Tocno tako kako si rekao... :klap:
Printable View
Da sam znao ovu temu nikada ne bi otvorio.
Sam si si kriv :D ... Ajde da se i ja pohvalim.... I ja sam bosanac... :D
Ma ekipa je zabrijala zesce zato sto edu ljudi ili poprilicno postuju i vole ili ga mrze, nema bas previse neke sredine...
Nekima je jednostavno OK, nije im ni ni sjajan a niti ga mrze iz dna duse tako da bi im to mogla biti nekakva sredina... http://www.cosgan.de/images/midi/frech/a050.gif
a rijetki su takvi... Ja znam da se ja na neki nacin divim nekim njegovim pjesmama, covjek stvarno kaze sta god hoce, ali zato ima i mogucnosti, rekao bi i ja (i kazem) al me nitko ne dozivljava, bar ne nitko kog bi to trebalo zanimati...
Đizs koja tema ....aaaaaaa:spin:
Edi Majci ukrali novac(200 marak),putovnicu i Žutu knjižicu...neke neka ....zaslužio je deport
hahahahaha...meni je tako žao što nisam ranije naletio na ovu temu :)
baš sam se lijepo nasmijao, a pročitao sam samo prvu stranicu... :)
adje da malo komentiram....
po čemu je ostatak estrade bolji? (osim što bolje izgledaju na nekim kućnim uradcima)...= Citat =:
Sada vi recite da li netko takav zaslužuje mjesto na estradi ili općenito u javnosti.
1. tko je se ikada pametan pojavio na shpitzi?= Citat =:
Intervju na shpitzi, lagano katastrofa...
Slozio bih se sa autorom ove ankete, svaka druga rijec j****, nije nista pametno rekao u ovom intervjuu vec jednostavno rekao neko svoje misljenje koje nikoga ne zanima..
2. tko je od tih ikada rekao išt apametnog na shpitzi?
3. što je točno trebao reći u intervjuu, ako ne svoje mišljenje?
4. što tebe točno zanima kada slušaš nečiji intervju?
edo je bosanac... stvar mentaliteta. (nhf)= Citat =:
Edo?? Hm... seljačina... iz razloga sto kad god ga vidim vani, taj lik podriguje na sred ceste, češe se po jelte..., a o rjecniku isto da ne govorim.
netko je morao platiti taj koncert, zar ne? misliš da bi ga ulaznice "vjernih fanova" otplatile?= Citat =:
Pjeva protiv korporacija koje izrabljuju narod,a onda taj isti snimi reklamu i proda guzicu T Mobile-u za koncert.
= Citat =:
Da je njemu samo do pjesama nebi on otvarao kafic i snimao reklame.
= Citat =:
Ali otvorio si sada kafić. Pa da li ćeš možda u nekom doglednom vremenu otvoriti neke druge ugostiteljske objekte i kako ide sam posao?
To smo otvorili ja i Zdravko, u mene jaran, čisto ono, da imamo neku zanimaciju. Čisto da ne ovisim o repanju, i da mogu raditi što volim, kad volim i kako volim. Znači, da ne moram sad svirat... Da ne moram razmišljat o tome da li ću imati gažu slijedeći mjesec ili neću.
poslušaj mu zadnji album, pa će ti neke stvari biti jasnije...= Citat =:
ali,nije li licemjerno prema toj istoj publici da kasnije snima spotove i reklame sa istim tim korporacijama koje je u svojim pjesmama pošteno ispljuvao??
dalje mis e stvarno neda ni čitati...
Ne slušam takvu šrot muziku pa ne bi ulazio u to.To je jeftina i nekvalitetna glazba..to i sam znaš.
A ovo što si rekao da je stvar mentaliteta...očeš reć' da su svi ljudi iz Bosne seljačine??Vrijeđaš Bosance..a na forumu ih ima.Zanima me šta će ti oni reć na ovo.
Kome je edo dobra mjuza..nek i dalje sluša.I ovak je tema samo za raspravu...svakojaka mišljenja su dobro došla.
meni je edo..onako..ok, ali nemogu ja slušati tu muziku.. :)
ja ga slušam i meni ta vrsta glazbe nije sranje,tako i ja mogu rec za korn da je za sranje i za sve ostalo što drugi slušaju.
Edo je stvarno mentalitet za sebe,
odnosno za tamo neku Raju,
ali kada ga slušam i riječi te pjesme me pogode u žicu
eeeeeee j****u da je najsmrdljiviji,najodvratniji,najneotesaniji kada mene to pikne u dušu!
Prije neki dan sam slušao novu pjesmu(čini mi se) od Shorty-ja mislim da se zove -Marija i zaplakao sam na te tužne riječi u pjesmi.
Ne znam tko je to rekao ili nije ali : "Dobra glazba je ono što te u srce dira!"
http://img392.imageshack.us/img392/5...ectcalidg6.gif= RESPECT
@no name, kad budes u prilici za odgovoriti, reci mi samo koji je tocno tvoj stav o ovom umjetniku...(na osnovi posta # 115)
bolje bit što jesi nego na telki glumit finu zvjezdicu,pa sta ima veze ako ima cigaru u ustima,sto se mene tice mogla je bit i pirika i to na kakav nacin odgovara bilo to šta je bolan ili mozete li molim vas povoviti pitanje izvinjavam se,evo to je jedan primjer.zasto glumit nesto sto nisi
Gle,opet se neke norme ponašanja znaju.Ako ti kopaš nos i sl. stvari doma...pa da li je to nužno pokazat na nacionalnoj televiziji,da svi vide??
2 Rospaya:pod šrotom mislim da glazbu koje baš i nema u tim rep stvarima.ne velim ja da edo nema riječi koje ne stoje.Tekstovi su mu nerijetko na mjestu..ali nije mi dovoljan samo glas..treba malo gitare i ostalih stvari da to bude kompletno.
p.s.ovo za gitaru..nemojte odma napadat..znam da ne ide uz rep..samo karikiram.
Hebla te gitara...Ali inace meni je edo cool.Onako lik je zajebancija..Bosanac pravi.I rijeci pjesme mi se bas svidjaju njegove.
to sam uzeo za primjer jer post iznad tvog govori da je rap sranje pa sam vidio korn i napisao, sorry
ma ljudi nema problema :thumbup: nego kao što ste svi 100 puta čuli: svatko ima svoj stil i tako i ja. mene nitko nemože odgovoriti od onoga čega slušam.
Ima neke dobre pjesme, a nekih da boli... Uglavnom nekad ga poslusam... ;D ;D
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=40053
ne znam sto reci, lol?
pa ovo je zanimljiva naketa... svoj sam glas dao umjetniku...
to sto radi je pohvalno (šteta što se prodao), dobre pjesme, dosta obrađenih tema iz devedestih i dananjih dana, sve sto pogađa male ljude kojima proslost nije bitna (i one kojima je). isve ostalo. sve sto se tice danasnjeg zivota je obrađeno kod njega...
kultura njegova pričanja govori sama za sebe, i ja smatram da bi se trebao malo upristojit.. ali sta je tu je..
ugl imam sve njegove albume (obadva :D) i slusam ga otpocetka i bio je dobar i ostao je dobar...
EDO CAREEEE.
je, zaboravio sam na zlatnu dolinu
my bed
u čmar...
ma dobar je glavonja..
Hmmm ja sam dao glas da umjetnika iako malo baca na seljaka... ima frenky npr. reper LEGENDA(isto bosanac)
zaboravio na stigo ćumur, ali imam pol pjesama s njega, i cijeli sopundtrack zlatne doline, koji ne smatram aulbumom nego soundtrack filma...
pa nije bio neciji rob osim od t-coma kad je trebalo napunit dom sportova ako se ne varam.... ali to je bilo onda, a ja mrzim t.com pa je meni to onda prodano...
makar bi onda cijena karata i sbega bila visa ali t.com je zadnji koejg bi uzeo.. i jos je radio reklame za njih ak se ne varam.
Nije bas imao na pladnju 20 oglasivaca pa ti biraj. To nije nikakva prodaja, nije mijenjao rijeci pjesama ili ponasanje. Obavio je ugovorne obveze i to je to.
...."Od Umjetnosti se Ne Živi,Za Umjetnost Se Živi"....
ah cuj.. .svatko ima svoje misljenje o svemu i svacemu... gledo sam dost njegovi intervjua, i tak.... ok combika, meni je ok, slusam njegove pjesme svaki dan....
s ovom porukom iznad se slazem...
isuse ko je ovo digo??
Pa koji je vama? Tema je stara mjesec dana, sto dramatiziras?
ajmo..... vrpice, udri edo... sta se svađate, svako kaze svoje misljenje i ok....
onaj ko ne voli stare ankete neka ne ulazi u takve postove.
good bye
Kad kidam veze
Pisem pisma i pjesme
Ja ne mogu vise gutat
A plakat se ne smije
Pa slazem pisma
I punim svoje teke
Zajebano pravo
Nisam ni covjek ni dijete
Babo!
Ni zdrav ni lud
Ni dobar ni grub
Samo zeljan pravde
Dobro doso u klub
Plase nas dijele
A nema niceg
Pa se ne bojim niceg
Osim onoga Viseg
1. seljacina, rasist, ..kad je na televiziji popljuvao onog crnca koji mu je za rodjendan donio bubanj-instrument.. nije bilo u rede, i tad mi se je zgadio taj covijek.
2. estetski nijeprikladan za glazbenu scenu, ljudi pa to vam je teska seljacina, na spotovima sminker, a u stvarnosti jad i bijeda, nema ukusa covijek.
3. veliki talent, mozda cak i najveci u ovim prostorima.
4.komercijalnu glazbu ne smatram kao umjetnost, nit kao umjetnika koji je izvodjava.
Je majku ne volim bas , bas zbog toga seljacko ponasanje itd... ali ima par drama rima!!!
kaj je napravil??
Ma ispradao nigera, dosao mu kao ono sta ces ti popiti, pa odma ma ti ni ne razumijes ti si niger bla bal - tak nesto, ma to je ispalo jadno...
E sada gledam i čak i u naslovu teme krivo piše
Edo Majka
a nije tako nego
Edo Maajka
i vrlo je važan naglasak.
:p