i i u S500@W580 i fino soft radi... samo me zanima koje su bugove rijesili u njemu?
Imam mob od 18.12.
Inače nisam Luda za mobiteLima,aL ovaj kad sam vidjeLa sam moraLa imati,
pa eto, dobiLa za rođendan :D
NažaLost u narančastoj boji,jer tada još nije biLo druge :(
Super sam zadovoLjna,sve ok,nisu mi pucaLe tipke :confused:
naskidaLa si super tema i igara,i sve 5 :D
Pozz... Danas sam dobio w580 u bijeloj boji i stvarno je extra.Jedino me brine to za tipkovnice jer moj mob nema garanciju pa ak ode koliko ce me kostati nova?I da li kod ovog modela brzo rikne flat kabal kao sto se to desava kod samsunga ili drugih sonyericssona.Koliko on kosta? Usput ja imam zadnju verziju firmwarea R8BE001 ali nemam hr jezik pa bi zamolio ako neko ima ovaj novi fir. sa hr jezikom da uploada i podjeli sa ostalima.... :mega:
pozdrav grupi!
nekako sam se odlucio kupiti navedeni mobitel u t-mobile-u pa odlucio i procitati komentare ljudi ovdje na forumu, kad ono ... pucaju vam tipke... nazalost nisam prije cuo za taj problem ...
od vas koji imate vec nekoliko mjeseci ... da li su vam jos tipke cijele ili su vam fakat popucale ? mozete eventualno poslati fotku ovdje na forum da se vidi problem?
hvala & pozdrav!
Vrijeme kupovine i koristenja je manje-vise nebitno, nekome puknu brzo, nekome nikada (tj. jos nisu ;) ). Dobra vijest je da je SE to priznao kao njihovu gresku, pa to bez ikakvih problema ide pod garanciju.
Slika imas pun internet. :google:
Evo par primjera:
http://www.seuniverse.com/forums/att...4&d=1194545282
http://mobiltelefon.ru/i/other/augus...roken_keys.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/3661/img0275as5.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/7586/img0273el5.jpg
(Ove zadnje dvije su prevelike, pa sam stavio samo link.)
ma, znam... evo, danas se odlucio da kupim ovaj mob, ali mi znatizelja nije dala mira, pa odlucio malo pogledati po netu recenzije i user reviews, kad ono ... pucanje tipki ... najgore sto se moze dogoditi ... ne znam, nekako mi se ne da dati 1300kn za mob i da onda svakih mjesec dana nosim mob na servis radi necega sto je sudeno da se pokvari pa cak i nakon servisa ... steta, stvarno steta jer mi se cini kao dobar mob ...
jeste li Vi, koji ste naisli na problem s tipkama, nosili mob na servis pod garancijom, kako su tamo komentirali ovaj 'kvar' ne da se to nikako za stalno popraviti?
pozdrav
PukLa mi 6ica ;D
gledaj,kak je ravilov rekao nekima pukne brzo nekima još nije,nekima još i neće,na servisu tipke mijenjaju,mojoj sestri praktički cijelu tipkovnicu promijenili jer su skoro sve prdnule bile,al moj s500 se drzi evo i dalje tak da...ovisi,a za mob se isplati dat toliku lovu vjeruj,ima sve potrebno za solidan mob,i cijena je pristupačna,tak da nznm,za stalno se popraviti ne znam dal to ide,a uostalom valjda skuziš kak treba tipkat treba se upraksirat samo malo :)
Meni to ne smeta,sve ok dok rade,šta ako su maLo raspuknute na
sredini :D
Pa kao sto i rekoh prije, to je estetski a ne funkcionalni problem. :)
Cak ako se dobro sjecam tu na forumu je bio netko rekao da mu se i vise svidja tako puknuto. :loco:
lol pa dobro svatko svoj ukus ima :D
Hmmm.. jeL se događa nekom da mu mob zamrači?
Ono,zabLokira pa se ugasi i opet upaLi? To mi se zna dogodit pa
me živcira :(
Zna se dogoditi, zasto ne. Meni se jedno vrijeme dogadjalo na K700.
Full flash obicno pomogne. :)
Moze li mi netko reci gdje se sve moze odnesti na servis ovaj mob? Mislim u kojem gradu??? ja sam u Osijeku, a ne znam jel ima servis u Os za SE. Znam da ima za sony proizvode ,al ne znam da li oni primaju mobitele, naravno sa garancijom. Kupio bi mob ali mi je bed ako ga moram slati u Zg radi tipki. Kupio bi ga u slobodnoj prodaji...
FuLL fLash?:blush:
A nisam to misLiLa aL nemam pojma o čemu vi :D
No doobro,heh,hvaLa ;)
hm eo ja kupio seki ovaj mob...ja mislio da samo na s500 pucaju tipke kad ono i na ovom govnetu..aj vidit cemo kolko ce izdrzat tipkovnica kod nje..nisam bas optimistican jer ona napise 50 poruka dnevno:wall:
mi moze neko rec, ko ga ima, kakva je kvaliteta zvuka preko slusalica, posto je walkman trebalo bi biti vrlo dobra ali na dosta review-a kaze da je zvuk nesto slabije kvalitete nego na ostalim walkman telefonima. da li je to istina?
sestri mi je 3 puta pucala kod s500, pa su joj zamijenili za w580... ja ih pitao zar i kod njega ne puca tipkovnica, a oni (u SE-u u vukovarskoj, ne servis) su mi rekli da do sada nisu imali takav slucaj za legalno kupljenim w580 u hrvatskoj, i da su to vjerojatno sve na crno mobiteli... ovo mi je malo suplja prica, ali eto!
pa to je obicna glupost.ako je legalno kupljen onda ne pucaju tipke,a ako je na crnjaka onda je moguce!bezveze;D
Eo proslo je 20 i nesto dana od kupovine moba i jos nisu pukle tipke:notooth:
moze mi netko reci nesto u vezi flashanja tog moba.mislim moze li se cjeli modati kao w800 npr. ,ima li patcheva za njega,podrzava li elfpack,flash teme i tak...
hvala
Jucer uzmem sestrin mob i onak nes me podsjeti da pogledam tipke i naravno pukla je jedna tipka,osla je tipka 7 na pola..cekam da pukne jos koja pa nosim u servis.hehe
pa kako mogu samo tako puknut tipke, pa kaj mozda jako stisnete tipke pa da vidite dal ce puknut? ja si mislim uzeti ovaj mob jer je dosta jeftin i ima sve sto mi treba, al ak su takve tipke no way
daj ne seri, otidji u elektromagic ili agramservis i lik ti za minutu i pol cekanja zamijeni tipkovnicu. To sto ovi u t-mobile-u to ne rade sami to je druga stvar. Kad si ga kupovao znao si i sam da ce vjerojatno puknut... Meni je sestri puknula 3 puta na s500, i onda su mi sami zamijenili mobitel i SE joj je dao novi w580. Glupo je to sto puca, ali kao sto sam rekao, znao sam i ja i ti kad smo ih kupovali da ce se to vjerojatno dogodit, tako da... a ako ti se vec ne svidja prodaj ga..
U tom i je problem sto sam znao za s500 ali uopce nisam razmisljao da je isto sranje na w580 tek kad sam dosao s mobom kuci sam procito i da na ovom pucaju tipke a mislio sam da SE dovoljno drzi do svog imena da ne izbaci 2 modela s istim problemom...gle lako je tebi rec odnesi ga do elcetromagica,a pitaj me di mi je electro magic...u pm zivim u zupanji pa sta ti je? lakse mi je onda otic kod lokalnog maistora da zamjeni neg ic do osjeka da bi mi zamjenili tipkovnicu.
pa ljudi kom smeta tipkovnica nek jednostavno ne uzima taj model i s500 i gotovo..... zna se odavno da ta dva modela imaju problem sa pucanjem tipkovnice.....
:respect: :thumbup: i ne pljujte po sony ericssonu
jebga, ja sam mislio da si iz splita, jer ti u lokaciji pise poljud. tamo ima elektromagic. ali nije bitno, tebi sta se god na mobitelu pokvari, ne mozes brze dobit nego ovo, hocu reci da to sto u tvom slucaju traje dva-tri dana ne ovisi o servisu a kamoli o SE-u, vec o tvojoj lokaciji, pa u tom slucaju nije u redu da pljujes po SE-u. Ja svejedno smatram da si ti znao i za w580, jer nisi neki clan koji je tu od prekjucer, a i sam znas da je to u biti preinaceni i usminkani s500 (ili obrnuto). SE je zajebo, ali priznaje to pod garanciju i cini sve da stetu sto bolje poprave, kao sto sam ja osjetio na svojoj kozi i sto se tice tog, mislim da im se ne moze previse zamjerat!
da li postoje igrice sa senzorom pokreta za w580 , da li je to opće moguće na tom mobitelu. jel bi radila ona igrica sa w910 ?
jel postoji negdje popis svih dostupnih patcheva za ovaj mob?
i kaj da ja sad mislim nakon svega ovoga :D
htjela bi si uzet taj mobitel jer mi je predobar ovak, presladak...
sad me tipke muce....
ali to valjda isto ovisi o sreci... frendica ima taj mob i nije da ga bas pazi i mazi pa joj nije pukla nijedna tipka.... dajte stavite sliku da vidim kak to zgleda. :retard:
Sto, puknute tipke?
Imas na prosloj stranici ove teme, tocnije u ovom postu.
Evo da se javim da je pukla i tipka broj 9...jos cekam da pukne par tipki pa idem na servis...
ja imam W580-icu već neka 2 mjeseca.
sa mobom sam stvarno zadovoljan.
slide je riješen super. nema pomicanja niti bilo kakvih grešaka.
jedino mi se javlja problem sa softwer-om da napise da nema memorijske kartice a memorijska kartica je u uređaju.
kamera je ok. samo po danu jer nema bljeskalicu.
tipkovnica mi jos nije pukla ali me to nije ni toliko briga kad ih imam još.
možda napomena da uz W580 Grey postoji i W580 Pink.
ali je to iskljuičivo za T-Mobile ponudu.
imam problem sa tipkom resetka... jednostavno nece nikako da reaguje... aaa i mnoge tipke su mi popucale... da li se to moze nekako popraviti???
Dobro, cemu otvarati novu temu kad se u ovoj vec prica o pucanju i ostalim problemima s tipkama?! :angry:
Da si bar napisao naslov kako treba... :rolleyes:
sorry nisam vidio!hvala sto nisi izbriso!
evo pukla mi prva tipka!
ali uopce se to ne vidi tj da nisam znala da pucaju tipke nebi to ni primjetila
Pa nije bas da se ne vidi... :(
ma ne znam ja sam psihicki bila spremna na to ali moram priznat da sam ocekivala gore tak da mi ovo nije strasno a i pod prstom se uopce ne osjeti
jedino se u mraku vidi jer ta crta svijetli, ja bi najradije sad svaku tipku slomila da mi se pasu :D